Regisztráció Blogot indítok
Adatok
worxland

0 bejegyzést írt és 264 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sakkozz mindennap! Kaisa 2022.01.05 01:00:00
Legyetek kérése számomra parancs! Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
worxland 2022.01.05 18:18:16
1914. július 28-án Ferenc József osztrák császár és magyar király hadat üzent Szerbiának, a magyar férfiak pedig már aznaptól fogva vonultak a laktanyákba, hogy csukaszürkébe öltözve minél gyorsabban a frontra menjenek. Az emberek örömujjongva, dalolva indultak a frontra, mindenki harci lázban…..
worxland 2021.02.09 19:41:44
@Gery87: Nacionalizmus, hazaszeretet, kötelesség: értsd: a gazdagok vagyonát a mi nyomorunkon túl más ország nyomorának növelésével is tovább duzzasztani.
Hol hazaszeretet és kötelesség egy főherceg életéért cserébe megtámadni egy másik országot? Ugyan már, a szavak jelentését se ismered...
A 444.hu részletesen beszámolt az elmúlt hetek halálozási statisztikáiban tapasztalható aggasztó jelenségekről. A "haszanz" becenéven publikáló szerzőjük összefoglalójából kiderül, hogy 2020 végén a COVID 19 járvány áldozatain túl, még majdnem ugyanannyival többen haltak meg, a megelőző öt év…..
worxland 2020.12.20 00:13:25
@nemecsekerno_007: Te analfabéta orángután. Erről szól a cikk. Rájtonliba rakott a hűbérurad? Annyira levitték a kommenthuszár normát, hogy már el se kell olvasni, amihez hozzászólsz?
worxland 2020.12.20 00:37:56
@nemecsekerno_007: És ide jöjjön vissza, ilyen szerető keresztényi szellemű emberek közé, mint te? Sógornő (sok medika ismerősével együtt) kiment Svédországba jó tizenöt éve, most osztályvezető főorvos Malmöben - pedig anno rátok szavazott, csak épp itthon megélni nem tudott volna a summa cum laude diplomájával. Szerinted mennyi az esélye, hogy a többi félmillió kivándorolttal hazajöjjön csak azért, hogy te örülj?
Egyre több embernek van lehetősége, hogy megnézze ezt a mini sorozatot. Vigyázat, nem azért, hogy megtudják az igazságot! Hanem azért, hogy legalább lássák és átérezzék miről is van szó. Csernobil 1986. április 26. Akik ezen a felületen filmes élményeket olvasnak, tudják, hogy itt nem…..
Elon Musk a Tesla vezérigazgatója pár napja tett közzé egy tweetet amelyben elmondta, hogy a Tesla járművekre történő teljes önvezető mód (FSD) frissítés ára nagyjából 2000 dollár lesz.  A Teslának új módszereket kell találni a szolgáltatáscsomag gyorsan változó költségeinek pótlására.…..
Az alliteráló cím csak a véletlen műve, a lényeg sokkal inkább az, hogy akár lesz második, meg sokadik hullám, akár nem, többé kevésbé minden cégnél teret nyert már a homeoffice, így a sötét oldalnak érdemes volt régi-új social engineering módszerekkel támadni a munkavállalókat...
worxland 2020.08.28 20:55:12
@MAXVAL bircaman közíró: Tőled (képességeidet ismerve) nem is vártunk mást.
Az Egyesült Államok a világ koronavírussal legfertőzöttebb országa jelenleg a statisztikák szerint. Jelenleg hivatalosan minden harmadik fertőzött amerikai, minden negyedik elhunyt amerikai. (Persze, tudjuk, a statisztikák félrevezetnek, más lehet a hivatalosan fertőzöttek és a valósan fertőzöttek…..
Sokkoló szalagcímek, egymásra licitáló médiumok. Az idei koronavírus járványt legalább két témában fogják tanítani a jövőben: az egyik értelemszerűen az epidemiológia (járványtan), a másik viszont egyértelműen a média és PR területe lesz. És nem vagyok benne biztos, hogy a járványügyi hagyatéka lesz…..
worxland 2020.02.27 11:57:52
@Frady Endre: Hoztad a szintet, bearanyoztad a napom.
SERTEPERTE Söreltérítő 2017.08.22 19:56:59
Nagyon úgy látszik, hogy manapság elég egy sör címkéjére ráírni a bűvös három betűt: IPA és a siker garantált. Gyakran vissza is élnek ezzel. Elég baj ez, hiszen a mozaikszó mögött munka van, több ezer kísérletező kedvű hobbi sörfőző munkája, akik az elmúlt harminc évben rangot adtak ennek a…..
worxland 2017.08.23 13:02:19
@ROBERTO: +1
A Soproni Óvatos Duhaj hozta meg a kedvem a kézműves sörök próbálgatásához. Az ilyen tökfej okostojások, mint a cikkíró, pedig elveszik.
Anthony Howard-Crow egy 32 éves kaszkadőr és YouTuber férfi, aki nemrég valami bődületes őrületbe kezdett: 100 napig csak fagylaltot, fehérjét (azt is csak táplálékkiegészítő formájában), és némi alkoholt fogyasztott. Kísérletének célja bebizonyítani: tök mindegy, hogy mit eszünk, amíg a…..
worxland 2017.08.03 17:32:36
@Frady Endre: Csak ha megette a nagyit.
Tessék, egy vallomás: imádtam a Stargate Universe-et. Két évadot élt csak meg a harmadik Stargate-sorozat, de nekem ez a túlélősdi a semmiba robogó(?) ősi űrhajóval és a rajta rekedt legénységgel bejött. Robert Carlyle mindig is egyik kedvenc brit színészem volt, a sorozat vizuális megjelenítése…..
worxland 2017.06.15 16:25:40
@Solarian: +1
Nekünk még szerencsénk volt, mert rokonaink dolgoznak a Honvédben és úgymond "gyorsan" sorra kerültünk. Tisztelt Praxis!   Húgom a MÁV háziorvosi ügyeletére ment be, ahol arra panaszkodott, hogy szúr az oldala. Mar ott is annyit várt, hogy már nem bírt menni. Az orvos vakbélgyulladásra…..
Németország (NSDAP - Reichsleitung), 111 perc, ff. német Rendező: Leni Riefenstahl Producer: Leni Riefenstahl A rókaképű Rudolf Hess felmegy a dobogóra Hitler mellé. Vigyáz, nehogy úgy tűnjön, hogy el akarja lopni a show-t a nagyfőnök elől. De arcán azért ott a letörölhetetlen, sunyi mosoly.…..
Ügyfélkapun keresztül elintézni egy hivatalos ügyet jó dolog, hiszen nem kell időpontot kérni, sorban állni, alkoholszagú biztonsági őrtől sorszámot kérni, hanem pár kattintás után elégedetten hátra dőlhet az ember. Azonban olyan módosítást szeretettem volna végrehajtani, amire a rendszerben nincs…..
worxland 2017.01.24 17:29:17
@qwertzu: Az ÁNYK a világ szégyene.
Biztos az én hülyeségem, de ha meglátom Kiefer Sutherlandet, önkéntelenül az jut eszembe, hogy ez az ember már vagy tízszer legalább megmentette a világot (na jó, az USA-t) valami elképesztő kataklizmától, legyen az halálos vírus, atomfegyver vagy gáztámadás. Amikor a Designated Survivor című…..
worxland 2016.10.05 20:45:44
A közszolgálati média - így a közszolgálati televízió - feladatai közé tartozik a tárgyilagos, kiegyensúlyozott és pontos tájékoztatás a hírműsorokban, valamint a nemzeti hagyományok, értékek képviselete a kulturális és oktató műsorokban, továbbá kellő megszólalási és bemutatkozási lehetőség…..
Kicsit kétoldalú dolog ez a Xiaomi Redmi 3 Pro. Kint $180 az ára, azaz kábé 51.000 forint. Mondhatnám azt is, hogy nincs mit mondanom róla, vegyétek meg, de azt is mondhatom, hogy holnap reggelig tudok róla beszélni. Az első Xiaomi készülék mély nyomot hagyott bennem...
Nemrég egy érdekes fotósorozat tűnt fel a kínai közösségi oldalakon. Kínai szénbányászok Huaibei városból, Anhui tartományban közvetlenül az éjszakai műszak után, bányászfelszerelésben, izzadtan, koszosan leültek fényképet készíteni feleségeikkel. Majd lefürödtek, átöltöztek és ismét csináltak egy…..
worxland 2016.05.06 08:03:27
@FikkFakk: Mert mondjuk, az asszony kint dolgozik a földeken vagy a kertben és éri napfény, a férjet meg nem?
Bár 2007-ben már készült egy film A ködből a Walking Deadet is jegyző Frank Darabont rendezésében, most újabb mozgóképes adaptációt kap a horrorfejedelem 1980-as rémtörténete. A sztori a szokásos King-alapfelállás: furcsa köd ereszkedik egy amerikai kisvárosra, mindenféle természetfeletti rémek…..
worxland 2016.04.19 13:06:58
@b0risz: A könyv végkicsengése lehangolóbb, de a film csattanója odab@sz.
Létezik egy időkapu. Az időkapu Maine államban van. Egy étteremben. A gardróbszekrényben. Aki belép a kapun, az 1960-ba kerül vissza. Ha visszatér a jelenbe, akkor eredménye van annak, amit ott csinál. Ha belép megint, akkor visszaáll az idő. Ha bármit változtatni akarsz, a múlt visszavág. Jake…..
worxland 2016.04.13 17:16:04
Megérkezett a The Bye Bye Man borzongató előzetese. Szigorúan azoknak, akik bírják az ilyet. Vigyázat, felkavaró felvételek!..
worxland 2016.04.13 13:00:15
Míg a moziban a technológia fejlődése a világvégéhez szokott vezetni, addig az életben rendszerint egy új termékhez a boltok polcain. Brett Leonard (SID 6.7) a végre megvalósulni látszó VR-forradalom filmes előfutára volt. A rendező a neki áttörést jelentő A fűnyíró emberben is a virtuális valóságra…..
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Az elmúlt két hétben az Ön kormánya még a leghűségesebb Fidesz hívek számára is visszatetsző, borzalmas tetteket hajtott végre. Eljött az idő, hogy szembenézzen eddigi teljesítményével és eljött az idő, hogy a magyarok újragondolják viszonyukat a hatalommal, és az…..