Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jefoo

0 bejegyzést írt és 672 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 19-e a férfiak napja. A nemzetközi férfinapot 1999., Magyarországon 2009. óta ünnepeljük. A férfinap célja elsősorban a fiúk, férfiak egészségére és a nemek egyenlőségére való figyelemfelhívás. E jeles nap keretében néhány speciális, férfiakat érintő egészségügyi szempontra hívjuk fel…..
jefoo 2017.08.08 00:23:47
Férfihang új cikk.

Udvarlás vagy zaklatás?

"Persze, átlátom, hogy a nők gyakran úgy vannak a bókokkal és a kezdeményezéssel, hogy aszerint fogadják örömmel vagy tekintik zaklatásnak, hogy ki mondja. Ha a jóképű macsó, akkor udvarlás, ha Átlag Józsi, akkor zaklatás. A gond ott van, hogy sokan emiatt már leszoktunk a bókokról, cserébe hallgathatjuk, hogy „hová tűntek az igazi férfiak?” Megmondom én. Itt vagyunk a közeletekben, de már nem bókolunk nektek, csak ha eléggé vastag bőrt növesztettünk az arcunkon ahhoz, hogy el tudjuk viselni a negatív és becsmérlő reakcióitokat. Tudjátok nehéz felmérni, hogy melyikőtöknél mikor kerülünk az udvarló, vagy a zaklató kategóriába. Ráadásul egyre kevésbé tudjátok kezelni a férfiak kezdeményezését. Igen, ha egy férfi bókol nektek, általában le akar veletek feküdni. De kérdem én, hogy miért baj ez? Az is le akar, aki bunkón adja ezt a tudomásotokra és az is aki, intelligensen és humorosan. Az, hogy ezután tényleg lesz-e lamur vagy sem, azt úgy is ti döntitek el, kedves Hölgyek. Tanuljátok meg kezelni a helyzetet!" ferfihang.hu/2017/07/29/udvarlas-vagy-zaklatas/

A fenét nem bókolunk, annak aki tetszik és tudják is kezelni ezt a nők, vagy maximum levegőnek néznek.

A "hová tűntek a férfiak" dolgot antifeminista nők ismételgetik, de ők tényleg nem kapnak bókokat.
Elég "barátzónásnak" tűnnek nekem, még az antifeminista férfiak köreiben is.

A cikk egyébként nem lett rossz.
jefoo 2017.08.08 00:24:03
@ezanevjelenikmegablogokban: Az antifeminista nőben is a testét látják, meg a feministában is, de a feministával ingyen dugnának, az antifeministának meg főzni, mosogatni is kellene érte :-D :-D

Ezt akartad mondani? :-D

@Kalechtor: "Előbb-utóbb csak spermadonornak használjuk majd őket Kanton kolléga, ha csak ennyit tudnának nyújtani.
De azzal szívják meg igazán, mert a nőnem újra megerősödik majd, ránk köszönt a természetszerű, nősténysoviniszta társadalom és még az is lehet, hogy elfogyasztjuk az ilyeneket párzás után. ;)"

Ezt a Robiról írtad?
Meg akarod enni párzás után?
Jól átgondoltad? :-D

Értem az iróniát.

A modern világ elleni, patriarchátusért folytatott harc tényleg egy "párőrzés visszaállítására" való törekvésnek tűnik, ami alátámasztja a férfiak szimbiozis iránti, nagyobb vágyait.

Vagyis addig nem jön elő ez a harc, míg egy férfi amúgy is kell a nőknek.

A nőknél meg a feminizmus a függetlenséget szolgálná, nem úgy mint a patriarchátus a nővel való kapcsolatbakerülést.

De a kétségbeesett, antifeminista nők, akik sorozatos párkapcsolati kudarcokkal küzdenek, miért akarnak antifeminizmussal pasizni a végén?

Ők se a férfihiánytól szenvednek, csak a rossz szocializációtól?

Vagy pont az elején akarnak és az okozza a sok kudarcot?

Mert ha egy nő is kész az antifeminizmushoz nyúlni, hogy legyen pasija, az kicsit azért olyan, mint egy szubmisszív férfi, nem?

Ha a radikális feminizmushoz nyúl, ami betiltaná a férfiak számára a nőillúziók alternatív lehetőségeit és, házasságba kényszerítené őket, az meg olyan, mint a patriarchák, akik mindent elvennének a nőktől, hogy magukhoz láncolják őket.
- avagy az ösztönök harca - A tudósok szerint evolúciósan hajlamuk van rá, hogy őket vegyék feleségül. Noha ösztönösen vonzódnak az okosakhoz is. Jó kis ellentmondás, ugye? Kezdjük rögtön az elején. Eddig a nőkről hitték, hogy hajlamosak fogni maguknak egy megbízható társat, aki jó apa, s amikor…..
jefoo 2017.02.27 12:11:34
@Kalechtor: Háromszor is elolvastam mindhiába :-(
Csináljál inkább nősoviniszta mémet :-D
jefoo 2017.03.03 21:54:21
@Kalechtor: @Nico3: Nincs rendben ez sem, de látom én is a kettős mércét.

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=143014447&t=9165170

Első: egy nőt is így irigyelhertnek, akit aranykalitkában tartanak (anyagilag nyomnak el) és szerencsésnek tarthastják, ő mégis tönkremegy ebbe.

Második: az antifeministák kedvenc érve, hogy néhány nő orgazmust él át nemi erőszak közben és ezért tartják a nőibszubmisszivitást természetesnek. Én egyikkel se értek egyet, az orgaszmust meg tízszer annyi férfi élné át ilyenkor, mint nő. Vagy sok férfit izgat a női elérhetetlenség, mégse mondjuk, hogy ők a szex helyett a szexmegvonást élvezik, ami rajtuk felfogható egy "erőszaknak" (az antifeministák szerint!).
Állapította meg a témában végzett összegző vizsgálat. Egy 1999-ben kelt tanulmány alapján a tudomány egységesen elfogadott álláspontjává vált, hogy a nők peteérésük alatt, termékenységük csúcsán, főként rövid távú kapcsolatra a férfiasabb vonású és agresszívebb, határozottabb, dominánsabb…..
jefoo 2017.01.14 15:14:40
@Kalechtor: "A hagyományos férfiak jóval többet kommentelnek nők által megerőszakolt férfitársak, molesztált kisfiúk esetei alá olyasmit, mekkora "mázlista" az illető."

Talán csak, mert magukra is vonatkoztatják a nőkre vonatkoztatott szabályokat :-(
Annak az értelmében, aki kihívóan viselkedik felelős azért ami vele történt.
Mi férfiak meg mindig "kihívóan" viselkedünk "úgy általában". Ezt ők vadászösztönnek ti meg könnyen kaphatóságnak nevezitek, de egy a lényege: a férfi klaszikusan bármikor kész a szexre, csábító, hódító, vadászó, "szexközpontú szextárgy", szexvezérelt.

És erre fel is hívja a környezete figyelmét ki így, ki úgy. A modernek metroszexualitással, a hagyományosak drága öltönnyel, pénztárcasággal, meg a társadalmi státusz reklámozása is ezért akar lenni.
jefoo 2017.02.22 13:54:35
@Kalechtor: Ella és a többi férfiidentisásos nő :-D
Most már mindent értek :-)

De ők a férfias természetükkel már az igazi szubmisszivitást is átélhetik, amire a "női természet" (és nőies fétfi) képtelen.
jefoo 2017.02.22 13:54:41
@Kalechtor: forum.index.hu/Article/jumpTree?a=142916957&t=9165170

Azért még ebben a csökött filmben is csak túlkompenzációnak minősítik a "férfidominanciát" :-(
Cikkválogatás: Mégsem macsókkal lépnek félre a nők... Miért a buta nőket szeretik a férfiak?- I. rész Miért a buta nőket szeretik a férfiak?- II. rész Egyesült Arab Emírségek: reál tudományokban tarolnak a lányok Hódítanak a modern "csajozós technikák" Hogyan hatnak a reklámok a…..
jefoo 2016.11.24 19:40:26
@Kalechtor: Te a férfiakat is méltányosságból tartod egyenlőnek, nem? :-)
jefoo 2016.11.26 11:57:00
jefoo 2016.11.28 18:24:46
@Kalechtor: megnéztem. Ide keménység kell, mint Mansonnak a rózsaszín nyuszik közt :-D

www.youtube.com/watch?v=XkKulSH2nNc
- pornóelemzés a tudomány tükrében - (18+) Nem telhetett el úgy a 2014-es év, hogy betekintést ne nyerjünk a nők és férfiak erotikával kapcsolatos ízlése és preferenciái közötti különbségekbe- vagy épp hasonlóságokba- is. Következzék egy összefoglalás most erről. A két nem szexuális ízlését…..
jefoo 2016.10.22 11:50:13
@Kalechtor: Itt van ez:

www.dailymail.co.uk/femail/article-2350785/Whats-point-oral-sex-New-scientific-study-says-men-perform-cunnilingus-minimize-risk-infidelity.html

Meg hogy egészséges nekünk férfiaknak nyalni. Ebből már összerakható lehetne, hogy a természet szubmisszív férfivé gyártott minket :-D

Bár itt minek már összerakni az ilyesmit? :-(

"Az itteni véleményeim ellenére én azonnal tudomásul veszem, ha valakinek valami nem tartozik a preferenciái közé és aztán már valahogy jól sem esne."

Ó, igen.
De ez luxus.
A nőknek nem kell a szexről győzködni a férfiakat, meg a szexen belüli dolgokról se, mert elég jól hozzáállni és többségét megkapják.

A nagyon fájdalmasakat kivéve, a férfiaknak általában tényleg mindegy, hogy zajlik a szex. A pornó után mennek mert az a megszokott, de mindegy hogy lábbal vered ki neki vagy a száddal csinálod, csak legyen jó. A férfinek tetszik a nő minden része.
A nőkön múlik szerintem jobban, merre terelgeti a férfit.

Csakhogy a nők sokszor nem terelgetik sehova, hanem várják hogy a férfi kitaláljon valamit, irányítsa az eseményeket. Ez a szocializáció miatt van biztos. És az is igaz hogy a nő pont azt várná, hogy a férfi olyat találjon ki, amire ő vágyik, amit élvez, ha tudja egyáltalán, mit élvezne.

A férfiak meg erre veszik elő a pornós forgatókönyvet.

Pedig miért ne nyalnánk ki egy nőt akárhol ha tiszta vagy miért ne élveznénk ha lábbal veri ki, ha tiszta. (Nekem marha mindegy az is ha kicsit koszos a lába.) :-D

A prosztata masszázsról is ha tudnám, hogy fájni nem fog, nem lenne kifogásom szerintem.
A torkomra viszont nem szívesen hagynék ledugni semmit, megértem ha nőként is iszonyodtok az ilyentől és megutáltatja a szexet. Esetleg a nő lábát egy kicsit mélyebbre a számba, de magamnak szabályoznám hogy meddig esik jól.

"Bele biztos nem nennék - már csak azért sem, mert el sem várnám, amit így kell "kizsarolni" a másikból és tudom, hogy nem izgatja fel."

Nem úgy kell ezt megközelíteni, hogy felizgatja vagy nem. Mi is megteszünk a nőnek sok dolgot csak az ő kedvéért, mert akkor az izgat fel, hogy ő élvezi.
Úgy fogd fel, hogy nem a szádat izgatja, hanem az izgat, hogyha szereted a másikat, hogy neki jólesik.

Megtennéd neki, amit magadnak is megtennél, például ha képes lennél kinyalni magadat, megtennéd, hogy magadnak örömet okozz.

@Oliva76: "Minden ilyen "véletlenül behatolósoknak" kellene egy olyan barátnő, aki véletlenül a falhoz vágja őket. :)"

Az én ismerősöm azt mondta erre, hogy "szeretetkapcsolatban" geciség a nőtől, ha falhoz bassza a férfit a véletlen anális behatolásért. Mert hagynia kellett volna, ha szereti. Mondtam neki, hogy mi a problémája? mindkettő fizikai erőszak. Az anális behatolás is véletlenül. Szeretetkapcsolatban nem csinálunk véletlenül olyat, ami fájhat a másiknak, vagy kellemetlen lehet.

Úgy látszik, elmossák a határokat az önrendelkezésben.
jefoo 2016.10.22 22:47:47
@ezanevjelenikmegablogokban: "ettol a szovegtol intellektualis orgazmusom lett"

Nekem is, attól a részértől amit tudtam értelmezni.
A jelenség okairól és az elért sikerekről az ottani robotikai intézet igazgatója, Dr. Lakmal Seneviratne nyilatkozott. Bár a robotika a nyugati világban sem áll annyira távol a nőnem tagjaitól, mint a több évtizede „férfiasnak” számító területek, tőlünk keletebbre meglepő módon nagyságrendekkel…..
jefoo 2016.08.21 15:24:05
@Kalechtor: Ezek se generálnak neked "véletlenszerűen" pontokat? :-(
Most halászták elő legújabb hszed egyik fő témáját. Ami amúgyis tele van gyakori témákkal.

forum.index.hu/Article/jumpTree?a=140698053&t=9165170

Milyen ügyes lett hayalilo!
Sarokba szorította AI-t. És, a "főgonoszok" nőgyűlöletét is kigyűjtötte.
jefoo 2016.08.21 17:51:01
@Nico3: És még mindig a leszbikusokról van szó.

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=140707172&t=9165170

Milyen amúgy az a kokárdáspina? Az már nagyon perverz*
Egyébként tényleg nem sértés. Én is leszbikus vagyok :-D

*Aszittem.
Majd hozzá olvastam az előzményt :-D

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=140706985&t=9165170
jefoo 2016.08.21 17:51:03
@Kalechtor: @Nico3:

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=140706932&t=9165170

Nem igaz!
A legcsodálatosabb szerelmesverset kalechtor írta, a háziasszonyokhoz :-)

A parazitizmuson nem tudom mit nem értenek, hogy a férfi génjeit is tartalmazó gyereket csak a nő látja el erőforrásokkal a terhesség alatt. Ezt egyébként se a feministák találták ki, hanem minden "alfahímelméleti" tudósnál megtalálható már az is, hogy a petesejtek vannak tele tápanyaggal. Ezért is válogat jobban az elmélet szerint a nő, mert a hímivarsejt olcsó, a petesejt előállítása drága és a terhesség is sokszorta nagyobb erőforrás ráfordítás mint a nemzés.
Az is pont olyan parazitaság, ha a megszületett gyereket otthagyja az anyja és az apa neveli fel, egyedül. Olyankor a nő a parazita, mert a génjei továbbmennek, mégse látja el őket 50 százalékban erőforrásokkal. Mert ez lenne az alaphelyzet. Ha egy élőlény egy másikkal közös utódokat hoz létre, akkor közös az erőforrás ráfordítás is.

A közös utód meg a férfi GÉNJEINEK is érdeke volt. Ezért tették számára a gének a szexet élvezetté,hogy motiválják a szaporodásra.
Vannak fajok, ahol csak beindítja a nőstény szaporodását a hím, ott tényleg nem nevezhető parazitának, semmilyen értelemben.
Mélyen el kell gondolkozniuk a szaúdi férfiaknak a legújabb statisztikák és kutatások eredményein. A szaúdi nők körében bekövetkező népszerűség-csökkenésük ugyanis arra mutat rá, hogy mégsem vált be a több ezer éves, "nőelnyomó" minta, ami szerintük a jól működő, erkölcsös társadalmat, jólétet és…..
jefoo 2016.04.05 12:16:42
@ogyebogye: Úgy látom, mégis nehéz a felfogásod. Genetikai hipergámiáról beszélsz, de mégis hány olyan házaspárt látsz, ahol selejtes nők vannak tökéletesen szimmetrikus, egészséges, jellem bajnok férfiakkal és hány olyat, ahol az aránylag jó és okos nő van átlag alatti bélákkal? Be linkelhetnék neked néhány sztár párt, ahol durván lefelé választott a nő és, még szerelem is van.
A társadalmi hipergámia egy társadalmi képződmény, te is írod, még a házas felek intelligenciájához sincs köze. A legtöbb házasságban kezdetekor még így is hasonló a kereset és képzetség, csak a gyerek születése után szorul ki a nő a pénz keresésből. Ennek vastagon oka amit te is terjesztesz, hogy csak az ő feladata az utód gondozása. A hipergámiához meg semmi köze.

Nagyon sok nő szeret bele szintjénél egy két fokkal alacsonyabb képességű férfiba. Ezt is okozhatja a társadalmi hatás, kapcsolatfüggés vagy hogy a férfi meg az apasággal szabhat feltételt. Attól még igaz.
jefoo 2016.04.05 12:16:44
@Kalechtor: Majdnem azt mondod, mint Weininger csak másra érted.
Az a lényeg a párválasztásban, hogy a szülők kiadják a környezet függvényében legmegfelelőbb génkombinációt. És, ennek érdekében mást fog preferálni egy magas, domináns nő, mint egy alacsony szubmisszív.
Csak Weininger "nőiességnek" hívta volna az utóbbit és "férfiasságnak" az előbbit (te meg lehet fordítva) :-) de az már a ti egótok szubjektív hatása.
Nála a férfiasság és nőiesség egyéni arányának kell kiegészíteni egymást. A férfias nő nem még férfiasabb férfit szeretne, a nőies férfi se még nőiesebb nőt. Nincsen nála se hipergámia és abszolút "életrevaló" tulajdonságok.

Nálad meg az életképességet a kombinációk összege adja.

Ogyebogye vitapartneretekkel ilyesmit nem lehet megbeszélni, mert ilyen témáknál tényleg minden kognitív képességét elveszti és csak a magáét fújja :-D
jefoo 2016.04.16 22:16:02
Könnyed megfogalmazás, aprólékos kimunkáltság, gyönyörű részletek és friss játékosság jellemzik Ellen Jewett természet-inspirálta szürrealista szobrait.    ..
jefoo 2016.04.16 18:29:29
Adott egy hihetetlenül szép lány. Egy szépséghibával: életveszélyes. Vér és erőszak. A modellvilágban. Itt a Neon Démon előzetese...
Az első részben szó esett arról, hogy játékon keresztül, hogyan tudjuk növelni az edzésgyakorlatok intenzitását, most pedig próbáljunk meg arról beszélni, hogy alap-, vagy alkalmazott koordinációs (például passzgyakorlatok) közben hogyan tudnánk javítani ezen.   Vegyünk…..
Lassan vége az ünnepeknek, elfogytak a maradékok, elköltöttük az összes pénzünket és ránk tör az ünneptelen téli szürkeség. Mit tegyünk, ha egyedül vagyunk, és ezzel kell szembenéznünk a következő évben is? Vagy ha szétcincálta az idegeinket a család az ünnepek alatt? Joób Máté evangélikus lelkész,…..
A pezsgő nagyon sokáig csak a leggazdagabbak kiváltsága volt, ugyanis kezdetben több évig tartott egy üveg pezsgő előállítása. Később az előállítási technológia fejlődésével azonban lényegesen lerövidült a készítés ideje, így bárki számára elérhetővé vált. Ennek…..
És milyen befektetői kockázatokat generálhat a férfimodellek látványa... Férfiak pénzügyi téren fennálló, kockázatvállaló magatartását vizsgálta egy kutatás - annak tekintetében, hogyan hat rájuk egy potenciális vetélytárs megjelenése, s mindez mennyiben korrelál a saját külsejükkel. A manipulált…..
Pár ezer éve az emberiség nagy része még hitt benne, hogy az ősök dicsősége, kudarcai, hőstettei és bukásai generációról generációra vándorolnak tovább. Spirituális tanok beszéltek róla, hogyan határozzák meg sorsunkat az előző életek. Szent könyveinkben olvashattuk:…..
jefoo 2015.12.20 11:07:59
@Nico3: Ha férfiként se dolgozna nem érezné magát kasztrálva hogy a felesége tartja? Igazat adok, ebben legalább lehetne valami egységes, konzervatív álláspont.
jefoo 2015.12.20 11:08:01
@Nico3: @Kalechtor: Alacsony részvételük ellenére a fizikai érdemekek legérdemebb részét is a nőknek köszönhetjük már! A dióda, a bozon. Jó is, a diódát már én is kezdtem unni. El ne felejtsetek jövő héten is feltalálni valamit, hiszen mostmár nektek kell bennünket szórakoztatni, míg egy gitárral mutogatjuk magunkat! :-)
jefoo 2015.12.20 15:52:41
@No_Name01: Próbálkozom megérteni. Azt akartam eredetileg írni "Alacsony részvételük ellenére a fizikai érdemeket is a nőknek köszönhetjük már!", csak melléütöttem. :-(
Ez remélem nem főbenjáró bűn! :-)
Mindkét nem számára értékesebb és vonzóbb a másikban a „háziasság”, mint a klasszikusan "férfias" tulajdonságok - erre az eredményre jutott egy agyi válaszreakciókat mérő, ausztrál kutatás. A meglepetést főleg a nők reakciói okozták. A 20 pár részvételével végzett kutatásra a megbízást a Sunbeam…..
jefoo 2015.12.14 21:29:03
@Oliva76: vótmár!
@Kalechtor: "A bevándorlókra miért vagyunk rászorulva, ha Európa szerte olyan nagy a munkanélküliség, hogy még az "itthoniak" mindegyikének sem tudunk munkát adni?"

Erre a kérdésre a blogon eddig adott érdemi válaszok száma ha jól számolom pont nulla. :-)
jefoo 2015.12.15 16:41:19
@Kalechtor: Vélemény? :-)

“Szóval az van, hogy qrvajó volt a szex tegnap a sráccal. Abban a pillanatban szenzációs volt, sőt annyira jó, hogy a következő 2 órában háromszor is együtt voltunk. Ugyanakkor csinált 1-2 dolgot, amit nem igazán tudtam a pillanat hevében kezelni, és most, hogy az eszemet használom, és nem egy másik testrészem, kicsit hülyén érzem magam. Direkt megkértem, hogy semmi nyomot ne hagyjon rajtam nyaktól felfelé, mert az problémás helyzeteket szülne a munkahelyemen, ennek ellenére hazaérve igencsak látványos nyomokat láttam a nyakamon. Mindenki észre fogja venni. Valamint szex közben hirtelen análra váltott anélkül, hogy megkérdezte volna, ami ellen gyorsan tiltakoztam is, bár nem igazán tudtam mit csináljak, így aztán folytattuk a szexet.
Annyira elvesztem az élményben, hogy szemet hunytam mindezek fölött, gondolom azért is, mert régen nem szexeltem már (ő is ezt mondta magáról), de a hazafele úton már nagyon kellemetlenül éreztem a fenekem, és egyre jobban zavart a nyakam is. Úgy értem nyilván szeretem a kicsit vadabb szexet, de nem is tudom… Őszintén szólva nem is nagyon tudom, hogy mit érzek.
Talán egy kis kényelmetlenséget miatta, mert most, amikor már nem a hormonjaim vezérelnek, kezdek ráébredni, hogy mennyire nem figyelt rám oda, nem vett vissza, amikor kértem – még ha élveztem is -, és milyen gáz, hogy anélkül hatolt a fenekembe, hogy megkérdezte volna.
Szóval nemtom, de normálisak ezek a gondolatok így utólag? Számomra is meglepő, hogy milyen kis ribancos voltam tegnap, tényleg nagyon rég szexeltem utoljára, nagyon rámfért már egy kis gőzkieresztés. Persze nem mintha ez nemi erőszak lett volna, ezt egy szóval sem mondom. Élveztem. De még egyszer: így utólag visszatekintve a viselkedésemre… aggasztó.
Lehet, hogy csak egy kis iránymutatásért, támogatásért írok most, nem is tudom, össze vagyok zavarodva. Egyértelműen nem jó érzés. Nem is tudom hogy veszthettem el ennyire a fejem… annyira, hogy még kétszer csináljuk… És most szarul érzem magam. Nem találom a helyem. Mi ez az érzés?
(…)
Tényleg kevesem a pasast, és rég volt már, hogy ennyire kijöttem valakivel, és hogy ennyire volt “szikra” (…) igazából azt gondolom, hogy újra találkozni akarok vele.”
Nagyban befolyásolja egy férfi viselkedésének megítélését, mennyire találják vonzónak a külsejét a nők- derül ki egy új kutatásból. A tanulmány alapján az "első benyomás" kiemelkedően fontos, és a fizikai megjelenés észrevétlenül dönt a továbbiak tekintetében- így közvetve abban is, mennyire lehet…..
jefoo 2015.10.25 14:11:22
@Kalechtor: @No_Name01: Gyűlölöm a radikális feministákat, de tényleg nevetséges, amit egyes férfi társaim művelnek. A feminfón egyesek éppen szenet bányásznak, tüzet csiholnak, és vadásznak a kardfogú tigrisre. Ehhez a "szinthez" kellenének azok a női vita partnerek, akik a kényelmes légkondis irodában éppen megszülik a 8 gyereket, meggyúrják a kenyeret, megvarrják a család ruházatát, gyógynövényeket gyűjtenek, rokkantakat ápolnak. Bár az utóbbiaknak a mai világban még mindig nagyobb realitásuk van. Ezért is félek. Beszélgettünk erről az egyetlen molekulából álló diódáról, ami szerintem(ha engedik, hogy használatba kerüljön) nagyon sok változást hozhat az energiaellátás terén. A lányok amúgy is ilyen kifogyhatatlan energiaforrásokon törik a fejüket, ahogy elnézem, mikért kaptak tudományos díjat az utóbbi években. Ha ezek átkerülnek a gyakorlatba, rengeteg férfinek nem lesz majd munkája, ami mondhattok bármit, szerintem még jobban súlyosbítja majd a helyzetet. Igenis meg kellene hagyni egy kis "mozgásteret" a férfiaknak, legalább annyit, hogy tisztességes munkát végezhessen és embernek érezhesse magát. Mert azt se igazán akarjátok, hogy a nő tartsa el őket, vagy legfeljebb csak a szebbeket, fiatalokat lesznek majd hajlandóak a nagyon gazdag nők eltartani.

@Nico3: Sokkoló cikkek. :-D De mi emberek vagyunk. :-D
jefoo 2015.10.30 20:03:19
@Nico3: Azt meg hogy? :-D A férfi teste nélkül tényleg nem tud mozogni. Ez nem hüvely izomzat. :-(
jefoo 2015.12.09 12:19:57
@Kalechtor: @Nico3: Tegnap a válás igazságossá tételéről olvastam a fórumon, ahova ti nem írtok, így azt se tudom mennyit olvastok belőle így inkább leírom a gyerektartással kapcsolatos megállapítást. Az akinek a hibájából kimondják a válást, ne kapjon gyerektartást a másiktól. Ha nem tudja egyedül eltartani a gyereket, ne maradhasson vele.

Azt is olvastam egy férfikommentelőtől, hogy a munkát vállaló nőknek férfivá és maszkulinná kell válni. Ezt is fordítva gondoltátok, hogy a férfinek kell nőiessé.
  Michael J. Foxot minden filmrajongó imádja, hiszen az idén 30 éves Vissza a jövőbe (és persze a folytatásai) pont ugyanolyan ezerszer újranézhető, kortalan klasszikusok, mint a régi Star Wars-trilógia vagy a Bud Spencer-Terence Hill-életmű. Azt viszont már valószínűleg…..