Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polilili

486 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ébredő szexualitás Új honlap 2020.01.03 21:05:55
Örömmel tájékoztatlak titeket, hogy blogom új honlapra költözött. https://ebredoszexualitas.hu/ Az új tartalmakat mostantól csak ott találjátok meg...
A csikló egy szuper izgalmas szerv. Már az anatómiája is nagyon érdekes, tele meglepetésekkel. Sokan nem tudják például, hogy ez nem csak az a kis borsónyi gyöngyöcske a punci tetején, hanem annál sokkal mélyebben gyökerezik. Ha ez meglepett, szerintem olvass utána! Nem csak anatómiai vonatkozásban…..
Már többször álmodtam azt, hogy egy barátnőmmel szexelek, és kiderül, hogy farka van. Vagy farka is. Fogalmam sincs, mit jelent ez az álom. Az viszont tény, hogy mindig is kíváncsi voltam, milyen lenne, ha farkam lenne. Ha érezhetném, milyen behatolni egy punciba. Ha én lehetnék az, aki behatol, nem…..
A nyári táborom egy férfi résztvevője nagyon izgalmas tanulságokat osztott meg velem arról, hogy változott a képe a férfi-nő viszonyáról a 4 nap folyamán. Megkértem, hogy ossza meg veletek is. Fogadjátok hát szeretettel az ő cikkét: Férfiképtől önmagamig - Utazás az önismereti táborban…..
legalább is nálam. Én imádom, ha ami jó, annak hangot is adunk. Képzeld el azt a szeretkezést, amikor te, vagy a partnered felszabadultan nyögdécsel, sikít, sóhajt, vagy épp a neved kiáltja a gyönyörtől. Mindezt egy világvégi kis nyaralóban, ahol nem kell tartani attól, hogy meghallják. Most…..
Rengetegen szenvednek attól, hogy nem olyan a szexuális életük, amit megérdemelnének: pl. nem képesek megélni az orgazmust, elhidegült tőlük a párjuk, nem értik meg a vágyaikat, vagy borzasztó gátlásaik vannak. A legrosszabb pedig ebben nem a pillanatnyi hiányérzet, hanem az, hogyha ez így megy…..
Az általam szervezett eseményekről új honlapomon találsz információlat: https://ebredoszexualitas.hu/programok/..
Zolival és Gáborral készített videóm kapcsán bennem is elindultak az emlékek. Bizony, volt egy időszak sok-sok éve, amikor megfordult a fejemben, mi van, ha leszbikus vagyok. Vagy biszex. Azt hiszem, az első ember, akivel megosztottam, hogy a vágyaimban már többször megjelent, hogy nővel vagyok, az…..
Az általam szervezett eseményekről új honlapomon találsz információlat: https://ebredoszexualitas.hu/programok/..
Ébredő szexualitás A szex ereje 2019.09.13 12:40:11
Az alábbi írást egy yoni masszőr (azaz "puncimasszőr") ismerősöm küldte. Nagyon megfogtak a gondolatai. Fogadjátok hát szeretettel "A masszőr" sorait.  "- Dugják a lányomat! - Ez a mondat a húgom szájából hangzott el a minap. - Igen, legalább két hónapja - válaszoltam neki. Elkerekedő szemeit…..
Már nem vágyunk úgy egymás közelségére, mint korábban. Ellaposodott a kapcsolatunk, nem bújunk egymáshoz, az érdektelenség helyét egyre több harag veszi át. Sőt, a szex is egyre ritkább és szürkébb. Sok ilyen történetet hallok. Hegedűs Zoli is erről mesélt a vele készült videóban. Mi volt előbb?…..
A monoton hétköznapok unalma és stressze a hálószobákba is könnyen bekúszik. Amikor már a sokadik elintéznivaló nyomja a vállad, ráadásul kánikula is van, nem csoda, ha nem úgy kívánod már a párod, vagy épp nincs már energiád annyit beletenni az együttlétbe, hanem egyszerűen csak letudjátok a…..
Évek óta foglalkoztat engem is, hogyan juthatok el arra a „szintre”, amikor már stabilan, a legtöbb szeretkezés során át tudom élni az orgazmust. Onnan indultam, hogy nem, hogy nem volt orgazmusom, de a szexet se igazán tudtam élvezni. Nem fájt, de nem is volt jó. Inkább csak elviseltem a párom…..
Nőként aggódsz amiatt, hogy nem mindig van orgazmusod a partnereddel? nem (mindig) sikerül a hüvelyi orgazmus? egyáltalán nincs orgazmusod? Férfiként szeretnéd, ha a párod igazi, mély gyönyört éljen át, sok-sok orgazmussal? szeretnéd megérteni a női lélek és a női orgazmus…..
Ébredő szexualitás Titkok 2019.07.09 14:59:44
Van, aki járt már swinger klubban, és azóta is arról álmodik, hogy visszatérjen, de a párja már nem akarja. Van, aki 40 évesen még szűz. Van, aki azon rágódik, leszbikusként mi számít a szüzesség elvesztésének, de nincs kitől megkérdezze. Van, aki nem érti, miért nem vágyik már rá úgy a párja,…..
Bután egyes részein a házak falát falloszokkal díszítik, mert hiszik, hogy ez szerencsét hoz. El tudnátok képzelni itthon egy ilyen épületet? Fürdőruhát hordunk. A Facebook letiltja az explicit szexuális tartalmakat, még akkor is, ha az nem pornó, hanem a tudatosság fejlesztésére irányuló írás,…..
Egy nagyon érdekes levelet kaptam a Biszex vágyak c. esemény után: "Kedves Lili! Nagyon jól éreztem magam kedden, a biszex vágyak témában, beszélgetve, de hazafelé azért beugrott egy fontos gondolat. Úgy indultam el, hogy ezt biztos, hogy el fogom mondani, aztán persze ott nem is jutott…..
Sokszor ugyanazok a rutinok ismétlődnek az ágyban. Hasonlóan kezdjük, nem változik a helyszín, és a mozdulatok sorrendje sem. Már előre tudom, mi lesz a következő lépés. Ezt szinte mindegyik párkapcsolatomban megéltem eddig. Nem az unalom miatt problémás ez, hanem azért, mert a szokott forgatókönyv…..
Élj át magasabb szintű gyönyört és mélyebb kapcsolódást a partnereddel! Néha nem a praktikák azok, amik segítenek. Talán te is ismered az érzést, hogy hiába olvastad el a magazinok szextippjeit, valahogy mégsem lett jobb a pároddal. Miért? Mert nem a tuti fogások vezetnek el a mélyebb…..
Küzdd le a vágyaid és a gyönyör útjában álló gátlásokat! Számtalanszor előfordult velem, hogy nem mertem megosztani valamelyik korábbi partneremmel a vágyaimat, kérdéseimet, bennem zajló érzéseket. Mesélek pár példát. Mondjuk éppen ujjazott, de én arra vágytam volna, hogy a csiklóm tetejéhez…..
Négy napot töltöttünk együtt, négy napig főként a szexről beszélgettünk. Mindenki idegen volt, és talán éppen ettől volt biztonságos, éppen ettől volt olyan könnyű megnyílni. De az is lehet, hogy nem is volt könnyű igazából megnyílni, csak nagyon akartuk. Mindenesetre csodálatos négy nap volt, amit…..
Van, amikor nem szeretem az előjátékot. Azt érzem, hogy tele van elvárásokkal. Hogy az egészet azért csinálja a pasi, hogy elérje általa, hogy behatolhasson. Ez az a szükséges bemelegítés, amit végig kell csinálni ahhoz, hogy lehessen szex. És ezzel most semmilyen korábbi…..
A nyalásról az erdőben. Ez a legutóbbi videóm címe. Nem, nem az történt, hogy orális gyönyörben részesítettek a természet lágy ölén. (De elég jó kis fantázia ez.) „Egyszerűen” az erdőben állva beszéltem arról, hogy vagyok én a nyalással. Azazhogy nem is olyan „egyszerűen”, mert annyira fújt a szél,…..
Az általam szervezett eseményekről új honlapomon találsz információlat: https://ebredoszexualitas.hu/programok/..
Sokszor tapasztaltam már, hogy nem megfelelően közelítettek a puncimhoz. Ennek két oka volt: az egyik, hogy én magam sem tudtam, mi lenne a jó, és így irányítani sem tudtam, a másik, hogy az adott férfi túl gyorsan haladt. Mindez legutóbbi videóm kapcsán merült fel bennem, ahol egy levélírónak…..