Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kandisz Nórika

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok finnyás alkat, de elsőre kicsit megdöbbentem, amikor - a múltkori, szinte teljesen vegetariánus Nomás ebédem után - ez került az asztalra. Egy vadkacsa egészben, fejével, lábával... Persze véresen. Méretében is meglepően hatalmas adag volt (2 főre) egy komoly…..
Szándékosan nem olcsót írtam, mert a felsorolt ebédek nem olcsók. Nem is drágák, hanem nagyon jól árazottak, az ár-érték nagyon stimmel ezeken a helyeken, még ha van is esetleg közte olyan, ami drágának tűnik, és nyilván nem fér be minden napra, de azért kezeskedem, hogy nem túlárazott. A szubjektív…..
Kandisz Nórika 2015.10.20 13:27:08
@világevő: Ez igaz, én vidéki vagyok, és általában ilyen (hasonló) szabad tartásban nevelt csirkéket ettünk. Teljesen más az állaga, mint a tescosnak. Mi csak sport-csirkének hívtuk. :)
Van, aki szereti a füstölő szagát, van, aki rühelli. Van aki fázós, van aki pólóban tölti  telet is. Van aki elhivatott Orbán Viktor-rajongó, és van aki nem csak ebéd közben nem szeretné nézegetni a képét. Akárhogy is, az biztos, hogy egy igazi vendéglátós…..
Kandisz Nórika 2015.10.20 11:35:51
@Homár Hilda: Mintha ez így működne...
Maratoni étteremtesztet pöndörített Balázs az Öreghegy Fogadóban tapasztalt drámai állapotokról: Amennyiben érdekel valakit, hogy mit főznek erdésznéből, hogy mi a különbség a bors és a paprika között, hogy miért "faszszopó geci" az, akinek nem felel meg a…..
Kandisz Nórika 2015.10.20 10:56:29
@tulajdonos: Nyomorult fasz :)

a ".," használata mindent elárul. Az eredeti blog-ban és itt is. A sok áll "média ügyvéd" meg minden más (IP cim lenyomozása stb.).