Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoklevente

68 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Asztalfoglalás:0745-628202 vagy a 0740-536118. Csíkszeredában a sétáló utcában (Petőfi utca a pontosítás kedvéért, a régi femina mellett)..
Az élet nagy igazságai: 1) Nem tudod elérni az összes fogadat a nyelveddel. 2) Az összes idióta megpróbálja, miután elolvasta az elsőt. 3) Az első igazság hazugság. 4) Vigyorogj most, mert idióta vagy! 5) Olvasod a viccet. 7) Nem vetted eszre hogy a 6-os pont hiányzik. 8) Most nézted…..
Újra volt Comedy Central Bemutatja forgatás, ezúttal már a harmadik évadot rögzítették. Ez volt számomra a második tv felvétel és igen ugyanúgy fostam, mint az előzőn. Eddig soha nem volt lámpalázam fellépések előtt, de ezeken a felvételeken mindig ki hozta valami belőlem ezt…..
Zsók Levente Rég nem írtam… 2010.03.06 12:37:31
… de most írok. Ilyen témákról fogok\akarok írni: Budapest, több mint egy hetet voltam kint, mikor hazaértem a húgom így fogadott: „9 nap basszus”. Mondtam, hogy te is nagyon hiányoztál. A másik téma a drága romániai vonatok. Tavaly vagyis a 2009-es évben…..
Infó: Katt IDE..
Zsók Levente Már a Dunán is... 2010.02.12 18:08:00
Egy Székelyudvarhelyi fellépés alkalmával keresett meg a Duna Tv munkatársa, hogy készíthetne-e egy interjút, vagyis ahogy fogalmaztak egy portrét rólam. Válaszoltam én is nekik: „shááá”, így született meg ez a video: KATT IDE Köszönet a riportért: Bánk Katának…..
Kutyaélet Megint tévé 2010.02.05 18:00:00
Lesz megint Comedy Central-os tévéfelvétel, március 21-22-én. Jómagam 21-én leszek, 18.00-tól indul el az őrület. Helyszín a New Orleans Pub (VI. Lovag u. 5.). Jegyeket a dumaszinhaz.hu-n 2350, vagy személyesen a Godot-ban 2000 magyar pénzért tudtok vásárolni. Tessék igyekezni, mert…..
A Háromszéki Ifjúsági Tanács és a SepsiRádió első alkalommal szervezi meg a Háromszéki Humorshowt március 12-én 20:00 órától a Cinema Club-ban. Az est sztárvendégei Erdély legnagyobb nevettetőgépei: Szomszédnéni Produkciós Iroda, Felméri Péter, Zsók Levente valamint a…..
Zsók Levente Elveszett 2010.01.30 18:45:00
Már meg van annak két órája is, hogy elveszett a macskánk vagy, ahogy a húgom nevezi ezt az állatot: cicánk (gondolom, vannak még így húgok) úgy, hogy ebben a megszólításban fogom őt megnevezni. Szóval a cica a Veronka névre hallgat, de ha így hívod magadhoz, hogy: „psz-…..
Zsók Levente Buszozás 2010.01.20 16:19:43
Hihetetlen, hogy menyi poénos történetet lehet összeszedni egy buszállomáson. Tegnap utaztam haza Csíkszeredából Dánfalvára a Csíkszereda-Balánbánya buszjáraton (hadd legyünk pontosak) és már jól kezdődött az egész. Megkérdeztem az információs irodánál a…..
Ez csak egy pár embernek szól, de olvasd el te is. Már jött egy jó pár levél, szám szerint egy azzal a rövid tartalommal, hogy miután láttak a Comedy central bemutatja című műsorban fellépni (szerepelni, hogy nagymamám is értse), nem hiszik el, hogy tényleg székely vagyok…..
Már egy előbbi bejegyzésnél említettem, hogy részt vettem a Comedy Central bemutatja stand up comedy műsor forgatásán. A felvételt vasárnap (nov. 15) adták le a csatornán (2. évad 5. epizód), ugyanezt ismétlik szerdán 23:00 valamint pénteken 18:00 órakor. Az első felében egy…..
Zsók Levente Naon kúúúl 2009.12.28 23:12:00
Ledöbbentem, nem tudom („ne’ toom”, hogy mindenki értse), szerintem a fenti szavak már a szleng határain kívül esnek. Vagy csak elfelejtettünk helyesen írni, sokan tévednek a helyesírással kapcsolatban, sőt meg én is (meglepően sokszor), vagy csak valaki fel akar…..
Zsók Levente Dumaszínház webshop 2009.12.23 13:23:00
Kezdve a "Be vagyok baszcsizva" bögrétől, autósmatrica, dumaszínházas póló és még női tanga is kapható (férfi bugyi nem) a Dumaszinház webshopjában. Szerintem nagyon jó kis bögre, természetesen nem egy sziámi iker csuporról van szó, csak a teljes díszítés…..
Zsók Levente Nyelvtörő 2009.12.16 14:03:42
Nem tudom, van olyan szakma hogy nyelvtörő író vagy szerkesztő? Talán logopédusok írják ezeket a nehezen kimondható vagy kimondhatatlan versikéket. Arra gondoltam, hogy én is írok egyet, remélem nincs nyelvtörő kritikus, mert ennek nem nagyon örülne. Tehát az életem első…..
Zsók Levente Kell-e búcsúfia? 2009.12.08 17:41:00
 Ma búcsú volt Csíkdánfalván és mint minden hasonló búcsús ünnepen, három fő esemény van. Kezdeném fontossági sorrendbe, vagy legalább is ahogyan ma ezeket az eseményeket átéltem. A szentmisén, az orgona mellett ültünk egy barátommal, a kántor fogadta a szomszéd falusi…..
Próbáltam rájönni, hogy hol van a kendő de valahogy a figyelmem másra irányult. :P   szólj hozzá: Bűvész nő..
Általában ha kritikát kapok, akár pozitív akár negatívat, építő jellegű kritikaként fogadok el és olyan emberektől, akik személyesen, vagy nevüket vállalva tisztelnek meg észrevételeikkel, tanácsaikkal, ezekből próbálok tanulni és fejlődni. Olyanoktól, viszont nem akiket…..
A marosvásárhelyi Jazz clubról van szó, ahol szerdán (nov. 25-én) volt humorestem. Egyszerűen a hely, mintha ennek a műfajnak lett volna kitalálva. Balla Levi „humoristapalánta” kollegám így jellemezte: „olyan mint a showder klubos hely”. Nem tudom miért de…..
Zsók Levente Csillagszületik ??? 2009.11.15 13:28:00
  ..
November a gólyabálok honapja, vagy nem. Általában tematikus gólyabálokat szoktak szervezni. Pénteken voltam a Salamon Ernő Gimnázium gólyabálján aminek a témája a cirkusz volt, konferancenak voltam meghívva. Először rám szerettek volna adni egy bohóc ruhát, de én azt…..
  Nemrég találtam egy videót a manna.ro–n, címe: Bukarest parádé: amitől a manelisták magukhoz nyúlnak, valamint ez a szövegrész állt alatta: „Mi lesz, ha a székely nyelvleckét összekeverik az Open Stage Székelylendel? Hát valami ilyesmi. És azok a csajok J”.…..