Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rádió

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt most hagyjuk, hogy a Fidesz-KDNP nevű politikai végtermék képződmény huszonhatodik, tisztújítónak csúfolt kongresszusa mindenféle izgalomra számot tartó esemény nélkül tette világossá, hogy Orbán Viktor további mandátumokra készül és soha nem adja fel. Most speciel nem…..
Van pár szakma, amely nevében és olvasmányélményeink alapján még benne van a köztudatban, de az elmúlt évtizedekben teljesen és maradéktalanul kihaltak, eltűntek. Ezekből adok most egy csokorra valót. Villamoskalauz Akárcsak a vasúton, hajdanában a BKV villamosain és autóbuszain is kalauzok…..
Baconbe göngyölt csirkemáj Egy könnyen elkészíthető és gyors ételt mutatok be most, amely egy könnyed vacsorára vagy vendégfogadó ételként, előételként egyaránt kiváló lehet. Vettem egy csomag csirkemájat, lemostam és leszedegettem a májakról a lelógó sallangokat és…..
Idén őszre olyan alacsony lett a Balaton vízszintje, hogy szinte száraz lábbal át lehetett sétálni egyik településről a másikra. A mélypont a tavaly év végi 38 centiméteres vízmagasság volt. Azóta valamelyest javult a helyzet, hiszen Velencei-tónyi vizet hozott a Balatonba a…..
Azt hittem ma csak Xavér csapja ki a biztosítékot a bakfis hullájával, de ezt nézzétek! Minden mondat olyan, mintha valami elmebeteg írta volna, közben meg ez a valóság! Budapest - Vazelint fecskendezett a péniszébe, így csalta haza volt asszonyát B. Dezső (39), aki ezek után…..
rádió 2012.06.06 11:22:31
Túl nagy farkam van, és a mi esetünkben ez sok kellemetlenséget okoz. Csak bizonyos pózban, nagyon óvatosan megy a szex, de így is van amikor fájdalmat okozok neki.Sziasztok, Tamás vagyok. Ez a történetem: A feleségemmel tíz éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, egyetértünk…..
rádió 2012.01.21 16:18:44
Fideszes civilek kormánypárti tüntetést szerveznek, amelyet "Békemenetnek" kereszteltek el. Ez a békemenet elég furcsa, miközben a kormány saját bevallása szerint "szabadságharcot" folytat valamint "kokikat és sallereket" oszt.Külön öröm, hogy a…..
rádió 2012.01.13 13:12:49
rádió 2012.01.13 18:01:09
Snake Kósa ünnepe 2012.01.13 11:27:00
Békemenet kódnéven gyalogol 21-én Bayer Zsolt és a hozzá hasonló, szalonképes kultúremberek bizonyára iszonyatosan hatalmas tömege, ám a Fidesz hivatalosan nem áll a rendezvény mellé. (Nem hivatalosan majd buszokat szerveznek, és eleresztenek néhány telefont.)A párt óvatos…..
rádió 2012.01.13 15:31:35
(Új-Delhi) Ashraman Rusweranam indiai jógi a szélsőséges falánksággal járó betegségét sajátos módon kezeli - adta hírül az OP.Az 55 éves jógira 2 éve tört rá a csillapíthatatlan éhség, ami odáig fajult, hogy az egyik éjjel saját karjait is megette. A család egyik része…..
Subba Szájpumpa 2011.11.01 03:04:00
Eddig azt hittem, hogy ez nem létezik.   ..
rádió 2011.11.01 16:28:36
Vastagbőr Jók a számok, Gyuri! 2011.10.06 09:01:00
Lassan beérik az elmúlt másfél év alaposan átgondolt és az utolsó lépésig kisakkozott gazdaságpolitikája, a gyümölcs kezd végre zamatosodni, szépen jönnek a számok, jönnek az eredmények, nő a jólét és továbbra sincs adóemelés. -Hanyas vagy, Gyuri? -Harmincas! 30% az…..
Kis Gergő bosszúból lett kétszeres bronzérmes az úszó vb-n, és közben nyilván röhög a markába, miután a seggüket féltő riválisok jól leégtek.  Lehet rajta vitatkozni, sikeres volt-e magyar szempontból az úszó vb (a mieink teljesítménye külön poszt témája…..
Anyukám kijelentette, hogy ez nem mehet így tovább, és hogy vagy szakítok vele, vagy beszélni fog a pasi a feleségével. Sziasztok Szakitosok! [elnezest, de ekezetek nelkul fogok irni, a billlentyuzetembol kifolyolag.] tegnap talaltam ra az oldalatokra es gondoltam, en is leirom a…..
rádió 2011.02.18 19:27:51
Normális rendőri gondolkodás, hogy egy jármű vezetését kössük vizsgához. Egy olyan világban, amiben rend van, a polgárok szépen felkészülnek a vizsgára, és bár kicsit izgulnak, aki készült, átmegy. Vélemények az azonos című írásunkról...
A választójog minden nemzetközi alapelv szerint általános, EGYENLŐ, közvetlen és titkos kell hogy legyen. Tudom, hogy a hunhonon kívül eső dolgok minket elvből nem érdekelnek, mert mi úgyis jobban tudjuk, úgyhogy inkább történelmi tévedésekről éneklek ma. Azok közül is…..
Drága Doktor Úr!Kérem nézze el, hogy levelemmel zavarom! De állapotom kétséget kizáróan furcsa, mi több, már-már számomra is aggasztó! Pedig szedem azokat a természetes alapú kiegészítőket amiket felírt. Csalódással állapítottam meg, hogy egy centit sem nőttem, cserébe…..
rádió 2010.10.23 11:01:11
A Lidl típusú olcsó szupermarketek egyik bájos vonása, hogy mindig árulnak pár teljesen értelmetlen, de mélyen leértékelt szerszámot. A sör és a pulykasonka mellé bármikor beugorhat egy jutányos forrasztópáka, vagy napelemes, magától úszkáló műkacsa. JamiCot a fent látható…..
Szekszárdi gyorsbuszokkal temetjük a vasútreformot Új, a vasútnál gyorsabb és kényelmesebb buszjáratok indulnak mától a fővárosból Szekszárdra, kihasználva az M6-os sztráda új szakaszát. A tolnai megyeszékhelyig meg sem álló, majd Pécs, Harkány, Mohács, Villány, Siklós,…..
Mostanában számos panasz látott napvilágot az Artisjus tevékenységével kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy a Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesületet a Bünti blog ítélőtáblája elé idézzük. A vád: haszonszerzésből elkövetett rosszhiszeműség. Az egyenlő esélyek…..
rádió 2010.03.24 13:16:16
Miért iszik az ember pálinkát? Hogy berúgjon. Miért zuhanyozik? Hogy lemenjen róla a kosz. És miért olvas Debreczeni Józsefet? Hogy jót mulasson egy sértett pulykakakast formázó szerző Orbán Viktor-hisztériáján. Kedvenc politikai pulykánk ezúttal sajnos csalódást okoz, mert…..
rádió 2010.03.19 09:37:04
Havazásos szép jó reggelt miegymás. Jöttem be Budapestre és komolyan majdnem röhögő görcsöt kaptam, amikor bemondta a rádió, hogy a hatvani, ceglédi vonalakon késésekre lehet számítani, mert leszakadt egy felsővezeték, illetve a havazás miatt nem  működnek megfelelően a…..
A tavaszias idő közeledtével lassan elkezdhetünk gondolkodni azon, hogy mennyi aprópénzt készítsünk a középkonzolba, ha el akarjuk kerülni a kellemetlen helyzeteket a pirosra váltó közlekedési lámpánál.Tapasztalataim szerint legtöbbször egy Fedél Nélkült áruló hajléktalan…..
rádió 2010.03.06 12:52:57
Valószínűleg halálra rémülhetett az a síelő, aki a Portes du Soleil pályarendszerhez tartózó Champéry síterepén síelés közben egy hó alól kinyúló kezet pillantott meg, amelynek a tulajdonosa már hónapok óta feküdhetett holtan a mély hóban. - írja a Sielők.hu. Portes du…..
rádió 2010.02.18 11:26:31
Subba LOL: Norc 2010.02.11 08:45:00
Nem csak a Google Street View, hanem a norc.hu is szolgál érdekes látnivalóval: szemfüles kommentelőink találták ezt a ribizlist Pest határában. Itt körül is lehet nézni.…..
rádió 2010.02.11 10:28:13