Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nők a pultnál

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bangkok-i streetfood legnagyobb meglepetéseit -nincs mese- a desszertek okozzák. Tészta, krém egy szál se, azaz dehogynem, mert cheesecake, goffri, pancake van a belvárosban, amennyit akarunk, de az authentikus thai desszertek nagyon mások.  1. Mangó ragacsos rizzsel A nyers, nagyon érett…..
Az egész világ bébi Yodától hangos és ebből mi jó háziasszonyok sem maradhattunk ki! Átnyálaztuk a Star Wars szakácskönyvet melynek eredményeként fogadjátok szeretettel az alábbi menüsort. 1. Yoda szóda Ahogy a Mester is mondja: "Vagy csinálsz valamit vagy nem. Próbálkozásnak helye…..
Köztudomású, hogy semmilyen fikció sem annyira szórakoztató, mint a valóság. Ez alól Mansfield Smith-Cumming élete sem kivétel, aki az akkor induló SIS (kesőbb MI6– angol titkosszolgálat) legendás első főnöke volt. Ahhoz az ipari méretű impotenciához, amit az SIS képviselt, keresve sem…..
Januárnál nincs unalmasabb, szürkébb és eseménytelenebb hónap. Mindezek tetejében még hideg is. Montreálban a röpködő mínuszok ebben a hónapban kezdik nyitogatni kis szárnyaikat, hogy februárban éles pengévé válva hasítsák arcunkat. Nincs elég hideg, csak gyenge ember! - gondolhatták tíz évvel…..
Nincs olyan termék, amit egy jó marketinges csapattal el ne lehetne adni. Elég egy jól eltalált reklámot megnéznünk, hogy nyálcsorgatva rohanjunk vásárolni. Egy-egy gusztusos csomagolást megpillantva akkor is megvesszük az adott terméket, ha nincs is igazán szükségünk rá.  Az élet azonban nem…..
Közel 60 éve léphetünk szitkozódva a lesben álló LEGO darabokra. A világ legtöbbet használt műanyag kockáinak ötlete egy dán asztalosmester fiának: Ole Kirk Christiansen-nek köszönhető. A cég eredetileg fából készített eszközöket (pl. létrát vagy vasalódeszkát) és különféle játékokat. Az újításnak…..
Még a híres emberek életútját sem színezi mindig csillámpor és napsütés. Valahol el kell kezdeni, valamiből fizetni kell a számlákat, ameddig a nagy nap el nem jön. Kinek előbb, kinek utóbb.  1. Madonnna, a popszakma nagyasszonya például a Dunkin' Donuts fánkjait kínálta a Times Square-en. 2. Brad…..
Alapvetően szeretek főzni, új ízeket kipróbálni, szeretteimet lenyűgözni, de néha azt veszem észre magamon, hogy egyáltalán nem hívogat a konyhám. A napi rutint lazítva a háztartasba először egy Lego építőkockát adó jégtartót vettem, ezt követték a figurák. Kisvártatva megérkezett Malacka…..
1. Férjed közli, hogy elfelejtett kávét venni. 2. Mert kemény vagy és nem fordulsz többször, az ziher. 3. Túl sokáig ültél a WC-n. 4. Amikor az ágyban nyomogatod a telefonod. 5. Mindjárt lemerül a laptopod, de a töltőd a másik szobában van. 6. Amikor szárad a lakkod, de WC-re kell…..
Jelentem a hír igaz, az emberek jelentős része a (z amerikai) filmekből jól ismert óriási kávétartállyal vagy bögrével a kézben felszerelkezve közlekednek. Járj az ország bármely szegletében, a kávé-fánk kombó mindig elérhető lesz és megkérdeznétek egy kanadait, hol vette a kávéját, az esetek nagy…..
Manapság ha bárki is emlékszik rá akkor vagy a gémkapocs egy változatának feltalálásáért vagy az 1864-es "Survival of The Fittest" kifejezésért, amit végül Darwin a természetes kiválasztódás helyett vett át. Maga Darwin Spencer munkásságát a sajátjánál is sokkal többre tartotta . 1890-es évek,…..
"Ahogy véget ér Halloween, már töltik is fel a polcokat karácsonyi kütyükkel." - tartja a kanadai mondás és ez így igaz. A halálfejeket felváltják a glóriás angyalok és a bevásárló központokban a tudatalattinkba gravírozzák a "dzsingülbelszt". A decemberben a Mikuláson és karácsonyon kívűl más móka…..
Virtuális világunkban jól ismert női pózok köszönnek vissza az alábbi összeállításban, egy rendhagyó csavarral: modelleink ezúttal férfiak lesznek.  Ne feledjétek, ameddig tudunk magunkon nevetni, addig nincs nagy baj.  1. Baywatchból elirigyelt hajhátracsapósnaplementés 2. Tisztaság fél…..
Kis füzetet osztogatnak a helyi Carrefour-ban (belga szupermarket), néhány recepttel a világ konyháiból, a változatosság kedvéért kizárólag flamandul. Osso bucco, thai churry és rögtön az első oldalon: Hongarije goulash.   A tájékozott szerző azzal indít, hogy "bográc"-ban készül, majd közli…..
Nők a pultnál 2016.01.28 16:35:43
@Yobbágy Fery: Köszönöm, most kupálódtam egy kicsit, látszik, hogy nem angol nyelvterületen élek.
Határátkelő Az olasz meló 2015.12.21 06:46:00
Az álláskeresés igencsak gyötrelmes tud lenni, különösen, ha az első pár hétben csak a visszautasításokat kapja az ember. Feladni persze nem szabad, erre példa Pasztasuta mai írása is, aki ráadásul Olaszországban járt (szerintem nem is kis) sikerrel. Lássuk, hogyan sikerült neki…..
Nők a pultnál 2015.12.23 07:50:00
@pasztasuta: hangulatjelentes :-D. nem, hanem korbeneztem. sokkal több ismerosom dolgozik vagy valt munkat, mint eddig. a ceg, ahol en dolgozom, az iden 60 fovel bovult, és nalunk mar az 1/3 hónapos szerződések a ritkák, mindegyik hosszabb, az enyém is idén lett életfogytiglan, és a szakszerbvezet is kevesebbet pampog. ez a legjobb. Milanoval nem tudok megbekulni, ugye hivatalbol sem, lenyulta a színt a mi varosunk elol az egyszem templomaval mega voros kastelyaval, es efelett nem tudok napirendre terni :-D