Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apakuka

58 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A focisták elmehetnek a faszomba... meg mindenki aki a magyar fociról beszél, illetve a magyar foci mellett áll... Persze Neked kedves meccset rendszeresen néző olvasóm, biztos nem tűnik fel, de nekem igen, mert évek óta nem néztem már, mert már iszonyat régóta nem érdekel az a sok…..
A minap éppen a Tízforrás fesztiválra készültünk anyácskával motorral, és mint ilyenkor mindig, persze Őrá kellett várnom beöltözve. Bíborka is kint volt velem, mert jött elbúcsúzni tőlünk. Ahogyan ott ült a pöförésző motoron és én meg álltam mellette sisakban, rám…..
Izgatottan vártuk az újabb reggelt, vajon milyen időre számíthatunk? Szerencsére az égiek kegyesek voltak hozzánk. Ragyogó napsütést adtak, meg hűvös időt. A strandolást ezért gyorsan kilőttük. Viszont mindkettőnknek hiányérzete volt, már ami a túrázást illeti. Mindkettőnk…..
Mivel eddig sokat túráztunk, úgy gondoltuk, beiktatunk egy pihenőnapot, már csak azért is, mert Nelli alig bírta moccantani a fejét. Mivel hatalmas jó idő kerekedett, a dolog vége az lett, hogy az egész napunkat napfürdőzéssel és pancsolással ivással és olvasással…..
Reggelre az idő némileg elromlott, ami azt jelentette, hogy beborult és fullasztó dunsztos idő lett, aminél nincs is alkalmasabb egy jó kiadós erdei sétára. Felkerekedtünk hát, célba vettük Dömöst és a Rám- szakadékot. Neki is indultunk, de úgy gondoltuk, hogy ha már itt…..
Mivel "kertek alatt" mentünk, viszonylag sokáig tartott az út, ahogyan az öreg sátor felállítása is. Valamikor régen ment, mint a karikacsapás, de azóta eltelt egy kis idő és kiment a rutin a kezemből. De ez persze nem szegte a kedvünket. Miután sikerült felállítani azt a dög…..
Már péntekre szabit vettem ki, mert volt egy csomó elintézni valónk, bevásárlás, a motoromat kellett elhozni a szervizből, illetve a kocsiba kellett bepakolni a cuccokat. Az már a bepakolásnál megfogalmazódott bennem, hogy azért jó a hétszemélyes nagy családi autó, mert két…..
A semmiből hirtelen feltűnő Rockmaratonos ötlet jó volt... első hallásra. Aztán végiggondoltuk, hogy biztosan oda akarunk-e menni a sok őrült tini közé, kockáztatva a sátrunkat és saját lelki épségünket. Hamar lebeszéltük magunkat, mert ott sok mindenre számíthattunk volna,…..
Basszus! Jól eltűntem. Zajlottak az események, mindenféle téren. Közben változtam én is egy jókorát. Némi-nemű szemléletváltáson mentem keresztül, aminek az egyik hozománya, hogy ritkábban fogok számítógépet a kezembe. Nem ragozom a kiváltó okokat, de ezentúl ez így lesz,…..
Kedves feleségem előállt azzal az ötletével, hogy menjünk el rockmaratonra... Én meg nem vagyok semmi rossznak az elrontója... menjünk! Én szívem szerint motorral mennék, de ennek több akadálya is van. Az egyik legfőbb, hogy nincs... még... megint... Úgy esett, hogy a két…..
Cseppben a tenger Első hétvége 2014.06.01 15:10:06
Ez is eljött. No, nem mintha olyan igen sokat dolgoztam volna az első napokban, de azért mégiscsak munkás hétköznapok voltak eddig.  Szombaton nekiindultam az Óvárosnak. Azt tudtam, hogy nem fogok mindent egy nap alatt megnézni, de arra nem számítottam, hogy ilyen kevésre lesz…..
Azt tudtuk eddig is, hogy a LIFE.hu (direkt nem linkelem) egy nagy kalap kaka. Egy naaaagy kupac, gőzölgő szarkupac. Utálom, rühellem. Viszont minden nap találkozok az ajánlójával, amikor a freemail-es fiókomból kilépek. Tudom... nem lehet sikeres ember akinek freemail-es címe van, de…..
Cseppben a tenger Megérkeztem 2014.05.27 14:05:02
Na kérem, megjöttem. Elmondom hogyan történt. Május 25-én felültem egy repülőre Bécsben. Ez a repülő elvitt Berlinbe. Itt vártam három órát, aztán felszálltam egy repülőre, ami elvitt Pekingbe. Ez egy 10 órás út volt, amin aludni szándékoztam volna. Sajnos, egy két éves…..
Ma, amúgy családilag részt vettünk ismét egy futóversenyen. Anyakuka kitalálta, hogy menjünk és fussunk sok emberrel12km-t a Lőver körúton. Ezt már sokszor elmondtam, hogy nem vagyok én semmi rossznak az elrontója, ezért gondolkodás nélkül igent mondtam. Ezt a futást csak…..
...egy élő legendával. Ez volt a tegnapi programom. Ugyanis karatecsapatunkkal vendégül láthattuk Balczó Andrást. Azt, hogy ezt hogy sikerült nyélbe ütni, most nem részletezném... ismerünk valakit, aki ismer valakit... de a lényeg, hogy itt volt és csak hozzánk jött el. Bandi…..
Itten van a hosszú hétvége, amit minden normális ember pihenéssel tölt. Kirándulással, majálisozással, evés-ivással, strandolással, láblógatással. Na, ezek azok a tevékenységek, amiből én egyet sem csináltam. Ehelyett edzőteremben és minimaraton futáson sanyargattam…..
De ez most élőlény. Az még nem világos, hogy egészen pontosan miért is, de Lili és a pasija úgy gondolták, hogy nekünk szükségünk van egy kiskutyára. Ezért aztán vasárnap reggel beállítottak egy falatnyi izével. Állítólag ez az izéke egy Jack Russel terrier. Az egyik…..
Eltelt egy év, megint nekiveselkedtünk és szerettünk volna egy kört tenni a Fertő tó körül gyalog. Már érett egy ideje, de mindenféle programok jöttek közbe. Borzasztó nehéz volt egy olyan hétvégét találni, ami majdnem mindenkinek jó. A mostani hétvégére esett a…..
Olvasom valamelyik újság honlapján szalagcímben: "ELTŰNT ZIMÁNY LINDA" Egy darabig ültem, gondolkoztam: De ki a faszom az a Zimány Linda???? Jaaaaa.... Az a rafkós spiné aki lehúzta Dzsuzsákot "sokmillióra" egy lakásvásárlós projektben??? Már tudoooom... nekem nem…..
Te vagy az, ki nekem maradt, Meglocsollak, dőjjé' hanyatt.....
... mint a jó szex. Utána még fél óráig remeg a lábad és zsibbad a segged.....
Ezen besírtam: -Márpedig itt rend lesz! -mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá...
Amint azt a múltkor írtam, lelkesen nézem a Hannibal c. sorozatot. Akkor azt is leírtam, hogy mennyire beteg, de ennek ellenére mennyire kurva jó ez a sorozat. Most éppen az aktuálisan utolsó rész kapcsán eszembe jutott egy nagyon perverz kérdés. Nem, mielőtt megkérdőjeleznéd, nem…..