Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bartha Péter

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden a Hír TV Egyenesen című műsorában Török Gábor politikai elemző vendégeskedett. Sok minden előkerült, de messze a legérdekesebb téma az volt, vajon mit tenne a Fidesz, ha jövőre nem lenne meg a többsége a Parlamentben? Akkor ugye maradna a koalíció, de mégis kivel? Kálmán Olga kérdésére a…..
Nyolc nappal a Wizz Air burgaszi durva utascserbenhagyása után most szerdán a Ryanair húzott egy nagyon keményet, teljes joggal háborítva fel azokat, akiket régi önmagához híven emberszámba sem vett. Újabb igazi mocskos és rendkívül tanulságos fapados történet. A Ryanair egyik gépe Madridból…..
Néhány napra ismét az illiberalizmus fővárosa lett Tusnádfürdő, hiszen innen indította kontinentális rakétáit a magyar kormánypárt színe-java azokra a politikusokra, üzletemberekre, pártokra, akik még mindig ellenállnak Orbán törekvéseinek. A Bálványosi Szabadegyetemen a szokásosnál is nyíltabban…..
Bartha Péter 2017.07.23 05:43:14
A Fidesz alelnöke a Népszavának adott interjút. Annyira szép, hogy nem lehet kihagyni...
Bartha Péter 2017.07.08 17:38:29
A hír: lesz végre-valahára közvetlen menetrend szerinti buszjárat a belváros és a reptér között. Persze, Vincent, örülünk nagyon, de pár kérdésre még szívesen választ kapnánk. De először, ha valaki még nem hallott volna róla, a legfontosabb paraméterek. A jelzése 100E, érdekes, mert az…..
Őrizetbe vették Czeglédy Csabát, az MSZP tagját. Olyan emberről van szó, aki a szocialisták belső köreihez tartozik, ráadásul önkormányzati képviselő Szombathelyen. Ahogy Tállai adóhivatala elővette, Botka László elhatárolódott tőle. Nem jó precedens. Innen a Kávézóból különös az a gyorsaság,…..
Sőt, azt is elmondhatjuk, hogy ő áll mögötte. De az arckifejezéséből ítélve ez nem teszi különösebben boldoggá. Biztos már nagyon unja az amerikai elnökökkel való örökös találkozókat. (Nem.)..
Ha az Európai Néppártnak fontosak a közös értékek, ki kell zárnia a Fidesz - mondja az EP zöld elnökhelyettese. Orbán, akit a Financial Times az unió első számú lázadójának tart, kihúzta a gyufát Macronnál, miközben egyre halványulnak reményei a keleti tagok befolyását, a nemzetállamok jogkörének…..
Bartha Péter 2017.05.15 07:13:53
A Kétfarkú Kutyapárt furcsa politikai marketinget visz: különböző színűre festi a szétrepedt járdabetont. A vicces, vidám színek, valljuk be, jobb kedvet visznek az arra járók életébe – de ezt nem mindenki gondolja így...
Na, lássuk csak mi is történt eddig: A Tények igyekezett egy tendenciózusan megvágott riportban hazugnak beállítani Juhász Pétert, majd amikor a politikus kitette a Facebookra az egész beszélgetést, amiből kiderül, hogy amit mondott, az nem úgy hangzott el, ahogy, na akkor ahelyett, hogy elnézést…..
Elképesztő interjút hallhatott Drágabolgárúr megfáradt hangja. Az öngyűlölő baloldali médiagettó falai között ilyen összecsapást csak ritkán lehet hallani. Ezért volt minden perce megdöbbentő. Az egomán volt miniszterelnök néhány percig próbálta titkolni, mennyire el van…..