Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vzzoli

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
Nézzük és lássuk, kik bukkantak elő a népszerű, ám túlterhelt adatbázis eheti mocsarából.- Endrényi Éva. Nem mond semmit? Pedig hosszú ideig Kovács László szeretője volt. Igazi úrinőnek tűnik a képek alapján. - Modell Ádinak szöges a szakálla. - A közepesnél is…..
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
Odáig teljesen rendben van, hogy a fiatalok olyan előadókkal tapétázzák ki a szobájuk falát, akiket az idősebbek képtelenek megérteni. Majd kinövik. A német Tokio Hotel mégis különleges eset, hiszen ők azért egy kicsit tényleg furcsán néznek ki. És hogy valaki vegye a…..
Subba A hét videói 2007.01.15 13:12:00
Áldott olvasónk, Kicsiskip, akitől Batman Attila emléke is származott, újabb videókkal örvendeztetett meg minket a kilencvenes évek elejének alkonyzónájából. Elsőként egy újabb részlet a Három Kívánságból, amelyben a szponzor Fruit-tella Tibi bácsi közreműködésével jól…..
Amióta jótét lelkek elkezdték az interneten megosztani a Szomszédok legendás darabjait, naponta bukkan fel egy újabb gyöngyszem. Ezúttal a szocialista speciális effektusokra szeretnénk felhívni a figyelmet, egészen pontosan a videó 14. másodpercére...
w Isten, haza, anyád 2006.12.21 11:00:00
...ha olyan nyilvánvaló, hogy jóakarat vezérel bennünket, akkor miért gyűlölnek bennünket ennyire...  És ha az ember ezt nem dühében gondolja végig, hanem egy ilyen könyv olvasása közben gondolja végig, akkor szerény választ is tud adni erre a kérdésre. És világossá…..
Tíz-tizenöt éve a metál volt a fegyver, amellyel a nem kifejezetten tehetséges, ám világmegváltó ambíciókkal bőven ellátott magyar fiatalok harcba indulhattak. Mára ezt a szerepet a hiphop vette át, a legendás MegaSound System óta folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb, a…..
Egy büdös szót sem értünk abból, amit a viking műsorvezető beszél. Ettől viszont még lenyűgöző, ahogy az öltönyös férfi fetrengeni kezd a röhögéstől, miközben két vendége, a hülye pulcsis férfi és a tolókocsis nő, helyette is szégyelli magát. Ha valaki értené a…..
Subba Random kínzó kérdés 2006.12.18 10:05:41
Na vajon melyik magyar parlamenti párt ifjúsági szervezetének vezetője volt az, aki még gimnnazistaként egy körsms-ben tudatta osztálytársaival, hogy ő bizony homoszexuális?..
Subba Szeretetünnep: 1992-12-24 2006.12.12 00:38:00
Most mindenki csukja be a szemét egy pillanatra, és próbálja maga elé idézni az elképzelhető legborzalmasabb karácsonyt. Sikerült? Na fogadjunk, hogy legalább Trokán Péter, Bajor Imre és Gábor Gábor nem kaptak benne szerepet! A Szomszédok 1992 Szentestéjén vetített epizódjában…..
Ahogy M. nevű kedves olvasónk - akitől az alábbi link származik - fogalmazott, ez már tulajdonképpen modern folklór. Fehér limuzin, fehér ruha, fehér cilinder, fehér butikoskutya. Azt viszont még a legnagyobb rosszindulattal sem lehet állítani, hogy a menyasszony nem mutatós...
vzzoli 2006.11.30 20:24:15
A Magyarországi marketing-dídzsék felkutatásáért és pellengérre állításáért már eddig is sokat tettünk. Most az elképesztően, elborzasztóan, elbaszottan hülye nevű DJ Samplert szeretnénk bemutatni. Illetve mutassa csak be őt szépen a saját hírlevele."Deejay Sampler vs.…..
Subba Bugi a lábban - Big Momma 2006.11.30 12:00:00
A világ idiótán táncolóit felkutató sorozatunk ezúttal oda látogat, ahol vödörben árulják a sült csirkeszárnyakat. Különösen a film végén a nagy össztánc megkapó...
Különleges férfi kell ahhoz, hogy a meleg bőrszerkósok és a kutyaszexesek szubkultúrája végre közelebb kerüljön a szélesebb magyar közönséghez. David Merlini ilyen különleges férfi, ahogy azt december 1-i könyvbemutatójának dísze is bizonyítja...
w A fehér kocka 2006.11.28 03:35:00
A spanyol választási rendszer, és most már az ukrán is, tartalmaz egy lehetőséget azoknak, akik az induló pártok mindegyikét utálják. Mármint azon kívül, hogy otthon maradnak. Ez a fehér kocka: a mindenkinek a kurva anyját. Az „egyiket sem” opció. A votos en blanco…..
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..