Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagyorrú Barbi

0 bejegyzést írt és 459 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagycsütörtökön elbattyognak a harangok Rómába, elcsendesednek a templomtornyok. A magyar harangok korábban indultak, évekkel ezelőtt, mert messze van az a Róma. Ezért aztán hiába rángatják az atyák/lelkészek a kötelet, nincs hang, amely felverné a puszták népét. De lehet, hogy nem is rángatják,…..
A Bundestag konzervatív elnöke azt gondolja, hogy Nyugat-Európának jobban tekintetbe kellene vennie a keleti tagok aggályait. A nacionalisták előreláthatólag jól szerepelnek az európai választáson, csak utána kerülnek bajba, mert a belső ellentétek miatt aligha képesek hatékonyan…..
Ilyen ez a régivágású kereszténydemokrácia: se nem keresztény, se nem demokrácia. ..
Nagyorrú Barbi 2019.04.19 16:08:02
Nagyorrú Barbi 2019.04.19 16:10:12
@kolomparlole1114: Zsidó és cigány a qrva édesanyád, akinek (sajnos) nem folytál végig a lábán...
Ismerem Blankát, jóban is vagyunk, ennyi elfogultság engedtessék meg nekem, de ez visszafelé is igaz: a vele szemben írt szavaim néha ridegnek tűnnek, de nem azok, csupán le akarom csupaszítani a legvégsőbb jelenségig, ami ellen viszont föl kell hördülnünk mindannyiunknak. Egyébként tehetséges…..
Arra fogadni lehetett, hogy a kampány alatt elszigetelik a Fidesz kínos ügyeit az Európai Néppárttól. Az Orbán szavaival egyszerűen csak "hasznos idiótáknak" nevezettek ugyanis - az előbb említett miniszterelnökkel ellentétben - tudnak kettőig számolni: pontosan látták, hogy a Fidesz politikája…..
Nagyorrú Barbi 2019.03.23 09:33:31
A szabadságharc és a cenzúra eltörlésének nemzeti ünnepén az elnyomó hatalom papol a szabadságról – és cenzúráz...
Nagyorrú Barbi 2019.03.16 04:51:12
Úgy néz ki, hogy meglesz a többség két hét múlva Orbán Viktor kizárásához, bár a német uniópártok még nem tették le egyértelműen a garast; Daul szerint Orbán végképp elvetette a sulykot, az meg még illúziónak is túlzás, hogy beléptesse az EPP-be a Ligát és a PiS-t; • Gyurcsány Ferenc arra…..
Alább van kérem szépen egy cikk, miszerint lesz pelenkázó a FÉRFI vécékben is. New Yorkban. Mi vajon mikor jutunk el oda, itt, Európa szívében, hogy legyen a női vécékben pelenkázó? Nem vagyok telhetetlen, ne legyen mindegyikben, csak néhányban. Mondjuk a vendéglátó helyek felében. Egyelőre. Olyan…..
Szokásához híven bort iszik és vizet prédikál az Orbán-kormány menekültügyben. Korábban titokban úgy teljesítette az unió által előírt menekültkvótát, hogy közben milliárdokból hirdette, hogy Magyarország nem fogad be migránsokat. Ma már szinte meg sem lepődünk azon, hogy olyan venezuelai menekültek…..
Ennek a "Brit Tudósok Legnagyobb Felfedezései" díjra jogosult témának az az előzménye, hogy akartam egy novellát írni, amelyben egy kiköpött rágó egy egészen komoly eseménysorozat résztvevőjévé válik, s a sorsát végigkövetve végül egy politikai merényletig jutunk el. Az írók azonban sokszor végeznek…..
Érdekes és fontos évforduló kötődik az idei januárhoz a világpolitikában, melyről csak néhány sajtóorgánum tett említést világszerte: az USA afganisztáni háborújának hossza túllépte a vietnami háborúét és ezzel az Egyesült Államok történetének leghosszabb háborújává nőtte ki magát. Az amerikaiak…..
Nagyorrú Barbi 2019.02.20 15:18:17
Az elmúlt időszakban annyi minden történt, hogy hirtelen nem is lehetett mindenre reagálni. Laikus szemlélő sem érthette pontosan, hogy mi történik, és így, egy héttel később már kicsit tisztázódtak a dolgok, de még mindig vannak szürke foltok. I. Miniszterelnök úr évet…..
Az elmúlt napokban, hónapban országosan több százezer ember vonult utcára. Itt Vas megyében is több, mint ezren mentek el a szombathelyi tüntetésre. Mégis, sokan nem tudják, miért is tiltakoznak annyian a hidegben: mi most a Momentum által írt, és a demonstráció alapját jelentő 5 pontot igyekszünk…..
Nagyorrú Barbi 2019.01.04 14:23:43
A plebejus miniszterelnök eljutott a luxus magánrepülőgépezésig és Nagy Imre megtagadásáig...
O1G - amit persze sokan, régóta sejtettek, csak talán azt em, hogy hamarosan jelszó válik belőle. Azt, hogy valóban e jelben fog-e győzni az ellenzék, természetesen még nem tudjuk. De hogy a szlogen és a logo terjed a világ körül, azt tapasztaljuk. Miközben Orbán a királyi várba költözik pár…..
Montázs: Azonnali.hu Az egykor szebb napokat megélt megyei napilapokba az egykoron még a reklámadó kapcsán a sajtószabadság torkára lépő kétharmadról Nemzet-vezércikket író Csermely Péter készített alákérdezős proapagandainerjút Orbán Viktorral, melyet karácsonyra minden megyében megkaptunk, hiszen…..
Szeretném azzal kezdeni, hogy nem vagyok sem MSZP-s, sem Fideszes, sem Jobbikos, sem liberális, sem konzervatív, nem vagyok zsidó és nem vagyok náci. Egy átlag magyar polgár vagyok, aki teszi a dolgát, megtett mindent, amit a haza kívánt, fizeti az adót, nem szegi meg a törvényeket, adakozik,…..
A fideszes publicista soros-csicskák ellen hergel, az ellenzék a provokátorokra figyelmeztet. Polgárháborús a hangulat a közéletben...
Nagyorrú Barbi 2018.12.17 07:58:22
@CoolKoon: Most a gyurcsótány éráról beszélsz ugye? Amikor csődbe vitte elvtársad a hont. Mi nem tetszik az összeszerelő üzemekkel? A gazdaság működik, és ebbe akar béhány tahó meg ribanc belerondítani. A választásokon nem tudtak eredményt elérni, most zavargásokat keltenek. Remélem lesz lovasroham, gumibotozás, kardlapozás, vízágyú,meg vipera a pofájukba. (ahogy gyurcsótány elvtársad művelte 2006-ban...)
A kemény fagyok beálltában, és az ünnepek közeledtében bízhat a kormány. Ha nem az év végén fogadták el azt a több szempontból is felháborító törvénycsomagot a kormánypárti képviselők, akkor most komolyan kéne számolniuk azzal, hogy minimum a rabszolgatörvényt vissza kell vonniuk a magyar polgárok…..
A fővárosi tiltakozásokkal párhuzamosan két vidéki városban is tüntettek a rabszolgatörvénynek elnevezett túlóratörvény ellen. Nyíregyházán és Pécsett. A nyírségi városban másfél évtizedig dolgoztam, ezért talán érthető, hogy ma reggel először a Szabolcs Online-t néztem meg. A Kelet-Magyarország…..
Archiregnum Túlóra és cirkusz 2018.12.14 17:56:33
Szinte olyan, mintha történne valami. A parlamenti ellenzék obstruálni próbál(, kivéve a Mi Hazánk), a parlamenten kívüli tüntet, sőt dulakodik is, sőt másnap is kimegy, harmadnap, a hidegben is. Respekt. Az egészet az teszi mégis groteszkké, hogy akiről az egész szólnak az néma csöndben kushad. A…..
Nem áll meg a fekete autó a ház előtt. Nem internálnak. Nem zárnak börtönbe koholt vádakkal. Nem veszik el az útleveledet. Nem szólnak bele a magánéletedbe. Elmehetsz az országból. Vissza is jöhetsz. Kimehetsz tüntetni. Leírhatod a véleményed. Vannak választások és politikai viták. Törvények.…..
A hozzáférhető adatok szerint Nacsa Lőrinc a huszonkilencedik évében jár, a képernyőn azonban legalább tízzel látszott idősebbnek önmagánál. Tudtam róla, hogy sokáig a kereszténydemokraták ifjúsági szervezetét vezette, és most már országgyűlési képviselő. Ma reggel tűnt fel az egyik tévé műsorában,…..