Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pupika

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel vasárnap hajnal 2 körül kerültünk ágyba, így már erősen dél fele járt, mire felébredtünk. A változatosság kedvéért elmentük és vettünk pár alapvető élelmiszert, mivel sikerült nem teljes 2 nap alatt elpusztítanunk egy másfél kiló kenyeret, egy fél kiló…..
Taiy blogja David Lane: 88perc 2009.06.14 20:30:00
 Amíg a fehér faj nem veszi észre, hogy csakis egy forrásból juthat tartós igazságokhoz, nem lesz béke vagy stabilitás a Földön. A természet megváltoztathatatlan törvényeiben vannak az élet, rend és megértés kulcsai. Az emberek szavai, még azok is, melyeket a sugallat…..
pupika 2009.06.17 19:19:39
@Taiy: Igazad van, kell egy vezetés mert különben szervezetlen lenne a rendszer (túl komplikált és összefüggő világban élünk), de a lényeg hogy ez a vezetés ne korlátozzon semmiben, hanem csak az eredmenyésségre törekedjen, a mi és az ő érdekeit tartsa szem előtt, nem tudom magam pontosan kifejezni, de majd ha megfogalmzódik bennem a mondanivalóm leírom
pupika 2009.06.18 22:36:47
Huh! Nagyon aok mindent írtatok nehéz leszreagálni...
1. MÉG MINDIG NEM válaszoltál a kérdésre hogy miért ugrott be a manus (azt már tudjuk hogy nem poénból, kezdetnek nem rossz de vess még egy kis csontot a kutyáknak)
2.Geri, pontosan igazad van, "nem hiszefelfedezték volna a semmi közepén az orvosságokat, a motort, vagy egy egyszerű, sima dolgot: az üveget."--> a semmi közepén nézd meg az arab birodalmat, sokkal de sokkal biztosabb lábakon állt mint a római birodalom (pedig ők igazán a sivatagban éltek), ez köszönhető pélldául annak hogy a szultánnak tejhatalma volt (rájöttek hogy így sokkal erősebbek, méghozzá szájjártatás nélkül), de nem is ez a lényeg, hanem szinte egy egész fogalmat létrehoztak, hogy "arab tudós". Az arabok technikai vívmányain nyugszik az egész modern technika...
3.Zene. Sőt, nem is csak a zene, a feketék kultúrája szinte minden művészeti ághoz hozzárakott, ízt adott világnak. Képzeld el milyen lenne a napsütés anélkül, hogy Bob Marleyre tudnál gondolni, Harlem a rap nélkül, hogy a jazzt ne is említsem, amiből igazából minden modern műfaj is táplálkozik.
4.Figyu, fél évszázada nem nyomjuk el a niggereket. És nézd má', még mindig ott döglődnek Afrikában és képtelenek megtalálni a megoldást. Azt is mi keressük éppen... Gergő afrikában éhezés van, a felét sivatag borítja, a másik fele kizsákmányolt gyarmatokból áll. Háborúk dúlnak, és hidd el 50 év nem elég rá hogy ennyi problémát megoldjunk. A felszabadult gyarmatok olyan szinten állnak gazadaságilag mint a 17. századi európa...
És különben is mi az hogy a cigányok plusz pontot kapnak a felvételinél???
pupika 2009.06.18 23:00:09
A magyarországi helyzet pedig egy ördögi kör; Réges régen úgy 1989 körül kitalálták hogy úgymond lazítunk az eddigi dolgokon és sok más dolog mellett (mint a renszer) eltöröljük a kötelező munkavállalásról szóló törvényt. Ekkor az a több száz roma bácsi és néni akik jóformán a levegő co2 vel való feltöltése miatt voltak fenn a pesti gyárakban mind hazautazott, sajna kényszerből. Ekkor a megváltozott arculatú (mondhatom igen megnyerő mosolyú) állam bácsi úgy dönött hogy engedi őket élni hagyni, SŐT még pénzt is juttat a számukra. Na mármost elkerülhetetlne természeti törvény hogy sok roma bácsi és sok roma néni kis helyen sok roma kiskölköt hozzon a világra. Na mármost amikor ezek a kisfiúk, lányok úgy nőnek fel, hogy a szüleik otthon vonaglanak a fotelben és mégis mondom mégis élnek, kialakul benne az, hogy minek dolgozni, úgyis elélek, nem jól(vagyis hát szabolcs megyében igazából átlagos szinten), de elélek. Ekkor állam bácsi képéről leolvad a mosoly, mert hát nem egy kemény kötésű fickó, és ha kikezd a többiekkel nagyon elbánnak vele (mert hát ez lesz, ha megvonja a segélyt és hagyja a természetre az egészet), de viszont az a drága jó segély sem a fán terem mind a dolgozó emberek pénzéből van, de a fentebb levezetett okfejtés miatt A Dolgozó Ember fogyókurába kezdett. Végső soron igazad van geri, ki kéne irtani az összeset, csak púp a hátunkkon, de akármilyen fájdalmas már nem ilyen időket járunk.
és a végső konklúzió:--> MI A FASZNAK VOLT RENDSZERVÁLTÁS????
Maga a cikk:kuruc.info/r/35/41998/Röviden a helyzet: 4 rendőr vs. 1 gyerek(ork nem ork, az most nem számít), 1 nő meg 1 félig megbillincselt férfi és 3-4 kutya. Az eseménnyel kapcsolatban több kérdés is felmerült bennem:Többek között, hogy a faszomba tudta elszedni a rendőrtől…..
Taiy blogja Első postom 2009.06.13 20:29:00
Hát.... ez lenne az első bejegyzésem...Most tudom hogy a legtöbb férfiember homokosnak, meg hülyének tart, de akkor is...És hogy mi vitt rá hogy blogoljak? A válasz egyszerű: kezem ügyébe akadt egy két blog, ahol van egypár(száz) bejegyzés rólam. Hol ilyen hol olyan…..
Taiy blogja Megy ez.... 2009.06.14 17:55:00
Nahát a mai napom is összegezem pár szóban. De mindenek előtt szeretném megköszönni Szatinak hogy segített bejelentkezni, mert nélküle a büdös kurva életbe nem tudtam volna megírni ezt a posztot.... és most ne gondoljátok, hogy informatikai analfabéta vagyok:D Mai napom reggel…..
pupika 2009.06.16 23:47:51