Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ilona Magyar

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Ilona Magyar 2016.09.29 19:36:28
Szerintem kezdhetsz csomagolni dr. K.E.!! Meg lesz az 4 millió +1 szavazat, győzni fog a józan ész. Én sem szeretem Orbánt, és az sem érdekel, ha ez a népszavazás most az ablakon kidobott pénz, de inkább biztosítsuk be magunkat duplán, hogy ne toloncolhassanak ide hozzánk muszlim hordákat és más primitív bagázsokat. Kösz, de van családom, barátaim féltem őket, rémisztő hogy válogatás nélkül mindenkit megerőszakolnak, 70-80 éves idős asszonyokat is , és mai hír, hogy 8 éves kislányt erőszakolt meg egy rohadék migráns Németországban. És képzeld, én nem akarok olyan országban élni, ahol olyan "emberek" élnek körülöttem akik a nőkre nem emberként tekintenek, ahol a férfiaknak mindenre van joga, a nőknek meg semmire sem. Hány fotót is láttunk az ide betörő migránsokról, hogy a nők mezitláb kullogtak a férfiak mögött 2-3 csomagot és legalább 2 gyereket cipelve, míg a férfiak zsebre dugott kézzel Nike cipőben ballagtak ? És kösz de nincs szükségem olyan "kultúrára" ahol pedofíl módon kislányokat kényszerítenek hozzá aggastyánokhoz, és ahol a nemi erőszak után az áldozatot kövezik meg, mert nőként csakis ő lehetett a hibás. Egy kicsit kulturálódhatnál, hogy milyen kemény az élet ezeknél : www.libri.hu/konyv/jean_sasson.a-fatyol-mogott.html (Vagyis inkább csak a a férfiaknak van élete, a nőknek egyáltalán nincs. Az nem hiszem, hogy életnek nevezhető, hogy még azért is küzdeni kell, hogy a sült krumplit be tudd szuszakolni a szádba, a burka alá...) Olvastam a könyvet, hát nem egy könnyű elalvás előtti olvasmány. És ez még a viszonylag felvilágosultabb Szaúd-Arábiáról szól, akkor milyen durva lehet a többi ország, ahol még begyepesedettebben vallásosak. Szóval hajrá, és kellemes létezést Londonban, remélem lesz majd sok , szép színes szomszédod! Hidd el ismerem őket, számos ázsiai (főleg indiai kollégám van) cseppet sem rajongok értük, mivel már megismertem őket....
A parlagfűről, amely több százezer allergiás beteg életét keseríti meg, újabban internetes oldalakon és körlevelekben azt terjesztik, hogy nem irtandó gyom, hanem becsülendő gyógynövény. Lássuk a növény „védelmezőinek” fontosabb téziseit, és azt is, hogy mi a valóság: "A parlagfű latin neve:…..
Ilona Magyar 2015.11.05 13:20:22
@Csillagszemű Juhász: Sajnos, én a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy igenis létezik gyógyszergyártó lobbi. Hosszú évekig szenvedtem súlyos asztmában, szteroidokkal tömtek, csak vegetáltam, nem sportolhattam, a szteroidok csak elnyomták a gyulladást, gyógyító hatása nem volt. Egy véletlennek köszönhetően gyógyultam ki a súlyos asztmámból, a térdemben lévő komoly porckopásomra aranykolloidot kezdtem el inni. Kb. 3 hónap alatt meggyógyultam, egyszercsak arra eszméletm, hogy jé tünetmentes lettem, eltűnt a fulladás!! és a porckopásom is tökéletesen helyrejött (az arany kitölti a porcokat). Az aranykolloid túl olcsó, túl egyszerű, (csak tisztított víz + nanoméretű arany részecskék) nincs rajta nagy profit, nem érdekli a gyógyszergyártó cégeket. (egy kétdecis aranykolloid kb. 1500 Ft, a magyar gyártótól) Jó pár év szenvedést megspórolhattam volna, ha ezt tudom, hogy létezik gyógyító szer, ha megkaptam volna az orvosomtól. De lehet, hogy nem is tudnak róla az orvosok, ez a szomorú, legalábbis az én orvosom nem tudott róla. Az orvosok még mindig ott tartanak, hogy az asztma gyógyíthatatlan betegség, holott ez nem igaz!
Náray Tamás divattervező D. Tóth Krisztának adott interjút a közelmúltban, éppen aznap készült a beszélgetés, amikor a divattervező bemutatta 2016-os téli kollekcióját a Művészetek Palotájában. Így az ismert tévés a kulisszák mögé nézhetett, s kiderült számára, ki…..