Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spud3674

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus egyelőre inkább csak formáját keresi a bajnokságban, miközben kedd este egy roppant nehéz mérkőzés vár rá európai színtéren, a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitó fordulójában a zebramezes csapat a Paris Saint-Germain otthonába látogat. "Nem lenne tragédia, ha a Juve vereséget szenvedne…..
Spud3674 2022.09.06 12:18:07
A Bajnokok Ligája előző kiírásában a Juventus csoportelsőként jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahol az előzetesen verhető ellenfélnek tűnő Villarreal következett. Az első mérkőzésen a zebramezes csapat a rendkívül gyorsan megszerzett idegenbeli vezetés tudatában visszahúzódott, az…..
Spud3674 2022.08.25 21:11:38
@Csak Csucsu: Persze, lehet vélemény a látottakról, de itt pont ez a lényeg, hogy ebből a BL idényből még egy percet sem láttunk és máris sokan írják, hogy ez tavaszra Európa Liga lesz, illetve hasonlók.

Erre céloztam mindössze.
Spud3674 2022.08.25 21:16:06
@Direct_01: Szerintem azért, mert a francia bajnokságban féltucat gólokat rúg a PSG, attól senkit és sehol nem nulláz le a BL-ben, ez azért más kávéház, nagy dolgokat nem tudtak felmutatni az előző években, leszámítva a Covid-idényt. A Dinamo Kijev ellen is könnyebb szerintem egy playoff párharcot lehozni 35 kapuralövéssel, mint a BL-ben brillírozni, borzasztó gyenge volt mindkét meccsen a Kijev.
Spud3674 2022.08.25 21:18:28
@Thuglife!: Lehet régebb óta vagyok Juventus szurkoló, mint ahány éves vagy.

Egyébként szerintem egy igazi szurkoló mindig arra gondol, abban hisz, hogy a csapata győz. Ez nem kor kérdése.
A Juventus igencsak nehéz szakaszt él meg jelenleg, és úgy tűnik, a játékosok között és a játékosok és az edző között sincs meg egyelőre a százszázalékos összhang. A Corriere della Sera beszámolója szerint Wojciech Szczęsny igencsak dühös volt, amiért Adrien Rabiot szögletet ajándékozott a…..
Spud3674 2021.09.21 16:19:36
@Primo Fortunato: A 86%-os futball analfabéta milyen kutatásból van?

Tudnál linkelni egy ilyen statisztikát?

Amúgy simán elképesztő a dumád, és nem pozitív értelemben.
A Juventus a napokban jelentette be hivatalosan, hogy meghosszabbította Álvaro Morata kölcsönszerződését, így bizonyossá vált, hogy a spanyol támadó a következő szezont is Torinóban tölti majd. A játékos az Atlético Madridtól érkezett, az újabb egy év 10 millió eurós költséget jelent majd a…..
Egy Ferrari mind fölött, Egy Ferrari kegyetlen,Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen,Maranello éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején.   Még el sem kezdődött a 2020-as szezon, robbant az első bomba és kiderült, Sebastian Vettel és a Ferrari útjai elválnak az idény végén. Rá pár napra pedig már be…..
Spud3674 2020.11.21 11:04:04
@F1rka: Ez így van! Csak amiatt gondolom, hogy Renault lesz ebből, mert a Red Bull a motorfejlesztés befagyasztásával tudná csak tovább vinni a Honda motorját, de ezt a Ferrari nem engedheti meg magának a mostani lemaradásával. A Mercedes és a Ferrari nem gondolnám, hogy saját motorral segítené a közvetlen riválisát, míg a Renault-nak nincs partnere egyelőre.
Spud3674 2020.11.21 12:27:04
@F1rka: Remélhetőleg nem lesz kiszállás a dolog végeredménye! Nagyon hiányozna a mezőnyből a Red Bull... És az egész Forma 1 sokat veszítene egy komoüy és sikeres istálló elvesztésével, rossz üzente lenne a jövőre nézve.

Viszont a motorfejlesztés befagyasztását sem szeretném, teljesen érdektelenné tenné a folytatást, mert úgy érzem, a Mercedes klasszisokkal jobb motor terén is a többieknél...
Spud3674 2020.11.21 13:11:34
@F1rka: Korábban a Honda kiszállását sem gondoltam volna valóságnak, mégis megtörtént...

Néha ugy érzem rossz az irány, amerre a Forma 1 halad. A versenynaptár bővítése is ilyen, kizsigereli a csapatokat. Azt sem tartom jó dolognak, hogy tradíció nélküli helyszínek jönnek, pusztán anyagi okból. Idén Mugello, Isztambul, Portimao vagy Imola is remek versenyt hozott, mégsem kerülhettek be a jövő évi naptárba...

Tudom, ez egy csúcsra járatott és profit orientált vállalkozás, de érdemes lenne a nézőkre is gondolni, szerintem sokan örültek volna, ha 2-3 helyszín ezek közül marad jövőre is.

Ezt csak azért hoztam fel, mert ebből az jön le, hogy csak a pénz dönt, ha nincs kellő profit, csapatok és gyártók, helyszínek is csak jönnek-mennek, presztizstől függetlenül...
Maurizio Sarri begyűjtötte első olasz bajnoki címét, és ezzel ő lett a legidősebb edző a maga 61 évével és 6 hónapjával. „Különleges érzés volt a győzelem, természetesen, nem volt egyszerű nyerni. A győzelem mindig nehéz, s még nehezebb győzelmi sorozatot fenntartani, szóval biztosra venni a…..
A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus szívesen erősítené keretét az Atalanta csatárával, Duván Zapatával idén nyáron. A sportnapilap beszámolója szerint a bianconero klub vezetősége próbálja már előre látni a szezont követő eseményeket, ezért a kolumbiai játékos Gonzalo Higuaín…..
Spud3674 2020.07.20 14:27:10
@GodPiero: Nem nagyon akartam reagálni neki amúgy, de borzasztó zavaró az a leereszkedő, fölényes stílus, amitalkalmanként előad. Lehet egyébként valóban kiemelkedik az inter szurkolók közül, de ez csak azért van, mert nem rakták magasra a lécet...
Fabrizio Romano a Calciomercato oldalán közölt cikkében megerősítette, hogy a Juventus érdeklődik Lazar Samardžić iránt, aki a Hertha Berlinnél nyújt kiemelkedőt tapasztalatlan, 18 éves futballista létére. A bianconero klub már felvette a kapcsolatot a játékos ügynökével, és ajánlatot készít a…..
Maurizio Sarri a Napoli elleni elbukott Olasz Kupa-döntőt követően nem taktikai, hanem egyéni problémákról beszélt, miután csapata sorozatban második meccsen volt képtelen kapuba találni. „Csalódott a klub, a srácok és a szurkolók, de jelenleg nemigen tehetünk többet, mivel nem vagyunk elég…..
Spud3674 2020.06.18 12:06:11
@kisnemesg: Attól függetlenül, hogy Sarri mellett vagy ellen tenném le a voksom.

Illetlenség a Juventus nevét kisbetűvel írni.

210 perc gól nélkül? Ajjh, az a fránya matek.

5-ből 3 büntetőt kihagytunk? Megint a matek...

Amúgy a hozzászólásod sima fröcsögés volt...

Én inkább azt mondanám a tegnapi meccsről, hogy összképet tekintve voltak pozitív jelek. Az tény, hogy a mezőnyben olykor tetszetős játék mellett a kapuhoz érve elfogy az ötlet. A középpályánk a pálya közepén viszonylag megoldja a feladatát, de az ellenfél 16-osához közeledve sajnos képtelen helyzeteket kialakítani vagy átlövéssel próbálkozni. Ez a támadó hármas teljesítményére is rányomja a bélyegét...
Spud3674 2020.06.18 12:16:45
@kisnemesg: Ja, bocs, az 5-ből 3 büntető stimmel a Milan ellenivel. Viszont a válaszom többi részét fentartom!
A L’Équipe értesülései szerint a Juventus tűnik a befutónak Houssem Aouar, az Olympique Lyonnais középpályásának a leigazolása tekintetében. A francia klub a BL-ről való lemaradás miatt kénytelen kisebb kiárusítást tartani, és kész elengedni a 21 éves játékost, akinek az értékesítése komoly…..
Spud3674 2020.06.03 11:25:23
@Kmarcika: Azzal egyetértek, hogy Aouar a legjobb opció a középpályára, és amit felvázoltál cserék is szimpatikusak, de ezekre semmi esély.

A Lyon kiárusítana, a BL pénzek kiesése miatt, tehát nem nagyon opció a csere, nekik pénz kell. Egyébként sem hiszem, hogy pl Rabiot a magas fizujával megengedhető lenne nekik.

A Raul Jimenez üzlet is emiatt lehetetlen. Pedig tényleg jó kis játékos...
Spud3674 2020.06.03 12:54:12
@Kmarcika: Igaz, az angol klubok megengedhetnek magas bérű játékost maguknak. Ha létrejönne egy ilyen üzlet, én boldog lennék!
Az Arsenal és az Everton képviselői tárgyalásokat folytatnak a Juventus vezetőségével az elvágyódó Adrien Rabiot ügyében, állítják francia források, a háttérben pedig a Manchester United vezetősége is érdeklődve figyeli az eseményeket. A PSG-nél nevelkedett fiatal középpályás a nyáron érkezett…..
Spud3674 2020.05.22 18:47:19
@senky: Azt is tedd hozzá, hogy ő nem igazán akar olaszba jönni, a La Liga-ban képzeli el a jövőt...

Egyébként szerintem egyáltalán nem rá van szükségünk.
A Genoa kapusa, Mattia Perin a legutóbbi nyilatkozatában elmondta, hogy csapattársai megosztottak a folytatást illetően, egyesek futballoznának, míg másokat a félelem továbbra is a bajnokság berekesztésére sarkall. „Mentálisan senki nem kapcsolta le magát teljesen.” - mondta a kapus a Locker Room…..
Spud3674 2020.05.08 20:59:31
@Joseph Toser: Azt remélem tudod, hogy David Icke az a figura, aki az egyik könyvében arról ír, hogy Erzsébet királynő már több mint 200 éves, egy alakváltó hüllőszerű lény, aki emberekkel táplálkozik...

A fazon teljesen őrült, vagy zseniális az üzleti érzéke, mert komoly pénzeket keres az ehhez hasonló teóriáival.
Spud3674 2020.05.11 05:43:19
@Joseph Toser: Én már tényleg nem tudom mit higyjek...

Vannak logikus érvek szinte minden teória mellett...
Egy történet újramesélése, amiből többet tanulhatsz a politikáról és a nagybetűs életről, mint gondolnád. Lucasfilm's official marketing logo for Star Wars Day..
Múltkor azon játékosokra emlékeztünk vissza, akik többé-kevésbé olyan karriert futnak be, amire büszkék lehetnek, azonban most azokról a futballistákról lesz szó, akiket hatalmas tehetségnek tartottak, de nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Az első részben szereplő játékosokban az a…..
Spud3674 2020.03.15 17:03:36
@senky: Neked komoly vesszőparipád a Higuain téma...

Válaszolok Neked, hogy többet ne kelljen feltenned a kérdést. Rendben?

Higuaint azért nem tudjuk eladni, mert nincs rá jelentkező, nem fiatal és magas a fizuja. Jó így?
A Juventus már gondol a Cristiano Ronaldo utáni időkre is. Eddig Erling Braut Håland volt a fő kiszemelt, de sajnos nem sikerült őt megszerezni, úgyhogy Fabio Paratici egy másik ifjú csatártehetséget kezdett el figyelni, név szerint Kaio Jorge Pinto Ramost. Eddig egyedül a Santos mezét viselte…..
Spud3674 2020.03.06 16:36:21
@senky: Az egyik hozzászólásodban Neymart, Mbappét emlegeted, a következőben meg olcsó fiatalokat.

Most akkor hogy is van ez?
Spud3674 2020.03.07 06:51:44
@senky: Egy Neymar vagy Mbappe cirka 200 millió euró körül lenne és akkor a fizetésüket még nem is említettem. Ez teljesen irreális a jelen helyzetben.

Arról nemis beszélve, hogy nem kizárólag Higuain hibája, hogy nem jönnek a gólok, a probléma máshol van. Tulajdonképpen Ronaldo az egyetlen, aki szállítja a gólokat.

Másrészt próbáltunk megszabadulni Higuaintól, de nem igazán jött össze. Mindig olvasom, hogy miért nem adjuk el ezt vagy azt, de ez nem így működik sajnos...
Maurizio Sarri megerősítette, hogy a Juventus célja a labda gyorsabb járatás, ezt kívánja megvalósítani a csapattal az AC Milan elleni kupaelődöntő visszavágóján, amelynek előzményeként a San Siróban 1-1-et harcolt ki az Öreg Hölgy. Cristiano Ronaldo jelenléte kérdéses, mivel a játékos visszatért…..
Spud3674 2020.03.04 06:07:07
@babo0410: Ha nem tűri a vírus a 20 fok feletti hőmérsékletet, akkor hogy marad életben az emberi szervezetben, ahol 36 fok fölött van a hőmérséklet? :D Ehhez nem kell orvosnak lenni, csak gondolkodni... A hozzáértő szakértőd gyanítpm a Facebook :D

Az igazság, hogy egyelőre SENKI NEM TUDJA, hogy reagál a vírus a melegedésre.

Mindenesetre nagyon kínos az egész, szalmaszálakba kapaszkodnak a vírus elleni küzdelemben. A bajnokik, BL és EB meccsek csúsztatása nem lehet megoldás, olimpia is lesz/lenne idén, túl sűrű a naptár...
Spud3674 2020.03.04 06:15:00
@babo0410: Illetve még valami. A tünetek hasonlóak, mint az influenza, de a 2 vírusnak semmi köze egymáshoz.

Az influenza az ortomixovírusok családjába tartozik, míg a koronavírus a koronavírusok családjába.

Ennyi erővel minden vírusos betegségugyanaz szerinted? Épp elég hülyeség kering ezzel kapcsolatban a neten, ne szórd már itt is a baromságok magvait. Ha nem értesz valamihez, ne tégy úgy, mint aki sokat tud.

Bocs, de kiakaszt a rengeteg ostobaság, amiket erről olvasok a "hiteles, szakértő forrásoktól".
Maga a Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas beszélt arról, hogy nagyon szeretne üzletet kötni a Juventusszal. Megemlítette, hogy nyáron próbálta Blaise Matuidit az OL együtteséhez csábítani, de nem járt sikerrel, azonban a következő mercato során ismét megpróbálkozik a francia világbajnok megszerzésével.…..
Spud3674 2020.03.01 17:09:15
@m.martin91: Egyrészt, "ez" helyett talán "ő", másrészt tulajdonnevek elé nem illik névelőt tenni, valamint szerintem Kulusevskinek és Dybalának elég nyílvánvaló, hogy mi a posztja. Esetleg az más kérdés, hogy nem mindig ott játszatják őket. Bernardeschivel kapcsolatban én is bizonytalan vagyok :D

Egyébként szerintem is sokkal jobb opció, mint Pogba, 35 millió plusz Matuidi, ez mindenkinek korrekt üzlet lenne. Máris lenne arra a posztra 2 fiatal játékosunk, akikben ott a potenciál. Örülnék az érkezésének!
Mino Raiola kisebb szópárbajba keveredett a média közvetítésével a Manchester United edzőjével, Ole Gunnar Solskjærrel az elmúlt napokban, miután az ügynök Paul Pogba esetleges torinói visszatéréséről beszélt, a United mestere pedig egyértelműen visszautasította Mino Raiola döntéshozói…..
A Juventus magabiztos 3:0-ás győzelemmel gyűjtötte be a három bajnoki pontot a Fiorentina elleni hazai találkozón, s a kezdő sípszót megelőzően a klub sportigazgatója, Fabio Paratici kommentálta az átigazolási időszak utolsó napjának történéseit. "Versenyképes keretünk van, amelyet az edző úgy…..
Spud3674 2020.02.03 10:34:52
@vizi8: A fényévekkel jobb játékos, mint Matuidi látványosan nem találta a helyét nálunk, senkinél nem tudott stabil kezdő lenni, idén ha pályára is lépett, teljesen motiválatlannak tűnt.

Másrészt a vevőnek meg kell felelni az FFP-nek, átigazolási díjak, illetve fizetések tekintetében is, ez nem a Football Manager játék...

Szerintem Can be fog válni Dortmundban, jót tesz majd neki az új impulzus és a képességeivel szerintem nincs baj alapvetően. Úgy gondolom, nyáron végleges eladás lesz ebből, semmi trükk nincs ebben.
Emre Can a Dortmund megfelelő ajánlatára vár, miután a német klubnak még nem sikerült megfelelni a Juventus által támasztott 30 millió eurós árnak, ha pedig nem lesz előrelépés az ajánlat tekintetében, a német középpályás Torinóban marad. A Sky Sport Italia és a Calciomercato.com egybehangzó…..
Spud3674 2020.01.30 16:15:50
@Knob: Én meghagyom a dobostorta tetejét :)

Viccet félretéve, ha személyesen ismernénk egymást, nyílván jobban bántana az engem sértő megjegyzésed, de egy blogon komolyan bántóbb, ha egy játékos kapja ezt, aki biztos vagyok benne, hogy megtesz mindent a Juventusért.

25 éve szurkolok a Juventusnak, ezen idő alatt számtalan kevésbé tehetséges, sikeres játékos megfordult a klubnál, én mégis mindet kedveltem, szorítottam értük :)

A mondandóm lényege, hogy soha nem a kritika a baj, csak az számít, hogyan van megfogalmazva.

Példa: ha egy kollégám nem megfelelően végzi a munkáját, nem azt mondom neki, „mekkora szar vagy”, hanem próbálok segíteni neki, hogy legközelebb jobban végezze, adjon bele többet. Csak a stílussal volt baj, nem azzal, hogy nem kedveled Matuidi játékát.

Szerintem a tiszteletet mindenki megérdemli, aki azt a rengeteg munkát és időt arra fordítja, hogy a Juventus sikeréért hajtson! :)
Spud3674 2020.01.30 16:30:24
@simoni: Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy ezt az utat járja, én nem sajnálom tőlük a pénzt. Aki eljut erre a szintre, az óriási munkát tesz bele az élete során.

Nem gondolnám, hogy Matuidi a pályán vagy azon kívül rászolgált volna bármilyen sértő megjegyzésre.

Mint mondtam, kritikát lehet megfogalmazni, de azt kultúrált formában lenne illő. Mert a sértő kifejezésekre nem szolgált rá.

Ha ezt nem érzed, hogy mire célzok, akkor felesleges ezzel kapcsolatban vitába bonyolódnunk. Ezt bántó szándék nélkül írom!
Spud3674 2020.01.30 16:35:17
@Knob: Valószínű, hogy más az alapvető beállítottságunk, de ezzel nincs semmi baj, azért vagyunk itt, hogy meghallgassuk egymás véleményét :) Én már csak ilyen szentimentális vagyok, ilyen is maradok, rajongok mindenkiért, aki Juventus mezben lép pályára :)

Nem akarlak meggyőzni semmiről, csak sokkal súrlódás mentesebb lenne, ha mindenki kicsit körültekintőbben fogalmazna :)
A Tuttosport értesülései szerint nyáron lejáró szerződésével nem ér véget Blaise Matuidi torinói pályafutása, a francia válogatott középpályás 2021 júniusáig hosszabbíthat a Juventusszal. A 32 esztendős játékos jelenlegi szerződése idén nyáron lejár a klubnál, melynek vezetősége komolyan…..
Marcello Lippi szerint az Internek és a Laziónak még hinnie kell a scudetto megnyerésének a lehetőségében, és a Juventus eddig csak potenciáljának a 60-70 százalékát hozta. A tabellát vezető Juventus a hétvégi vereség nyomán már csak hárompontos előnnyel rendelkezik az Interrel szemben, a…..
Spud3674 2020.01.28 20:40:25
@Wizzurah: Csak úgy kíváncsiságból...

Kit tartasz a legjobb olasz edzőnek?

Melyik német nemzetiségű edzőt képzelnéd el a padra?

Kérlek, Kloppot ne írd, mert az esély rá a 0-hoz konvergál, illetve az ő játékához teljesen alkalmatlan a keret...
Spud3674 2020.01.29 15:41:47
@Wizzurah: Köszönöm a választ!

Abban egyetértek, hogy Lippi egy all time classic edző, de ő mindenképp csak a múlt. Szerintem a jelen olasz edzői közül egyértelműen Allegri a legjobb. Persze ettől függetlenül érthető volt az elküldése, az a kapcsolat már megfáradt...

A német edzőkkel kapcsolatban az inaktívakra most nem térnék ki, Löw viszont nem bizonyított klub edzőként, sőt a válogatott sikereit is olyan időszakban érte el, ahol A és B top csapatot is ki tudott volna állítani, a német foci egyik legjobb időszaka volt...

Általánosságban szerintem több kiváló olasz edzőt tudnék felsorolni az elmúlt 30 évből, mint németet. Sőt, a sikeres német edzők is többnyire csak a Bayern München padján villogtak, más bajnokságokban nem igazán alkottak nagyot, illetve most Klopp igen...
Amint arról már többször beszámolt a Tuttosport, a brazil bal oldali védő/középpályás Emerson Palmierit, igencsak nagyra tartja a Juventus vezetősége és a torinói szakemberek. A Chelsea együttesénél a futballista lényegesen kevésbé hangsúlyos szerepet kap idén, mint például tavaly, hiszen eddig…..
Spud3674 2020.01.05 16:32:40
@senky: Veled valami komoly baj van. Kérlek, keress fel egy terapeutát.

Szegény szüleid... :(
Spud3674 2020.01.05 17:29:59
@Il Principino: Szerintem borzasztó szomorú, hogy embereket ez tesz boldoggá...

A világ megérett a pusztulásra!

De előtte nyerjük meg a rohadt nagyfülűt, mert nagyon régóta várunk rá! :D
Nem is volt olyan régen, hogy 2015-ben megőrült az Internet népe, és várták azt a bizonyos októberi dátumot, hogy kiderüljön végre, megérkezik-e Marty, és mi minden várja abból, ami a film második részében látható volt. Most pedig ez az alkotás is 30 éves lett. Azt hittem, nehéz lesz érdekességeket…..
Spud3674 2019.11.24 10:59:26
@maxval bircaman (cenzúrázott): Ez a hozzászólásod kizárólag a Te korlátozottságod mutatja.