Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szolgáltatás

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SEAL-ből lett titkosügynök önéletrajza Több mint három évvel ezelőtt jelent meg a 100 halálos technika a túléléshez című útmutató, amelynek kiadását nemcsak Magyarországon nézték ferde szemmel a hatóságok. A haditengerészeti kommandósból lett egykori titkosügynök, Clint Emerson ugyanis számos…..
50 éve, 1971. február 2-án írták alá Ramsarban a vizes élőhelyek védelméről szóló megállapodást és nyilvánították február második napját a Vizes élőhelyek világnapjának. A nemzetközi egyezményhez Magyarország is csatlakozott, így számos hazai vizes élőhely került védelem alá. Vizes élőhelynek azokat…..
szolgáltatás 2019.03.20 12:32:51
@krisss93: Civilként kérdezem: ez most komoly? Ha veszek vagy eladok egy ilyen ruhát retorziótól kell tartanom ?
( nincs ilyen ruhám de tetszik:))
szolgáltatás 2019.03.20 14:34:13
@krisss93: Köszönöm,így már tiszta.
Mert a szolgáltatás nem csak a nagyobb városokban, de vidéken is egyre inkább komoly problémákkal küzd. Már a kisebb településeken sem olyan szívélyesek az eladók. Az előző faluban és környékén nem tapasztaltam ilyesmit, csak a szomszédos város kínai boltjában volt folyamatosan morcos az egyik…..
Bevallom, a wellness hotelekre és egyéb szállásokra érkező panaszokat fentartásokkal szoktuk kezelni, mert néha még a dokumentáció alapján is nehéz eldönteni, hogy a körülmények vagy a levélíró érzékenysége áll a levél születésének hátterében. Most is ez történt. Még a fotók megnézésénél is…..