Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Homeoffice

19 bejegyzést írt és 3323 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Amikor egy pasinak nem tetszik, hogy a barátnője napi szinten dumál az exével, a világ egyik legtermészetesebb helyzete. Mivel egy romantikus lelkületű nőről van szó, Posztolónk amiatt aggódik, hogy az ex részéről elég lenne csak egy karácsonyi üzenet arról, hogy milyen…..
A cím alapján azonnal felvetődhet a kérdés: mi szükség van a II. világháborús német harckocsiknak a védelemre? Nos, a páncolosok iránti rajongás afféle hobbi lett a hadászat, hadtörténelem és haditechnika iránt rajongók számára és kialakultak a különböző harckocsi típusok saját hardcore táborai,…..
Dani barátnőjének eddig nem volt baja a heti egy kanbulival, de most már van. Egyik haverja szerint sok nőnél ez egy pánikreakció, olyanoknál, akik a teljes kisajátításban hisznek, és ha azt látják, hogy a legkisebb kapu is nyitva marad, rögtön lépnek, mert bármikor kisurranhat…..
Ismerős helyzet? Kinn tombol a nyár, bent az irodában pedig – képletesen szólva és valóságosan is – hűvös, szinte fagyos a levegő? A munkatársak jószerint egymás kezéből kapják ki a légkondi távirányítóját, és mindig akad, aki megfázásáért, vállfájdalmaiért a klímát okolja. Nem is alaptalanul!…..
Norvégia a középosztály, felső-középosztály és a gazdagok országa. És ez olyannyira tökéletes állapotleírást hozott ebben az országban, hogy a vagyonosokat, vagy a stabil anyagikkal rendelkező embereket pontosan így képzeljük el, ahogy ők élnek és kinéznek. Norvégiában az állampolgárok biztonságban…..
A laikus köznyelv csak depressziót és boldogságot ismer, vagyis csak a szélsőségek kifejezéseit használja, ha lelkiállapotról, mentális helyzetről vagy pszichológiai állapotról esik szó. Vagy depressziós a másik (mi magunk soha, mert azt el nem ismeri senki), vagy boldog és kiegyensúlyozott. Pedig…..
Homeoffice 2019.03.18 09:31:31
@bandiras2: + 1 a "mérgező embereket, utánfutókat" szedd ki az életedből. Akár családtag akár csak ismerős.
Sajnálatos módon nem kapott nagy hangsúlyt és megfelelő publicitást a magyar médiában az a különleges hír, mely szerint a magyar honvédség vezetése december 19 -én szerdán egy nagyon fontos szerződést írt alá egy német vállalatcsoporttal, mégpedig 68 db korszerű harci-jármű megvásárlásáról. A…..
Nyolckor kezdődik a munkaidő, de csak nyolc óra tízre sikerül odaérni? Egyre gyakrabban fordul elő néhány perces késés? A notórius elkésésnek nem csak technikai okai lehetnek!..
Homeoffice 2018.12.11 10:21:00
@ogli dzsí:

Mi számít melónak? Sokak számára pl az amit csinálok az nem feltétlenül munka. (Google Analitikát figyelek, hogyan mozognak az emberek az oldalon + másnap írok egy termékajánlót) Vannak olyan munkahelyek, ahol a "favágás" a munka a többi az csak lébecolás.
Ahogy egyre inkább népszerűsítjük, egyre többen is jönnek vissza azzal a panasszal munkáltatói oldalról, hogy nem működött a home office, megpróbálták. A kollégák „ellustultak”, nem volt kontroll, kicsúsztak a határidőkből, a vezető nem látta, hogy menne a munka, nehéz volt összeszervezni egy…..
Homeoffice 2018.08.14 15:14:30
@FlybyWire:

Nyolc évet húztam le olyan helyen, ahol nem értették miért lenne jobb otthonról melóznom. (Pdf (esetleg scannelet) to html OCR) Erősebb gépem volt otthon, ezenfelül ha kész voltam a napi munkával, malmozhattam...

Azóta EVK lettem és itthonról melózok. (+ az E-cigimet akkor és ott használom itthon, ahol akarom.)
Minél magasabb értéket mutat a hőmérő, annál rövidebbek a szoknyák és a nadrágok. Ennek az összefüggésnek sok kolléga örül. Az egyre forróbb és hosszabb nyarak miatt ma már a munkahelyi öltözködés hatásait sem szabad kihagyni, ha egy cég életét jobban meg akarjuk érteni. Első hallásra jó…..
Oké, szóval eredetileg a karrierváltás témakörében szerettem volna írni. Szerettétek ezt a tavaly szeptemberi írást és bőven lenne mit fejtegetni még a témában, de hát mi történt velem a minap. Szóval én esküszöm erről akartam írni, de akkor megtörtént „Az eset” pünkösdnek hétfőjén, ami mellett nem…..
Homeoffice 2018.06.06 21:05:31
 Az élet tele van rejtélyekkel, nem tudhatod mivel találkozol a következő utcasarkon. Lehet összefutsz a kedvenc zenészeddel, a kedvenc youtubereddel, vagy csak egy rég nem látott volt osztálytársaddal, aki elől olyan ügyességgel próbálsz elbújni, mintha életed legkeményebb bújócskáját…..
Homeoffice 2018.05.25 07:31:30
a felszámolás alatt álló SZEVIÉP Szerkezet- és Vízépítő Zártkörűen Működő Részvénytársaság károsultjainak rendkívüli állami kárrendezéséről szóló 32/2018. (III. 5.) Korm. rendelet módosításáról   (Forrás: http://www.kozlony.magyarorszag.hu/ Magyar Közlöny 2018/47) A Kormány az Alaptörvény 15.…..
az Alsózsolcán megvalósuló beruházással összefüggő közigazgatási hatósági ügyek nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánításáról   (Forrás: http://www.kozlony.magyarorszag.hu/ Magyar Közlöny 2018/45) A Kormány a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházások…..
a kiegészítő rokkantsági támogatás, a kiegészítő hozzátartozói támogatás és az árvák kiegészítő támogatása megállapításának és folyósításának szabályairól   (Forrás: http://www.kozlony.magyarorszag.hu/ Magyar Közlöny 2018/44) A honvédek jogállásáról szóló 2012. évi CCV. törvény 238. § (2)…..
az életüktől és szabadságuktól politikai okból megfosztottak kárpótlásáról szóló 1992. évi XXXII. törvény végrehajtásáról szóló 111/1992. (VII. 1.) Korm. rendelet módosításáról   (Forrás: http://www.kozlony.magyarorszag.hu/ Magyar Közlöny 2018/43) A Kormány az életüktől és szabadságuktól…..
a közlekedési alapismeretek tanfolyam és vizsga díjához nyújtott támogatásról   (Forrás: http://www.kozlony.magyarorszag.hu/ Magyar Közlöny 2018/42) A Kormány az Alaptörvény 15. cikk (3) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 15. cikk (1) bekezdésében…..
a Mezőkövesd területén kovácsoló üzem létrehozására irányuló beruházással összefüggő közigazgatási hatósági ügyek nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánításáról   (Forrás: http://www.kozlony.magyarorszag.hu/ Magyar Közlöny 2018/41) A Kormány a nemzetgazdasági szempontból…..
a bölcsődei kiegészítő támogatásról   (Forrás: http://www.kozlony.magyarorszag.hu/ Magyar Közlöny 2018/38) A Kormány az Alaptörvény 15. cikk (3) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 15. cikk (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket…..
kitüntetés adományozásáról   (Forrás: http://www.kozlony.magyarorszag.hu/ Magyar Közlöny 2018/37) Az Alaptörvény 9. cikk (4) bekezdés f) pontja, illetve a Magyarország címerének és zászlajának használatáról, valamint állami kitüntetéseiről szóló 2011. évi CCII. törvény 18. § (1) bekezdése alapján…..
az Egyesült Nemzetek Szervezete migrációs csomagjával kapcsolatos álláspontról   (Forrás: http://www.kozlony.magyarorszag.hu/ Magyar Közlöny 2018/36) A Kormány jóváhagyja az Egyesült Nemzetek Szervezete (a továbbiakban: ENSZ) migrációs csomagjával kapcsolatos, az 1. mellékletben meghatározott,…..
a fűtési célú távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági felhasználók részére biztosított téli rezsicsökkentésről   (Forrás: http://www.kozlony.magyarorszag.hu/ Magyar Közlöny 2018/35) A Kormány a távhőszolgáltatásról szóló 2005. évi XVIII. törvény 60. § (1) bekezdés g) pontjában kapott…..