Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polilili

1 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ébredő szexualitás Új honlap 2020.01.03 21:05:55
Örömmel tájékoztatlak titeket, hogy blogom új honlapra költözött. https://ebredoszexualitas.hu/ A régi és új tartalmakat mostantól csak ott találjátok meg. Ha egy konkrét bejegyzést, vagy témát keresel, használhatod az új oldalon a jobb felső sarokban található keresőt...
Ahogyan arról korábbi bejegyzésünkben már részletesebben beszéltünk, nagyon fontos, hogy a véleményvezérek egyértelműen tájékoztassák követőiket arról, ha egy tartalmukat ellenszolgáltatás fejében jelentettek meg. Várható volt már, hogy a GVH is lépjen az ügyben, és most ajánlást adtak ki arra…..
Ha már beállítottad a blogodon a Facebook kommentezést és túl vagy a Hogyan tudom moderálni a facebook kommenteket segítéség poszton, de nem vagy teljesen elégedett, mert nyomasztani szeretnéd magad kommentértesítőkkel, akkor jó helyen jársz. Bevezetőnek még annyit, hogy ha Facebook kommentezést…..
   Fotó: Filep László   Éveken keresztül dolgoztam az üzleti világban, sok mindent láttam és tapasztaltam. Néha előadó voltam, de többnyire hallgató, és életemnek ebben a szakaszában kimondottan kedveltem ezt az életformát. Ebben a közegben a munkaidő kötetlen, és amikor néhány napra…..
Tudjuk, hogy milyen fontos a nőkkel való kommunikáció során a testbeszéd, mimika, illetve a szavak megfelelő használata. Külön tanítani lehetne, hogyan érdemes fogalmazni írásban, vagy szóban. Nem is akarok ebbe mélyebben belemenni, inkább egy szót szeretnék kivesézni.  Mondhatnánk, hogy na bumm,…..
A macskaszem, illetve halszem egészen új jelentést kap Borsi Flóra képein. A magyar fotós ugyanis szinte eggyé válik az állatokkal a saját maga által készített képeken, méghozzá úgy, hogy nemcsak a smink, de a kiegészítők és a két fej is tökéletesen illeszkedik...
Figyelem! Ha nem látod az admin felületen a feltöltött hirdetéseid, győződj meg róla, hogy az AdBlock ki van-e kapcsolva. Ha hirdetést szeretnél feltölteni a blogodra, azt a blogod admin felületén, a beállítások -> hirdetések menüpont alatt tudod megtenni:   A hirdetés beállító felületen…..
Polilili 2017.03.01 08:19:00
@Polilili: Amúgy van olyan e-mail cím, ahol lehet veletek kommunikálni a blogról és együttműködésről az Index-szel? Hónapokkal ezelőtt küldött e-mailemre még nem érkezett válasz...
Polilili 2017.03.06 17:22:25
@dr0: szuper :)
Beszélgetések közben olykor felmerül a kérdés, hogy kinek megy csak egyszer, kinek többször is, és mennyi ez a több. A Master of Sex 4. évadjában pedig egy, a szexklinikára besétáló fiatal nő arra kéri a szakembereket, hogy dolgozzák ki a többszörös elélvezés megtanulásának protokollját. Mert…..
Még sosem voltam nudista strandon, mégis megszállt a vágy, hogy ledobáljam a fürdőruhámat a strandon. Persze nem lehet, nem lehetek abban, amiben kényelmesen érzem magam. Miért nem? "Nem, és kész!" - kb. ezt érzem a kultúránk válaszának, merthogy igazán értelmes magyarázat…..
Polilili 2016.08.02 22:48:19
@Fermentátor: Persze, hogy hőbörgés volt. :)
Polilili 2016.08.02 22:54:48
@LANIAKEA: Köszönöm! :) Főleg, hogy ennyire utánam olvastál!

Bár nem akartam mentegetőzni, de most már akkor megírom: nem félek megmutatni a testem. Inkább az idegen közeg ijesztőbb, az ismeretlen, az új. Meg az, hogy én szeretek másokat megnézni, de ez "ciki". Még a metrón is annak érzem, ha megnéznék valakit, mert érdekes, szép, különleges, vagy épp fura. Ez a norma van (még) belém kódolva.
De amúgy nem félek nagyon.
Sokszor ahhoz is elhatározás kell, hogy futni menjek, vagy elmenjek kenyérért. Ez is egy ilyesmi elhatározás-gyűjtés inkább. Alapból sem járok strandra sokat, a meztelenséget pedig megélhetem itthon is, ezért nem fogok elindulni Délegyházára. Inkább arról a helyzetről írtam, amikor a hely adott, s ott, azon a helyen zavart (kicsit), hogy nem élhetem meg a meztelenségem, s ezen elgondolkodtam.
Polilili 2016.08.02 22:57:15
@Valóság nevű unokahúgotok: Hihi. :) Melyik része volt távol a valóságtól? Az, hogy levettem a bugyim a víz alatt? Fú, tényleg nehéz elképzelni.
Nem fikció, de ha mégis az lenne, az sem gond szerintem. A regények is elég elfogadottak társadalmilag, meg a sci-fi is.
A cél az elgondolkodtatás, ennyi.
Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azoknak, akik a szívesen tárnák a szélesebb olvasóközönség elé a posztjaikat és boldoggá tenné őket, ha az Index2 szerkesztői kiemelnék posztjaikat az Index2 felületeire. A működésünkről A szerkesztők két felülettel dolgoznak: az Index.hu-n lefelé…..
Ha Mikulásra azt kívánhatnád, hogy tökéletes legyen a szexuális életed, akkor mennyi szexet kívánnál magadnak? Persze tudjuk, a mennyiség nem minőség, sőt, nem is csap át minőségbe, van-e olyan mértékegység, amellyel ki tudnád fejezni, hogy mivel lennél megelégedve? A…..
Gyakran gondolsz a szexre? Gyakran terelődik el a figyelmed, mikor épp nem a szexre kéne gondolnod? Nehezen koncentrálsz a munkára/tanulásra, ha épp rádjön a falkaparós kívánás? És vajon szex közben mire gondolsz? Arra, amit éppen csinálsz? Vagy be-bevillannak más dolgok is?…..
Polilili 2015.11.02 08:55:36
@skarlát betű: Köszönöm! Megerősítő is volt, akit írsz, és ötleteket is adott, de legjobban a segítő szándékot értékelem!

A fantáziálás szintén nehéz nekem egyébként. Fogalmam sincs, miért, de el sem kezdődött bennem a fantáziálás... (ebredoszexualitas.blog.hu/2015/10/25/fantaziak_nelkul)
Polilili 2015.11.16 22:11:42
@skarlát betű: Jaj, nem, bocsánat, csak átneveztem a címét... :) ebredoszexualitas.blog.hu/2015/10/25/fantaziak_nelkul
Polilili 2015.11.22 22:12:08
@Aleksandros: Köszi! Teljesen igazak és mind rólam szól.
Rengeteg heteró férfi fantáziáját mozgatja meg a testi-lelki jó barátnők közötti kommunikáció: egyrészt kíváncsiak rá, vajon szó esik-e szexről is (persze a szöveg mellé tetteket is szívesen képzelnek), másrészt nem szívesen gondolnak bele abba, hogy a lányok kibeszélik…..