Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szplöttyy

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Schumacher lomtalanít: garázsából mindent kidob, ami ósdi, vacak és számára értéktelen. A hétszeres világbajnok többek között két motort is eladna, mindkettő olasz, és 90 fokos hengerszögű blokk hajta. Az egyik a tavalyi év csúcsgépe, a speciális kivitelű Ducati…..
Szplöttyy 2009.07.06 14:22:13
Minimal saját forrásból, vagy mi. Egy kis infóval szolgál az alábbi üzenet a beküldőtől:Csá!Itt van az asztalom:http://kepfeltoltes.hu/09061/asztalom_www.kepfeltoltes.hu_.jpgMost csinálni akartam egy minimal-t de nemtom hogy ez az-e:DA háttérkép saját készítésűXD A szöveg a…..
Szplöttyy 2009.06.28 13:00:49
Legújabb beküldőnk a türelmetlen fajtából... első két képe 05.31 dátummal, harmadik pedig 06.01 dátummal jött. Amúgy érdekes, mert két külön rendszernek látszik, ugye. A képek a tovább után...Csá!Tedd fel léci. Mert kicsit gyorsan töltöttem és gondoltam be rakom háttérnek…..
És ismét, és ismét, és ismét... kapsz egy plusz fél pontot a zenei ízlésedre :)..
Szplöttyy 2009.06.06 14:42:27
Szplöttyy 2009.06.06 14:21:38
www.winamp.com/skins/details/221868
Itt megtaláljátok ezt az 5800-ás Winamp skin-t:)
Nem irigylem azokat, akiknek ismeretlen vonalon kell utazniuk. Velem is megesik, hogy egy megbeszélésre, találkozóra olyan járatokkal megyek, amikkel még sosem utaztam. A legtöbb helyen a buszvezetők nem mondják be a következő megállók neveit, vizuális tájékoztatás is hiányos. Így…..
Szplöttyy 2009.06.03 21:15:26
@kispista: Ok, tényleg kéne, de azért eléggé sok mindenre kell figyelni, meg, a buszok eléggé nagy részébe rossz, vagy EGYÁLTALÁN nincs bent a mikrofon, nem tudom mennyire figyeltétek(sokszor mentem haverral buszozni, sok busszal...)
Ezért jó az automata bemondó, ahol csak léptetni kell
Szplöttyy 2009.06.03 21:29:53
@Szplöttyy: A másik meg, hogy képzeld el, hogy egy 45éves ember vagy, 15éve vagy a BKV-nál... Ma reggel is egy olyan szar busz adtak ki, aminek repedt a tükre, nem megy a műszerek több mint fele... Elindulsz, nem enged be senki, nem tudsz kijönni a megállóból, aggódsz, hogy mikor esik szét alattad a busz, mikor ír rólad valaki posztot, hogy köcsög buszvezető vagy,mert nagyot fékeztél, az más kérdés hogy önhibádon kívül, mikor fognak éppen kirúgni, mert valaki levelet írt, hogy nem vártad meg, mikor a repedt tükörből nem is láttad, hogy jön a buszhoz... Soroljam? Ezek után, végre haladhatnál és a megálló előtt jelez valaki, mikor örülsz hogy végre haladsz... cserébe megállhatsz, megint várhatsz 5percet mire kienged valaki, és már megint rólad írnak a neten, hogy köcsög vagy, mert késtél sokat... És ezt 15éven keresztül... Neked lenne kedved azt mondani hogy "Hölgyem, legyen szíves időben jelezzen!" Főleg, ha ezt pl egy nap 35ödjére ismételnéd meg... Picit gondoljatok már bele szerencsétlen vezető helyzetébe is... Velem ilyen sose fordult még elő... Én úgy állok a buszvezetőkhöz, hogy próbálom segíteni a munkájukat, és ha már utazok(igen, én is fizetek...) akkor úgy utazok, hogy ne akadályozzam... Ha nincs hely, és elöl szállok fel, akkor kereszteződéseknél elhúzódok, ha nincs helyem, AKKOR IS behúzom magam valahogy, hogy lásson oldalra... És megszokták köszönni, BKV-nál és a Volánnál is... Tudom, köcsög BKV-s vagyok, és üssön el egy 260-as, de úgy lendületből...
Kicsit rendhagyó poszt, inkább a pcplaccra való, esetleg egy valódi asztalképpel megdobhatott volna minket a beküldő. ..
Jelen blogot azzal a hirtelen felindulással indítottam, hogy meguntam, a gyártók mennyire hülyének nézik a vevőket. Holott belőlünk élnek!Trenddé vált a mennyiségek csökkentése, a termék akciós fel-le árazása, a gyanús összetevők megjelenése, vagy éppen a meglévő funkciók…..
Sziasztok!Szplöttyy(igen, direkt KÉT y) vagyok még mindíg, de most egy kevésbé szép, sokkal inkább egy öszeb*szot asztalt láthattok tőlem! De már készülőben van az új asztal, ha egyszer lesz annyi erőm, befejezem:)         Szplöttyy…..
Érdekes háttérkép default, de borzasztóan összezsúfolt tálcával. Ha megnyitsz vagy 5 ablakot, akkor látszik egyáltalán 1 betű is az ablak címéből?..
Belsőség Mégse adom el 2009.02.13 16:48:00
Felpörögtek az események. Múlt héten rájöttem, hogy igazából elfér ez nálam a garázsban. Úgyhogy befejeztem a régi, sokszor lemerült és keveset bíró akksi töltögetését, vettem bele egy újat. Aztán elvittem olajcserére. Ott aztán kapott új gyertyákat is. Végül pedig…..
Szplötty-ről elmondható, hogy az asztala szép. Az pedig végképp elmondható, hogy ahogy gyűlnek a shotok tőle, annál szebb. Ezt koronázza a 3. kép amit küldött az alábbi levélkével:Szia!Újra Szplöttyy vagyok, ez a 3adik desktopom!Rövid történetArra gondoltam, hogy nagyon…..
Haly!itt az én asztalom is.Háttérkép: Saját fotóTéma: ZuneDokk: Rocket Dock kicsit módosítvaegyébként joh a blog üdv:accountMan ..
Szplöttyy 2008.11.27 06:24:10
Szplöttyy megragadta az első hó alkalmával jött ihletett és téliesítette a desktopját, majd iziben el is küldte, szóval nem tagadhatom meg, hogy überaktuálisak legyünk...