Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pg

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyomda.blog Egy kis ABC 2012.06.11 13:02:00
 www.bonex-press.hu..
Az ISO papír méret rendszerben a magasság-szélesség arány minden méretnél 141%. Ez az arányszám különösen megfelelő a papírok méretezésére. Ha két egyforma lapot egymás mellé teszünk vagy elvágunk egyet párhuzamosan a rövidebbik élével két félre, a kapott lapok…..
Nyomda.blog Szabvány méretek 2012.05.30 16:08:00
A blog szakmai partnere a Bonex Press. Ha minőségi, korrekt nyomdai partnert keres, ne habozzon, kérjen ajánlatot! Nyomdai ajánlatkérés: info@bonex-press.hu Az alábbi táblázat tartalmazza az A és B formátumú lapok és a C formátumú borítékok méreteit. A méretek milliméterben…..
Munkaverseny Europass 2010.03.25 10:47:00
Amikor munkát kerestem, alig találtam EuroPass nyomtatványra. Hátha segít, ha ide linkelek egy angol és egy magyar változatot.Europass (magyar)Europass (angol)..
Mit kellene adnia a Vaterának hálából a tygger77 nicknevű twitterezőnek, aki a Merci vasárnap véletlenül élesedő aukcióján 50 000 Ft-ért elvitte a kocsit, majd a cég kérésére merő jófejségből lemondott róla, hogy kedden újra kisorsolhassák azt? (forrás: index)..
Uptade: Ebben a pillanatban zárult Miki mókatára. Eheti nyertesünk ytike lett, akit ezúton is megkérnék, hogy fáradjon a főbejárathoz, vagy küldje el e-mailben az elérhetőségét. A többiek holnap újra próbálkozhatnak, hiszen reggel indulunk az új feladvánnyal.Bár hétfőre…..
pg 2009.09.15 09:32:48
A nagy belföldi áruházláncok árainak összevetését teszi majd lehetővé a fogyasztók számára az az árösszehasonlító felmérés, amelyet szeptembertől publikál az Auchan Magyarország egy független árfelmérő cég részvételével - közölte Jean-Paul Filliat, az Auchan…..
Updtate: Ezúton gratulálok eheti nyertesünknek, p308-nak, aki ha az úr és a HELL is úgy akarja, akkor a jövő héten átveheti a nyeremény energiaitalokat. Kérem, hogy küldje el a címét, hogy felvehessék vele a kapcsolatot. A rejtvény megoldását szokás szerint a képre kattintva…..
Először csak óriásplakáton találkoztam az ERSTE legújabb kampányával, és ezen láttam Matyit, aki a ludat szorongatva ült a bankfiókban, miközben azt lehetett olvasni a feje felett, hogy párosan szép az élet. Ebből én speciel arra következtettem, hogy Matyi a lúddal kavar, ami -…..
A reklámok egyik legősibb eszköze a megszemélyesítés. Hol a terméket, hol a fogyasztót, hol a szolgáltatást vagy éppen a szolgáltatót személyesítik meg, amelynek eredményeképpen az minden évben a Barátok közt szereplőgárdájának számát is meghaladó reklámkarakter…..
Pillanatnyilag a világ leghíresebb embere az a Darwin-díjra érdemes szerencsétlen családapa, aki Colorado állam Vail nevű luxus síhelyén akkora balfácánságot művelt, amilyenre három magyar kormány együttvéve is képtelen lenne. A 48 éves muki és gyermeke felszálltak a Skyline…..
pg 2009.01.07 12:44:18