Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Listener2

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai képet Bendegúztól kaptuk: "Az itt látható folyosó Borromini barokk építész műve. Az az érdekessége, hogy hosszúnak tűnik, de valójában csak 9 m hosszú. Optikai csalásokkal érte el ezt a hatást: a folyosó elején lévő oszlopok kb. 2-szer olyan magasak, mint a végén…..
Listener2 2009.07.10 14:24:05
A mai képet IAreWinner küldte be nekünk. Nem semmi összevágott cucc, az biztos...
Pofonegyszerű, és emiatt csak rövid munkakerülésre alkalmas játék a Plumet. A feldat mindössze annyi, hogy egyre lejjebb jussunk a pályán, miközben az akadályozó pályaelemek egyre gyorsabban jönnek felfelé. A grafika egyszerű, de a zene jó, a pályák viszont lehetnének kicsit…..
Listener2 2009.06.14 13:45:29
@Jóskapista: Probáld meg akkor azzal a sz@rral elérni a 10^14 pontot úgysem fog sikerülni ;)
Listener2 2009.06.16 12:29:18
@bencekristof: És, mi van vele? Nem Cheat Engine -t használtam hozzá próbáld ki...
Küldte: LapajÍrjátok meg a szinkronról a véleményeteket, szerintem egész jól hasonlított az eredetire..
GARRYSMOD SZERVER  IP CÍM: 84.3.88.11 A SZERVER SBACEBUILD3-AL ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ DOLGOKKAL FUT!!(LS3,RD3 stb.) Szóval akinek ezek nemlennének meg innen töltheti le: (vagy bal oldalt LINKEKNÉL rákattint a GARYSMOD SZERVERÜNK…..
Listener2 2008.10.12 14:56:20
Hali!
ORIGO@|)@M Hogy csináltál dinamikus IP-ből FIX-et?? Légyszi válaszolj fontos lenne
Nem tudom elképzelni, hogyan lehetséges ez, de 2 (szerintem spanyol) blog is megemlíti a múltkor itt premierjét ünneplő videót.Ha valaki le tudná fordítani az ott leírtakat, annak nagyon örülnénk!Link 1, link 2..
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
Le lehet szedni a garry's mod 10v ingyen PacSteam: Eloszor szed le innen Telepítsd arra a meghajtóra ahol a legtöbb a szabad hely (nem vicc ;)) Inditsd el a setup-ot. Instalald fel rendesen.Az install vegen bejon 3 kis kocka amibol 1 be van pipalva(uj verzio keresese) abbol szed ki a pipat.Ha ezt…..
A mester nem semmi akciót talált ki. Bár nem szeretném tudni, neki (és gyanítom jó pár segítőjének) mennyi olvasnivalója lesz... Stellás nyereményjáték a köbgyökön...(Kösz Fingós. Matekérettségim kettes lett anno.Az is világszenzáció volt)Szerintem elég hamar meg fogják…..
A mai képet SunVice küldte nekünk, idézem szavait:"Mi a lényeg?Nézd a képet és mondd ki a színeket, ne a szavakat!Az a gáz benne, hogy az agyad jobb félteke a színt akarja mondani, de a bal félteke a szavat!:)"..
De kit, mit, és ha nem evilági hogyan, miért? Kutyagyerek: (a kutyák érzik meg a szellemeket)            ESKÜDJETEK, HOGY CSAK ESTE, EGYEDÜL NÉZITEK MEG EZT A VIDEÓT! :D..
A következő képeket Bende fényképezte nekünk egy könyvből, nagyon jó illúziók, engem jól megizzasztottak:1. Hol bújkál a másik aranyásó?2. Hol van a hordár?3. Hol van a két antilop?4. Hol van a szobrász arca?..
B. György küldte a mai képet. Állítólag ha a közepét nézed akkor egy idő után eltűnnek a sárga pöttyök, megjegyzem nekem nem működött. :)..
Ez aztán egy jól időzített fotó. Köszönjük, SunVice...
A következő videó annyira jó, hogy egyszerűen muszáj volt azonnal megosszam veletek! Szombati különkiadás következik. Aki ért angolul annak könnyű lesz, aki nem, annak meg most nem fogom lefordítani, mert lelövöm a poént ha valaki elolvassa. Köszönjük, Gonzi!..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.03 15:26:00
Múltkor már említettem, de most itt van feketén-fehéren. Küldtek nekem egy oldalt, ahol le van írva, hogy a videókat jobb minőségben is meg lehet nézni. Van ahol automatikusan felajánlja, van ahol kell kis manipulálás. Szóval ha a videóm internetcímének a végére beillesztjétek,…..