Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemá

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor tegnap éjjel végigfutott George Michael halálhíre, hirtelen nem is tudtam, mit kezdjek magammal. Egyszerre voltam nagyon dühös - ha másra nem, akkor 2016-ra - ugyanakkor borzasztóan szomorú, mert zsinórban a harmadik olyan zenész ment el idén, aki nagyon fontos volt számomra. A brit énekes és…..
nemá 2016.12.26 21:16:12
@David Bowman: Lesz. Így írják. Ez minősít téged.
1953. január 23-án, a Minisztertanács hozzájárulását adta, a Magyar Televízió szervezeti kialakításához. Az első próbaadást a Gyáli úti postakísérleti állomásról sugározták 1953-ban. A második próbaadást pedig 1955 júniusában a Szabadság hegyről. A képernyőn…..
Ötletek modern konyhabútort keresőknek.  Rengetegen jönnek hozzám úgy, hogy semmilyen elképzelésük, ötletük sincs arról, hogy milyen konyhát szeretnének. Nem tudják milyen szín lenne jó, hogy a felület fényes legyen-e vagy matt, modern vagy klasszikus vonalú? Ez nem…..
Az Anathema annyira cukin belekényelmesedett a saját alternatív valóságába, hogy szerintem nekik sem tűnik fel, hogy így 2014-ben végre masszív telt házas koncerteket adnak szinte mindenhol. A jelenleg Cavanagh és Douglas családból álló angolok az értelmiségi metálosok…..
Levelet kaptunk, Csiszár Jenőtől, nem közvetlenül persze, nem vagyunk olyanban, és mivel nekünk is szólt, hát leközöljük, így tisztességes. Egy megjegyzésünk azért van: a műsorvezetőt kerestük telefonon, három számát ismertük, ebből az egyiken nem ő vette fel, hanem egy…..
nemá 2014.08.18 19:47:07
@viva.la.revolucion: rockoko volt a neve.
Mi történik a Coca-Cola műanyagpalackjával, ha kiürül? Jobbik esetben a szelektív hulladékgyűjtőben landol.  Az Ogilvy & Mather reklámügynökség egy olyan kampánnyal állt elő a Coca-Cola számára, mellyel második életet adott a műanyagpalackoknak. Az ital elfogyasztása…..
Az elmúlt négy évben ugyan elég feltűnő lett, sokan is foglalkoznak vele, de nem csak mostanában mentek el Magyarországról az emberek. Mentek ők régebben is. Az országot maguk mögött hagyók között pedig voltak szép számban zenészek is, akik nem egy esetben meghatározóak voltak…..
Ez egy bámulatos videó. Igaz, legszívesebben nem szembesítené magát az ember ezzel, mert ugye ki szeret öregedni? De Anthony Cerniello érdekeset alkotott Danielle címmel. Egy többgenerációs család tagjait fényképezte azonos időben és rendezte össze sok-sok utómunkával persze.…..
Nem minden a csöcs, kérem szépen, hiába pakolgatják ki a Tv2 időjósnőjének másodlagos nemi jellegeit a képernyőre, soha nem tudja olyan megnyugtató hangon elmondani az időjárás-jelentést, mint Károly herceg. A brit trónörökös egy skót tévébe ugrott be, és állt be a…..
nemá 2012.05.12 16:03:26
Indexes kolléganőm, Hajnal extrém napszemüveg-gyűjteményéből bemutattuk már a visszapillantó tükrös napszemüveget. Mai műtárgyunkat nem rég találta valamelyik belvárosi utcán, de aktualitását egy magyar filmes évforduló is erősíti.  Idén harminc éve, hogy a…..
nemá 2012.04.03 20:32:47
@poseidon: pedig anno egyike volt az első reklámot bevállalóknak a bankos filmmel. De igaz az állitásod, tényleg valahogy kimaradt a celebségből.
A stressz, a fejfájás, a zaklatott életvitel, az éjszakázások - nemcsak a vendéglátós szakmai sajátjai. Azt hiszem, nem én vagyok az egyedüli, aki ezeket át szokta élni.Most például fáj a fejem, második napja nem ebédeltem rendesen, és mégis tornyosulnak előttem a feladatok.…..
Beszédhibásként nem is tudok annál viccesebbet elképzelni, mint amikor valakinek beszédhibája van. Legfeljebb, ha mindezt a Barátok köztben akarja bemutatni kőkemény motorosnak maszkírozva, aki ugye nemveszhajótlovatmotortmegnőtkipróbálásnélkül. Így egy szuszra. Mindig is…..
nemá 2011.06.01 15:04:15
Soha nem hittem volna, hogy még ebben az évben leírhatom ezt a fellengzős mondatot, de aki ott volt május 13-14-én a Mikszáth téri Főzdefeszten, az joggal érez valami ilyesmit. Senki nem hitte volna, hogy ez lesz. A sörfőzdéknek és a vendéglátósoknak leesett az álluk, és ott…..
elvileg ma adják át a forgalomnak (autós?) a rakpartot a Műszaki előtt. Sikerült egy trafót bebaszni a járdára, ahol eddig kerékpár út is volt. az most nincs felfestve, szóval gondolom a terelő tábla a gyalogosoknak szól. Utsó két bejegyzés itt;…..
Subba Facebook: Régi, igazi 2011.04.18 11:08:00
Állítólag a régi az igazi. ..
nemá 2011.04.18 19:30:14
világevő Dől a lé. Sajnos. 2011.02.24 07:30:00
Nem volt egyszerű lemondani a legfontosabb hobbimról, a "szakmámról" és egy nagyon fontos örömforrásról: az evésről. Alapvetően mindenevő vagyok, de főleg húsra és egészségtelen finomságokra specializálódtam. Emiatt aztán még viccesebb ötletnek tűnt a megkeresés…..
"Bár már beállítottuk a műsorvándorlás világcsúcsát, reméljük végre otthont találunk a Viasat3-on, amelynek szellemisége közel áll hozzánk"- nyilatkozta Kapitány Iván, az improvizációs műsor producere azon a sajtóreggelin, amin bejelentették, tavasztól az MTV, a…..
nemá 2011.02.02 19:04:52
„saját fejlesztésű magyar műsor”
muhhhhaha
www.beugro.tv/kerdezd_a_szineszt/7

K: Kedves Stáb! Csak előállok még pár kérdéssel: a műsor kialakításánál mennyire befolyásolt titeket a Whose Line Is It Anyway? című rádiós-tévés klasszikus?
V: A Whose Line Is It Anyway? című tévé műsorral, több másik mellett, akkor találkoztunk, amikor a pilot elfogadása után a műsor végleges formáját csiszolgatva hasonló jellegű műsorokat tanulmányoztunk, és programinggal foglalkozó barátaink felhívták rá a figyelmünket. Megerősített bennünket, hogy jó úton járunk.

:)
Gyerekszoba Le a fejjel! 2011.01.24 08:15:00
Mi mást is várhatnánk egy játéktól, mint legyen szórakoztató és tanuljon belőle a gyerek? A Marie Antoinette akciófigura mindkettő egyben: pompás szórakozás a gyereknek levágni a baba fejét, miközben tanul is kicsit az európai történelem eme szeletéről, melyben levágták…..
nemá 2011.01.24 19:06:55
Rövid leírás a mai videónkról: gitáros borzasztóan szólózik, és ezért megrovást kap az énekestől egy pofon formájában. A basszusgitáros csak próbálkozik...
nemá 2011.01.13 10:25:02
Volt nekem egy tévészerelő haverom, ő mesélte, hogy amikor nyugdíjas mamák telefonáltak neki, hogy baj van, Zsoltikám, nagy baj van, akkor tízből kilencszer a következő volt a probléma:A mama kis horgolt csipketerítővel díszítette a tévét - A kis csipketerítőre rárakott egy…..
Meghalt Nadrai Attila meteorológus. 1986-tól dolgozott az Országos Meteorológia Szolgálat Előrejelző Osztályán. A Magyar Rádióban 22 éven át tájékoztatta a hallgatókat. A Magyar Televízióban és a Duna Televízióban pedig 1989-től több mint egy évtizeden át volt az…..
Subba Ki kukucskál ott? 2010.08.14 11:11:00
Ki kukucskál 31:18-nál ilyen kiváncsian ezen a nem túl gusztusos gang-bang partyn? Sokan felfedeztétek Szigeti művész urat is. ..
nemá 2010.08.14 15:28:58
w Egyesült Magyar Emirátusok 2010.06.07 06:30:00
  Ki szívét osztja szét Követik, merre jár, Hegyeken és tengereken túl értik majd szavát Kormorán   Lehetne röhögni, sőt lehet is, csak tessék. Végül is ez egy tradícionális bohócszám, amikor az egyik bohóc hosszan bizonygatja a másik bohócnak, hogy ő mennyivel…..
Kedves Praxis Blog! Én egy kevésbé durva,ám annál szánalmasabb dologról szeretnék beszámolni,azt hiszem,a teljes magyar egészségügyi rendszer elcseszettsége az ilyen apró dolgokból látszik leginkább,ergó ez olyan probléma,aminek megoldására egyetlen fillérre sincs…..
nemá 2010.05.28 15:10:58