Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr Bubo

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megbocsáthatatlan paródiának tartotta Hitler, hogy a Duna legszebb városa az „Attila hun ivadékai” által lakott Budapest, és nem valamelyik "Niebelung" város. A magyar főváros nemzetiszocialista stílusú lemásolása mellett Linzben épült volna fel a világ legnagyobb és leggazdagabb múzeumi negyede,…..
Dr Bubo 2011.02.19 20:05:33
@G.d.Magister: @Felmosórongy: elmebeteg vagy, mint a führer
Dr Bubo 2011.02.21 17:11:00
@G.d.Magister: Elnéztem, elnézésedet kérem!
Tévedett, aki azt hitte, Gyurcsány feladta. Itt bizony egy próféta van, aki nem adja fel. Prédikálni fog, amíg akad két ember, aki meghallgatja. (Fotó: Gusztos Péter/blikk.hu) Gyurcsány az őszödi beszéd végén azt mondta, ha az MSZP már nem támogatja reformjait, ő majd elmegy és…..
Dr Bubo 2010.05.07 10:57:49
Varánusz Menj a picsába, Feri ! 2010.05.07 08:00:00
Mindig érdekel, ha egy politikus/népvezér/dilettáns (megfelelőt aláhúzod) egy választási vereség után memoárt ír az elmúlt időszakáról. Pláne érdekel, ha a saller olyan mértékű amit az MSZP elszenvedett most. Gyurcsány Ferenc az egyik legvitatottabb politikus évek óta.…..
Magyaridióta Az igazi kérdés 2009.07.20 18:48:00
Ismét kinyilatkoztatott a Nemzetvezető, megint nagyot szólt, mint egy gyufabomba.Persze ez alkalommal is mondott marhaságokat, fél- és teljes igazságokat is, mint szokott.Az olyan arcátlanságok taglalásába most nem megyek bele, mint hogy ki ugrosztotta össze a magyart a magyarral, hogy…..
w Végjáték előtt 2009.03.20 06:30:00
Tisztújítás előtt áll az MSZP, ami azért lesz izgalmas, mert nincsenek a táblán tisztek. Gyurcsány Ferencnek a pártban nincs alternatívája. Ki lehet közületek méltó hozzám? – ezt a kérdést teszi fel nap mint nap a puszta létezésével. Ahogy jön-megy, okoskodik, magyaráz,…..
Nem fogjátok elhinni, de majdnem minden átkozott nap érkezik egy herényikárolyos képvicc. Na most az a helyzet hogy Herényi Károly nevével vicceni szerintem nem vicces, sőt mégcsak nem is nemnemvicces. Ma megelégeltem és ide posztolok egyet, Áron "művét", hogy mindeki…..
Szerintem kevés aljasabb dolog van annál, amikor politikusaink külföldön gyalázzák egymást. Magyarországon már a "holló a hollónak nem..." sem igaz. Sőt! A holló csak a hollónak igazán. Mostani postom ihletője az a hír, mely szerint Orbán Viktor Brüsszelben az…..
w Míg a halál el nem választ 2008.09.12 06:00:00
A kormánybuktatás karnyújtásnyira került. Régi, kéjes álmok válhatnak valóra. Az SZDSZ például ismét szert tehet a Mérleg Nyelve megtisztelő címre. Ott a gomb, nyomjad, Gábor. Meri vagy nem meri? Tudja-e, mivel játszik? Sürgős válaszra vár az a kérdés, amiről már legalább…..
Igazi homároid program annak, aki ráér hétfőn reggel tárgyaláson szórakozni: a TASZ segítségével a Magyar Animációs Filmalkotók Egyesülete pereli a királyi tévét, hogy libbentsék föl a fátylat olyan legendás rajzfilmek felhasználási és merchandising jogairól, mint a Mekk…..
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..
Még a mocskosszájú naivügyfélnek is válaszolt a türelmes Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft., bár azért a hivatalos válasz után Oszkár kapott egy fejmosást is. A Homár eredeti formájában, vágatlanul közli a válaszlevelet, mint ahogy azt szerzője "elvárja":A…..
w Lopótökök 2008.04.17 05:45:00
Most már bevallhatom, az MSZP kataton agóniáját, a koalíciós szakadást, a nyúljellegű, dermedt reflektorbabámulást értetlenkedve figyeltem eddig. Oké, beszopták a népszavazást, tövig. A nép úgy foglalt állást, hogy ha már így kérdezik, nem szeretne fizetni, illetve…..
Szegény Sváby András emlékezetes vesszőfutása idején, ami az Orbán Viktor kaján tekintete előtti, remegő kézzel végrehajtott papírkeresgéléssel kezdődött, majd az Egy a száz ellenben nyújtott ideges motozással folytatódott, úgy tűnt, hogy a kamerától rettegő veterán…..
Frenky egy csendes reggelen lőtte ezt a rágcsálót a Westend kajáldaszintjén. Egy helyi biztonsági őr szerint tele van velük a pláza, és tehetetlenek az egerekkel szemben. Egy kamikáze kebabossal (majdnem szendvicsembert írtunk) biztos át lehetne csalogatni őket a szomszédos…..
Úgy tűnik, a hülyeséget már nem lehet visszazárni a palackba. A Homár pontosan nem tudja, ki, hol és főleg miért találta fel Németországban a palackozott kólássört, így a megtorló csapás rengeteg ártatlan életet fog követelni. Marci jelenti a 125 forintos kisüveges…..
A pesti modoros illegális plakátmatricázók akcióját láttuk már karácsonykor, és Bogi fotója szerint humorérzékük azóta sem javult drasztikusan: ha nem látszana jól mer nem tudtam rendesen lefotozni, a kis sargaban ez all: ...a tojással játszanom könnyebb, mint visszasírni…..
Mókus munkanélküli, ezért bújja az álláshirdetéseket, így talált rá a Coca-Cola első blikkre meghökkentő poénbombájára. A ""tréfásan"" megfogalmazott álláshirdetés láttán azonnal a Nemzet Szóviccteknőcére asszociált. Innen üzenjük neki: ez…..
comment:com Horn Gábor nénikéje 2008.03.05 09:22:00
Durvul a kampány. Vagyis fenét durvul, inkább egyre viccesebb lesz. Tarlós István Vanek úrhoz hasonlította Horn Gábort, Horn pedig nem hagyta szóhoz jutni Tarlóst. A kampány kezd érdekes, állatkert alakú formát ölteni és emlékeztetni a jó kis amcsi pankrációhoz, amiben…..