Regisztráció Blogot indítok
Adatok
...::: :::...

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Város Mindenkiét még karácsony előtt kereste fel egy kétségbeesett pár, akik három kiskorú gyerekükkel élnek egy józsefvárosi 10 négyzetméteres szobában, amelyet ugyanaz a cég üzemeltet, amely a hírhedté vált Koszorú utcai épületet. A beteg pár (a férfi 100-os rokkant, a nőnek daganata van)…..
...::: :::... 2016.01.06 21:10:33
@Kondom Keselyű: @Kondom Keselyű: egyetertek, de:

> feleves,eves szerzodessel felduzzasztani a nav allomanyat,es az osszes adocsalo lakastulajdonost durvan megbuntetni

nem nagyon van megoldva az ingatlan kiadasabol szarmazo jovedelem leadozasa. a KATA peldaul tokeletes lenne ra, de az art-ben kivetelkent szerepel, mas pedig elkepesztoen sok adminisztracioval es dijjal jar. a legnagyobb baj pedig az, hogy annyian feketeznek, hogy aki tisztan akarja csinalni, az nem tud versenyezni a fekete arakkal. vicc az egesz. szerintem leginkabb csak bejelenteskotelesse es szja-kotelesse kene tenni az ingatlankiadasbol szarmazo jovedelmet mondjuk havi 150 000 forintig, es minden elkepesztoen sokat javulna. aztan ra 1 evre lehet hajtovadaszatot rendezni azok ellen, akik meg mindig feketeznek.

> budapesten 25 m2 feletti lakast meg putriban sem talasz 60k/ ho alatt

(ez amugy egyreszt szerintem csak reszben igaz, mert kulso keruletekben 4 emeletes panelekben 40-50k korul tapasztalataim szerint siman lehet 1-2 fore szep lakast talalni.)

a lakas kiadasanak az adminisztraciojara nyugodtan ra lehet szamolni havi 10 ora munkat. 2000 forintos oraberrel szamolva (ami szerintem realis atlag lehet a foberlok kozott) ez 20 000 forintos kiesest jelent a tulajdonosnak. es akkor arrol meg nem beszeltunk, hogy mekkora kockazatot vallal a lakas kiadasaval, hiszen peldaul a felhalmozott tartozasok behajthatatlanok lehetnek, es kilakoltatas eseten a jog sokszor nem ot vedi, raadasul a vitas esetekre forditott idot es penzt se teriti meg senki.

szoval szerintem magyarorszagon jelenleg egyszeruen nem eri meg olcso lakast kiadni, kiveve ha valaki egy ismerosenek adja ki, vagy talal egy nagyon jo berlot (pl. himezgeto nyugdijas neni) - igy maradnak a piacon a fent lathato hienak. barmilyen egyszeru lehet az adozas, szerintem azoknak az embereknek, akiknek van uresen allo lakasuk, nem feltetlenul eri meg havi 40 000 forintert vallalni a sok adminisztraciot es kockazatot.
comment:com Mit néz a magyar? 2015.02.03 12:00:00
A Telenor felmérte, hogy milyen kontentot fogyaszt legszívesebben a magyar, és sajnos elég lesújtó képet kaptak: a 600 válaszadó többsége ugyan sorozatrajongó, de a kedvenceik a Barátok közt (31,9%), a Jóban Rosszban (11%) és az Éjjel-nappal Budapest (9,3%), sőt, a negyedik helyre…..
...::: :::... 2015.02.03 12:30:09
@SmittyB: Olvasd el ujra, hatha rajossz, hogy nem arrol van szo, hogy melyiket hanyan nezik.
Egészes speciális anomáliát talált a rendszerben Máté, akinek júniusban tűnt el pénze egy zárolt Unicredit-számlán: Sokat levelezek mostanság két bankkal és a PSZÁF (majd MNB)-vel, mert egy már nem létező lezárt számlára történt banki utalásom után az utalt összeget a…..
...::: :::... 2013.11.15 21:31:33
@Kitalátor = másként_gondolkodó: Az ui. az utóirat rövidítése, nem az ugyanisé. Elég zavaró.
Vadon János és Sebestyén Balázs közös műsort kap az RTL Klub őszi műsorrendjében - ez lett tehát a korábban felröppent pletykából, miszerint a korábban a Való világot (meg kismillió mást) vezető Balázs talkshow-val jelentkezik a csatornán. A csatorna szerint "merész,…..
...::: :::... 2013.08.16 16:19:49
@mézescsók: Te tudsz olvasni?
Megtudtuk végre a jövő évben kezdődő egyetemi képzésekhez szükséges ponthatárokat: boldogan konstatálhatjuk, hogy azok a szerencsések, akiknek kemény középiskolai munkájukkal 240 pontot sikerült összegereblyézniük az 500-ból (48%), egyes szakokon azok is felsőfokú…..
...::: :::... 2013.07.29 14:00:12
@CyberPunK: Pontosan. 500-ból 478 pontom van. Az Imperial College of London és a University of Glasgow között vacilláltam, végül Glasgow mellett döntöttem, mert ott nincs tandíj.

@bm613: "kár volna ebben a posványban küszködni." Pontosan. :D

@csincsilla72: Elfelejted, hogy már van alternatíva. Az egyetemek küzdenek az értelmes hallgatókért, olyan kevés a jelentkező. A legtöbb szakra a BME-n 380 pont körül be lehet jutni. Igazságtalansággal nem lehet megtartani az értelmes hallgatókat.
A valaha volt legsikeresebb angol kosztümös sorozatok egyike és egyben a legdrágább is: a sorozat forgatási költsége óránként 1 millió font.  Nagy-Britanniában évek óta a legtöbb néző, és összesen 27 begyűjtött Emmy-jelölés: ez a Downton Abbey, melynek már igen széles…..
Kütyü függő Microsoft Surface 2012.11.30 18:29:56
Már egy ideje lehet kapni a Microsoft Surface RT változatát - Amerikában - és most jelentették be a Pro megjelenési dátumát és árát. És olyan hülyeségeket olvasok ezzel kapcsolatban, hogy az nem igaz.  Kezdjük ott, hogy az RT és a Pro két külön állatfaj. Nem szabad…..
...::: :::... 2012.12.01 00:57:57
Egy ATOM :DDDD Hat a tobbi faszsagon meg csak mosolyogtam, de itt mar tenyleg fetrengtem a rohogestol. Hogy majd 2012 vegen egy csucskategorias tablaba egy pentium 4-en alapulo (anno 2000) lowlowlowend processzort tesznek? :D Hat ennyire meg a microsoft se hulye. Aki lassu tabletet akar, az vegyen RT-t. Aki gyors tabletet akar, az vegyen Pro-t. Tiszta sor.

Nem veletlen, hogy az intel atom megragadt a lowlowlowlowlowlowlowend szinten (<80000Ft), mivel mar a harom bongeszoful nyitva tartasa is alig megy rajta, es akkor a flash tartalmak futtatasarol meg nem is beszeltem.

@fraki: Minden allitasoddal egyetertek.

Nem nagyon ertem, hogy ilyen hozza nem erto, okoskodo bloggerek miert kapnak cimlapi kiemelest. Egesz biztos vagyok benne amugy, hogy a ti utcatokban te vagy az a Pistike, aki mindenkinek szivesen feltelepiti a letorrentezett, szetbuheralt Windows XP Gamer editiont. (Mert Magyarorszagon minden utcaban van egy ilyen. :D)
Az őszi műsorrendjét egy amerikai ételeket is felszolgáló benzinkúton bemutató RTL Klub nem akarta elárulni nekünk, melyik külföldi formátum alapján készült a Kód című vadonatúj kvízműsoruk, de minket nem hagyott nyugodni a dolog, és a modern technológia és teljes oknyomozó…..
...::: :::... 2012.08.18 16:29:07
@vágtázó halottkém: hat mert te aztan kurvara ertesz a temahoz :D meghogy a magyar finnyas banda. nagyon jol hangzik, amit irtal, csak nem igaz.
M. szóváltásba keveredett a Nyugati téri McDonald's egyik helyi nagymenőjével, miután megkérdeztete, hogy az miért nem köszönt nekik. Sajnos nem alakult ki jófajta bémúvis tömegverekedés rakkendroll aláfestéssel, csak a bunkóparasztozásig jutottak el. Egy biztonsági őr azért…..
...::: :::... 2012.07.25 02:38:46
Subba Sziget 1997 2012.07.20 16:56:00
..
...::: :::... 2012.07.21 19:47:18
@Mashenka: +1
A podcastek nem haldoklanak, akármit is mondanak mások (ahogy a blogok sem, pedig már két éve a halálhírüket keltik), hiszen az Apple nem fejleszt progit, amit direkt a kukába szán.  Mi a podcast? A podcasting online tartalmak terjesztésének egy újszerű formája a feliratkozásos…..
Igen, simán lehet, hogy fotosopolt fake a kép, de kit érdekel, annál viccesebb, ahogy a Redditen nekiállnak kiszámolni a helyes választ.Innen üzenem minden magyar fizikatanárnak, hogy aki először bevállal egy Angry Birds-feladatot tetszőleges iskolai dolgozatban, és ezt a diákjai…..
...::: :::... 2011.07.13 00:46:50
@flea:
@dawey:

+1 fazekasos, most leszek végzős higanynál. még mindig minden hallható az említett mondat. :)
A Microsoft szerint a Google linux-alapú mobil operációs rendszere, az Android rengeteg szabadalmukat sérti, ezért azok a gyártók, akik Androidot használnak eszközeikben, kötelesek jogdíjat fizetni a redmondi cégnek.  A legérdekesebb, hogy a Microsoft a Google-t békén hagyja,…..
Anna képtelen elfogadni, hogy egy magát 0-24-esnek nevező hipermarketben este 10 után ne lehessen pultból sem húst, sem édességet venni, de még vevőszolgálat sem legyen. Ha nincs meg a szokásos szolgáltatás, inkább zárjon be az áruház, mondja olvasónk. És mit mondanak a…..
Semmi hivatalos, az Apple este hétkor jelent csak be valamit az iPhone 4-gyel kapcsolatban, de nagyon úgy tűnik, hogy sikerült megoldani a mobil térerő-problémáját. Mint azt már bizonyára mindannyian tudjátok, az új készülék szuper kommunikációs eszköz, mindaddig, amíg meg nem…..
...::: :::... 2010.07.16 11:44:13
@Csirke72: L O L
...::: :::... 2010.07.16 11:50:36
@Istencsaszar: továbbmegyek, az összes windows mobile-alapú pda-m tudott wlan routerként üzemelni, 2005-ben.
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
...::: :::... 2010.07.15 16:39:53
Négy dolgozót elbocsátottak a Román Autópályák és Országutak Társaságától (CNADNR), főnöküket, Olasz Ildikót pedig visszafokozták felügyelői rangra annak az esetnek a lezárásaként, ami még májusban történt az román-magyar határ túloldalán, és ami az AC/DC cuccait…..
...::: :::... 2010.06.28 11:36:12
@azAttis: te sem vagy túl okos, elolvastad egyáltalán amire válaszoltál?
A tücsök típusú, takarékoskodni képtelen emberek, illetve rákok fellélegezhetnek, mert geod01 sztorija is megmutatja, hogy aki már fiatalon előrelátó, az ugyanúgy megszívhatja. Geod01 üzenete az, hogy ne ugorjunk be első szóra a biztosítási ügynököknek, akik magas hozammal…..
...::: :::... 2010.06.09 09:18:34
A jelenleg látható sorozatok közül nem egy felvet olyan kérdéseket (és most nem feltétlenül csak a Lostra gondolunk), melyekre a készítők az istennek sem akarnak vagy tudnak választ adni, pedig nagyon is jó lenne. A Televison Without Pity nevű kiváló oldal összeszedett párat, ezek…..
...::: :::... 2010.03.30 17:55:21
Többen is jeleztétek már, hogy már csak arra vagytok kiváncsiak az iPaddel kapcsolatban, hogy lehet-e iPhone-nal összekapcsolva tetheringezni, vagyis a már meglévő mobilnetes előfizetésünkkel netezni bárhol. Steve Jobs válasza erre az, hogy nem.A válasz Jobs szokásos email-címéről…..
...::: :::... 2010.03.06 16:55:39
@Nymus: csak microsim megy bele, tehát nem igazán.
Márti biciklis magazinnal akarta meglepni a pasiját. Előfizetett is neki, de a lap csak nem akart megérkezni. Tavaly november óta, egész pontosan. Márti azóta írt egy rakás mailt, de egyszerűen nem válaszolnak neki semmit. A nyomtatott magazinok élethalálharca idején meglepő, hogy a…..
...::: :::... 2010.02.25 00:48:10
Na, mit érdemel az ilyen? Pokoli kínokat. Ehhez képest marha jól járt, hogy megúszta annyival, hogy nem tudott ajándékot adni szenteste. Nevetséges naivitásról árulkodó részletek alant. Ezúton szeretném vízalatti panasz-éléskamrádat egy postai történettel bővíteni. A tavaly…..
...::: :::... 2009.12.29 00:20:59
Megjött a tél, ami a MÁV-ot szokás szerint olyan meglepetésként érte, mintha a cég előző ötven évében szubtópusi vonalakat igazgatott volna. De most nem ez a téma, hanem egy szenyó hókotrós, aki a Blahán kicsinálta egy buszmegálló utasközönségét. De a webkettes 2009-ben…..
...::: :::... 2009.12.21 01:16:27
András fotózta a 2006-os számú Combinón ezt a matricát, amit persze nem a BKV ragasztott ki, hanem egy borzalmasan rossz csendőrhumorral és hasonló helyesírással megvert utas a cég nevében. Szomorú, hogy a Kétfarkú Kutya-féle vicces álközlemény-forma ilyenre is képes, de egy…..
...::: :::... 2009.11.10 06:43:32