Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atpijkamo_

82 bejegyzést írt és 7184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv társkereső 3 hónapig féláron próbálta ki az Elittárs oldalát, utána viszont automatikusan meghosszabbították előfizetését egy fantom megrendeléssel. Lemondani nem lehet, azonnal behajtóval fenyegetőznek: Pár hónapja regeltem az elittars.hu társkereső oldalra (több…..
atpijkamo_ 2014.02.13 15:45:47
@sztahanovista Szőkenő Szarvas: "valami oda nem valót találtak a belsőmben"

Aha. Egy magzatot. Ezek se agysebészek.
atpijkamo_ 2014.02.13 16:56:33
@neet: "Ha már úgyis alszol, és úgyis matat rajtad, valami vicceset, meghökkentőt. Ezt kiveszi, azt beteszi, vagy vmi ilyesmi."

:))
Naiv csuklótöröttel végigturnéztatták fél Budapestet, mire kiderült, hogy nem is kell műteni: Fiam (14+) Csepelen tegnap korcsolyázás közben eltőrte csuklónál a kezét, egyik csont kimozdult. Irány a Tóth Ilona Szakorvosi Rendelő, sebészet. Az orvos közli, ott csak…..
János 2 héttel a garancia lejárata előtt próbálta meg képernyőcserére szervizbe adni Lenovo laptopját, és eléggé megszenvedett vele: Cégünknél rendszeresített a kínai lenovo típusú notebookok használata. Megbízhatónak mondanám, csupán egyetlen típushibájuk ismert: kb.…..
atpijkamo_ 2014.02.13 15:36:25
@gabors: Korán hűvösödik, már csak 9 fok. Leközelebb, ha kimegyek az utcára, valamit veszek a pólóra.

Valaki ellopta a telet. Rád gyanakszom.
Aki esetleg nem tudná, hogy emberi fogyasztásra nem vásárolunk kakaós tejbevonómasszából készült "csokifigurákat", az Bohusek élménybeszámolójából levonhatja ezt a következtetést. Persze, hogy olcsó, locsolóknak ideális: Ha Húsvét, akkor természetesen ehetetlen…..
atpijkamo_ 2011.04.26 13:53:08
@gergo1000: Értem. Köszi!

Akkor miért nem ezt írja?
atpijkamo_ 2011.04.26 14:01:11
@Kulics: Igen. A végére romlott el. Azóta már beszélni sem tud.

Smitt meg ugyanilyet evett, csak helyesírás ellen.
Tényleg nem akar a Homár pánikot kelteni, de amikor a teszkós pénztárosnéni mondja (nem hiteles és független forrás), hogy átlag 30%-kal emeltek árat, akkor az ilyesmin már ki sem akad az ember. Nyilván a lízingcégek sem akarnak bukni semmin, úgyhogy amikor azt mondják, hogy a 281…..
Ha valakitől nem várnánk, hogy olyan arcpirító bakit kövessen el, mint amilyet a tegnapi a Kínai Nagydíjon bemutatott, az Jenson Button. A 191 futamrészvétellel rendelkező McLaren-pilóta a sajátja helyett a Red Bull boxába állt be kereket cserélni...Remek rajtja után Button vezette…..
Shy apró nézeteltérésbe került az UNION Biztosítóval. Bár a szilveszter előtt felrobbant kandalló megsemmisítette házukat, a biztosító genyózik, a kárnak csak töredékét akarja kifizetni. Logikájuk szerint januárban újra lehetett volna építeni mindent, így hiába volt…..
atpijkamo_ 2011.04.18 14:00:02
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: Hogy élvez el a robot? - Kiveri a biztosítékot.
atpijkamo_ 2011.04.18 14:18:12
Azt hiszem, még soha nem lőttem ennyi fényképet ilyen rövid idő alatt. Még nem volt olyan rendezvény, ahol betelt volna a fényképezőgépem memóriakártyája, de itt két óra alatt sikerült teleexponálni: a Velodrom Millenáris az év legjobb veterános rendezvénye volt. A háború…..
Mai kedvencünk Ehn professzor Rudge versenygépe: az 1935-ös egyhengeres replika csupán, de részletei megegyeznek az eredeti, Man-szigetet megjárt TT motoréval. Egyszerű és fekete, ám mégis annyira szép, hogy legszívesebben odébb taszigáltam volna a körülötte kiállított…..
atpijkamo_ 2011.04.16 20:07:41
@GERI87: >>"Hát nem szebb így kopottan, mint valami új, szintetikus köntösben?"

Látom ez ilyen új mánia:)<<

Ilyen régi vas eredeti köntösben. Megfizethetetlen.
"When the tough get going the going gets tough, sorry when the tough get going..." A hétszeres világbajnok épp csapata esélyeiről beszélt, arról, hogy még folyik az autó alakítgatása az év eleji gyengébb eredmények miatt. Azt akarta mondani, hogy ha keménnyé válnak a…..
atpijkamo_ 2011.04.16 07:29:32
@Szpájk: Te kevered. Én a hétszeres világbajnok nagyarc sumiról beszélek. Aki dobogóra is képtelen állni.
Bezsarolta a lakóparkot a közös képviselő cég, vagy tényleg ennyire nehéz egy gázcsövet kicseréltetni? A Bellevue Residence két blokkját sikerült hetekre visszabombázni 100 évvel: Március 24-én váratlanul minden előzetes bejelentés nélkül elzárták a gázt Budán a II.…..
atpijkamo_ 2011.04.15 16:45:19
@Leadfoot: "Lakópark... hehh."

Én sem értem, miért nem házakban laknak az emberek?

Lakóerdő jutányosan eladó.
atpijkamo_ 2011.04.15 16:54:31
@Kivancsi: Mondtam hogy jutányos?
Gabesz egyik reggel arra ébredt, hogy a DigiTV előfizetője. Amióta a TvNetworktől átvették a szolgáltatást, az egész házban akadozik a net:Szegedi vagyok, a Tvnetworktől mostanában veszi/vette át a Digi a "szolgáltatást". Azóta, hogy betette Szegedre a lábát a Digi,…..
Ingergazdag, változatos kerékpárutat fejlesztett Nyíregyháza önkormányzata, ami komolyabb balesetek esetén akár turisztikai látványosságnak sem lesz utolsó:Becsülendő dolog, hogy kerékpárutat terveztek Nyíregyháza egy forgalmas részére, méghozzá oly módon, hogy a lehető…..
Zoli tavaly panaszolta be egyik mérőóráját, hogy az valamiért mindig számol, pedig ő sose fűt, elég neki a cső. Naja. Nyilván az egész költségmegosztós rendszer alapjaiban van elbaszva, úgyhogy itt mi megragadnánk a makacs mechanikai hiba visszatérésénél, ami azért elég jó…..
atpijkamo_ 2011.04.13 13:25:09
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Az a legjobb, mikor fűt mint állat, és letakarja egy vizes ronggyal a mérőt.
A Homár már nem emlékszik kristálytisztán, de elképzelhető, hogy az első pozitív biztosítós történettel állunk szemben. Bonifác számlájáról 5 éven át vonták egy azóta elhagyott bérlakás biztosítását az Atlasznál. De amikor észrevette, szólt, és felbontotta a…..
atpijkamo_ 2011.04.13 12:41:12
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: Valamit elírhatttál a számlaszámdodban, mert visszapattant az átutalásom.
Átmentem a piroson. Megállított a rendőr, meg akart büntetni, majd kezdődött az alkudozás. Alkudjon ön is, ha van érzéke hozzá! Van értelme! Vélemények az azonos című írásunkról...
atpijkamo_ 2011.04.13 10:13:40
@Hózentróger: "20 ezres helyszínit is lealkudtam 10 ezerre. ... én is kaptam négy pontot? Mert arról nem beszéltek."

Nem kaptál pontot, mert zsebbe ment.
M-mel az egyik legálatalánosabb telefonelhagyós sztori esett meg a minap, azzal a csavarral, hogy még aznap meg is lett:2011. április 9.-én hívtam a Taxi 2000 társaságot, és rendeltem egy taxit. A taxi rövid határidőn belül meg is érkezett, és elvitt minket a megadott címre. Akkor…..
atpijkamo_ 2011.04.12 10:26:30
@cicmen: Istenem, igazad van. Van még lejjebb.
Az ilyen ügyekben, mint az alábbi, igencsak  ellentmondó ítéletek szoktak születni a különböző bíróságokon. Ráadásul nem derül ki, írásbeli, vagy szóbeli megállapodás történt, a módosításokat írásban fektették-e le. Az elállás első olvasatra jogszerűnek…..
atpijkamo_ 2011.04.11 14:39:38
@VilMarci: "másfél millával beszállt a felújításba"

Beszállt volna...
Bence a Medve-sajt egyedi kiszerelésével találkozhatott, mert biztos nem gyárilag 7 darabos, amire 8 van írva, ugye?Ezt a képet még tavaly nyáron csináltam. A 8 adagos medvesajtból ettem egyet, és maradt 6 darab. Örök rejtély :D Nem csalás, nem ámítás, a hiányzó helyre sehogy sem…..
A Homár régóta világméretű összeesküvést gyanít az energiatakarékos izzók bevezetése kapcsán. A 10-20x drágább izzók egy része közröhely, több másodperc alatt kapcsol be, kifolyik az ember szeme a szar hideg fénytől, de hú, mennyi áramot megtakarítunk. Asdf most további…..
Attila botokkal ütheti 3 szájtja nyomát, az összeset kitörölték, miután azok túlterhelték szolgáltatója rendszerét. Ahelyett, hogy például csak lelötték volna.Weboldal fejlesztéssel foglalkozom és egy tárhely szolgáltatónál volt hostolva 3 domain. Aztán a szolgáltató arra…..
atpijkamo_ 2011.04.08 17:02:49
@cicmen: A szakmáját egy kivételesen nagy csöcsű-, nagy seggűtől kellett tanulja.
   Barátnőimmel Balatonon nyaraltunk, és egyik nap lementünk strandolni. Megláttunk egy csapat helyes fiút, akik németül beszéltek. Mi folyton csacsogtunk, persze magyarul, ezért az egyik srác felbátorodva megjegyezte - persze németül -, hogy milyen szép kislányok…..
   Vártam a barátnőmet, hozzám jött randira, meg egyébre. Megcsináltam a kaját, rendbe raktam a disznóólat. Még volt idő háromig, tehát vettem egy fürdőt. Éppen törölköztem, amikor csengettek. Nocsak, mondom, siet a csaj? Még van negyed óra. De aranyos! Szerzek…..
Szegény embert a biztonsági szolgálat munkatársa is húzza. Közepesen részeg naiv ügyfél rosszul mérte fel a helyzetet, és miután ellopták a pénztárcáját a kidobókhoz fordult segítségért a Corvintetőn. Cserébe megverték és kidobták a helyről, majd az egészet letagadták a…..
atpijkamo_ 2011.04.08 10:55:53
@Dr. Körömlakk ®: "bika"

Bölény. Barlangrajz.
atpijkamo_ 2011.04.08 12:20:59
@Dr. Körömlakk ®: "furi ez a brutál bánásmód, a - leírás alapján"

Tehát vagy a bánásmód furi, vagy a leírás.
atpijkamo_ 2011.04.08 12:58:53
@Dr. Körömlakk ®: "belém akarsz kötni"

Gipsz vagyok. Belekötök én mindenbe.
Melinda nagymamája beshoppingolt két légtisztitót 350 ezer forintért a Zeptertől, aztán amikor meggondolta magát és felmondta a szerződést, már nem akarják visszavenni, mondván nem vitte be őket a központba. Persze neki azt mondták, hogy kijönnek érte.A segítségüket kérem,…..
atpijkamo_ 2011.04.08 12:13:47
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: "A kérdés a félretájékoztatás."

Aláiratom veled a halálos ítéletedet, és közlöm, hogy ezzel elfogadtad a százmilliós főnyereményt. Félrevezettelek, de legalább nem tudsz panaszkodni utólag.

Na mindegy. Aláírta elolvasás nélkül. Oké, egy hibapont. De ha valami baja van velük, akkor már csak elolvassa, mik a jogai és kötelességei, amibe beleegyezett. Ne legyen már annyira hülye!