Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ide nem jöhet csak úgy be

0 bejegyzést írt és 205 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év eleji hurráhírek között szerepelt, hogy ingyen lehet kiváltani meglévő hitelünket, ha legalább részben másik hitelből tudjuk csak megoldani, sőt az új hitelhez kapcsolódó költségek közül is többet jól megtámogattak a szabályozásnál, pl. díjmentessé tették a…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.19 11:41:11
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.19 11:57:14
@atpijkamo: jó, de nem veszi ki túlságosan a kések élét a porcelán vágódeszka?
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.19 15:06:53
@batgirl: azért van egy szint. Ami ellen felesleges is ágálni. Ezt az emancipációt/felnövést meg kicsit túllőtted, nem? Mi van akkor, ha kértél valamit? Kardod meg nincs, teljesen más érdeklődési köröd van, minthogy lehetne. Tehát csak szeretsz nagyokat mondani, nem dőlsz te semmibe sem.

aptij papót hiába báncsátok, az aptijankó szép, szóval jó.
 Kedves kaJó, el ne hidd, hogy az úgy rendben van, hogy az Office Depot utalvánnyal kártalanít! Jóhogynem játékpénzt adnak. Megkérdezzük, hogy ez tényleg rendszeres gyakorlat-e náluk vagy csak valami helyi kilengés. Kedves Homár! Ma kissé kiakadtam az Office Depot egyik…..
Felfeslett, kilyukadt, elszakadt, kirepedt, levált, leesett, szétjött, beázott, vagy bármi egyéb történt a cipőjével, ez az a poszt, amit el kell olvasnia, mielőtt visszemegy az üzletbe panaszt tenni. Tisztelt Tékozló Homár, Az ügyben keresem meg Önöket, hogy 2015.05.02-én a…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.19 08:07:49
@Black Hole: jólnevelt hungarianfi ilyenkor lerohasztotta önnön lábát.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.19 08:12:32
@Black Hole: Józsi nevű migránsok fejeit belé lehet nyomni, mire az elkezdi fe(j)nnhangon rikítani, hogy: "ez hülyeség, ez hülyeség, persze szerintem!" És akkor nagyon közel van az arcához a halogén, de még akkor is udvarias, kihangsúlyozza szubjektív-szerény, emberi mivoltát. Mire cserélted?
Nem kizárt, hogy egy kereskedő csupán a maga szórakoztatására időnként beveti a címben citált mondatot, de azért összességében valószínűbb, hogy az alábbi sztoriból kimaradtak elemek vagy valami nagyon másképp zajlott, szóval  mindeképp rákérdezünk az esetre a…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.17 11:57:32
@ide nem jöhet csak úgy be: úgy kéne, hogy akik visszajönnek (a zord halálból) azok már ne tudjanak posztolni.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.17 13:29:34
@Terézágyú: amint az imátkozás is, tudvalevó!
Hetek óta dőlnek a melegrekordok, a nép vadul kirándul hétvégén, és a pestiektől a Libegő megcélzása nem egy nagyon szokatlan döntés. A remek tervet eléggé derékba bírja törni, ha a János-hegyre vivő felvonó nem működik. Erre a szombati jelenségre az én jóindulatú…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.16 15:42:21
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.16 16:26:33
@atpijkamo: előttem van a tipikus, buzgó pártemberújonc, amint komolyan véve a szavaid betalál téged.:D Még a végén nagy ember lesz a mink atpijkamónkból! (karaktenként, petyegve vittem be a nicked, hogy ne aptijankót irjak, nem volt könnyű!)
Kedves Tibortól, hogy a Homár erejében bízik, de nem tudom, hogy a Homár ereje itt mit tud tenni, mert a biztosítási díjak fizetési határidejének rendjét pontosan szabályozzák (itt olvasható pl. az MKB Biztosítóé, 20. o. 21.4), és bármennyire  hülyén is néz ki egy levélen…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.16 13:04:35
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.16 13:09:32
@atpijkamo: lol (smile)
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.16 13:15:54
@ifjú vénszivar: a tudatos hülye mindenen fennakad! Jegyezzed megfele. Nem várhatod ell, hogy fel agya, a tudatoságát.
Nem tudom, ki hogy van vele, engem csak a tévés tehetségkutató-maratonok legeleje és legvége tud lekötni. Az elején nyerítve lehet röhögni egy rakás fahangú, szerencsétlen idiótán, ráadásul mindezt anélkül, hogy politikailag inkorrektnek bélyegeznének, hiszen az összes…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.16 12:13:32
FUTYI, de mindegy. Parasztság direkt máshogy írni, még ha bulvároscímzésre is gyúrunk.
@teszt123456789: én sem értettem, hogy miért kajálják olyan szinten, mint ahogy, a bohócokkal ellentétben pl. Nem mintha egyik is befogadható lenne ízléssel bíró ember számára. Meg egyszerűen sokan nem érzik, hogy 2015 van, nem a technokrata 2015-re célzok, de 40 éve is ódonnak számító alapvetésekkel azért talán ne próbálkozzunk már. Aztán ott voltak a fénylőapukák, azoknál a vágás extra szar volt, a zsűri vágta a csodálkozó arcokat, a néző meg nem érthette konkrétan mire is csodálkoztak rá - utáltam.

A második részt is tegnap néztem, legkínosabb ever: öltönyös-20éves-stand upista kínlódása (szegény), a másik meg a a 24 éve élő bűvészcsaj bordó ruhjában, a basszamegezős kommentjeivel - hihetetlenül amatőr szinten. A 30 évvel idősebb pasija meg el is hitette vele, hogy tényleg lehet belőle valami, amikor pont ehhez nincs semmi huzalma. Pontosabban nem kellene, hogy legyen.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.16 12:51:29
@Rémült Mazsola: nem a média., s az örszág hülyéi tehetnek arról, ha üres az életed és kerszarral gondoltad kitölteni. Nem?
@csak egy néző: az igazi hülyék mindig vérkomolyan veszik magukat, Crhistophel egy ilyen. A Futyi fenyegetése a végén meg a tej volt a színhabon.:D Biztosra veszem, hogy a népigényi cirkusz keretében valóban fel fog még bukkanni, nincs mit tenni.
@rockjano: profinak profi, de mint említettem melyik évben vagyunk Azontúl: hova tud fejlődni emberünk, legközelebb mit látunk tőle? Ebben ennyi volt. Spéci hanghatás: 5 éves korig hatásos
@Samott: az ugye megvan, hogy nem feltétlenül jöbb az élő fázisa ennek az egésznek?
@tikkukaramelli: mert butasággal és antiönkritikával párosul az életösztönük. Ezért teszik magukkal.
@jahaha: ezt jól megvilágítottad. Negatív vagy, ha nem csatlakozol hozzájuk, a kedvelők táborához. Így megy ez. Másik: ha jól kisütöd a patkányt, ehető. Szóval én megennám.
@Gault: a múltkori 2 párprodukció után nem csak hogy újnak nem hatott, de még újnak sem. (légkesztyűs, Toystory-s). Jó, hogy van ilyen is bemutatva és én is szeretem az ilyentet, de amilyen kontextusba állítódik itt, megfertőződik népigagyi felhanggal valahogy: az átlagnéző lelkülete vagy értő agya hol elégséges ahhoz, hogy tényleges valójában befogadjon, minden felharmonikusával együtt egy ilyen produkciót? Hát persze, hogy sehol.Rájuk is kíváncsi leszek, hogy mivé tudnak fejlődni legközelebb.
@messi24: nem az önérzeted vezérel, te tini? Igen, Márk az egyik megmondóember. Ő van ott, nem a tinik. Te hogy értékeled a tinik produkcióját? Csuha meg jobbra, jobbra néz. Nem balra. Istenem.
@mate2003: ennyi erővel kliséskatulya-eszenciákban élje le mindenki az életét - teszik is sokan - mert úgy is mindig ismétlődnek a dógök: hülyeségek, okosságok, gyerekcsinálás, örömbánat, a körforgás nem áll meg, uncsiminden.
@lOc (a pasztafáriánus): nagyon is koncepciózus volt és egybenlébő a produkció. Csak kiaszart érdekel. (néhányakat)
@polpetti: Balázsnak is behatárolt a szókincse, a vagánygyerek-palettája, ez nem jut eszedben?
@randomgenerator: akkor mért beszélsz róla, hiányzik?:D
@Lotoloslepülőlés: szerintem meg magukat adják, Patrícia végre country-world előtt kimutathatja foga fehérjét: vérében van a szörnyülködés, lenézés, ez jól látható.
@Costanza: az alázat is egy tanulható, tanulandó dolog, ez a magyarázattya ennek! Az ember leképezése egyébként.
@Nbl: a végére mindig kell egy túlhype-olt szar, a műsor scenarioja miatt is, meg annyira el voltak már halmozv a szarral, hogy a kevésbé szarnak való örömködésre kiéhezvén előtört belőlük a kurjantás.
@Intruder71: már hogy létezne.:D Épp abban rejlik a humorja, hogy neem.
@Mike-Sierra-Echo-Charlie-India: ja, a dupla szemüveg. Mondjuk megengedheti magának, nemigen szólnak be neki. Egyébként a produkció kvinteszenciája az volt, hogy mennyir egyivásúak ezek ketten (hárman), mennyire egymásra találtak. A megalakulás maga.
@kardiobaszkuláris: nem, ehhez nem kell agy.. Felesleges bóvli személyeskedésekbe bocsájtkozni, mit zavar az téged, ha másnak eltérő, neadjtermtő fejlettebb az ízlése? Haddel.
@teszt123456789: ezt jól megtoltad a végére:D

A jékszobrász volt a legjobbabb, egyike volt a kevés intelligens próbálkozóknak, mellette a produkcija sem volt rossz, szóval szinkronba kerülhetett alkotó és alkotás. Yeh.
Nem mondom, hogy az ő szemszögükből nézve nem ügyes, de a fogyasztó oldaláról vizsgálva inkább érdekes megoldást talált a szolgáltató. Megkérdezzük miért is.  Kedves Tékozló Homár szerkesztőség! Nem régiben, a párommal úgy döntöttünk, veszünk a UPC-nél 3…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.13 14:46:26
@tettenendre: negativ vagy.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.13 15:45:41
@atpijkamo: ismertetnél pár ilyen többcsinálós felállást? Én meg épp visszalépésen gondolkodom notibuk felbontásilag, mert túl nagy, ami van.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.14 11:43:40
@atpijkamo: az régi, nekem HD van már.
Parkolási sztori gyakran jön, ezúttal egy olyat kaptunk, amiben sikerült elintézni a jogtalan bírság ügyét, igaz ehhez a Nemzeti Mobilfizetés hangsúlyozottan egyszeri kegye kellett, ami elég elképesztő azért. A szép, szabatos leveleket bátran használja mintának, aki hasonló…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.14 04:38:28
Szinte hihetetlen sztorit kaptunk! Egy operalátogató udvarias, de határozott levélben elégedetlenségét jelezte az Operaháznak, miután majdnem 4 órán keresztül állva volt kénytelen nézni egy előadást, és erre mi történt? A színház változtatást eszközölt a…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.13 10:17:19
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.13 14:19:33
@Dikusz: osztán azt a teremtó véreres dorongjáért felejted el megemlíteni, hogy miért volt csalódás? Mi meg a milánói Skálában járunk, ha már a hazai bezárt.
Az emberek egy része nem szereti a változásokat az életében. Ők azok, akik eleve gyanakvóan és kritikusan szemlélik az újonnan bevezetett dolgokat, hogy aztán azonnal fennhangon szidják mindenért és bármiért. Lehet, hogy Szabolcs is ilyen, de lehet, hogy tök igaza van, én nem…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.12 16:45:52
.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.12 16:48:13
@Vadászok Őrangyala: ha nem érted mirõl van szó, ne szólalj meg (hozzám).
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.12 17:07:38
@Vadászok Őrangyala: akkor meg magaddal kötözködj. Évtizedekig szartak vezetés szinten is mindenhol a rokikra, nemrég meg hopp, dekurva fontos lett. Akár túllõve a célt, eszetlen módon is.
"Rendeltem egy kínai webshopból" - sokan már itt felszisszennek, és nem tudjuk azt mondani, hogy nem jogosan. Tanulságos történet, amiből szerintünk nem azt kell megtanulni, amit az írója javasol (az új elektromos cuccokkal különösképp óvatosnak kell lenni), hanem, hogy megbízható…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.12 09:09:03
Milyen jó is a homáros élet!@AtiSnatch: meg az ütésse!
@Cicmen: jó kérdés, minek megy odaa?!(+?"??+"?+!??+++!!!!!(!!+++))
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.12 09:33:46
@Cicmen: s kijött a kavics?
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.12 09:43:26
@atpijkamo: meg sugárzani.
Új otthont találni még akkor is kimerítő, ember- és kapcsolatpróbáló feladat, ha az adás-vételt egy örömteli beköltözés vagy lelkesült felújítás követi. Hát mit szóljon az, akinek egy gigantikus csalódás jut, mert mondjuk nem azt vette, amit akart vagy hitt! A posztban…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.11 11:30:20
@atpijkamo: nem, az ingatlanos egy féreg szakma. Talán mindig is az volt, nem tudom, nem éltem mindig is. Ám most sajnos igen és faszom és komolyan, kell bemutatni az ő hamisítatlan mentalitásukat? Elkepesztő.@Manyecska: persze, bármikor megmarom a magasságot, főleg, ha felugrok székrül.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.11 12:31:52
@batgirl: engem csak az érdekelne, hogy hogy kapott rá építési/fennmaradási engedélyt, hogy adhatták át a házat, ha ilyen szintű konstrukciós hibákkal volt tarkított a létezése félmeztelen vagyok, nyár van elvégre is.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.11 12:51:33
@ColT: vannak prioritások. Buta kifeleélés, bár mit tudhatom, nem ismerem őket, de ecerűen annyira tipikus tud lenni az ilyen. Nosdeakkor mi lett így a meg. Oldás? Venti nélkül megy, amíg megy? Meg szép, mikor az egyes területeken rém igénytelen - pl. noti - emberek igényteleneznek előszeretettel másokat. De csak az ilyen ám, akinek amúgy is vaj van a füle mögött. Hogy én mennyireutálom az embereket.
@batgirl: te hogyhogy nem alszol standby-ban valamelyik villanyóraszekrényben?
Minden többhetes showműsorban eljön az az adás, amikor az ember besokall, és már nem kíváncsi a nőnek sminkelt szakállas férfiakra, a hangokkal derekasan küzdő énekesekre és az idétlen bűvészekre, és az sem hatja már meg igazán, amikor valami valóban jót lát, olyat, amit még…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.10 17:40:46
@Vierre_: sokminden a vágás eredménye. Volt olyan produkció - lehet, hogy te is erre gondolsz - amikor álltátva létezett a zsűri, viszont a közönségnek nem jött, nem is jöhetett át az élmény, mert szarrávágták. Nem feltétlenül megjátszott a zsűri reakciója. Fontos még, hogy csillogítóval nézted-e, mert ha nem, nem csoda, ha fénytelen az egész.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.11 12:38:01
@Vierre_: szívesen írok a Toronról is, ha megtudom mi az. :D A műsornak eladhatónak kell lennie, így bizonyos klisékkel mindig is találkozni fogunk, de írj már pár példát, hogy mi hatott olyan fájón megkomponáltnak? Lehet, hogy én is láttam, de átsiklottam felette, esetleg teljesen másnak értékeltük ugyanazt.
@cukkmukk: lehet. Mindenesetre 100% betanultságból nem teremthető ilyen atmoszféra, lásd, a zsűrire is realtime reagáltak - nem is rosszul.
Egy kis gomb megbindzsizése vajon miért tart hónapokig? Vásároltam 2015.8.13-n egy telefon készüléket a Makói Tescoban, Majd 15-én kicseréltettem, mert rosszul működött egy drágábbra. Kint voltam külföldön 14 napot, és ez alatt a másik készülék is beadta a kulcsot. Haza…..
Na, ilyenre még a Homár sem emlékszik, pedig itt aztán lyukas törölközőktől fogadósokig mindenféle sztori megfordul. Üdvözlöm Önöket. 2014-ben vásároltam a "PcLand" nevezetű kereskedelmi egységnél webshop-os rendelés útján egy ASUS márkájú, 27" méretű monitort…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.10 15:30:49
@Manyecska: na igen. Célom, hogy meghódíccsalak, s azután kiszívjam mellyeidből a kátrányt.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.11 03:25:59
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.11 03:28:38
Olvasónk a hoteltől a jegyzőn át a fogyasztóvédelemig mindenhova elküldte az alábbi panaszt, és teljesen érthető módon, mert, ha a léghoki kattogásán és a falról hiányzó képen akár túl is léphetett volna, a címbeli mondat egyértelműen az elfogadhatatlan…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.10 12:25:39
@melaena: ha ékezettel leírom ugyanazt, hajlandó lennél megérteni? Szerintem gecire érthető és nem igaz, hogy nem ismered ennyire a világot, az embereket. Nem vagy te hülyegyermek. Vagy ha mégis, hát akarj nyitni, nyiss akarni.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.10 12:30:26
@ide nem jöhet csak úgy be: lehet, hogy igazad van és valóban csupán egy hablabla trip(per) man vagyok, de teszem azt egy könyv olvasásánál is ledobod az értelmezési égszíjat, ha új bekezdéssel új gondolat jön? Ez itt meg mikroblog, opárdon, mikrokommentfolyam, így mondatonként is elkövetkezhet más és más közlés, mert hát minek dagályosítani 2 képernyőnyivé. Nem gondolom, hogy ez annyira megugorhatatlan lenne, de figyelek a kritikákra.
Most idézzünk fel olyan zenéket, amiket filmekben játszanak olyankor, amikor jön vagy épp leszáll egy UFÓ.
Olvasónk állítása szerint levele megírásakor igyekezett tömör és higgadt lenni! Ezt el is hisszük neki! Bár én valahogy úgy képzelem, hogy a tekintélyes mennyiségú felkiáltójel köré épített mondandó megírása közben félpercenként felugrott, és kiüvöltött az ablakon ahhoz, hogy folytatni tudja! Ennek…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.09 10:31:46
Posztert semmi sem ébreszti fel. Arra beprogizták, hogy winyógjón, ha róssz, gondolkodni nem. Hogy next time-ra tanuljon belölle.
@Terézágyú: mindig van 1 jó ok. A következõnek meg az ujja, billentyûje fog beakadni.
@ördi ke: igen, ezt elszúrtam.
Mindazonáltal: Guldenburgok örök segge.
Én sosem laktam magasházban. A 4. emeletre bármikor felmegyek gyalog, de gondolom az 5-diknél magasabban lakók kétszer is megfontolják, mielőtt elhagyják a lakást, ha rossz a lift. De mit csináljon szerencsétlen futár, akinek épp a karbantartás idején kéne kézbesítenie a…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.08 08:51:04
@ööö,izé: meggyoztel.
@Troppauer_Hümér: abonettet eszek, no vagyok.
@élhetetlen: a foldet nem kiloban merjuk? Azert kellett volna lemenni, ha nem is a kapuig, hogy tanulja a kompromisszumkeszseget, bekanyelest, tenyleges celtudatossagot. De ha nem, nem. Az ilyenek szoktak atfordulni es levagni a csemetejuket, majd felzabaltatni a haziallatokkal, ezt kovetoen kiugrani a 8-olccadikrol.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.08 12:25:09
@élhetetlen: nem, de nem vagyok kötöttpályás barom sem. Aészerúség, S! empátia, mikben érde. Meshinni. Thats what i say.
Az említett szervíz a TMX, a cég pedig a Lenovo. A Homár archívuma alapján jót tenne a megítélésének, ha több kapcsolata lenne a Telemaxszal. Sziasztok! Változtatás nélkül, nevem nélkül közölhető, ha Ti is úgy érzitek, hogy egy egészen kicsit csiszolhattak volna még a…..
Azolcsosag.hu. Elsőre azt hittem egy ez vicc, de nem. És bár a honlapról kiderült, hogy nem AZ olcsóságról, hanem A-Z-ig tartó olcsóságról van szó, azért lássuk be, ez  sem sokkal megnyugtatóbb, sőt. A Homáron sokszor leírtuk (mi kicsit cizelláltabban, kommentelőink…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.05 09:44:34
@atpijkamo: a történelmi alakulást, az előzményi miérteket is érdemes górécső alá venni e felemlegetésekor.
@cmx85s: és súlyozni mellé, hogy amit tüzetesen, szorgalommal bogarász át, abból mennyi mennyire igaz és egészében is mennyire érdemes adni az ottírtakra. Mondjuk sokan a precíziós nagybuzgalmukban még a szemmel láthatóan googletranslate-végterméket is hajlamosak bemagolni. Ez nem véd a kaka ellen.
@herk: "ogy bizonyitom azt, hogy nem az volt benne?" Hát belemondod a mikrofonba, egyszerű, nem?
Hidd el, sokaknak komoly gond az angol nyelv a magyar ellenében.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.05 09:45:46
@atpijkamo: én értem a téglalapokat is. Angyalok diktálják a vállamba a fordítást. Csak hinni kell és lekérni és érteni fogod te is. Légy pozitivv.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.05 12:14:02
@A mosónők korán halnak: nem tudom magam elképzelni tetkókkal. Tény, hogy vannak ügyes művészek. Te ahogy sejtem, járatos vagy a témában. Üregi nyúli járatos. De lehet hörcsögé is, lényeg, hogy a járat. Adok a tortán lévő habnak egy puszit, mindjárt itt az ebéd. Sosem értettem az édesdesszerteket, mint utolsó fogás. Aédes=étvágyt csináló. Elég jó kis kibaszás úgy a végére. Kicsi vagyok még, nem érthetek mindent! A tradícionálékkal meg különben sem okos dolog szemben pisálni.
Leszarom miről fordít. Úgy értem magadat is domboríthatnád már EGYSZER, főleg, ha miből. Az lesz a vége, hogy mi fogjuk szopni a párod, s nem te. Akkor aztán majd bánod mindezt itt!

Batgirl mintha visszatért volna. Külön poén, hogy ma is reflektált nagybalfaszra.:D Ezzel mintegy kapcsolatba hozható vele, a 2 nick közel van egymáshoz, tán még (sors)közösséget is vállal vele. Így kezdődik a rosszéletűség!
Majd elfelejtettem: nyírfacukorlékivonat? Ketőezeöccá per FÉLliter. Óco. Gyógyícsa a mindent is. url: indexcík
@batgirl: "Sajnos a magyar nutellás a fokozatosságot nem érti." Barnákat beszélsz. A 32-es szemüvegnek pont nincs köze a nyelvhez. Hosszú napok végén, mikor EPG-t a tévén nem látom és folynak a betűk, a cím betűi körvonalának adta formából következtetek, hogy az ott melyik műsor lesz, lehet, képolvasással. Lehetne törökül vagy fársziul is, ha az ismétlődő programok EPG-alakja ugyanaz. Hozzáteszem nem csak szerintem pofátlanul apróbetűs ez a tv. Annyira jó vagyok, mert gondolkodni sem kell sokat, mégis kiváltom a fogyatékosságom ötletesen. Többen idegennyelvet a tévé erős rásegítéssel tanulták meg kicsiként. Mondjuk nem árt, ha nincs magyar, kényelmes alternatíva. Igenis felfelé kell fejlődni, nem lefelé tompulni. Magyar vagy, he? Ja... ja.
A nyugdíjasműsorok magyar gyártásúak, neizguljál. Leírni is fáj, de Kívánságkosár, Családbarát, megatöbbi, ezekből nincsenek kizárva. Meg úgy sem lesz változas ezországban. Telefonból meg vannak a tipikus nagyitelefonok, a számok ismerete meg csak megy! Unoka meg beálícsa a gyorshívógombokat, aztán úgyis annyi. Az volt már, hogy azért tart itt ez az ország, mert ott tart, ahol tart? Na így még senki nem közelítette meg, akkora igazságot még senki nem mondottcsípte nyakon jól!
A mai elsősök megint mások lesznek. Az oktatás miatt is, de egyébként is. Nincs baj ezzel, amúgy sem lehet tenni ellene. Lehet, hogy nagyobb baj lenne, ha ugyanolyanok lennének majd, mint mi. Sőt, nagyobb lenne.
@nagybalfasz: azért ki lehet következtetni. Pl. ugyanott, ugyanazon a menütájékon van. Értelek amúgy. Az átlagember nem így gondolkodik, nem efelől közelít. Neki az élet az alapértelmezett és az abból vett mintákat kell leképezni, hogy visszaköszönjön rá a képernyőről; a gépnek ki kell szolgálnia őt, őt kell tanulnia, nem neki a gépet. Valahol érthető, aki sokat dolgozik, nincs affinitása, energiája, de sajnos sokkal nagyobb a baj, mivel ez csak egy kis szelete az okoknak. Lustageciség. Románok, romániai magyarok angol Wint használnak pl. Más kultúra, rögzültség, ellesés. Pedig "úgyanúgy" magyarok.
Nemcsak a nonverbális mivoltuk miatt, abból nyelvet még nem fog tanulni, hanem az alapokat jobban tárgyalja, megnevezi a tárgyakat, kép és hangalak között sokkal könnyebben és jobban teremtődik kapcsolat. Ettől még írni nem tanul még és a stúdióbeszélgetések sem fognak semmit mondani a nyelvet nem beszélőnek, mert nincs mivel összekapcsolnia az idegen halandzsafolyamot, még a szavak sem különülnek el, mert nem ismeri. Szóval ez, hogy csak tévéből, csakmilyenjól megtanult, ez sántít, mitöbb, lehetetlen. Ezt nem saját korlátaim miatt írom, hanem gondolj utána. Ezért írtam rásegítést. Annak viszont király. Kellene társadalmi szerződést kötni, hogy 1 évig csak külföldi adókat, tartalmakat néz a delikvens. Na ezt idehaza az itteni tanulási hajlandósággal és környezettel elég nehéz lenne kivitelezni.
Az öregek biztos lehetsz benne, hogy nem fognak új nyelveket elsajátítani. Később sem. X éves kor felett a tanulás nem megy már úgy. Mellesleg középkorban is tud jóval nehezebb lenni már. Na meg a mentalitás, hogy mindent magyarul, mert mi vagyunk a magyarok az igazi korlát. Meg taszító nekem nagyon, de ettől még ez van. Korlátoltság, nagybetűs. Azt védi mindenki, amit tanít.
@atpijkamo: MEGÁLLJ. Amerikában közlekedtél már? Filmekben is sokszor lácik, hogy milyenekmár a táblák: minden betűvel van kiiírva. Jó, léteznek nyilak, de alapvetően szövegalapú a táblakommjunikésön. Ez meg milyen dolog már? Kinek van kedve olvasgatni? Sokkal egyszerűbb minden figyelmet a vezetésre fordítva, meg persze a sminkelésre piktogramokat értelmezni. Ezért nem jók az analóg órák sem, gondolkodni kell a leolvasáskor, míg az LCD kijelzőknél elég csak a képolvasás.

@Józsi, a migráns köcsög: ott a dokihozmenés is. Szinkron meg: vannak dok-, vagy játékfilmek, amikor ismételnek, tehát ugyanazt a forrásanyagot fordítják, elvileg ugyanaz kerülne ismétlésre a hangsávon is, de nem! Előszeretettel fordítanak 3x 3félét... Ezt inkább nem is kommentolnám.
Egy sok szempontból érthetetlen sztori, aminek kívülállóként a legérdekesebb mozzanata az, amikor a lelkes ügyintéző saját zsebből kifizeti az ügyfél hátralékát. Lehet, hogy ő kavart félre valamit vagy mi lehet a dolog mögött?  Kedves Homár! Először sírni majd…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.04 15:24:58
@Terézágyú: énmégilyet nem hallottam, hogy valaki, zsebból, idegennek. Megtörtént ez?
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.04 15:27:53
@Terézágyú: hát de csak annál van kedvem, akivel kölcsönosen megy. Olyan szénásszekér után futok csak, ami felvesz. Vagy amineka hátulján szexi a viharlámpa.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.04 15:43:38
@Dikusz: értelek. És akkor mi volna, ha az alapjáratod szomorú lenne? Én akkor is szeretnélek! Hány élet telik el azzal, hogy megfelelniakar másoknak, zsigerból és mindent alárendelóen.
Vígasztaló szó: jó az, persze, de hely, idó/alkalom és persze személy függvénye. Különben könnyen abszurdröhej és monti python jelenet.
Nem volt elég, hogy Zoltánék nem azt kapták, amit rendeltek, de aztán még 3 hónapig küzdhettek a véletlenül kifizetett összeg visszautalásáért. Azért a kitartás meghozta az eredményét. Tisztelt szerkesztőség! Cégünk több terméket is vásárolt eddig az Extrém…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.03 16:01:54
"A telefonban lévő hölgy több alkalommal is ajánlotta, hogy adjam meg neki a kártya adatokat, és majd ő lerendezi a fizetést." Hát nem tudom, én biztos nem adnám meg a bankkártyám adatait csak úgy, és azt hiszem az a becsszó típusú dolog sem tudna erre rávenni, hogy azt…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.03 10:40:57
Telefonban lévő hölgy.:D A fogyókúra meghozza méltów yut-almát. Hiányzik egy kötőjel, kedves Petra, de ma még ezt is elnézem neked. Az önként és dalolva lehet rábeszélés is, hogy dalolvaérezze magát az user. A kérdés mindenesetre jó.
Az agytevékenységét a vásárlás idejére kikapcsoljuk, szippen végigvezessük a folyamaton, ön csak ne aggódjon!
@Csokis: yutalék lehet a dologban, tényleg, ahogy írta egy.
@Manyecska: én rubint elé vetett kristály vagyok. Ez nem tudom jó-e. Wifi: nem kéne telepi gyerekekkel együtt lakni. Az egér téma hogy áll? Mi wálik be legjobban? Egérfogó, ragasztó?
@andand: erre (is) megint csak azt tudom mondani, hogy paypal... A 2. kommentedre reagáltam volna, de mire a végére értem elfelejtettem mit! Boxxantó.
@McZozo: ez a pinkód dolog tök jó, hogy így van. Bár sok hülye hőzönghet emiatt, mert képtelen új fiókot létrehozni az agyban a gyerek-család-kiskutyaneve tengelyen kívül. Ajándékozási osztályon nem dolgoztál? Nekem az a kedvencem, az ajándékozási osztály. Hmmmmm!
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.03 12:59:21
@andand: ne szójj hozzá, mert akkor mégtöbb okosságot zúdit.
@Xezs1: a tranyó stringet hagyjuk meg a tranzisztoroknak.
@kekecke: 1 feljelentéssel örökre kitiltasz az élet rendszeréből bárkit? Te nő vagy bazmeg? Kussolyámá, főleg ahogy lezártad a kommentedet, ez itt nem menő. Mi bezzeg..:D Nakuss.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.03 13:19:17
A fenti képen nem egy jobb napokat látott játszóház kicsit hervasztó csúszdája szerepel, hanem egy medence egy négycsillagos, a nevében a resort és a spa szavakat is büszkén viselő hotelből. Wellness víz nélkül. Jó vicc. A hosszú sztori legjobb része egyébként ez:…..
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.02 18:20:09
@atpijkamo: ja, mert alsósoknak ér hülyeséget leadni, igaz? Istenem, ha visszaemlékszem, mennyi hőlye tanítót engedtek tanítni. Na, őket szívtam! Ez a válasz.:)
@Darth Revan: ez túl balhémentes. Ilyenből soha nem lenne poszt. Ne menny rendezőnek! Te normális embernek menj! (Fú,de unalmas!)
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.03 10:22:39
@na__most__akkor: szubkultúra is lehet, nem csak lustaság. Telóról meg próbálj meg beszenvedni 2 mondatnál többet ékezettel. Nincs értelme. Ennyit az általános nagyigazságos kijelentésekről.
@Manyecska: az új neved: telósköcsög.:D Megfelel, gondolom.
@AtiSnatch: hánygolyós? Nem mindegy! Mutasa a preztizst. Amúgy meg ezek itt jól összevesztek, de biztosan megbékülnek. McBacönülnek. Rajta ülnek. Na jó, abbahagyom.
ide nem jöhet csak úgy be 2015.11.03 12:56:28
@Humpfrey: látszik, hogy nem tudod, mit beszélsz.