Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DolDaniel

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel mostanában éjszakai műszakra is be vagyok osztva, így gondoltam a standard védelmem mellé, meg extraként beszerzek egy kis „bolhariasztót is”. Egy kis fémhengerben kapjuk az anyagot, melynek magassága 9.5 cm szélessége pedig 2.5 cm (a kilógó fület is beleszámítva). A…..
Tényleg az. Amikor valaki rosszmájúan mondja valamire, hogy kínai, akkor erre gondol. Az összeszerelés minősége, szaga (tudom hogy nem kaja), tapintása "tipikus kínai". Legutóbbi kínai napszemüvegem elég masszív darab volt, egyedüli hibája, hogy kissé torzított (távolított).…..
Már rég volt spórolós cikk, és a magyar ember agya úgyis folyton azon jár, hogy hol lehetne egy kicsit spórolni. Úgy tartják, hogy zuhanyzáskor sokkal kevesebb vizet használunk el, mintha engednénk a kádba, és ott áztatnánk magunkat. Ezzel én személy szerint egyetértek, de nemsokára kiderül, hogy…..
Érdekes hely ez a Kína. Néha elmerengek azon, hogy miért 50.000 mAh-s egy külső akksi náluk, amikor online cseten első kérdésre megmondják, hogy maximum a harmadát tudja. Hogy náluk miért létezik ugyanebből a változatból 500.000 mAh-s. Hogy náluk mi a 100%-ban új, garantáltan eredeti fogalma. Hogy…..