Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kétszerkettes

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
Névvel visszaélni egyszerű átverésnek tűnik. Végy egy megtalálható, ismert webshopot, kicsit alakítsd át a nevét, esetleg rakd bele az ÁSZF-be az eredeti céget és már várhatod is az eltévedt vásárlókat. Ez történt a Prime Home bútorbolt esetében is, akik először meglepődtek a vásárlók…..
kétszerkettes 2020.04.23 10:03:12
@a fekete krindusz: te egy igazi hülye gyökér vagy.
via GIPHY Olvasónk még azelőtt elindította a hitelkérelmét, hogy kiderült, december 31--ig nem kell fizetni a lakossági fogyasztási hitelek törlesztőrészleteit. Nem erre alapozott akkor, amikor a felvette a kapcsolatot a Cetelemmel és úgy tűnt, hogy nem is lesz gond a folyósítással. Jó adós, jó…..
kétszerkettes 2020.03.24 08:51:24
@jegeskaveee.:
nyerészkedik (ige)
Fájl:Nyerészkedik.jpg

Erkölcstelenül hasznot szerez mások szorult helyzetének kihasználásával; nem tisztességes, törvénytelen eszközökkel, kizsákmányolással, becsapással meg nem engedett jövedelmet szerez, illetve erre törekszik.
Márta és a két tűzhely, na meg a címirat mind mind egy kommunikációs fekete lyukban keringenek hetek óta. A Posta és az Euronics nem tudja megoldani a helyzetet, szóval nem tudni, min rotyog majd a karácsonyi töltött káposzta, de a jelenlegi állás nem biztató.  Szükségünk volt egy kombinált…..
kétszerkettes 2019.12.05 12:07:59
@KaTe: Te úgy vennél még egy tűzhelyet, hogy még nem kaptad vissza a régi árát? Na, szép!
Olvasónk a megszokott márkájú öblítőjébe csalódott akkorát, hogy a gyártót is megkereste a problémával. Ugyan a mosógép, a mosógép aktuális a tisztasága, a program, a hőmérséklet mind mind befolyásolja az illat erősségét, ha semmit nem érezni a ruhán, az valóban nem indokolt. Az erről folytatott…..
Emese egy hónapja küzd ezért, hogy az Energiapp hibájából félrekönyvel (nem is könyvelt?) befizetést valahogy megtalálja feneketlen rendszerében az ELMŰ. A telefonálás, e-mailezés azonban egyelőre falra hányt borsó, a villanyóra meg áll, ha nem fizet. 2019.09.29 Az Energiapp telefonos…..
kétszerkettes 2019.10.31 13:13:41
@nagyonköcsögduda: te király vagy! Ha esetleg felénk jársz, fizetek egy kávét!
:))
Olvasónk fiának nem jött be a Decathlonba vásárolt úszószemüveg, ezért olvasónk arra gondolt, hogy a reklámszöveg szerint jár el és inkább visszaviszi az áruházba. De ott nem az történt, amit várt, a pénzét nem kapta vissza, mivel a szemüvegnek valójában nem volt semmi baja.  Vásároltunk a…..
kétszerkettes 2019.10.30 10:35:01
@kétszerkettes: sztorno, az előző hozzászólásom volt az igazán adekvát, ez csak hitvány másolat csupán.
kétszerkettes 2019.10.31 13:09:10
@Baldrick68: ha dicsérsz egy multit itt, akkora zavart keltesz a rendszerben, hogy megszűnhet az univerzum is. Ezt soha, ismétlem SOHA ne tedd többé!
Mi van akkor, ha a szolgáltató azt mondja, megszűnik a tarifacsomag, amit épp használunk és felajánlj egy másikat. A naiv ügyfél feltételezheti, hogy a meglévőhöz hasonlót kínál, az alapos és felkészült ügyfél pedig utánajár az új tartifacsomagnak és feltételeinek. 2019 május 17.én A felhívott…..
A költöztetés külön műfaj, egy egész lakást felpakolni, elszállítani és az új helyen kirámolni nem egyszerű, viszont sokféle hibalehetőséget tartalmazó mutatvány. Az átlagembernek viszonylag ritkán van szüksége erre a spéci szolgáltatásra, így valószínűleg a család/haverok/ismerősök mikrokörnyezet…..
kétszerkettes 2019.03.14 10:51:21
Tanulságos interjút adott az MTA elnöke az index.hu-nak.  Arról, mit jelent a diktatúra és ő miként fogadja ezt el.  A világhírű tudós, Lovász László, elismervén azt, hogy ő nem politikus alkat, akarva-akaratlanul elmondja, hogyan fogja az Orbán-rezsim tönkretenni a magyar tudományos élet egyik…..
kétszerkettes 2019.02.14 13:25:30
@paraszthajszal:végigolvastam hozzászólásod. Gondolom te fideszes lehetsz.
Sejtem mi/ki lehet a libbant...nyilván aki liberális.

Esküszöm nem akarok érveid csapásai ellen kétségbeesetten parírozni, ezért nem is érdeklődnék inkább, hogy a kommentem mely részében találtál magadra vagy elveidre nézvést politikailag (eszmeileg netán) kifogásolhatót... stadionépítés, tao-pénzek baszki... reggeltől-estig nyomod mi?!
kétszerkettes 2019.02.14 13:46:13
@paraszthajszal: "...azt sugallva".

Oké, most már értem.

Te elolvastad amúgy az eredeti hozzászólást? Ha belekötsz abba, hogy a válaszom gúnyos, vagy netán elitista, azt elfogadom, de, hogy 'sugallva'? Öreg...

Az aktuálpolitika meg fog ölni, hidd el. Lásd most is össze-vissza sugall neked mindent egy szimplán gúnyos, elitista (vagy amit akarsz) komment. A faszom sem írt semmit a zakadémikusokró' meg a zadófizetők pénzérő' Az valami katasztrófa, hogy ennyire elvette az eszed/eszetek a Zaktuálpoltika.
kétszerkettes 2019.02.14 14:29:04
@paraszthajszal: tartom amit írtam. Elvette az eszed az akutálpolitika.

Az idézetben van igazság ez kétségtelen: tán ünnepelni is lehetne vagy szét lehetne cincálni akár a formális logika mentén , vagy esetleg kritizálni a központozás fájó hiányát, de minek? Kinek?

A közélet nem egyenlő a politikával tesó.
Egy közeli hozzátartozó elvesztése nemcsak érzelmi traumát jelent, hanem sokszor óriási anyagi megterhelést is a családnak. A kiadási problémának az enyhítésére a cihában gyűjtött temetéspénztől a kegyeleti biztosításokig terjedő széles skálán többféle megoldás létezik. Utóbbinál szokás szerint nem…..
kétszerkettes 2019.01.22 09:43:29
@Peti817172M: Kicsit javítanék: elvben (hangsúlyozom elvben) a hamvasztó-üzemet is megválaszthatod (elvben ki kéne írni minden tem. irodán az összes magyarországi krematórium árait). Másrészt a halott szállító céget is te választhatod, erről nem rendelkezhet önhatalmúlag az orvos, vagy a kórház, különben törvényt sért (az Eü.-t és Kegyeletit is). Az már más lapra tartozik, hogy a gyakorlat nem ezt mutatja...
Budapest mind halottszállítás, mind a kórházak tekintetében már évtizedek óta fel van osztva a vállalkozók között, ez van.
Itt kell lenned, hogy elhidd, de ha itt vagy, elhiszed. Simán. Mert neked is megvolt, ezerszer. Átlagos ügyintézős nap itthon. T. Homár, Egy kis szösszenet, a mai napomról. Lennének unalmas fényképek és emailek, de minek ezzel még hosszabbá tenni a mai napi teljesítményem. Álljon itt a nyers…..
Sajnos, nem találtunk jobb szót, minthogy bunkóság. Kósa Lajos, Tarlós István és Hoffmann Rózsa nyilatkozott a CEU-ügyről, a Dumb és Dumber című film színvonalában. Kilógott a kapanyél...
kétszerkettes 2018.12.07 13:14:44
@balcán maxval bircaman:
Teljesen egyetértek veled. Bár, hadd legyek őszinte, kissé zavar ez a puhapöcsüként is értelmezhető fidesz hozzáállás. Elköltöztek, pedig mindet be is lehet volna zárni, amiért a Soros Gáza nyújorki milliárdos embercsempész és ázsent provokátőr léghajóját tolják...
Potrien Ursula, Celine Dion, az asszisztens, Hókuszpók és a többiek – mindannyian egy svájci hotel alkalmazottai, melynek hétköznapjaiba Ütvefúró segítségével tekinthetünk be ismét. Nem mellesleg az is kiderül, milyen feltolni egy kétméteres rámpán egy megpakolt, egymászás…..
Vannak olyan fotók, amelyek örökre beégnek az össznépi tudatalattiba és ez is egy közülük. A kétéves hondurasi kislány az USA – Mexikó határhoz közeli, texasi McAllenben sír a félelemtől, miközben édesanyját átkutatják és őrizetbe veszik a határőrök...
K-Blog Nem regisztráltunk 2017.07.13 13:08:12
Tegnapig kellett volna a civilellenes törvény szerint regisztrálnunk külföldről támogatott szervezetként. A K-Monitor idén áprilisban, a törvény tervezetének nyilvánosságra kerülésekor úgy döntött, ilyen szabályozásnak nem tesz eleget. Már akkor elmondtuk, hogy az ellenállást tartjuk a helyes…..
kétszerkettes 2017.07.13 14:57:17
@MaxVal BircaMan HJCD:
Ez így van. Teljesen egyetértek. Ezek mindig leleplezik magukat. Egyszer én is láttam civilt, az például teljesen leplezetlenül, mondhatnám kendőzetlenül lobbizott. Olyannyira zavart a ténykedése, hogy lelőttem. Nem halt meg, ezek nem halnak meg soha.
Csak lobbiznak.

Amúgy üdvözöllek innen ahol vagyok, és kívánom ,hogy kerülj te is oda ahová való vagy.
Nagyon úgy fest, hogy második nekifutásra sem jut el odáig az ellenzék népszavazási kezdeményezése a vasárnapi boltbezárással kapcsolatban, hogy megkezdődjön az aláírásgyűjtés, mivel egy „szemfüles” magánszemélynek ismét sikerült megelőzni beadványával az MSZP-t, amely…..
kétszerkettes 2015.11.02 12:33:50
@ulpius66: Egysíkú gondolkodásod menti szélsőséges megnyilvánulásod. Ne változz meg, jó vagy így.
Igazából kár is lenne érvelni -akár a kérdés mellett, akár ellen-,olyan jól megfogalmaztad azt, hogy miért is hülye aki bedől egy politikai pártnak.
Ha mégis lenne népszavazás, te feltétlenül gyere el és szavazz. Pont vasárnap lenne, ha lenne...
kétszerkettes 2015.11.04 09:26:24
@bbrrr: Hagyd abba. Te egy értelmes ember vagy, hagyd abba.
Mondanám, hogy költözz el, de ott az a sok kerítés, nem lenne hová menned.

Anyúúúúú! Mijazaszervilis??
Nem tudom kisfiam, kérdezd meg azt a 'bbrrr' nevűt.
kétszerkettes 2015.11.04 15:41:03
@bbrrr: Sokkal szimpibb vagy ha nem térítesz. Csak így tovább.
Minden célzás nélkül: a világ sokkal gazdagabb lenne, ha nem dőlnénk be politikusok ökörségeinek.
Csak úgy élnénk...ahogyan szeretnénk, mert azt hisszük úgy kell. Vásárolnánk vasárnap, de ha nem akarunk akkor hétfőn, vagy tudomisén mikor...ej, be szép is lenne!
Bocs, tényleg az utolsó B) ..
kétszerkettes 2015.10.30 13:35:35
kétszerkettes 2015.10.30 13:36:14
kétszerkettes 2015.10.30 13:36:48
Subba Hétfő! 2015.10.19 07:03:00
..
kétszerkettes 2015.10.27 08:43:39
@digitime: Biztosan nem. Tévedsz.

Ezzel pedig racionális, a dialektika minden ismérvét magán hordozó, kétségkívül előremutató vitánkat lezártnak tekintem.
Amennyiben meg kívánod ismerni a világot nyugodtan fordulj hozzám ismét, gátlások és fenntartások nélkül.
kétszerkettes 2015.10.28 11:26:07
@digitime: Ahogy gondolod. Természetesen akceptálom a döntésed. Biztosan valami borús lelkű introvertált személyiség lehetsz, ha ennyire zavar a segíteni akarás. Nem segítek akkor. Bukdácsolj tovább az élet útvesztőjében, ha ez neked megfelel.
Attól tartok te tévedtél el ebben a farkasmosolyú világban és talán szégyelled beismerni.
Bocsánat.
kétszerkettes 2015.10.29 15:56:43
@digitime: Annyit tudhatnál, hogy az ész azon kevés dolgok egyike amit nm lehet osztogatni, ergo nem is fogyhat el.
Keresek valaki mást beszélgetni te túlontúl egysíkú vagy butitime (színes fények, külföldi sztárok..hadd gondolkodj egy kicsit)
Subba Fasza napot mindenkinek! 2015.10.27 09:00:00
Ez is egy tehetség, mindeközben spot the puna B) Köszi Andi!..