Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cipher

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy dolog történik a héten csütörtökön (azaz ma) és pénteken (azaz holnap). Igazi zenei mérföldkő az ország életében, hogy a Red Hot Chili Peppers két koncertet is ad Budapesten. A negatív emberek persze rögtön óbégatnak, hogy már megint csak akkor jut el hozzánk egy egykor meghatározó zenekar, ha…..
Cipher 2016.09.02 11:13:53
Korrekt lista a SA-t kivéve. Én úgy vettem észre, hogy a Stadiumon valamilyen szinten keveredik a Californication és helyenként a BSSM stílus. A Snow lehúzását pedig nem értem, nem egy Me and My Friends, de nem is akar az lenni. A szövege pedig elsőosztályú, a top 5 dalban benne van nálam.
A By the Way szerintem kitűnő album lett, de nehezen tudnék dönteni a SA és közte.
A Californication nekem életem egyik legmeghatározóbb albuma, mondhatni pubertás koromon "ez segített át". Nem mellesleg, ezzel az albummal ismertem meg a bandát.
Ennek ellenére is a BSSM-et teszem első helyre, mert azon tényleg érezni, hogy az egész "ki van forrva". A Suck My Kiss, BSSM, If You Have To Ask, Give it Away, Under the Bridge és még sorolhatnám.
És a One Hot Minute...
Ezen nemrég rágtam át magam és azt kell mondjam, hogy akik fikázzák az albumot, azoknak a nagy részét valószínűleg elvakult Frusciante rajongók alkotják, mert csak Dave Navarro miatt lehúzni az albumot...
Szerintem a OHM kifejezetten jó album lett, nem egy BSSM (stílusát tekintve), de sok jó dal található rajta.
Külön érdekesség számomra a Warped c. dal, aminek a refrénjében én valahogy nagyon a Pearl Jam-et hallom, de említhetném még a Coffee Shop-ot is, vagy akár a My Friends-et, ami személyes kedvencem az albumról.

Az új lemezek kapcsán pedig annyit, hogy az I'm With You-n nagyon zavaró volt Josh háttérbe való "száműzetése", azaz a gitár nagyon halk volt az előző lemezekhez képest. A The Getaway pedig amolyan elmegy kategória. A lemez első fele egész jó, nekem tetszik, de a másik felét képtelen voltam meghallgatni (a Detroit-ot és a This Ticonderoga-t kivéve). Az ilyen Go Robot nóták után pedig a Raindance Maggie-re mostantól klasszikusként fogok tekinteni.
Egyébként a The Longest Wave, vagy éppen a Sick Love dalok is egész jól sikerültek.

Szerintetek amúgy van esély arra, hogy mondjuk 2019 környékén JF újból visszajöjjön és csináljanak egy minimum SA-szintet megütő albumot?