Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zizikapitány

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Ahogy azt már előző posztjaimban is írtam, szoktam trnd-s tesztelésekben részt venni. Most a dm active beauty kártyát tesztelem a barátaimmal és a rokonaimmal együtt. Kaptam a trnd-től egy saját kártyát, amin 300 pontot jóváírtak, hogy meg tudjam tapasztalni én is…..
  A bemutatkozásomban már említettem, hogy szoktam különféle termékeket tesztelni a trnd jóvoltából. A trnd a termékek és szolgáltatások megismertetésének új formája. Ehhez a regisztrált trnd-partnerek maguk választhatják ki, mely projektekben szeretnének részt venni. Mindez…..
Üdv a kedves Olvasónak (és a gorombáknak is), Én lennék Anyu, aki innentől kezdve kéretlenül osztja az eszet. Kreatív álnév, nemde? Még szoknom kell ezt a megszólítást, ugyanis csöpp porontyom aki szájából ezt hallhatnám, egyelőre az ebihaltól csak kissé fejlettebb…..
Sziasztok! Zizikapitány vagyok, kezdő blogíró. Hogy miért kezdek blogot írni? Sokminden motoszkál a fejemben, olyan témák, amik szerintem minden 30 év feletti nőt izgatnak. Késői gyerekvállalás, munkahelyi és családi gondok, ki mit rontott el az életében, milyen nehézségekkel…..