Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Primátor

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
30/40 Fábry - tévétükör 2016.03.26 00:07:09
Régen, hajdanában-danában egy Fábry Sándor nevű humorista képes volt arra, hogy megnevettessen egy országot. Vele született készsége révén érezte a poentírozást, válogatott szófordulatai bővelkedtek ívekben és dinamikában, filmgyári dramaturgként és forgatókönyvíróként rengeteg sztorit szippantott…..
 Feliz soledad - Boldog magány (by heihachim) „A német szociáldemokrata politikus azt mondta: Orbán Viktor magyar miniszterelnök „egyértelműen elhatározta, hogy a saját útját járja”. Ugyanakkor az EP elnöke hozzátette: Orbán valamennyi politikai kérdésben nagyon szorosan Vlagyimir Putyin orosz…..
Primátor 2016.02.22 21:19:01
@fidesz maszop dk egykutya:

Te ilyen kockás inges geci vagy.
Már mi is írtunk arról, hogy micsoda történelme van egyik-másik hollywoodi háznak, és ha hinni lehet a híreknek, akkor most tovább bővíthetjük a listát. Elkelt ugyanis az a villa, amit még az ötvenes években a legendás színész, Charlton Heston építtetett...
Primátor 2016.02.22 21:13:35
A videói alapján extrán morbid humorú osztrák Mömax, a Baumax helyére benyomuló bútoráruház-lánc, mely tavaly ősszel nyitotta első üzletét Magyarországon, ennek megfelelően nem szerepelt még a Homáron. Eddig. Kedves Homár! A múlt év 51. hetében feleségemmel betértünk a győri Mömax áruházba,…..
Az egyik lehetőség természetesen az, hogy a magyar miniszterelnök elveszítette a józan eszét. Elszakadhatott az a vékony zsinór, ami őt még a valósághoz kötötte, és azért mond olyanokat, hogy külső erők által gerjesztett akció a pedagógusok tiltakozása. mert "Lássuk be,…..
Primátor 2016.02.12 23:25:40
PKP közösség Rádió 2016.02.06 11:19:10
A hét egyik reggelén itt a délvidéken autóztam rádiót hallgatva. Milyen jó volt épkézláb reggeli műsort hallgatni! A Szabadkai Magyar Rádiót hallgattam, s köszönöm azt, hogy ismét embernek érezhettem magam, nem agitálandó tárgynak...
Primátor 2016.02.07 14:14:59
@________________:

Szar lúzernek lenni, mi?
Különös dolgok történtek az utóbbi napokban Magyarországon. Miközben az állam több zsebből szórja a pénzt, megszorításokat, elbocsátásokat készít elő. A tavalyi menekülthisztériára hivatkozva már 2015 közepén elkészítették az idei költségvetés tervezetét, melyet gyorsan el is fogadott a Parlament,…..
Öreg Harcos Blog Hajrá, tanárok! 2016.02.03 13:36:45
Fontos dolog történik most a magyarországi tanárok körében. Reméljük, a Fidesz sem felszalámizni, sem megalázni nem fogja őket. A mostani tiltakozási hullám legfontosabb eleme, hogy sokan, egységesen és progresszív célokért küzdenek. Ritka az ilyen Magyarországon. A szakszervezeti tüntetések elmúlt…..
Viccet félretéve, sokakat érintő problémával állunk szemben. Hogy mit tehetünk ellene, vagy, hogy mi nők, hogyan éljük meg ezeket a szituációkat, illetve hogyan kellene megélnünk, hogy a kedvesünk önbecsülése ne csorbuljon? Először vegyük sorra az élvezetnyújtó praktikákat...
Te is megfogadtad, hogy 2016-ban több figyelmet fordítasz az egészségedre? Akkor bonts egy sört, és miközben legurul, olvasd el, hogy milyen pozitív egészségügyi hatásai vannak. 1. A sör erősíti a csontozatot A tejről is ez a hír járja, annál meg csak jobb már egy pohár sör! A szép nevű…..
Primátor 2016.01.17 19:48:00
Rengetegszer megkaptam már, hogy túlságosan is rajongok a 80-as és 90-es évekért, ami miatt már-már nosztalgiasznob lettem. Mindazonáltal én ennek örülök, mert tudom, hogy a hibái ellenére is két olyan évtizedről beszélünk, amik a sajátos hangvételük és stílusuk miatt váltak milliók kedvencévé. A…..
Primátor 2016.01.17 19:39:17
Gyakran vádolják a jelenlegi magyar politikai ellenzéket azzal, hogy minden önmagáért és közös érdekeinkért kiálló egyénre ráakaszkodik, attól függetlenül, hogy az illető szimpatizál-e az adott párt(ok) nézeteivel. Említhetnénk Sándor Máriát, a fekete ruhás ápolónőt, Horváth András egykori…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Mindenkinek boldog új évet kívánunk, a mai naptól ismét naponta jelentkezünk friss…..
Hát itt vannak, szinte csak meglepetéssel tévében és moziban egyaránt... természetesen mindig a nagyobb sztárok javára. Ja, és most már Magyarországnak is van belőle...
Primátor 2016.01.11 13:04:01
@csak egy néző:

Mi van te fitymátlan homokos?
Ennyire szar az életed, hogy ilyen hírektől lősz bele a gatyádba?
Kiss László, a világszinten elismert edző és sportember, egy kommunikációs háborúban úgy lett szereplő, valamint Hosszú Katinka karaktergyilkosságának egyik eszköze, hogy nincs felvértezve azzal a tudással, amely megvédte volna őt. Így csak végrehajtó volt a Magyar Úszó Szövetség oldalán. Lemondása…..
Az éves várakozások, prognózisok nagyjából arra jók, hogy utólag lehessen magyarázni a hülyeséget, többségük nyilván nem jön be. Nem csak a gazdaságban, a politikában is a váratlan események okoznak általában felfordulást, nyilván így lesz ez 2016-ban is. Ezzel együtt…..
A problémák kezelése első ránézésre kulturális kérdés. Gyárfásnak tehát akár igaza is lehetne. Másrészt az egyik legmarkánsabb különbség egy érett demokrácia és egy diktatúra között pontosan az, ahogy az állampolgárok viszonyulnak a hatalomhoz. Ahogy mondani szokás, ha Amerikában valakinek…..
Vagy mégsem az új? Olvasónk küldte be fotóját gépkocsijáról (érdekes módon a sárgával kitakart helyekre tükrözik a rendőrségnél a rendszámot, ami ugye nem látható a fényvisszaverés miatt), amellyel december 15-én közlekedett az M1-M7 autópálya közös bevezető szakaszán. Az új traffipax az autópálya…..
Mi magunk is többször írtunk már a milliomos csemeték viselt dolgairól, arról, hogyan is élik az életüket a gazdag kölykök, akik külön Instagram-oldalt is működtetnek, ahol megörökítik rongyrázásukat. Most egyikük, Clarisse Lafleur interjúban beszélt az életéről. A 18…..
Primátor 2016.01.05 21:03:04
@vezérfika:

:-))

25 évesen meg kokain túladagolásban fog megdögleni, mert már semmi újat nem fog találni az áruházakban, és ezért depis lesz a hülyéje.
Elérkeztünk a 2016-os PDC Világbajnokság döntőjéhez. A regnáló világbajnok, Gary Anderson megdobva az idei vb első 9 nyilasát menetelt a döntőbe. Az elődöntőben Anderson a holland Jelle Klaasent ejtette ki egy 107,32-es körátlaggal és zsinórban nyert 6 szettel. A másik…..
Primátor 2016.01.03 22:05:06
Jön a szilveszter, de azért óév búcsúzásaként kaptunk három remek meccset. Kezdődött két közel azonos tudású játékos, Peter Wright és Dave Chisnall csapott össze, és egy egészen fantasztikus meccsen Wright ment tovább. Aztán Alan "Chuck" Norris nagyon simán ment tovább. És…..
Örökségfigyelő Cave Canem! 2015.11.27 14:31:41
Ízléstelen kastély-átalakítások Magyarországon Cave canem, vagyis óvakodj a kutyától – ez az időközben szállóigévé vált figyelmeztetés olvasható a klasszikus római prózairodalom mesterének, Petroniusnak Satyricon című művében, a Trimalchio lakomáját leíró részben. Trimalchio, a rabszolgából lett…..
Primátor 2016.01.03 01:47:46
@scsaba1:

Felismerted a fajtádat, mi, csabika szardarab.
Döbbenet, hogy van akinek mindenről a zseniális Orbán-kormány jut az eszébe ugye? Már akkor is, ha filmet néz. Baszki, tényleg nem a mi hibánk, a fideszes kormányzás annyira egyértelmű alapelveken nyugszik, hogy szinte fáj. De így legalább a szokott fikák helyett maguk a filmcímek…..
Primátor 2015.12.24 07:11:01
@csak egy néző:

te ócska szarházi senki. Minden hígfosra lecsapsz, mint gyöngytyúk a takonyra.....?
NemGogol Vigyázat! Omlásveszély! 2015.12.07 10:19:04
  Az emberek általában teli szájjal zabálják a kellemes hazugságot, viszont csak cseppenként nyelegetik a keserű igazságot.  (Denis Diderot, francia filozófus, 1713. október 5. — 1784. július 31.) Magyarország jövőjére és boldogulására nézve rendkívül tragikus…..
Primátor 2015.12.08 13:02:59
@csak egy néző:

Faszfej proli !

Dolgozzál, mert ócska, csóringer maradsz életed végéig.
A halálos ágyadon már nem lesz kire mutogatnod, te tetű.
Foci, szotyi, disznótoros, pálinka, bratyizás és mutyizás. Nagyjából ezek a harmadik Orbán-kormány tevékenységének kulcsszavai. Ha csak Tiborcz István és Mészáros Lőrinc életútját vesszük alapul, akkor megértjük, hogy miért azok sikeres vállalkozók ma Magyarországon, akik…..
Primátor 2015.12.08 12:54:17
@csak egy néző:

Figyu, faszfej.

Próbálj meg rendesen, szorgalmasan, kitartóan dolgozni. Ha ide jársz a munkaidőd 50%-ában ajvékolni, csóró maradsz örökre.
Kiváló példa vagy a proli mentalitásra, a másokra való újjal mutogatásra. ÁVÓ-s szülőkkel ez mondjuk nem meglepő.