Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csehné Nagy Tünde

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van, hogy egy délután elég, hogy átértékeld az életed. Nekem sikerült. Elmesélem Neked is. Ez a történet egy nem mindennapi családról szól. Egy anyáról, aki nyolc év leforgása alatt harmadjára is erőn felül harcol a rákkal. Egy nőről, aki roppant szerény körülmények…..
Csehné Nagy Tünde 2016.01.06 20:50:57
@Skatulya bácsi megmondta: Szerinted?? Nagyon sok férj nem bírja megemészteni a betegség elleni harcot és a vele járó pénztelenséget! Mert bizony egy ilyen betegség csak viszi a pénzt! De ítélkezni nem akarok
Vérlázító volt, ahogy egymás közt nevezték az egyes beteg embereket. A „cigány”, a „húgyos debil”, „a beszarós” és a „zsírdisznó”, hogy csak néhányat idézzek. Mindezt diplomás, jól képzett emberektől, akik elméletben a gyógyításra tették fel az…..
Csehné Nagy Tünde 2015.10.18 22:33:43
@agyzsugorito: Saját tapasztalat. Férjem mélyvénás trombózissal került a belgyógyászatra. Tudni kell hozzá, hogy rákbeteg volt és sztómát alakítottak ki nála. Felkelni nem lehetett az ágyból, viszont nekem telefonált és én mentem minden nap sztóma zsákot cserélni, mert a nővérek egyszerűen tudomást se vettek róla, hogy azt cserélni is kellene. A tisztálkodásról meg ne is beszéljek. A párom kénytelen volt kimenni, ha nem akarta, hogy mosdatlanul feküdjön napokig. Szóval nagyon sok osztályon megérne a nővércsere.
Csehné Nagy Tünde 2015.10.18 22:44:58
@kodacx: Tudod engem csak egy dolog zavar a hálapénzzel kapcsolatban. Ha megmondják, hogy mennyi legyen a borítékban. Nem vagyok gazdag, de ha emberségesen bánik velem akár az orvos, akár az ápoló, akkor én megköszönöm az emberségét. Nem kell ehhez, hogy körülöttem ugráljon vagy minden percben ott legyen, de beszéljen velem emberhez méltóan és tájékoztasson rendesen az ellátással kapcsolatban, hogy mit miért. De én döntöm el, hogy mennyi lesz a köszönöm és ne ők mondják meg előre.
Csehné Nagy Tünde 2015.10.19 19:17:54
@mig54:
Igen, én is így gondolom. Ha elégedett vagyok az ellátással, az emberséggel, akkor igen, én döntöm el, hogy mennyire. De sajnos ez még nem teljesen így működik ebben az országban.