Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komzol

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor jöjjön a cári Oroszországot bemutató sorozat utolsó része... A képsorozat végére már rácsúszunk az első világháború eseményeire, amit tudvalévőleg a bolsevik hatalomátvétel követett. Éppen ezért aki szereti a sorozatot ne keseredjen el, mert folytatom - bár a helyszín nem változik - de a cári…..
Rengeteg mindenért gyűlölhető a Fidesz, de úgy látszik, a magánnyugdíjpénztárak lemészárolásába minden elképzelhető mocskukat belesűrítették. Ha egy embernek lenne ennyi rossz tulajdonsága, környezete jó esetben ignorálná, de lehet, hogy likvidálná. Úgy tűnik viszont,…..
Az X-Faktor harmadik élő adása alatt végig azt vártam, hogy azok az érzelmek, amiket megszállottan keresnek a mentorok egymás versenyzőiben (mert a sajátjaikban mindig megvannak, jóhogy), bennem mikor törnek már felszínre, de az istennek nem jött semmi az utolsó 10 percig, és akkor…..
„Doberdó! ...Fogalommá vált név s mégis azt hiszem, legtöbben távolról sem sejtik, miért és milyen körülmények között vált azzá” – írta József főherceg, a Doberdó-fennsíkot védelmező VII. hadtest parancsnoka visszaemlékezései vonatkozó kötetének előszavában. A…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
A tavaszi műsorinduláskor bemutattuk a korábbi szériák vetkőző versenyzőit. Most, hogy szombaton elkezdődnek az élőadások, ideje bemutatni az új női műsorvezetőt is:          ..
komzol 2010.12.16 15:30:49
Le a kalappal Nevena, ez igen, gratulálunk!A miénk az egyik legnehebb nyelv a földön. Te mégis egy magyar számot választottál, annak ellenére, hogy picit beletörik a nyelved. Nevena később megnyerte Bulgária első "American Idol"-ját. Első hallásra kicsit furcsa, de…..
Ha plüssállat-kereskedő lennék, akkor feltétlenül a Raleigh Studios Budapest közvetlen közelében, a szemétégetőtől jobbra állítanék fel egy bódét, legalábbis addig mindenképpen, míg az egyik hatalmas épületben a Tv2 a Megasztárt forgatja. Kies környéken található az…..
Embertelen nézettséget produkál az RTL tehetségkutatója, a legutóbbi adást 2,8 millió néző látta, ami nagyon jó adat, ennél jobbat az elmúlt öt évben csak egy Csillag születik adás produkált. Nem csoda tehát, hogy a tévénél úgy döntöttek, addig nyúzzák a rókát, míg…..
Az RTL Klub bejelentette, hogy hat sztárral teszteli a Való Világ villáját, a celebeknek egy hete lesz, hogy betörjék az ágyat, meg bemelegítsék a kanapét a valódi játékosok előtt, eközben a stáb kipróbálja a világítást és a kamerákat. Ha már ott vannak, akkor persze adásba…..
comment:com Horn Gábor nénikéje 2008.03.05 09:22:00
Durvul a kampány. Vagyis fenét durvul, inkább egyre viccesebb lesz. Tarlós István Vanek úrhoz hasonlította Horn Gábort, Horn pedig nem hagyta szóhoz jutni Tarlóst. A kampány kezd érdekes, állatkert alakú formát ölteni és emlékeztetni a jó kis amcsi pankrációhoz, amiben…..
komzol 2008.03.05 13:34:41