Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endr00

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghalt a király, éljen a király! Walter nagyon kemény lesz az ötödik évadban.  ..
Nem elegáns úgy beszólni a konkurenciának, hogy közben a saját csatornánkról még véletlenül sem mondunk negatívumokat, és az sem feltétlenül szimpatikus, ha valakit úgy buzizunk le burkoltan, hogy nincs jelen - az RTL Klub Roast című műsora ráadásul hiába igyekezett vicces vagy…..
comment:com Napi premierek: hétfő 2010.09.20 10:30:00
Na, akkor mától hivatalosan is elkezdődik a karikás szemek hete, 50 visszatérő sorozat és újonc csatlakozik a heti kötelezők (Sons of Anarchy, Terriers) mellé, önnön szemem vasvillával vájom én ki majd. A heti beharangozó helyett átváltunk a napira, mert egyszerűbb, sőt, egy…..
Endr00 2010.09.20 11:19:37
@Bódog:

26-án indul a Dexter...tudom, mert akkor van a szülinapom :D
Egészen pontosan 32 percig bírtam nézni a Hellcats című CW-újonc pilotját, ott szakadt el a cérna, és kapcsoltam ki a tévét, mielőtt kárt tettem volna benne. A főleg 18-34 év közötti nőket célcsoportnak kipécéző adó ezzel a sorozattal sem váltja meg a világot, a nyitány…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Korábban tipelgettünk, nos, most itt a hivatalos lista is, némi meglepetéssel (hamarosan lesz egy nagy cikk a dologról Index anyánkon), és papírformával. Az elpusztíthatatlan Julia-Louis Dreyfus és Toni Collette nevezését nem értem, mint ahogy azt sem, miért nem jelölték a TBBT-t a…..
Az HBO a főleg férfiakra kihegyezett sorozatai (Hung, Törtetők) mellé most arra készül, hogy valahogy képernyőre vigye Mara Altman írőnő Thanks for Coming című könyvét, amiben a főhős (26 éves jócsaj) rádöbben, hogy még nem volt orgazmusa, és nekilát, hogy legyen neki. A…..
Endr00 2010.06.18 10:24:39
@Új fórumos nicknév létrehozása:

Ez valami science-fiction lesz :D
Októberben mutatja be az AMC Frank Darabont Walking Dead című zombis sorozatát, amit az azonos című képregénysorozatból készítenek, és remélhetőleg jól fog sikerülni. Az alapanyag kiváló, a zombik uralta posztapokaliptikus vidéken túlélésért küzdő maroknyi embercsoport…..
Egyik visszatérő tévés kínja a magyarnak, hogy aszongya, sok a reklám a tévében. Nem mennék bele mélyebben, hogy ennek mi az oka, tudja mindenki, aki nem egy barlangban töltötte az elmúlt húsz évet, maradjunk annyiban, hogy a kereskedelmi televíziók ebből élnek, és kész. A…..
Martin Scorsese sorozatának promója láttán mindenki számára egyértelmű lesz, hogy a tévé és a film közötti határvonal mára teljesen elmosódott. Amilyen minőséget, beállítást, kameramunkát, díszleteket és jelmezeket kapunk ebben az egyperces kisfilmben, az valami szédületes,…..
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
Endr00 2010.05.25 12:22:17
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Ezt kb ki lehet filózni, nem is ez érdekelt volna, hanem pl ki építette azt a dugót a barlangban :D Ezek is érdekeltek volna azon túl, hogy mi lesz Jack sorsa. Ezért adtam rá 5/5-öt (mármint a dráma részére). De nekem nem csak ebből állt a lost, hanem ugyanilyen arányban az egyéb történések. Én még mindig reménykedek egy FOUND című sorozatban, ami a LOST 2 lenne :D
Endr00 2010.05.25 12:24:40
@Freevo: Én is ezt mondom
A Gawker-birodalom sci-fi szakblogja, az io9.com szedte össze azt az ötven égetően fontos kérdést, amire jó lenne még ma választ kapni, és amire sejthetően nem fogunk persze, mert Lindelof és Cuse a satán fattyai. Mivel jó részük spoileres a sorozatot magyarul követőknek, csak…..
Endr00 2010.05.23 17:34:56
@vargatom:

Asszem ez a legértelmesebb komment, amit láttam ma, és nagyjából én is ezen a véleményen vagyok, leírtál mindent, amit én is érzek a Lost-tal kapcsolatban, csak én nem tudtam kifejezni ezeket az érzéseket.
Az egyik legalaposabb, és legnagyobb látogatottsággal bíró Lost-fanblog, a Dark Ufo évek óta megszavaztatja olvasóit arról, mennyire tetszett vagy nem tetszett nekik a Lost éppen aktuális epizódja. Az eredményeket aztán egy pöpec táblázatban közlik (folyamatosan frissítve). A…..
Olyan jeleneteket válogattunk össze, amiknek a jelentősége akár abban a pillanatban világos volt, vagy csak később, esetleg évadokkal arrébb döbbentünk rá, hogy miért is voltak meghatározók. A lista szubjektív, emberek, kommentekben jöhet még tipp bőven, és akkor lesz még egy…..
Az előző heti rész nagyon magasra tette a lécet, a Recon című epizódnak így volt mihez felnőnie. Szerény véleményem szerint - ha a Michael Emerson múlt heti, valóban egyedülálló játékát nem számítjuk - semmi szégyenkeznivalója nincs az eheti produktumnak sem. Spoileresen…..
comment:com Ma este Lost s6 2010.02.02 17:30:00
Istenigazából ehhez nincs mit hozzátenni, ma este indul útjára a hatodik, záróévad amiben ha nem is minden kérdésre, de a legtöbb titokra minden bizonnyal fény derül. A vasárnapi Lost-napon megpróbáltunk mindent elmondani a sorozatról, amit fontosnak ítéltünk, itt egy link a…..
Kérem szépen, a holnapi napot nem hivatalos Lost-napnak neveztem ki a comment:com-on, ami első hallásra jó nagy baromságnak tűnhet, de majd mindjárt elmagyarázom. A sorozat - ki nem tudná - utolsó, azaz hatodik évada kedden este kerül adásba az ABC-n (a nagyon türelmetlenek…..
Endr00 2010.01.29 22:56:36
@Zsüli: Ettől nem kell félned, az írók profik, nem fognak olyan olcsó megoldásba fogni, mint a Dallas, ez tuti. Aki meg csak egy részt látott, az nem tudja felmérni, hogy milyen a sorozat, semmilyen itéletet nem lehet mondani egy Lost rész alapján....legalább egy fél első évadot meg kell nézni, hogy valaki azt mondja, szar vagy jó. A hatodikat nagyon várom már...kb nyár óta :D végre...szerdán elérhető lesz valamilyen formátumban...valahol :D
Kiváló fordulón vagyunk túl, ami már csak eggyel előzi meg a matematikai félévzárást. Az eddigi legnagyobb különbség alakult ki az élen lévők között, de sem érzésben sem pontszámban nincs akkora, mint tavaly ilyenkor. Európa legjobb hazai csapata ismét nyert, míg…..
Endr00 2010.01.18 22:44:01
Utoljára valami Bee Gees jutott el ilyen magasságokba, de most simán lecsapdáztuk, meg különben is, ki a fene akar rájuk emlékezni, mikor itt száguld tovább a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
A vámpír-revival tovább dübörög, ezúttal egy országos tévén, a CW-n harapnak nyakat és szívnak vért a falfehérre sminkelt színészek. A Vampire Diaries inkább a Twilight giccsesen romantikus és nem a True Blood vérgőzös-kúrós stílusában próbál meg még egy bőrt lehúzni a…..
Endr00 2009.08.28 13:57:05
Endr00 2009.08.28 15:02:58
A japánok lelkesedésének nincs határa, ezt eddig is tudtuk, de azt nem, hogy az ottani Harry Potter-fanclub legvérmesebb tagja spontán infarktus- és/vagy orgazmusközeli állapotba képes kerülni attól, ha megérintheti az egyik HP-szereplő szempilláját. Maga az interjú az…..
Endr00 2009.07.22 23:19:43
Tizennyolc év múltán részesül pénzjutalomban Ötzi, a gleccsermúmia megtalálójának családja. Nem kevésbé örvendetes, hogy tizennyolc éves a Tilos Rádió, és ebben az évben is elstartolt a Tilos Maraton. Az NST pedig tizennyolcadik alkalommal is kétségbeesve keresi Susant,…..
BeN97 Widget Jones naplója 2009.06.16 17:44:00
Nyugalom, a cím nem elírás, és ígérem, hogy Renée Zellwegerről sem lesz egyetlen észrevételem sem ebben a bejegyzésben. Van ennél fontosabb dolgom is, mint például az, hogy néhány keresetlen szót ejtsek a Nokia N97-esem kezdőképernyőjéről. Na szóval itt aztán van élet,…..
Endr00 2009.06.16 18:05:54
Egyelőre egy rövid promó erejéig, amiben csocsózik Al Bundy-val meg pár ABC-s haverral, de ősztől az egyik sorozat állandó szereplője lesz, de NEM a Lost-ban kell majd keresni, hanem állítólag a Flash Forwardban. A hírt az ABC hivatalosa még nem erősítette meg. ..
Endr00 2009.06.09 23:30:50
Az NBC tegnap jelentette be újoncait, de hivatalos műsorrendet csak május 19-én tesznek majd közzé, akkor, amikor a többi adó is elkezdi az Upfronts-rezentációkat. Ettől függetlenül persze a többiek is javában nézegetik az idei újoncokat, és ha hinni lehet az előzetes pletykéknak…..