Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacrosseteamhungary

93 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlenül izgalmas mérkőzést játszott Anglia és Izrael válogatottja a 2016-os Férfi Lacrosse Európa-bajnokság döntőjében kétezer néző előtt, a gödöllői Szent István Egyetem 1-es pályáján. A csapatok fej-fej mellett mentek, az első félidő végén Izrael vezetett egy ponttal (2:3), a játék második…..
A 17. helyet szerezte meg a magyar válogatott miután Spanyolország csapatát is legyőzte a magyarországi rendezésű 2016-os Férfi Lacrosse Európa-bajnokságon. Az utolsó helyosztón a hazaiak esőben vonultak ki a műfüves pályára, és meggyőző játékkal elhozták az első három negyedet (3:2, 4:0, 3:1), az…..
A rájátszás 3. napján Dánia volt Magyarország ellenfele a lacrosse Eb-n. A dánok jobban elkapták a ritmust, a késő délelőtt kezdődött mérkőzés első negyedében 2 gólt lőttek a hazaiaknak. Az első negyedben egy sérülés miatt meg kellett állítani a meccset: egy védőt a fején talált el egy kapura…..
Az utolsó előtti nap még a helyosztó meccsek előtt is keményen küzdöttek a csapatok, hogy minél előrébb kerüljenek a ranglistán. Repültek az ütők, szökkentek a játékosok... kukkantsatok bele a Lacrosse Eb izgalmaiba: photo: Oskar Polak..
A címvédő fölényes győzelmet aratott Finnország válogatottja fölött a negyed-döntőben, a meccs vége 14:1 az angoloknak, akik így biztosan ott lesznek a szombati döntőben. Ellenfelük Izrael lesz, miután nagyon izgalmas meccsen, de meggyőző fölénnyel 10:3-ra megverte Wales…..
Csütörtökön fény derült arra, hogy mely csapatok csapnak össze az bronz és arany meccse. Már csak két nap a fináléig, pénteken a helyosztók mellett még folytatódnak a rájátszás mérkőzései is. Addig is, jöjjenek a legjobban sikerült fotók a 8. napról. photo: Oskar Polak..
A csehek az A csoport 4. helyéről mentek a rájátszásba, ahol a C csoport 3. helyezett Svédország volt az ellenfelük. A svédek jobban kezdtek, az első negyed végén 3-0-ra vezettek a németek dobogóesélyeit is veszélybe sodró csehek ellen, de végül, szoros küzdelemben Csehország…..
A rájátszás meccseit és a negyeddöntőket játszották le a fiúk tegnap. Oskar Polak lőtt néhány jó képet a tegnapi napról. photo: Oskar Polak..
Hatalmas izgalmak, fáradt csapatok és egy súlyos sérülés a csoportkörök utolsó napján. Az A Csoportban Németország Csehország válogatottjával csapott össze. A németek számára sorskérdés volt a meccs. A csehek remekül kezdtek, az első félidő végén egy ponttal vezettek a…..
A csoport mérkőzések utolsó napjának legjobb képei. Kemény küzdelmek egy kissé hűvösebb időben. Ma már a rájátszásra készülnek a csapatok! Photo: Oskar Polak..
A selejtezők utolsó előtti napjának legfeszesebb meccsét Lettország és Németország játszotta. Eddigi teljesítménye alapján mindkét csapat esélyes volt a dobogóra. A meccset hihetetlen küzdelemben végül a németek nyerték 8-3-ra, ami azt jelenti, hogy ha a németek nem kapnak ki holnap a csehektől - és…..
lacrosse EC2016 5.nap: A nap képei 2016.08.02 15:02:27
A selejtezők utolsó előtti napjából válogattuk ki a legjobban sikerült képeket. photo: Oskar Polak..
lacrosse EC2016: Pillanatképek 2016.08.01 19:18:00
Meleg van, de a szurkolók igyekeznek nemzeti színekbe bújni és bújtatni mindent körülöttük. Ebből készítettünk egy rövidke képválogatást. photo: shutterlax.com..
Tegnap (vasárnap) a fülledt idő, a megannyi lejátszott meccs okozta fáradtság és izomláz is nehezítette a csapatok dolgát. Kukkantsatok bele, hogy az említett viszontagságoktól eltekintve miként is küzdöttek a csapatok a 2016-os Lacrosse Eb 4. meccsnapján...
Se nem hokiként, se nem rögbiként aposztrofálta a lacrosset a faktor.hu. A mi kis egyre népszerűbb sportunkról lőtt néhány fotót Sulyok László. A galéria első felében mi püföljük az olaszokat, a második felében már az izraeliek küzdenek az oroszokkal. photo: Sulyok László..
Közeledik a csoportmérkőzések fináléja - Oskar Polak képeiből összeválogattuk azokat, amelyek a leginkább visszaadják a 2016-os Lacrosse Eb hangulatát. Photo: Oskar Polak..
A selejtezők felénél járunk és egyre élesedik a verseny. Kukkantsatok bele a 3. nap meccseibe: ..
A selejtezők felénél járunk és a 2016-os Férfi Lacrosse Európa-bajnokságnak eddig 6 veretlen csapata van. A csoport: Anglia (3 nyert meccsel) B csoport: Skócia (3 nyert meccsel) B csoport: Finnország (2 nyert meccsel) C csoport: Izrael (2 nyert meccsel) C csoport: Svédország (2 nyert…..
A selejtezők félidejénél tart a 2016-os Férfi Lacrosse Eb. A 3. napon sérüléssel kezdődött a magyar válogatott lettek elleni mérkőzése. Kuzmics Balázst (#10) sisakja alatt, a tarkóján találta el a labda. Kiváló védőnk nem folytathatta a meccset, cserélni kellett. Kuzmics sérülése nem súlyos,…..
A 2016-os Férfi Lacrosse Európa-bajnokság első napján játszott egymás ellen Dánia és Norvégia válaogatottja, A norvégok 24-2 verték a dánokat. Egyenlőtlen küzdelem ide, egyenlőtlen küzdelem oda, a meccs végén a két nemzet barátságának jelképeként a dánok egy viking tülköt adtak legyőzőiknek. A…..
Hatalmas lövések, nagy védések és küzdelem a középdöntőbe jutásért. Most megnézhetitek az Eb legjobban sikerült pillanatait!..
A Lacrosse Eb második napja is nagy izgalmakkal volt telt. A srácok már nem az esős, zord időjárással, hanem a hőséggel küzdöttek meg. Oskar Polak, a bajnokság hivatalos fotósa örökítette meg a felejthetetlen pillanatokat. Most ezek közül emeltünk ki 6 jól sikerült képet. photo: Oskar…..
A magyar csapat bevette a Lánchidat, majd a 2016-os Lacrosse Eb pályáin is kipróbálták a magyar mezeket. A tegnapi magyar - olasz meccset ezekben a mezekben nyerték a srácok. Lapozgassatok és kövessetek minket facebook-on. photo: Agnes Vaczi photo: Agnes Vaczi photo: Agnes Vaczi  ..
A rengeteg fotó közül kiválasztottuk a Lacrosse Eb legjobb lencsevégre kapott pillanatait. A bajnokság hivatalos fotósának képei visszaadják a torna fergeteges hangulatát. Szemezgessetek kedvetekre! photo: Oskar Polak..
Oskar Polaknak, az Eb hivatalos fotósának hála, rengeteg fénykép, folyamatosan frissülő galériák a kép mögött.  fotó: Oskar Polak..