Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Decesso (törölt)

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Turquoise Házi Hambi 2013.12.09 21:59:53
Szénhidrát szegény diétás házi hambi. Olyan hihetetlenül hangzik hogy ilyen is létezik, pedig de. :) Azt hiszem a fasírt ki-kisérletezése elég könnyen ment. A nagyobb fejfájás a jó öreg kelesztett fehér lisztes zsemle kiváltása jelentette. Régebben is számtalanszor csináltam…..
Decesso (törölt) 2013.12.10 16:01:33
@Réka ‎: www.acupuncturetoday.com/archives2004/nov/11matesz.html
ez azért elég jól kifejti, hogy miért nem érdemes az eszkimókkal példálózni, ilyen témában...
Decesso (törölt) 2013.12.10 16:14:45
@Réka ‎: Hát persze, életben maradnak szénhidrát nélkül is, de egészségesnek azért nem mondhatók, és pont ettől nem :)
A cikk pedig azért konkrét dolgokat is hoz fel, ami egyértelműen a szénhidrátszegény étkezés számlájára írható:
" When Eskimos traded in some fat and protein for carbohydrates, their livers reduced to a healthy size."
És mellesleg a legtöbb indokhoz forrásmegjelölés is tartozik :)
UPDATE: A drága jó blog.hu még mindig nem oldotta meg azt a bugot, aminek köszönhetően egyes posztokhoz nem lehet kommentelni. Ezért most kirakom még egyszer. Ha ehhez se lehet, írjatok e-mailt! Magam is meglepődtem, amikor a meghirdetett könyvkritikusi posztunkra négyen…..
Decesso (törölt) 2013.06.26 11:29:12
Manapság az ellenzéki összefogás kapcsán két markánsan eltérő stratégia fogalmazódott meg a közbeszédben. Az egyik szerint az MSZP-nek és az LMP-nek össze kell fognia egymással, mert a Fidesz-KDNP kétéves kormányzása már eddig is olyan komoly károkat okozott, hogy annak…..
Decesso (törölt) 2012.10.16 11:23:43
@rezvez: Szerintem nem állította, hogy valaha is okosak voltak.
Decesso (törölt) 2012.10.16 11:24:34
@Decesso: Fenébe frissítenem kellett volna, mielőtt írok :)
9 évvel ezelőtt debütált a Halálos kitérő első része, amely nem igazán mozgatta meg a moziba járó horrorkedvelőket, mindenesetre DVD-n folytatódott a muri. A harmadik felvonásnál került a képbe Declan O'Brian író-rendező, aki tévés B kategóriás szörnyűségeken edződött,…..
A fenti képet a mátyásföldi Erzsébetligetben lőttem.Elsőre furcsa, hogy mit keres vagy 3-4 méter magasan egy földről olvashatatlan szöveg a fán. Nos íme a megfejtés: Persze jogosnak tűnhet a kérdés, hogy egy ilyen tábla nem okoz e még nagyobb forgalmat a…..
Decesso (törölt) 2012.04.23 09:07:54
@JViki: Kissé naiv hozzáállás, hogy a gyerekek úgysem tudnának 3 méternél magasabbra mászni. Maximum nem engednék nekik, de attól még a gyerek addig tud mászni, amíg van rendes kapaszkodó a fán. Ha ez 5 méternél van akkor 5 méterig. És ahogy ezt a fát elnézem, könnyedén lehet addig mászni, hogy a fészek az ember derekánál legyen, szóval simán el lehet érni...
@vilagnezet.blog.hu: És ez, hogy jön a poszthoz?
A film, amit két sztárral adtak/adnak el, noha a turpisság sejthető.   Intruder (1989)   Rendezte: Scott Spiegel Fogd két, nálad jobban elhíresült haverodat a Gonosz halott szériákból. Majd kérd meg őket, hogy szerepeljenek már egy picit a filmedben, hogy aztán ráírhassák a…..
Eli Roth jó kis horrorral örvendeztetett meg minket 2005-ben, sajnos a Motelnek (Hostel) készített folytatást is, ami már nem ütötte meg az első szintjét. Mindenesetre érkezik a következő rész is, decemberben jelenik meg (Amerikában) DVD-n. A történet szerint Las Vegasba utazik…..
Brit tudósok crossover következik, az Atlanticnál abból a hírből, hogy a népek a világon napi 200 millió percet töltenek az Angry Birds különféle verzióival (ami már alapban elég hasraütésszerű becslés lehet), kiszámolták, mennyibe kerül ez az amerikai gazdaságnak. A teljes…..
     ..
Decesso (törölt) 2009.12.02 19:40:55
Hagyok egy kis időt, míg ezt a képet feldolgozzátok: 48 óra, az legjobb esetben is 2 nap. Nem tudom, nálatok mi a szokás, de 48 órán belül én legalább kétszer szoktam fürödni, de nyári napokon többször is. Nekem még a 12 órás izzadásgátló is sok. A Garnier tehát vagy a nem…..
Decesso (törölt) 2009.05.12 19:27:50
@Táptalaj: Annyira imádom, hogy mindenkit lenáciznak ezek az okos veszekedni nem tudó más véleményét nem elfogadó emberek... :D Szóval akkor a nácikat lehet szídni de a zsidókat nem :D Hülyegyerek... A zsidók több rosszat csináltak eddig mint a nácik az egész fennállásuk alatt... Ja és azt ugye tudod, hogy a zsidók a legnagyobb rasszisták? Nézd csak meg a törvényeiket. És olvasd el a Talmudot. Bár ez alapján a reagálás alapján eléggé egységsugarúnak, szűklátókörűnek, vagy zsidónak gondollak.
Amúgy valahol azt írták, hogy antiszemita az aki tagadja, hoy az, és azt mondja, hogy van zsidó barátja :)
És nem értem miért, de valahogy az indexes blogolók mindig találnak okot az antiszemitázásra, meg a nácizásra...
Decesso (törölt) 2009.05.15 07:27:16
@Táptalaj: Nem lesz igazad, mert ebben az egész országban nincsenek nácik. Vannak divatnácik, akik úgy néznek ki, meg hajtogatják, hogy büdös zsidók stb, meg hungaristák, akik eredetileg is útálták a nácikat. Tehát nem, nem lesz igazad. És szeretnék neked idézni a Talmudból, hogy vajon elítélik-e a hitetleneket:
"Egyszer Eabba ben Abuha Illés prófétát a nem-zsidók temetőjében találta. Ekkor megkérdezte őt, hogy egy adósnak lehet-e fizetési meghagyást küldeni. Majd pedig így szólt hozzá: Hisz a mester pap, hogyan időzhet tehát egy temetőben? Az pedig így felelt: A mester nem tanulta a tisztasági törvényeket, mert Simon rabbi azt mondja: A nemzsidók sírjai tisztátalanok, mert írva vagyon: Ti pedig, nyájaim, az én legelőm nyájai, emberek! vagytok. (Ezekiel 34., 31.) A világ népei azonban nem neveztetnek embereknek, hanem állatoknak." (Baba mezia 114b.)
A Sulchan Aruch 123b. lap 158. sz. ez áll: "Meg van parancsolva, hogy az eretnekeket, epikureusokat, vagyis azokat, kik az Izrael törvényeit és jövendöléseit nem tartják, megöljük. Ha van ehhez hatalom, akkor nyilvánosan kell történnie; ha nincs hatalom, akkor csel útján kell végrehajtani. Hogyan történjék ez? Ha pl. látja az ember, hogy egy eretnek: (értsd: keresztény) kútba esett és véletlenül létra van a kútban, azonnal ki kell azt a létrát húzni és azt mondani: Barátom, sürgős szükségem van a létrára, hogy fiam lejöhessen a tetőről, légy türelemmel egy kicsit, mindjárt visszahozom. Azonban ne vigye vissza az ember, hanem hagyja őt úgy elveszni".
Ennyit arról mennyivel jobb a muszlimnál...
És ennek a szellemében (A Talmud szellemében ) kell élniük.
Decesso (törölt) 2009.05.15 19:05:00
@Táptalaj:
Előbb művelődj aztán hozd fel.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Dzsih%C3%A1d
De úgy látszik te is a tv-ből művelődtél.
Amúgy meg te beszélsz tömeggyilkosságról mikor Che Guevara, egy idióta forradalmár tömeggyilkos van a profilképeden?
Igen a zsidók nem térítenek, meg a zsidó vallás anyai ágon öröklődik. Nem lehet becsatlakozni. A muszlimokat hagyjuk, azokról nem tudsz semmit csak amit a tv-ben hallottál.
A zsidókat ugyanazért vitték munkatáborba, mint amiért a háborúban az ellenséget bezárják. A zsidók hadat üzentek Hitlernek, mert megpróbálta magát függetleníteni a zsidó pénztőkétől, saját pénzem bevezetésével, ami nem tetszett nekik. A táborokban nem ölték meg a zsidókat, hanem tifuszban és végelgyengülésben haltak meg. Az SS tiszteknek benne volt a szabályzatában, hogy ha bántják a zsidó foglyokat, vagy kegyetlenkednek velük, ki kell őket végezni. A legkegyetlenebbek a zsidó ss tisztek voltak a foglyokkal, mivel ők Askenázi zsidók voltak, akik igazából zsidó vallást felvett Kazárok, akik most Izrael 90%-át alkotják, és Magyarországon ma csak ezeknek van zsinagógájuk. Ezek szívből gyűlölik a Szefárdokat, akik valójában az eredeti zsidók. A foglyok túlnyomó többségben szefárdok voltak.
Mikor jöttek az Orosz "felszabadítók", az SS tisztek felajánlották a zsidóknak, hogy velük menekülhetnek, akik ezt el is fogadták, és nagy részük velük menekült. Ezután a Nümbergi perben hamis bizonyítékok alapján elítéltek, és kivégeztek ártatlan német tiszteket az (askenázi) zsidók. Ezután kárpótlásként kapták meg a mostani Izrael területét,amit a palesztínoktól csatoltak el. Az ENSZ kijelülte a határait, amit akkor sem tartottak be a zsidók, és most még több területet akarnak a palesztínoktól, ezért halomra ölik őket, főleg az ártatlan civileket, közben több háborús bűntettet elkövetve. Elzárják őket az ivóvíztől, és a tengeren odamenő segélyszállítmányokat szállító hajókat lelövik. Izraelen keresztül senkit nem engednek be, még az ENSZ-t sem palesztínába. A holokauszt áldozatok száma nem lehetett 6 millió , mert nem is voltak annyian. 5,2 millióan voltak, egy 1938-as népszámlálás alapján, amit utána a világháború után 11 millióra változtattak. A túlélők nagy része Izraelbe menekült, vagy Amerikába és nincs 2 olyan beszámoló, ami hasonlítana a táborokról. Több holokauszt túlélő beszámolójáról kiderült, hogy hazugság, és egyre többről derül ki ez manapság.
Ennyi. Ha ennyiből nem győztelek meg, és még mindig megpróbálsz veszekedni semmitmondó "érvekkel" és sértegetéssel, akkor kérem szépen, te egy hülye fasz vagy, akiért felesleges koptatni a klaviatúrát.
A Talmud egésze tele van ilyenekkel. És az ilyenek egyáltalán nem hasonlítanak a Jónás és egy éb történetekre. Ezek konkrét utasítások, és megállapítások. Nem történetek, és példázatok.
A férfi nem állt meg a járművel, hanem elsodorta a járőröket. Intézkedő rendőrök lőttek meg egy autóst szombaton Érden, a férfi autójával nem akart megállni az igazoltatáskor - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.A rendőrök igazoltatni szerették…..
Decesso (törölt) 2009.04.27 07:28:23
@rrroka: Aki nem áll meg a figyelmeztető lövésre azt tőlem agyon is lőhetik mert életképtelen (ha tudja, hogy lőnek rá, és ha megáll már nem lőnek, mégsem áll meg akkor az egyetlen magyarázat, hogy vágyott a halálra, esetleg hülye volt mint egy uborka és azt hitte azért mert cigány sérthetetlen). Ha tényleg nem volt jogosítványa és csak az volt a baj, akkor nyugodtan megállhatott volna, és nem kellett volna mitől félnie. Nem lennék meglepve ha kiderülne, hogy gyilkolt. És ehhez az esethez mi köze a cigánygyilkosságoknak?
Amúgy honnan veszed, hogy egy ember követte el az összeset? Attól még, hogy mindenben összeesküvést akarnak látni, és rasszista ugrik ki minden bokorból, még nem kell mindent elhinni amit a tv meg ezek (rendőrök) mondanak. Mint a kis ártatlan cigány gyerek akit átszúrtak egy szamurájkarddal, és tele volt minden azzal, hogy rohadt rasszista szúrta át, aztán kiderült, hogy az elkövető is cigány volt, és ráadásul utána pár évvel ugyanez a gyerek akit átszúrtak benne volt a tv-ben, hogy a haverjaival viperával megvert valakit...
Ja és: ehhez semmi köze a cigánygyilkosságoknak nem értem hogy jött be ez a képbe.
Decesso (törölt) 2009.04.27 08:36:17
@rrroka: Rosszul értelmezted a mondandóm. Az elején egyébként igazad van.
De én azt mondtam, hogy tény, hogy nem volt jogsija. Aztán elkezdett menekülni, rendőrök elvileg figyelmeztető lövést adtak le aminél meg kéne állnia. ( hiszen azért a rendőr nem lő ha az ember azt csinálja amit mond ). Nem áll meg következtetésképp vagy az első, ami nem túl valószínű ( mivel két lehetőséget vetettem fel ) vagy az volt, hogy hülye volt és azt hitte, hogy semmi baja nem lesz, úgysem tudnak célozni. És nem azt mondtam, hogy biztos, hogy gyilkolt, hanem, hogy lehetséges, hogy valami súlyosabb bűnt is elkövetett, mivel a rendőrök elől nem kezd el menekülni az akinek nincs jogsija ( bevallottan többször kapták el, tehát általában megáll, most vajon miért nem?)
Szóval az okfejtés: Nem volt jogsija + nem állt meg a rendőröknek --> vagy hülye volt, vagy valami súlyosabb bűnt is elkövetett, esetleg körözték.
A tavaszt azért szeretem annak ellenére, hogy szinte végig tilalom van süllőre és balinra, mert megjelennek a boltok kirakatában az érettségi tablók. Kopasz találatával ezennel hivatalosan is elindítottuk a vadászidényt, aki jó vagy rossz tablót lát, fotózza le és némi…..
Fertőzés - Infection / Kansen (2004)   Rendezte: Masayuki Ochiai Egyik nap rájöttem, hogy eddig egy fontos témakört még nem érintettem, ez pedig a japán és úgy általában az ázsiai horror műfaját. Pedig ők is tudnak izgalmas filmeket is készíteni, ezt már bebizonyították a…..
Decesso (törölt) 2009.04.13 22:47:51
@RyuK:
Azért olyan általánosítás után, hogy a japánok nem értenek a filmkészítéshez nem is várhatsz más véleményt csak azt, hogy nem értesz hozzá.
Vannak még igazi, régivilágbeli Naiv Ügyfelek, akik a legelkoptatottabb, klasszikusnak számító átverésen is képesek úriember módjára felháborodni. Olyan alapigazságokon, mint hogy a magyar korlátlan mobilnet hazugság. Ismerjék meg Benedeket, akinek nem mondták meg, mit töltött…..
Decesso (törölt) 2009.03.17 08:58:06
@Hurrá Torpedó: "2. pont, Havidíjban foglalt adatforgalom: KORLÁTLAN forgalmi keret"
ha tényleg ezt írták a szerződésben akkor bizony átbaszták, és nem csak egy szón lovagol ;)
Decesso (törölt) 2009.03.17 09:14:55
@Hurrá Torpedó: Mindegy én nem olvastam azt a szerződést, lehet, hogy elhallgatja a levélíró, hogy benne volt egy olyan kitétel, hogy x adatforgalom után lassítják a netet, (ahol korlátozva van az adatforgalom ott vagy fizetni kell ezen felül vagy belassul, amiből a lassulás be is következett, tehát nem korlátlan), de ha ez sem volt benne akkor tényleg átverték, és nem csak megtévesztették. (mert a korlátlan szvsz azt jelenti, hogy semmi közük mennyit töltesz le. Ha mást jelent akkor fogalmazzák meg ők a korlátlan szó jelentését ebben az esetben, hogy ne lehessen belekötni.)
juci írt nekem iwiwen. pfff azt hittem leesek a székről. úgy állította be az egészet mintha én kezdtem volna a vitát. miközben Ő támadott Rám és a Dávidra. megállazeszem.:/ mondtam neki, hogy semmi rosszat nem tettem és ,hogy ő kezdte nem én. és hogy megbíztam benne a…..
Decesso (törölt) 2009.03.07 21:49:44
Tudom, hogy szemétség, de csináltam egy aranyos képmontázst a csütörtöki „Móúnika só” és a Star Wars filmben megjelenő alakok hasonlóságáról. Amikor megláttam az előzetesben a képen lévő nőt, egyből a Jabba jutott eszembe. Eszméletlen a hasonlóság :)..
Decesso (törölt) 2009.03.06 13:34:52
Vastagbőr Felszedte a parkolót 2009.02.05 11:01:00
Nem érem fel ésszel, hogy ilyen van. De mégis, a Beol.hu megírta: "Nem mindennapi bűncselekményben nyomoznak a békéscsabai rendőrök: egy helyi férfi vasárnap este felszedte egy áruház parkolójának kövezetét. Az esetről egyelőre annyit tudunk, hogy Békéscsabán indult…..
Etele nem fizetett álfasisztáktól rettegő kormánypárti felháborodó, hanem haragviráglelkű homokháti dizájnerlegényke, így nem csomagolt, sőt az ÉS-ben sem szervezett aláírásgyűjtést, hanem vidáman füttyentett egyet, amikor az üzletlánc egyik polcán meglátta a Nácigyanús…..
Mi a teendő, amikor a szerviz a megszokott folyamatos költségnöveléssel együtt egy új hibával is meglepi a gyanútlan autótulajdonost? Gábor így járt, az autója már nem csak egyszerűen javításra szorul, de a szakik szerint veszélyes a forgalomra is. Az autóm első fékénél…..
Gábor rengeteg hibát vétett, amikor egy laza balatoni hétvégére fizette be magát. Gyűjtsd össze mind! A Homár el sem tudja képzelni máshogy a Balatont, meglepő, hogy van, aki még mindig hisz benne. Egy balatonfüredi hétvégére vágytunk a nejemmel, és úgy tűnt, kapóra jön a…..
Gergő egy igen érdekes reklámozási stratégiára hívta fel a Homár és az Interspar figyelmét. A "másik mosópor szindróma" 2008-as megfelelője ezek szerint, ha kiírják, hogy szerintük egy másik hipermarketben mennyibe kerül a termék. A Homár óvatos tippje szerint már az…..
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
Decesso (törölt) 2008.08.21 14:17:43
légycsapó 2008.08.21. 13:49:29
és ezt olyan mondja aki ugyanúgy énközpontú, mert nehogy má' neki ne legyen szórakozása, szarjuk le azt a néhány ezer embert akiket ez zavar, csak nekem legyen jó. Leszarod te a többi embert is aki megnézte. Csak te láthasd.
Amúgy igazából az ember csak magára számíthat, és csak magában bízhat. Tehát az, hogy valakit a saját boldogulása érdekel, és magasról leszarja a többi embert (ők nem tesznek értem semmit akkor meg? ) az nem elitélendő. Most miért érdekeljenek engem azok az emberek akikezt nézni akarják, de az én káromra? Ha annyira meg akarják nézni elmehetnek egy eldugott helyre is ahol a madár se jár, és senkit sem zavar ez az egész.
Ezt a sztárimádatot meg annyira útálom. Minek isteníteni egy sportolót, vagy egy szinészt (hogy a tv által felfuttatot szépfiúkról/lányokról ne is beszéljek)? Ugyanúgy dolgoznak mint én, max több pénzt kapnak érte...
És mivel nem érdekel a mások véleménye nyugodtan fikázgathattok, meg forgathatjátok ki a szavaim, meg idézhettek részleteket a hozászólásomból amibe bele lehet kötni. Én tudom, hogy igazam van, és ennyi nekem elég. És mivel elvileg véleményszabadság van el is mondom a véleményem (van amiről nem lehet elmondani, de ilyenről még el lehet...)
Szóval mindenki tartsa tiszteletben a véleményem, nem ártok én vele senkinek. Ha nem tetszik ne olvasd el. Bár ha idáig eljutottál valószínüleg elolvastad :)
Lehet, hogy csak balfácán a pécsi egyetem, de az is lehet, sőt egészen sanszosnak néz ki, hogy egy nagy, nemcsak a baranyaiakra jellemző csalássorozatra derít fényt Tiboru levele. Már attól boldog voltam, hogy a fegyveres testületeknél is olvasnak minket, az írás tartalmától…..
Gili egy sajátos anomáliát fedezett fel az Erste rendszerében, legalábbis a Homár még nem hallott olyanról, amikor a bank több pénzt von le jutalékként külföldről érkező pénz után, mint amennyit feladtak: Egy internetes vásárlás eredményeképpen egy magánszemélynek…..
Decesso (törölt) 2008.07.26 08:22:09
Mao elvtárs · modell.blog.hu 2008.07.25. 16:27:30
Kivéve ha a kisértékű árút Magyarhonban nem lehet beszerezni. Én például akartam venni öcsémnek ajándékba Gag Pen-t (rázó tollat). Kb annyi áramot vezet a használójába mint az öngyujtó. Ezt magyarországon betiltották, mert áramütésveszélyes (sokan haltak már bele akkora áramütésbe... akkorát ki se tudna bocsátani, hogy meghaljon vagy sérüljön tőle valaki...)
Mellesleg ezt az összes többi országban lehet kapni, csak magyarisztánban nem. Amerikából rendeltem meg az e-bay-ről...