Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adrienn KM

46 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkban a munkaerőhiány egyre nagyobb kihívást állít a munkáltatók elé. A jó, képzett, elhivatott munkaerő megtalálása, megtartása még inkább hatalmas feladat. HR szakemberként úgy látom, a problémát több összetevő együttesen okozza. A képet globálisan vizsgálva mindkét félnek bőven akad…..
kép forrása:PublicDomainPictures képe a Pixabay -en. Ez a blog nem csak a virtuális asszisztenseknek (VA) szól, sőt. Elsősorban azért indult, hogy a vállalkozókkal megismertessük a VA-kben rejlő lehetőségeket. Hogy a munkaerőhiány problémájára nem csak főállású munkavállalók jelenthetnek megoldást.…..
kép forrása: minka2507 képe a Pixabay -en.  Egyre nagyobb igény jelentkezett 2017. őszén a vállalkozásuk számára virtuális asszisztenst keresők részéről, így létrehoztuk a hazai legnagyobb piacteret, a Virtuális Asszisztens keres-kínál csoportot. Itt bátran hirdetheti magát, kínálhatja…..
Az elmúlt időszakban több interjút is készítettem a hazai virtuális asszisztensekkel (VA). Az ő bemutatásukkal is célom, a virtuális asszisztensekről alkotott sztereotípiák eltüntetése, valamint annak bemutatása, hogy a VA-k bizony az esetek túlnyomó többségében magasan…..
Molnár-Simon Tímea, vagy ahogy többen ismerik az Anya-talpaló oldalak bloggere, Mea is virtuális asszisztensként dolgozik. Nem tudatos döntés volt részéről, hogy virtuális asszisztens lett. Az élet, illetve a blogja alakította úgy, hogy az Anya-talpalónál elért több, mint 40 ezres követőtábor után…..
A VAM (Virtuális Asszisztensek Magyarországon) csoport tagjai számára rendszeresen igyekszem partnereket felkutatni, akiknek a rendezvénye/képzése hasznos lehet a hazai virtuális asszisztens vállalkozóknak. A virtuális asszisztensek napi feladatai közé tartozik - amellett, hogy más vállalkozók,…..
A virtuális asszisztens szolgáltatók sok területet lefednek. Ezért is fogalmaztam úgy a definícióban, hogy a virtuális asszisztens egy gyűjtőfogalom. Vannak köztük controllingra, webshop managmentre, back office-ra, szövegírásra, telemarketingre, stb. specializálódott vállalkozástámogatók. Egy…..
Mi a közös a mosógépben, a váltóban vagy a parkolójegykiadó eszközben? Első olvasatra semmi, ugye? Ha kiegészítem az „automata” szóval? Automata mosógép, automata váltó, parkolóautomata. Magam is meglepődtem tüzetesen megvizsgálva a körülöttem lévő eszközök sokaságát, hogy mennyi önműködő vagy…..
A Virtuális Asszisztensek számára - sok vállalkozóhoz hasonlóan - a szolgáltatásuk megismertetése, a potenciális ügyfelek megszerzése okozza a legnagyobb problémát. Mostani cikkünkhöz Molnár Barnát, webáruház marketing specialistát kértem meg, hogy markteting szemüvegen keresztül segítsen mik azok…..
  2019.01.31-én került megrendezésre a VI. Magyar Marketing Fesztivál, ahol 26 előadótól hallhattunk marketing témában összefoglalókat. Az előadások igen széleskörűen engedtek betekintést a marketing világába. Így az értékesítéstől kezdve a szállás-, és lokális marketingen keresztül, érintve az…..
Virtuális asszisztens – egy fogalom, amivel Te is egyre gyakrabban találkozol. Különösen, ha a vállalkozások hatékony támogatásáról, adminisztrációról, kiszervezésről, online munkavégzésről esik szó. De mi a helyzet a Magyarországon elérhető virtuális asszisztensekkel? Milyen formában működnek?…..
Virtuális Asszisztensek - Sok legenda kering róluk. Kik is ők? Mit is csinálnak? Hol csinálják? Miért csinálják?   Definíció: "A virtuális asszisztens, egy gyűjtőfogalom, amit azokra a magasan képzett szakemberekre használunk, akik online módon, a távolból segítenek egy-egy vállalkozásnak (vagy…..
Vállalkozóként Te is viszonylag hamar elérkeztél ahhoz a ponthoz, hogy már nem győzöd egyedül a rengeteg feladatot!? Hogy bár az időddel már a lehető leghatékonyabban gazdálkodsz, mégsem érzed, hogy valóban mennének a dolgok, hogy valóban haladnál előre!?A vállalkozásod támogatására, a feladataid…..
Bizonyára hallottál már a virtuális asszisztens fogalmáról. ( Bővebben itt olvashatsz a definícióról) Talán már Te is elgondolkodtál azon, hogy jó lenne Neked is ez a "szakma", Te is dolgoznál kényelmesen, rugalmasan otthonról. Akkor most a legjobb helyen jársz. Olvasd tovább a cikket, amiben…..
A virtuális asszisztensek által nyújtott szolgáltatások tárháza széles palettán mozog. Erre utal a virtuális asszisztensekről alkotott definíció is, mely szerint „ A virtuális asszisztens, egy gyűjtő fogalom, amit azokra a magasan képzettszakemberekre használunk, akik…..
Te is egyre többször találod szembe magad a virtuális asszisztens fogalmával. Talán már Benned is fölmerült, hogy a vállalkozásod/ a Te munkád támogatására jól jönne néha/ mindig egy kis segítség. A hazai VA kínálat körképével szeretnék Neked abban segíteni, hogy jobban megismerd a vállalkozás…..
  Interjú sorozatunkból már láthatod, hogy milyen sok területen vehetsz igénybe virtuális asszisztenst vállalkozói léted könnyítése érdekében. Nem kell egyedül megszakadnod, szinte minden területen van segítség egy vállalkozó formájában, akinek a Te céged sikere ugyanolyan fontos, mint Neked. Mai…..
A virtualisasszisztens.blog.hu oldal célja, hogy minél jobban megismertesse a vállalkozókkal a hazai virtuális asszisztenseket, hogy eloszlassunk az olyan tévhiteket, mint pl.:   a virtuális asszisztens “csak” egy távtitkárnő és adminisztrációs munkán kívül mással nem tudják támogatni egy…..
   A hazai virtuális asszisztenseket bemutató sorozatunk folytatódik. Ezúttal interjúnk egy pályaelhagyó fogászati asszisztenssel készült, aki bár imádta a munkáját, roppant módon zavarta, hogy idejét nem maga oszthatja be. Így került útját keresve külföldre, majd utazási irodához, pénzintézethez.…..
Hazai virtuális asszisztenseket bemutató sorozatunk folytatódik, melynek célja, hogy a vállalkozók jobb képet kapjanak arról, valóban milyen sokrétű szolgáltatás rejtőzik a virtuális asszisztencia mögött. Legtöbbünk széles körű, sok éves tapasztalattal rendelkezik vállalkozás-támogatás terén és az…..
  Egyre inkább felkapott szakma hazánkban is a virtuális asszisztens, ami nem is csoda, hisz a kisvállalkozások felé minden csatornából, fórumról a „MARKETING KÖTELEZŐ” árad.   Legyen facebook oldalad, sőt az már nem elég, legyen facebook csoportod is, legyél jelen az…..
Te is olvastad már virtuális asszisztens bemutatkozó oldalán, hogy ő olcsóbb számodra, mint egy alkalmazott? Aztán megnézted a díjszabását, végeztél egy gyors kalkulációt és rögtön fel is hagytál azzal a szándékoddal, hogy egy virtuális asszisztenst szerződtess. "Még, hogy olcsóbb....…..
Előző cikkemben írtam arról, hogy mik a virtuális asszisztens ismérvei. Ennek a blognak az írásával az a nem titkolt célom, hogy Te, elfoglalt cégvezető egy jobb képet kapj a virtuális asszisztensekről, s hogy ha bármikor szükséged lenne egy virtuális asszisztensre, akkor könnyen ki tudd szűrni, el…..
Itt a blogomon és a letölthető e-bookjaimban is sokat foglalkoztam/foglalkozom a témával, hogy milyen egy tökéletes VA, s hogy milyen szempontok alapján érdemes magadnak VA-t választanod, ha a vállalkozásod már elérkezett arra a szintre, ( Elért már arra a szintre? Ebből…..
Mai cikkemben reflektálni szeretnék picit azokra az aggodalmakra, mely szerint a robotizáció elveszi a munkánkat. Bizonyára Te is szembesültél már a kérdéseel, vagy Benned is fölmerült ez az aggodalom. Azt tapasztalom, hogy a digitalizáció, robotizáció nem elveszi a munkánkat, pusztán folyamatos…..