Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metamorph

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint 2,4 millióan voltak kiváncsiak „Joey kilépésére” a YouTube-on, 500-nál is többen fűztek hozzá kommentet és 20,000-nél is többen like-olták, így igazi szenzációvá vált ez a videó. A videón Joey DeFrancesco, a Providence-i Renaissance Hotel dolgozója,…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Embertelen nézettséget produkál az RTL tehetségkutatója, a legutóbbi adást 2,8 millió néző látta, ami nagyon jó adat, ennél jobbat az elmúlt öt évben csak egy Csillag születik adás produkált. Nem csoda tehát, hogy a tévénél úgy döntöttek, addig nyúzzák a rókát, míg…..
Bár még őrzi piacvezető pozícióját a Nők Lapja, feltehetően a Sanoma is aggódik amiatt, hogy a legrégebbi női magazinos brand két év alatt 30 ezer vásárlót vesztett (269 ezerről 239 ezerre csökkent az eladott példányszáma). Próbálkoznak mindenfélével, hogy visszaszerezzék…..
Praxis Elvettek tőlem 20 évet 2010.08.02 06:00:00
Tisztelt Praxis! A következő történetet osztanám meg az olvasókkal. Az egész jó pár évtizeddel ezelőtt kezdődött, még óvodás koromban. Kevésre emlékszem azokból az időkből, de arra tisztán, hogy éjszakánként elég gyakran másztam ki az ágyamból, mert nagyon fájt a…..
Az HBO nálunk nem nagyon foglalkozik gyártással, a Darwin-díjas haláleseteket feldolgozó saját sorozatuk után idén egy dokumentumfilmet prezentáltak, amiben Pierre Woodman pornóproducert próbálták emberközelbe hozni, felemás eredménnyel. Woodman az a köpcös francia csávó, aki az…..
A Jóban-rosszban ezredik adása olyan volt, amilyet szerencsére nagyon ritkán láthatunk a magyar televíziókban. A beharangozóhoz méltóan rémálom volt a javából, de abból is a hidegrázós, lábujjlefagyós, alhasi görcsös fajta. Arról persze senki sem mert álmodni, hogy a…..
Amikor katonák menetelnek kemény arccal, rendezett sorokban a jövőbe tekintve, na az a propaganda. Ha ugyanezek a katonák mosolyogva árva gyerekek buksiját simogatják Balázs Palival a Fókuszban, az viszont már píár. Mert hát a demokráciához nem illik az üstdob, meg a harsogó…..
Felemás eredmény született a múlt héten átadott Szabadság híd biciklis tesztjén. A hidat egyrészről ugyanis jól kerékpározhatónak találtuk az összes létező burkolaton végiggurulva. A járda sima, nem ráz, és nem mutatja a Lánchíd szindrómát, azaz elég széles ahhoz, hogy…..
metamorph 2009.06.09 15:21:46
@buppa: szoktál a járdál sétálni is? mert ha igen, akkor tudnád, hogy nem mindenki kellően elővigyázatos.
sokszor van az, hogy megállásra kényszerít egy bringás vagy arra, hogy én húzódjak félre, mert ő menni akar... aztán csodálkozik, ha rászólok, hogy takarodjon le az úttestre, ha a prioritásokat nem tudja elfogadni, hogy ő ott csak egy megtürt valaki, akinek elsőbbséget kell adnia a gyalogosnak és megállni ha nem fér be és nem lökdösni, ill. száguldozni.
metamorph 2009.06.09 16:41:52
@ateuqram: szerintem az emberek nagy zöme, főleg aki bringás blogot olvas: egyben autós, bringás és gyalogos is.
Aki mindhárom helyzetet ismeri, nagyon jó tudja, hogy miről beszélünk.
Autósként elsősorban a bringásokra vigyázunk - ami nem azt jelenti, hogy nem szólok be annak, aki megszegi a szabályokat.
Bringásként elsősorban magunkra és utána a gyalogosokra - ami megintcsak nem jelenti azt, hogy istennek érzem magam és a járdán rácsöngetek mindenkire, aki előttem megy.
Gyalogosként pedig csak magamra, ami megintcsak nem kell hogy autós- és bringásfóbiába csapjon, szeretni kell őket és terelgetni, hogy tudják meddig tartanak a jogaik.
A Playboynak sosem kellett a szomszédba mennie, ha egy kis botránykeltésről volt szó, de most még az ilyenfajta húzásokhoz szokott olvasók is megdöbbentek, amikor a kezükbe kapták a mexikói Playboy ehavi számát. Ennek címlapján ugyanis elég furcsa módon idézték meg a karácsony…..
B-oldal C64 zenék: Giana Sisters 2008.11.12 10:24:00
TOP5 C64 játékzene EVÖR. Nálam ez a téma igazából a Giana Sistersnél kezdődik és végződik, a Für Elise mellett ez ez adta az egyik első inspirációt, hogy hallás után próbáljak zenélni. Két ujjal nyomattuk négykezesben (tehát ketten összesen 4 ujjal). Miután az…..
Ez a bejegyzés teljesen közömbös lesz számodra, amennyiben:- Nem kommentezel a Subbán- Van életedTaláltunk egy jó kis oldalt, ami forgatókönyvet ír miután betáplálod pár barom nevét. A miénk ilyenre sikerült, ezen az oldalon lehet próbálkozni, klikk ide. Garantált vidám három…..
metamorph 2008.11.12 15:48:05
Proszektúra Adolfová Hitlerová 2008.11.03 08:59:00
A hazai sajtó az első pillanattól kezdve megkülönböztetett figyelemmel foglalkozott a Dunaszerdahelyen történt rendőri akcióval. Azt nem állítom, hogy rendőri brutalitással, hiszen, mint már korábbi hazai példákon is megtapasztalhattuk, ilyesmi szóba sem kerülhet egy tökös…..
A hétvégi események után (durva magyarverés a stadionban) nem igazán a legbölcsebb válaszlépés volt a szlovák zászló elégetése, meg a szlovák helységnévtábla ledöntése és összefirkálása. Minek kellett ezt csinálni? Haszna nulla volt, de remek támadási felületet dobtak…..
A kreatívonline-on olvastam tegnap a hírt, amire felkaptam a fejem. Nem szeretnék hozzáfűzni semmit:"Kreatívpartnerként csatlakozik a Neo Interactive-hoz Kaszás György, aki korábban 18 évig töltött be kreatívvezetői pozíciókat a McCann Ericksonnál. Kaszás György…..
metamorph 2008.11.03 11:29:46
Azt meséli egy csocsórajongó lány, hogy most szombaton záráskor egy szekuritis torkon ütötte a Szimpla Kertben. Mi minden rosszat elhiszünk a biztonsági őrökről, de ez azért komoly vád, ha valaki szemtanúja lett volna, kérjük írja meg a Homárnak a sztorit. Beszámoló alant.…..
metamorph 2008.11.03 10:33:32
Vajon direkt villogtatták a lámpát Várpalotán a benzinkútnál? Találkozott már valaki ilyen átveréssel? Nekünk őszintén szólva nem tűnik életszerűnek, annyival szenyóbb módszerek vannak a lehúzásra, a villogó fény meg annyira feltűnő. Részletek hajtás után.  …..
Antonius szájából hangzik el az utóbbi közismert kijelentés Shakespeare drámájában, Cézár temetésén. A Kurucinfo elhantolásának kontextusában viszont ez a mondat kissé nagyképűen hangzik, hiszen azért egy másik Cézár (Nero Claudius Caesar Augustus Germanicus),mégis csak egy…..
Ráférne az Alkotmányunkra egy alapos leporolás. Már akkor erre a következtetésre jutottam, amikor Orbán Viktor és forradalmár társai, az újkori márciusi ifjak, 2007. február elején a nép szemeláttára, kamerák kereszttüzében bátran elbontották a rendőrségi kordont. Sokan ezt…..
metamorph 2008.07.09 16:26:34
Mivel blogunk a legrosszabbat szeretné felmutatni, az emberi agy perverz melléktermékeit, kapva kaptunk azon, amikor dirkschneidert egy poszt kommentjei közé a következőt írta be: "Hogy hívják a görög hamiskártyást? Namilesz Teosztasz". Pukk, egy pillanat alatt újra áltis…..
metamorph 2008.07.09 14:29:21
Ismét könnyesre röhögtem magam a hazai közélet eme újabb vadhajtása felett. Aztán végiggondoltam, és beláttam, hogy mily rövidlátó vagyok. Hiszen a társadalom egy új önkifejezési módja lett ezzel legalizálva. Írók, művészek egyaránt élhetnek az új lehetőséggel, nehezen…..
metamorph 2008.07.09 12:28:37
Bizony nemcsak nálunk mennek furcsán a dolgok, ha reklámversenyre való nevezésekről van szó. Amerikában most a Cannes Lions fesztiválon bronzot nyert, szerintem nagyon helyes és szerethető reklám körül csaptak fel a hullámok. Miután a film díjat kapott, a filmet jegyző J.C. Penney…..
A beszédaktus-elmélet alapja, hogy ugyanazokkal az előfeltevésekkel szükséges dolgoznunk, ami adódik egyfelől kultuálisan, nyelvileg. Másfelől a párkapcsolat maga a közös előfeltevés-rendszer. Ha a lány fürdés után szexre vágyik, akkor ne legyünk már olyan széplelkű férjek,…..
A mai történetünk durva, mert a csávó egy paraszt, a csaj meg jófej, mégha nem is lehet a mellével nyitni a sörösüveget. Ha valóban létezik ilyen csávó, akkor azt le kell vetkőztetni, és kiállítani a Moszkva térre, pénzért mutogatni, hogy mindenki kedvére röhöghessen rajta.…..
 A kezdeti deffenzíva után támadásba mentek át a kormanyszovivo.hu hívei. Először Budai Bernadett igazított el mindenkit a június 19-ei kormányszóvivői tájékoztatón a honlapot illetően (a videót a Flash Video Recorderrel rögzítettem a kormanyszovivo.hu sajtós…..