Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kation

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válasz nagyon egyszerű: csoportszellemet, összetartást. A tanároknak évek kellettek, mára romokban a magyar közoktatás-nevelés, mire 5 év után egy iskola tantestülete fellázadt. Lassan, nagyon lassan csatlakozik még néhány intézmény. Az összes lázadó nem teszi ki a…..
Kezembe került az Emberi jogok egyetemes nyilatkozata, még Brüsszelben kaptam, feleakkora, mint egy gyufásdoboz. Nem sok, 30 cikk. Vajon mennyi nem érvényesül ebből ma Magyarországon? Sajnos már a bevezetőben bajok vannak, miszerint „a férfiak és nők egyenjogúsága”: Kövér…..
Amikor megrendül az igazságos világba vetett hit… …azt mire használja a kormány? A menekültellenes hangulat felerősítésére. Az idegengyűlölet táplálására. A megnyugtatás helyett további feszültségkeltésre. Tudhatja-e bárki, hogy ki vagy kik a felelősek a Párizsban…..
A mai harmincasok jó része átélte azt a traumát, amikor szülei megvallották, hogy bár nagyon szeretik, de csak azért vállalták őt (is) a báty vagy nővér mellé, mert kellett a pénz a lakásvásárlásra- vagy felújításra. Azaz, hogy felvehessék a szocpolt a szülők. Ennek…..
Bárhová nézünk, bármilyen statisztikát látunk – kivéve ugye azokat, amiket maguk hamisítanak az arra illetékes szervek – azt látjuk, hogy egyre butábbak a magyarok. Onnan kezdve, hogy az OECD által szervezett PISA-vizsgálatokban évről-évre rosszabbul teljesítenek a magyar…..
Megoldja-e az EMMI új törvénytervezete a „Hova tegyem a gyereket, amikor visszamegyek dolgozni?” kérdést? A tervezet szerint lesz több bölcsődei férőhely – hurrá. Cserébe eltűnnek vagy átalakulnak a családi napközik. A rosszul működő ellátási rendszer termelte ki a…..