Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tzi

0 bejegyzést írt és 349 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az a fajta vagyok, aki egy bőrkabát miatt keresztes hadjáratot indítana egy ruhabolt ellen. Ohh wait...de. Történt, hogy anyu kitalálta, hogy neki kell egy új fekete bőrkabát, mert a régi már, hát igen régi volt meg ki is szakadt a hátán, szóval kb vállalhatatlanra használta, csak nem vette…..
Igazából nem tudom, erről miért nem írtam, mert már kb. a terhességem óta kísér engem folyamatosan a jelenség, bosszankodtam, legyintgettem, elkerültem, ahol tudtam az igazi unatkozó anyukákat. De van az a szint, amikor már egyszerűen nem tudod elkerülni, mert megtalál a nullából és felbassza az…..
Bizonyára minden autót vezető személy számára ismerős a helyzet, mikor a minket hátráltató, párhuzamos parkolásban ügyetlenkedő, vagy épp az agresszíven, hátulról nyomuló, majd hirtelen előző személy autójába kíváncsian benézünk. Ki ő? Bárkit is látunk ott, legtöbbször a "Tipikus nő!" vagy "Tipikus…..
tzi 2017.12.18 15:20:01
Nőként azt látom, hogy a nők többsége fogalmatlan. Az esetek többségében ha valaki idióta, az bizony nő.
Ugyanakkor ismerek olyan férfit is, aki -bár van jogosítványa- még mindig úgy indul el, mint aki életében másodszor vezet és simán megállt a körforgalom kellős közepén mert hirtelen "bestresszelt" attól, hogy másfele ment mint kéne. Amúgy van autója, és vezet is, de csoda, hogy még él.
A 70-es táblánál masszívan 40-el tötymörgő szinte mindig szemüveges és/vagy kalapos 50+ Mekk Mester, az autópályára felsorolásnál 20-ra lelassító (anyám... nem egyszer meg is álló...) autóban 99%-ban bamba nő ül, és a 30 millás X6-Q7 vonalon mozgó kínai sofőröktől nemtől függetlenül csak a jó isten menthet meg minket.
Magánvéleményem szerint a nők azért is lehetnek gyengébb sofőrök úgy általánosságában véve, mert tényleg nem arra vagyunk ternírozva egy életen át, hogy "üld meg a lovat", inkább hogy ülj a herceg ölébe és ő majd ellovagol veled. A legtöbb nő akit ismerek nyűgként éli meg az egészet, és ha azt mondod neki, hogy vezetési élmény akkor kiröhög vagy hümmög. Aztán hogy ez most evolúció, vagy neveltetés azt nem tudom.

Azt viszont tisztázni kéne, mi számít "jól vezetés"-nek. Önmagában a balesetmentesség még nem sokat mond. Ha az agglomerációbéli faluszéli házadtól a faluközepi iskoláig hurcolod a gyereket meg néha kimégy a tescoba és ebből rakod össze azt az évi párezer km-et, akkor nyilván kisebb eséllyel balesetezel, mintha a téli szutyokban kéne a Cinkotai úton jönnöd-menned napi 3x, lehetőleg azért már sötétedés után (aki nem jár arra, 70-es tábla van, de ott már az 50 is relatív gyorshajtás...), ésígytovább. Ráadásul nem egyszer látni hogy egy baleset nem történik meg, mert a másiknak volt annyi tudása/lélekjelenléte, hogy megakadályozta.
Minek szült az ilyen?! A mamihang 2017.09.12 18:38:49
Az elmúlt pár hétben figyeltem fel erre a jelenségre. Ez az ami valahogy mindig is ott volt, mint a hűtő alá szoruló nyálas csokidarab vastag porral beterítve, amit addig nem veszel észre, amíg le nem cseréled a frigót, aztán szégyenkezel a melósok előtt, hogy mégis hogy kerülhetett az oda. Nyilván…..
Minek szült az ilyen?! Fitt anyu 2017.08.07 10:38:40
Bezony, muter beindult, nem tésztát gyúr, hanem a kis nyeszlett izmait próbálja formába hozni. Mindig a gyerekről írok, mintha anyaként csak ez határozna meg, de nő is vagyok, van önbecsülésen (még ha nem is sok), és amikor a tömött tengerparton nagyközönség előtt csak a párom segítségével tudtam…..
Mászkálósak vagyunk. Nem tudunk megülni a seggünkön. Ha nem így lenne, egy dél-alföldi tanyán élnénk, nem az Újpest központtól egy köpésre. Sokat utazunk, végre van lehetőség rá, a fapados légitársaságok és a booking.comnak köszönhetően kitárult a világ, rengeteg a lehetőség, miért ne tennénk. És…..
Az utóbbi évek egyik legszarabb, egyben legsikeresebb filmje, A szürke ötven árnyalata valószínűleg akkor is folytatást kapott volna, ha az eredeti regény nem rendelkezne második felvonással. De rendelkezik, így még egy kicsike kérdés sem volt afelől, hogy Christian Grey…..
tzi 2016.11.12 15:58:24
@Tibi !: tévedsz... a nők 85%-a ugyanúgy gondolkodás nélkül fog rohanni megnézni, mint az előzőt :D Amióta kijött ez a szar, mindenki meggyőződéssel hiszi hogy van fogalma a bdsm-ről :D
Mivel előző, nagy vihart kavart cikkünk csak egy szubjektív, egyéni vélemény volt, és azok az olvasóink, akik szövegértésből nem túl erősek, úgy értelmezték, hogy írásom minden pontja mindenkire és mindig vonatkozik – elsősorban rám, ha már le mertem írni –, következzen egy kicsit részletesebb…..
Na nincs para, nyugi, gyerek él, egyben van, úgyse írnék cikket, ha akkora nagy gáz lenne, de szokás szerint felbaszták az agyam, annyira, hogy ha ott nem is pofáztam vissza (mert a gyerek a tét, akkor meg kussolok), itt van az én kis házibarkács véleményem az ott dolgozókról...
tzi 2016.07.10 22:53:21
Joj mámegen' belevau, de ngayon aktuális.
Kedden elvittem a zembert a háziorvoshoz, mert ideje szarul van. És most már nagyon szarul volt. A saját orvos szabin, a helyettesítő azonnal továbbküldött minket a sürgősségire (ugye pest megye, szal minden a kórházban van csak), ott meg már baszták is bele a branült, mondván h vért kell kapjon. Felveszik osztályra. Ez úgy festett, hogy mi tipegtünk a nővérpultnál (hozzáteszem a 2 méternyi emberke esik össze, ugye, azért van ott...), és megvárjuk, míg Nővérke A és Nővérke B megbeszélik, hogy "hádde most hova a picsába rakjam? nincs ágyunk". Előttünk, mert hát nyilván. Csak lett egy ágy, ami mondjuk pont úgy nézett ki mint amiben nem csak aludtak, de már meg is ették és ki is hányták legalább kétszer, de a helyzet adott volt, ő meg örült h végre fekhet. Leülök mellé arra a kis hokedlire vagy mi a kínom, egyszercsak érzem hogy valami húzza a szemem. Már csak odapillantok, jééééé hát össze-vissza van csöpögtetve az ágy. Vérrel. A lepedő is a párna alatt. Csak azért nem kaptam agyvérzést helyben, mert fél órával korábban a sebészeti ambulancia várójában végig kellett néznem, ahogy hosszú sorokban masíroznak a hangyák a székeken és eü röplapokkal teleszórt asztalon. Az asztal mellett erkélyajtó, ami félnyitvára volt rögzítve, rajta a felirat, hogy omlásveszély miatt tilos a kijárás. Szóval már edzésben voltam. Mikor szóltam a nővérnek hogy wtf anyukám , véres az ágy, még csak meg sem lepődött. A világ legtermészetesebb dolga. Majd küldenek valakit. Fél óra múlva jött is egy srác, valami spricniből szigorúan a foltra célozva szórt valami kis fertőtlenítőt, egy ronggyal megtörölgette, a felét le se mosta majd távozott.
Pár nappal később mikor saját felelősségre kiengedték, és a szobában mókoló nővértől meg mertem kérdezni, hogy hogyan működik ez az elbocsátás dolog, jön a doki vagy keressem meg vagy mivan, leordított 6 ember előtt, hogy mit képzelek, miért őt kérdezgetem, ő nem azért van ott és különben is mért nem döglöttem meg már apám farkából kijövet félúton. Nos, mivel mi már távozóban voltunk, én bizony elküldtem a rühes anyjába, hogy ment volna inkább hentesnek, ha nem bír értelmesen társalogni az emberekkel... mintha nekem ugye tudnom kéne, mi hogyan megy a kórházban.
EÜ rulez, de az is valami hogy a gyereknek nincs nagy baja. Mindenesetre ha valaha lenne, inkább adósodj el egy életre, de vidd magánintézménybe. Ezek csak kinyírnak mindenkit.
Imádom a töltött káposztát. 9 hónapig várom, hogy anyám végre megcsináljon karácsonykor vagy 100 darabot, hogy februárig azt együk, 1 hónapig utáljam, aztán sóvárogjak utána újabb 9 hónapot. De azalatt az 1 hónap alatt nagyon utálom, nagyon telítődök, akármennyire az egyik kedvenc kajám. Nos, a…..
tzi 2016.05.13 20:08:44
@MinekSzültAzIlyen?:

Öööööö... ha nem haragszotok meg, kihagyom.. tudod, lila bré nem jó bré meg ilyenek :D

De figyi a dizájn az 3 kattintás a beállításoknál :D Ne hagyd h elhitesse veled hogy ettől ő nagyember :D
Minek szült az ilyen?! Easter Egg 2016.03.23 19:23:07
Ma tojásfestés volt a bölcsiben. Ezzel nincs is semmi baj. Vagyis hát van, de azt később részletezem. A gond az volt, hogy 7 óra meló után, work mom outfitben, fehér kabát-fehér pulcsi-bézs nadrág-magassarkú csizma kombóban toppantam be a bölcsibe, és aznap, ott szembesültem az egésszel...
tzi 2016.03.24 17:13:25
@MinekSzültAzIlyen?: SOAD-nak a Psycho messze a legjobb csárdása. VAgy mit játszanak azok :D

Azér' nincs mert balfaszok. Ugyanolyan rossz megközelítés mint kb bármiben amit nőknek gyártanak (vagy tényleg a harmadik nemhez tartozom, és nálam a hiba). Pl. kitalálta valami fasz hogy a nők nem néznek poreszt, aztán egy másik pimpili rájött h mégis, úh ő csinál csajpornót. És mi lett? Full gay az egész (erre is vannak kiváló ötleteim egyébiránt :D). Ugyanígy a sok hülye azt hiszi, hogy a basic a sok extra között nem lehetne a legnagyobb extra. Mert ugye a buta népnek úgy kell eladni a semmit, mintha valami hatalmasat kapna... és hát manapság az, ha simán csak békén vagy hagyva pont nagy valaminek számít, szóval még csak nem is hazugság.
Csak az az egy baj a világgal, hogy nincs sokkal több pénzem, hogy minden ilyet megvalósíthassak :(
Minek szült az ilyen?! Total Chaos 2016.03.13 07:57:57
Lemaradtam. Kurvára lemaradtam mindenben és mindenről. Ide se írtam kb. 2 hete, amióta meló van. Napi szinten mormolom el hullafáradtan, amikor végre leülök a seggemre lefektetés után, hogy "eztmáshogyafaszbaoldjameg?"..
tzi 2016.03.14 01:17:27
@MinekSzültAzIlyen?: hát, most így 1-kor befejeztem a takarítást (míg a drágaság a szüleinél pálinkát vedelt a faterjával, hogy rohadna le az összes pöcse, én meg takarítom a behordott sarat, mert őfelségének derogál a kinti előtérben levennie a cipőt. T.i. reggelre az majd milyen hideg lesz.. hát szakadna meg, bezzeg a porszívó érintésére allergiás... :D ), szóval most kb holnap délig, míg meg nem jönnek rend lesz és tisztaság. Asszem úgy 7 fele álltam neki....

Egy kis Coelho elfér, no para. Olvastam anno, meg most rálestem. Igazából értem én... csak valahogy mégsem. Gondolom itt jön be az, hogy nincs saját. Jelen pillanatban nem tudom elképzelni, hogy nekem tényleg hiányozni tudna hogy ne hagyjanak aludni, hogy tényleg örömet tudna okozni hogy vigyorog egy fogatlan kis köcsög aki épp most öntögette végig a ketchup-ot a 60 ezres szipi-szupi szőnyegen, vagy hogy ne kapnék darabos agyfaszt a napi 20 óra ordítástól, hányás-szarás-visítás-böfögés kombótól. Lehet az a baj, hogy magammal se vagyok annyira kibékülve, hogy ezt elviselhetővé tegye az a puszta tény, hogy a génállománya X%-a megegyezik az enyémmel. Sőt.. állandó rettegésben élnék, hogy vajon melyik nem normális családtagomra fog hasonlítani... mert elég gáz ám az a hely, ahol még én vagyok a legvállalhatóbb figura :D És nem tudom, tudnám -e tényleg szeretni, ha mondjuk azt venném észre, hogy tök olyan mint anyám. Ahogy ő se tudott engem soha igazán szeretni, mert egyszerűen nem olyan voltam mint ő, és ezzel nem bírt megküzdeni. Mi van, ha én se? Stb. A millió para. Meg a szabadságom. Már attól is feláll a szőr a hátamon, ha az ember valamit szól hozzám mikor épp zuhanyzom. Ezek a kis szemétládák meg még a slozira is utána mennek az embernek. Na nem :D 0-24 függjön tőlem valaki... felelősség, nyűg, kényelmetlenség, és totális kiszolgáltatottság.
Oszt akkor felnő, és hiába kapott meg mindent, hiába váltak úgy a szülei, hogy tapsolva könnyezné meg a Czeizel, mert tényleg kb. hangos szó nélkül lement (ugyanannyi idősen én spec a szüleim között kellett álljak mert anyám késsel ment apámra aki viszont egy madzaggal akarta megfojtani), és tényleg a világon mindene megvan, és egy olyan hisztérikus elviselhetetlen kis princessé vált, hogy ha a sajátom lenne péklapáttal verném míg meg nem jön az esze. De lassan már az apja is itt tart.
Szóval egyelőre asszem nálam még nem jött el az idő :D Valahogy kurvára nem akar ketyegni az a rohadt vekker.
tzi 2016.03.14 12:54:08
@Mirzus: @MinekSzültAzIlyen?: Félreértés ne essék, nem zárkózom el teljesen. Az tény, hogy nem különösebben csípem a gyerekeket (bár a babák azok valamiért imádnak engem, meg azokat én is elviselem), de a sajátom az úgyis alegfaszább kölyök lesz :D Inkább úgy fogalmaznék, hogy hosszútávon, "majdegyszer" szeretnék, csak most nem vagyok rá se hajlandó, se alkalmas. Abba inkább szeretek nem belegondolni, hogy 34 évesen vajon még mennyi a "majdegyszer" .. De nem fogok csak azért szülni, mert már mikor. Akkor inkább lemaradok aztán ha úgy dobja a gép örökbefogadok egyet, vagy valami.

Óvasni kéremtisztelettel azé' szoktam, mert valaki úgy ír a témáról, hogy nincs magától mélységesen meghatva, hoyg ő Édesanya, akinek Gyermeke van (saru, facsat, bokáigszoknya, de épp csak annyira, hogy azér tmég lássad hogy ő bizony a természet lánya aki sose borotválta a lábát, de cserébe nem is mossa), amely Gyermek természetesen tehetségesebb mint egy istenverte Beethoven, de persze rajta kívül senki se tudja, miben... Amúgy csak belebotlottam, és legalább kellemes olvasmány, és nem a szokásos szeretnékpasit-mérninpcsaim témakört boncolgatja. Persze szigorúan miután lenyelte Oravecz Nórit, hogy legyen amit visszaböföghet.

Ja, asszem ez életemben a második alkalom, hogy pozitívat tudtam mondani egy liláról :D Közeleg a vég... :D :D
tzi 2016.03.14 16:26:31
@MinekSzültAzIlyen?: Hadd tudja a zurad :D Bár lassan már az MTK hooljainak is kevesebb szégyellnivalójuk lesz... :(

Figyi, kössünk üzletet: amíg nekem nincs saját, addig lehet a tiéd a legfaszább gyerek. Aztán a rangot elbitorolja majd az enyém ;)
A sarufacsaton meg nem röhögni. Mielőtt informatikára adtam a fejem, néhány évet lehúztam az elte bölcsész bohócképzőjében. Ez egy létező jelenség kérlek. Csak sajnos nem napalmmal mosakszik az ilyen. Pedig ugye...
A hideg időben sokan várnak az autójukban addig, amíg a gépkocsi fűtőrendszere le nem fújja a párát az ablakról. Egy apró trükkel viszont pillanatok alatt páramentesek lehetnek a szélvédők, de mit kell ehhez tenni? 1. Kapcsold be a fűtést, maximális fokozaton! 2. Kapcsold be a légkondit! 3.…..
 Kedves Jóindulatú Felebarátaim!  Azért fordulok hozzátok, hogy elmagyarázzam nektek, miért van Európában manapság ilyen sok rasszista, idegengyűlölő, antiszemita, összefoglalva náci ember. Közös jellemzőjük, hogy ellenzik a bevándorlást. Ezekből az emberekből rengeteg van, nézzétek meg a cikkek…..
tzi 2016.02.22 12:56:24
@chrisred: te tényleg nem érted, ugye?
Kövér László szavaival élve „Orbán Viktor küzd, mint malac a jégen” az Európai Unió és más ellenségesnek kikiáltott államok, szövetségek és szervezetek ellenében. Mintha a létezés értelme maga a küzdelem lenne a magyar miniszterelnök számára, így, ha egyszer a konszolidáció útjára lépne,…..
Sörös Tamás Azt gondolnánk, hogy 1000-1500 kilométer nem nagy távolság, hiszen az ember még Európában van... Európaiak vesznek körül minket, más nyelven beszélünk ugyan, de hasonlóan gondolkodunk és élünk. Egy frászt!..
tzi 2016.02.15 14:59:55
@Terézágyú: oszt nem mindenkinek van ám arra érkezése/energiája/kedve hoyg otthon túrót gyártson. Mondjuk a 0.0000%-os dán tejekből nem is tudom menne -e :D Bár nem értek a túrógyártáshoz.
CPH-ban anno volt egy lengyel bolt, ott be lehetett szerezni pár érdekességet, de nagyjából ennyi. Emlékszem amikor érdeklődtem helyieknél hoyg na és mi a nésönel fúd és benyögték a vajaskenyeret azt hittem viccelnek. A srác fapofával és vérkomolyan előadta, hogy ez egy abszolút dán unikum, hogy ők ám nem úgy eszik a szendvicset, hogy kenyér-akármi-kenyér, hanem csak kenyér, és rá a feltét, és nahát, ilyen a világon nincs sehol. A gasztronómia csúcsa. Mondtam neki hogy nálunk szó szerint ugyanígy hívják, és általában ennek valamelyik verziójával indítjuk a napot. Azt hittem elsírja magát :D

Amúgy Dániában, vagy legalábbis Koppenhágában a -számomra-legfurább az a rengeteg eszkimó volt. Akiket én civilizált ember módjára rögtön japánnak is néztem... persze amikor megkérdeztem, hogy mi végett van itt ez a sok japán akkor az asztal alá röhögte magát a társaság :D
A legjobb dán kaja pedig a 7-11-es hotdog ;)
Valahol szomorú azt látni, amit a nemzeti(bb) oldal produkál népességfogyási kérdésben. Az egyik részről szingli adó, népesedési biztos meg a jó ég tudja mi, a másikról pedig a "szüljük tele a Kárpát-medencét" és "azé a haza, aki teleszüli" felkiáltású parancssorok hangzanak el leggyakrabban -…..
Jobbegyenes Princípiumok 2015.12.17 23:52:38
A feministáknak és gender-amazonoknak el kéne végre fogadniuk, hogy nagyon sok nő számára még mindig az anyaság az elsőrendű fontosságú cél, ügy, munka, hivatás. Ez most egy megkésett cikk lesz, mert már minden okosat leírtak Ákosról, hamarosan elborítják a netet a vukis…..
Nem tudlak apának hívni, igazából megszólítást sem érdemelsz .... mert számomra csak egy donor vagy. Így alakult. Van apám, te meg biztosítod a zsebpénzemet. Ennél több miért kellene az életemből?   Nem tetszik? Azt tervezed, hogy így nem érdemlem meg és nem küldöd a…..
tzi 2015.11.30 17:32:10
@croc: Gondolom te még nem láttál valamelyik szülő ellen hergelt gyereket. Többnyire anyu hergel apu ellen, mert anyunál van a purdé... de láttuk már ezt fordítva is.
Az elhagyott nő, akinek az exe merészel egy másik nővel élni... hogy az mikre nem képes, általában a gyereket felhasználva...
Hagyjuk ezt a femdom hülyeséget. Az apa fizessen, a kiskorú gyerekéért mindenképp, a nagykorúért meg ahogy alakul, és ettől függetlenül hadd legyen jelen az életében, kivéve nyilván ha egy vadállat aki bántja. Az, hogy valaki többé nem tud egy másik emberrel együtt élni, és ezért elmegy, NEM főben járó bűn.
Semmitől sem riadnak vissza a szupermarketek, ha bevételről van szó. Különböző titkos trükkökkel igyekeznek rávenni arra, hogy még többet költs náluk. Mutatom, hogy mire érdemes figyelni. Hatalmas bevásárlókocsik, kosarak A bevásárlókocsik, kosarak méretének növekedése…..
tzi 2015.11.18 11:19:08
@Gábor Juhász: az a kemény, hogy működik. Volt néhány éve valami felmérés/kísérlet ahol pont ezt vizsgálták (sajnos a pontos módszerre már nem emlékszem, de gondolom fel lehet túrni érte a netet, ha valakit érdekel), és arra a meglepő eredményre jutottak, hogy a 4999-et 4000-nek, nem 5000-nek "érezzük". Azok is, akik amúgy nem síkhülyék, szóval nem erről van szó.
Persze gondolom ez is kikerülhető jó előre kitalált vásárlási listával, stb, de alapból működik, és a többség csak nagyjából tudja, mit akar a boltból.
Nagyon burtális, sajnálatos, de sajnos várható esemény történt Párizsban, ahol a terroristák újfent ártatlanokat mészároltak le a saját nézeteik és a nyugat-gyűlölet miatt. Nehéz szavakat találni, hiszen bármelyikünk könnyen áldozat lehetett volna (áldozat lehet a…..