Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bayla

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Design by making” volt annak a Werner Aisslinger német dizájner által szervezett izgalmas projektnek a neve, ahol összefogva a karlsuhe-i egyetem 14 diákját, és a meisenthal-i Centre International d'Art Verrier csapatát (elég jó kis zene szól a honlapjukon), új módszereket,…..
Bayla 2010.03.03 13:26:48
@KentaurBen: Pofátlan disznó leszek... de totálisan rákattantam a site háttérzenéjére.

Kérlek szépen dobj egy mailt a
bela at netexpert ponty hu
címre, ha feltöltötted a zenét!
Még egy kérés: Lehetőleg veszteségmentes formátumban rippeld le légy szíves!

Köszönettel

Bayla
Olvasónk a napokban a 28-as villamoson utazott. Három ellenőr ment oda hozzá, és kérték a jegyét, bérletét. Az utas szóvá tette, hogy a hajléktalanok mellett csak úgy elsétáltak, megkérdezte, hogy őket miért nem ellenőrzik? Ebből lett a vita: Kedves BKV-figyelő! Olyan esetnek…..
Ráadásul nemcsak a saját elemeit meríti bőszen, állítólag az új driverfrissítés óta (Wireless Keyboard Update 2.0) a Bluetooth-os billentyűzetet is kellemetlen helyzetbe hozza. Az Apple hivatalos fórumain többen is jelezték, hogy hetente kell cserélniük az elemeket a…..
Még bambán ülve a tévé előtt is feltűnt a Djuice-nak ez a műmájer spot-ja, ami olyan volt, mintha az Üvegtigris vagy a Valami Amerika csapata próbált volna meg 30 másodpercben Guy Ritchie-t játszani. Tekintettel arra, hogy nem értek hozzá, nem kezdek bele annak taglalásába,…..
Pont a minap gondolkodtam azon, milyen hülyeség, hogy mi vásárlók fizetünk azért, hogy a pólóinkon hol kisebb, hol nagyobb feliratok formájában hirdessük a gyártó céget. Valószínűleg egy Jason nevű amerikai srácnak is valami ilyesmi járhatott az eszében, azzal a nagy…..
Pedig kész van, a fejlesztők elküldték Cupertinóba, ahol visszadobták. A nyolcvanas évek nagy slágereivel játszhatnánk, de a programozók munkája nem jelenhet meg az AppStore-ban, mégpedig a szabályzat egy elég egyértelmű kikötése miatt:Egy alkalmazás nem telepíthet vagy…..
Érdekes koincidencia (ahogy egy volt tanárom mondaná felállítva a hátamon a szőrt), hogy miközben a Windows 7 nevében egy minden ízében megújult rendszerre utal, miközben Ballmer szavai szerint "egy Vista, csak sokkal jobb", addig a Snow Leopard pont ellenkező irányba tart.…..
Én a nindzsa szót különösen szeretem, mert a Práter utcai általánosban a cigány csajok így hívták a pinát. (Azóta megtudtam, hogy mindzsa az igazából, de az osztálytársnőim úgy gondolkodtak, hogy jobb, ha a szónak van értelme is, ezért konzekvensen nindzsáztak.) Talán…..
Belsőség Bőregér ha gyúr... 2008.11.12 12:40:00
Anno a csehektől rengeteg becenevet kapott, nekem a bőregér mellett leginkább a lefordíthatatlan "hadrolet" tetszett. (Ami leginkább rongyrepülőt jelent). Winkler ugyan rémülten konstatálta, hogy a mozgássérülteknek (is) készült jármű használata felért egy…..