Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eztkapodd

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MaGYAUR A király rosszul lesz 2021.08.06 06:19:15
Bíró Bence (SZFE) : "A király bevonul. Bizonytalan lépteitől ritmustalanul visszhangzik a terem. Szorosan a nyomában a főtanácsnok. Köröttük csend és néma tartomány. Egy pisszenés sem hallatszik. A király elfoglalja helyét a trónon. Főtanácsnoka szorosan mellé áll. A király lassan…..
A hét legfurcsább interjúja az Azonnali.hu-n látott napvilágot. A portál két munkatársa, Bakó Bea és Hutter Marianna kereste meg a volt budapesti főpolgármestert. Beszélgetésük nyúlt, mint a rétestészta, és egyre ingerültebben fogalmaztak. A két újságíró azt firtatta például, hogy amikor még…..
Soha nem látott lehetőséget kaptak a 65 év felettiek. Kijelölt – csak a számukra fenntartott – idősávban mehetnek vásárolni. Nincsenek fenntartó tényezők, viháncoló gyerekek, „csitri 50-esek” nem gátolják őket a szabad mozgásukban. De!!! Az más kérdés, hogy fizikailag milyen módon közelíthetik meg…..
eztkapodd 2020.03.30 17:59:54
Szenvedsz a melegtől? Úgy érzed még plusz egy fokot nem bírnál el elviselni, pedig a lakás hőmérőjében a csík kitartóan tör a magasba? Klíma vásárláson töröd a fejed? Mielőtt rohannál vásárolni egy légkondit olvasd el az általunk gyűjtött tudnivalókat!..
Tudtad, hogy a túladagolt drogfogyasztóhoz hívott mentősök csak akkor értesíthetik a rendőrséget, ha az ellátásra szoruló személy közvetlenül fenyegeti valakinek a testi épségét? Ehhez képest Szolnokon rutin, hogy rendőr is érkezik a mentővel. Felhívtuk az érintettek figyelmét a jogellenes…..
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
Meleg nyár, stresszes hétköznapok, unalmas percek. Unalmunkban sokszor és sokféleképpen tudunk elidőzni, az egyik leginkább jellemző veszély a nassolás. A XXI. század éppen hogy elindult, mindenhol gyorséttermek, éjjelnappalik, étel- ital, csak éppen bekapunk valamit. Ettől lehet, hogy még…..
Hunvald-blog 128. Büszke magyarok 2017.07.22 20:00:55
Tusványos, ma: Hátulról, a hajánál fogva rángattak a földre egy Orbán ellen tiltakozó fiatal nőt. Orbán Viktort akarta kifütyülni, de szinte azonnal leteperték. Hajánál fogva. Egy idősebb férfi még belerúgott, majd a kezét kicsavarva biztonsági őrök vezették el a tömegből. Szégyellni való,…..
Az orsós magnók gyönyörűek és már ránézésre sem spóroltak az anyaggal tervezésük idején. Amekkora erő kellett egy AKAI GX-4000 indítógombját eltekerni, azzal most kezünkben maradna bármely mai műanyag berendezés letört fele. Rendkívül precíz gépek voltak fénykorukban, hiszen a vékony magnószalag…..
Soros György gonosz cionista-amerikai multi-milliárdos, tudatta a köztévé a ma esti híradójában. Persze azt, hogy Soros gonosz és cionista, nem a fideszes állami hírműsor szerkesztői állították, hanem csupán beidézték Ali Hámenei ajatollah két héttel ezelőtt Iránban elmondott gondolatait.  Ha…..
  A tökéletes sült krumplit otthon is könnyedén elkészíthetjük mindössze 20 perc alatt. A titok csak annyi, hogy kétszer kell sütni. Íme, hogy készíthetitek el:     Hozzávalók – 2- 4 főre 2-3 db nagy burgonya (nem kell megpucolni) 2 liter olaj egy 4 literes…..
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..
A riói olimpia egyik szombati közvetítésében ifj. Knézy Jenő úgy adta le a női 100 pillangó egyik előfutamát, hogy közben egy szót nem beszélt arról, hogy egy 18 éves szíriai menekült, Yusra Mardini nyerte meg a futamot, ahogy azt tegnapi posztunkban megírtuk. A történtek után vasárnap délután jött…..
eztkapodd 2016.08.07 17:35:25
@anynick: Ne told túl pubi mert görcsösnek fogsz tűnni. Ha úgy gondolod, küldd el magad. Arról már nem is beszélve, hogy rasszista vagy. A bőrszín alapján kéne Knézynek megállapítani, hogy milyen nemzetíségű az úszó? Na ez aztán szép. Francia futballválogatott, európai sportolók, politikusok skandináviában stb. Ébredj ember mert lemaradsz az előadásról.
Facebook-on írt Medvének Zsuzsa (nem ez az igazi neve), aki beleegyezett, hogy kitegyük az oldalra is a problémáját, mert tapasztalat, hogy a gondja sajnos nem ritka...
valami nem stimmel. Nem és nem akar összejönni ez az európai vétójog és befolyás érvényesítése, az európai erős emberkedés. Orbán Viktor hűséges fegyverhordozója, Kovács Zoltán tényleg mindent megpróbált, hogy kiköszörülje a két hete esett csorbát. Akkor ugyanis - mint azt számosan…..
Megráztak a Franciaországból érkező hírek a terrortámadásról. A hírekkel egy időben újabb bődületes baromságokat okádtak ki magukból azemberek. Az elmúlt időszak alapján megpróbálom összegezni, hogy mit halhattunk meg az asztal 2 széléről. Úgy tudom a jobberektől, hogy…..
eztkapodd 2015.11.15 12:14:43