Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács István1234

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ügyeletes nindzsa Amerikából. Pedig egy japán halász fia, és tényleg Japánban született. Kiskorától kezdve karatéjozott és a legrangosabb karateversenyt is megnyerte. De ő színész akart lenni. Nagy bemutatkozása az Enter the ninja - e blogban már méltó módon kitárgyalt -…..
Négy hónapig kereste, mire meglelte a helyet. Aztán három hónapig építette, csinosította, mire elkészült. Néhány hete már kipróbálta, szerdán pedig egy nagyszerű versennyel fel is avatta a Darts Hercege a stílszerűen Prince of Dartsra keresztelt szentélyt. A belváros szívében, a Nagykörút tövében, a…..
Ausztráliában a negyeddöntőkkel folytatódott a Sydney Darts Masters, és igazán szoros meccs nem is volt a mai napon sem. A legsimább talán éppen Phil Taylor és Gary Anderson meccse volt, amelyet Taylor 10-re nyert meg. Dave Chisnall, Peter Wright és Michael van Gerwen jutott még az elődöntőbe, de…..
Kovács István1234 2016.08.20 11:31:36
Egy fantasztikus mérkőzés után ezúttal a holland világelső, Michael Van Gerwen emelhette magasba a World Matchplay trófeáját, legyőzte a sorozat tizenötszörös bajnokát, az angolok nagy kedvencét, Phil Taylort. Mind a ketten nagyon erős játékot mutattak be, de a brékek és a kiszállók ezúttal a…..
Kovács István1234 2016.07.25 07:49:06
ez várható volt, de a 4 break elég tetemes különbség..
ennyivel jobb Mighty és ennyire berozsdásodott Phil-papa :/

viszont pl amit ezalatt a video alatt művelnek a MvG fanok:

www.youtube.com/watch?v=X-f210vcyyw

az elég szánalmas

értem én, hogy szerintük ő az Isten, de elgondolkodhatnának hol lenne a kedvencük és egyáltalán a darts sport Phil the POWER Taylor nélkül...
9 Nyíl Taylor kivégezte Andersont 2016.07.23 23:46:42
Na jó, nem volt kivégzés, ám Mr. Power nagyon megverte Gary-t a World Matchplay elődöntőjében. Végig irányította a meccset és végül 16-7-re nyert. A másik ágon Michael van Gerwen hasonló könnyedséggel nyert Adrian Lewis ellen. Vasárnap tehát jön a szuperdöntő. A Holland, vagy az Öreg? Óriási meccs…..
9 Nyíl Így is lehet csinálni 2016.07.23 13:47:35
Néhány napja szemtanúi lehettünk egy olyan jelenségnek, mikor két játékos nem igazán szívleli egymást és ezt ki is mutatják a tábla előtt és mögött. Az este lezajlott a maradék két negyeddöntő is, ahol óriási csatákban dőlt el, ki juthat tovább a World Matchplay elődöntőjébe. Amellett, hogy a…..
Ma este lezajlott a World Matchplay negyeddöntőiből az első két mérkőzés. A tábla elé lépő játékosoknak már csak a nevük is garancia volt a magas színvonalhoz, de teljesítményük is igazolta őket. Nézzük, hogy alakultak a 16 nyertig tartó mérkőzések...
Sok ember számára érthetetlen lehet, hogy ez a két klasszis, Adrian Lewis és Gerwyn Price miért viselkedett - mondjuk úgy - érdekesen egymással a tegnapi World Matchplay nyolcaddöntőjében. Ennek jártunk kicsit utána, hogyan is kezdődött ez az egész cirkusz?..
A mai Figyelő közölt terjedelmes cikket az MTVA körüli ügyekről, mint például az M4-hez kerülő új munkaerő, a riói olimpia és Mészáros Lőrinc felbukkanása a köztévé székházában. A magazin információi szerint az M4-től nem túl elegáns módon elbocsátott Mezei Dániel, Zelenyánszky Balázs és Suba Kata…..
Új előzetes érkezett a Függetlenség Napja: Feltámadás filmhez. Zúzós, látványos és akciódús! Ne hagyjátok ki!..
A Premier League történetében hetedszer fordult elő, hogy valaki kilenc nyilas kiszállót produkáljon. Ráadásul erre négy évet kellett várni. Taylor háromszor, Barneveld kétszer, és Simon Whitlock után Adrian Lewis is bekerült ebbe az elit társaságba. Taylor elég simán legyőzte Barneveldet, míg…..
Kovács István1234 2016.04.17 23:21:04
Január nyolcadikán bemutatkozott a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) frissen alakult junior szakosztálya. A szakosztály első programjaként beszélgetésre hívták Szirmai Gergely youtubert, videóbloggert, aki a közönségnek elsősorban a Hollywood Hírügynökség című videóblogból lehet ismert.…..
Kovács István1234 2016.01.19 12:02:58
Bakizni emberi dolog, bénázni is, a technikának meg megvan a maga ördöge, mint tudjuk, de mindez így egyszerre sem menti az M4 Sport tévé (mostantól: Nemzeti Sportadó) első hetét, mert ha már 5,4 milliárd forintot rászántak egy tévéadó indulására, akkor legalább ésszel…..