Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kniezsa.istvan

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint tudjuk, Orbán Viktor1) A kvóták ellen van. 2) Szereti a kerítést. 3) Le akarja zárni a görög-török határt. 4) Beszélt néha arról is, hogy a menekültkérdés megoldása Törökország, illetve Szíria. Igen ám, de ahogy arról már írtam, 3 hülyeség, mert a görög-török…..
kniezsa.istvan 2015.12.06 12:52:42
"És ha kihúzták őket a vízből, akkor nem lehet Törökországba visszavinni őket, hanem Görögországba kell vinni őket."

Miért nem lehet? Visszakanyarodni tilos tábla van kitéve? Mi az hogy "kell"?
Hogy el se induljanak, az ellen nem lehet tenni?

"Aszad elől menekülnek"
Miért menekülnek Asszad elől?
2011-ig miért nem menekültek? Ahányan pedig 2011 előtt "menekültek" Asszad elől, annyian "meneküljenek" nyugodtan most is ide, akár Mo-ra. Nekem nincs bajom a szír orvossal, a városomban is van 2-3 és úgy is orvoshiány van. Csak tanuljon meg rendesen magyarul.

"embercsempészek a török hatóságok ellenére is fognak tovább működni"
az embercsempészetet ha nagyon akarjuk, akkor a mai világban és technikával nem lehet felszámolni vagy a legminimálisabb szintre visszaszorítani? Ezt komolyan gondolod? Legyintünk, oszt kész?

"Orbán megoldása pedig az, hogy Magyarország épített és épít kerítést."
Ez a minden posztodban visszatérő pofátlan hazugság. Orbán sosem állította, hogy a kerítés a menekültügy MEGOLDÁSA lenne.

Mintahogy minden posztodban visszatérő hazugság az, ahogyan egyetlen egyszer nem írsz bevándorlókat, csak menekülteket, holott nincs olyan adat, ami a bevándorlók 20-30 százaléka fölé tenné a háború elől menekülő szíreket. (Ennyit pl az ukrán háborús hasonlatodról is. Kábé mintha fél ázsia meg a ruszkik megindulnának hogy ők ukrán háborús menekültek)

"a magyarok jelentős része egy antiszociális geci"
a kurva anyád geci, te általánosító, magyarozó náci patkány.
azt hogy ki antiszociális - azt bárki kiolvashatja a blogjaidon megjelenő irományokból.
Orbán Viktor aljasul kihasználja a párizsi terrortámadásokat: hazudott a parlamenti beszédében, és az M1-en is, ahol riportot készítettek vele, és természetesen alákérdeztek, egy kritikus kérdést nem szegeztek neki, hanem teljes nyelvbedobással asszisztáltak…..
kniezsa.istvan 2015.11.18 17:52:14
kniezsa.istvan 2015.11.18 23:10:06
@Brendel Mátyás:
"itt ugye arról van szó, hogy nem a menekültekkel (szírekkel) van a gond, hanem az afrikaiakkal, albánokkal, kaukázusiakkal..."

A kurva anyád mondta és írta, hogy a menekült szírekkel van a gond.
Te faszparaszt Orbán is bevándorlókról beszélt, te magad is ezt irtad, én is, most meg jössz azzal hogy én vagy ő a szír menekülteket bűnözőzte le???
Vagy szerinted a szír gyerekekre gondolt, amikor az erőszakos bűncselekményeket hozta fel? A háború elől menekülő családokra?
Persze az, hogy ha te egy bekezdés (1.) elején bevándorlókról kezdesz pofázni , kétszer is ezt a kifejezést használod és pár sorral lejjebb már menekültözöd ugyenezeket - na ez már a te primitív és szándékos szarkeverésed!
Az pedig hogy másodszor is letagadod, hogy Orbán nem a mostani német helyzetről pofázott a bűnözéssel kapcs, az megint csak a téged minősít.
Belezavarodsz a saját hazugságaiba te barom!
Menj és nyald ki papprékakingát te strici, aztán beszélgesd ezeket meg vele, ő nem fog veled vitázni.
kniezsa.istvan 2015.11.23 12:33:35
Ha terroristákat küldenek a menekültekkel, akkor nem érdemes tovább tagadni, hogy terroristák is érkeznek a menekültekkel.

valasz.hu/vilag/egyszer-es-mindenkorra-lezarjuk-a-jonnek-e-terroristak-a-menekultekkel-vitat-116199

Ne felejtsd el korrigálni az irományodat a fejlemények tükrében. Két terroristáról már egyértelműen bebizonyosodott , hogy a migránshullámmal érkeztek Europába. Egyelőre kettő, de lehet 3 is lesz az még. Persze nem muszáj javítani! Akár hazudozhatsz továbbra is, szokásos módon, mint a vízfolyás. (pl "Orbán a szír menekültkérdésre akarja kenni a terrorizmust") A tények téged sosem zavarnak, ha primitív módon egy kis orbánozásra és nácizásra szottyan kedved.

" Orbán szerint: "bebizonyosodott, hogy a terroristák felhasználják a migrációt, hogy elvegyüljenek". Sajnos ezt a nácihorda gondolkodás nélkül ténynek fogja venni. "

Kiegészítve: ami egyértelműen bebizonyosodott az még az, hogy Brendel Mátyás egy krónikusan hazudozó degenerált ganajtúró, aki elmeroggyant módjára bohóckodik a piroslap nevezetű szarkupacán.
Pár évvel ezelőtt Anders Breiviket és Orbán Viktort hasonlítottam össze "Két bornírt keresztes lovag: Orbán Viktor és Anders Breivik" címmel. A mostani címben Breivik lemaradt, mert ő már jó helyen van. Orbán sajnos még nincs. A terrorista és a diktátor is jobboldali, keresztény…..