Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Briandrew

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szőcs úr, a kultúráért felelős államtitkár szerintem a kormány leggyengébb láncszeme, fogalmunk sincs, hogy mit csinál, de össze-vissza beszél mindenféle hülyeséget (giccsadó, pornóadó, finnugor-elmélet és a genetika stb). Egy szép nagy portré az államtitkár úrról itt.…..
     Ha epikus példát szeretnénk találni arra, hogy az egykor hajdanvolt erős magyar hogyan rohadhatott odáig, hogy gyurcsány ferenc arca bukkanjon elő a szétrebbenő döglegyek alól, akkor a Ferencvárosi Torna Club 90 utáni története kínál néhány párhuzamot. De ami…..
A Szaturnusz Mimas nevű holdját pontosan 221 évvel ezelőtt, 1789. szeptember 17-én fedezte fel William Herschel csillagász. Akkor még nem sejtették, hogy a Halálcsillag kering naprendszerünk második legnagyobb bolygója körül. Erre 2005. augusztus 1-én lett meg a bizonyíték, a…..
Briandrew 2010.09.14 22:59:10
@Tepsifan:

Az index titkosügynökei éjt nappallá téve kutattak utánad, míg végül megtaláltak és kitettek a címlapra! :))
Mandiner blog Orbán provokatőr 2010.09.14 11:21:00
Forrás: Der Spiegel  Méltatlan feledés övezi azt a Der Spiegelben megjelent összeállítást, amely a világ 9 provokatőrét veszi számba, köztük a magyar miniszterelnököt, Orbán Viktort. A provokátorok alatt a szerzők, akikből rögtön kilenc is van, lényegében azokat a…..
Briandrew 2010.09.14 14:58:49
@Waldi!:

Nem kedvelem Orbánt, de amit it összehordtál elég szánalmas! Nem más, mint kiforgatása az Orbán szavainak. Lehet, hogy hatalommániás és populista, de semmiképpen sem antiszemita vagy rasszista. Ja és roppant unalmas és nagyon gyenge összemosni a Fideszt a szélsőjobbal....
Briandrew 2010.09.14 15:20:45
@nem1rem1:

Ugyanezt csinálták Kaczynskiék is és ma a Lengyel gazdasággal példálózik mindenki. Kiharcolták, hogy igenis döntően számoljon velük az EU. Aztán őket sem otthon nem kedvelték túlságosan, sem pedig külföldön. Mégis utólag megérte....elgondolkodtató!
Briandrew 2010.09.14 15:21:26
@Waldi!:

Hagyjuk, a mérhetetlen elfogultsággal nem tudok vitatkozni!
  Beépítenek egy budapesti teret? - kérdezi kétségbeesve egy olvasónk. Nem is olyan rég szerepelt az Urabnistán a Nagycsarnok mögötti Csarnok tér parkosításának látványterve, ahol már a kommentekben is felmerült az épülő hotel terve. Kétségtelen, hogy az ott is bemutatott,…..
Briandrew 2010.09.13 11:54:19
@Androidus:

Persze, Budapest nem London. Sok tekintetben Budapest rendezettebb, mint London. Zöld parkokban és azok minőségében, mennyiségében és nagyságában soha nem tudja már megverni a magyar főváros a brittekét, de rendezettségben, egységesebb képben, és kevesebb putri kategóriákban már régen jobbak vagyunk!
Briandrew 2010.09.13 11:55:24
@Álmos:

Nem mondtam ilyet...de úgy értelmezed, ahogy akarod! A szemellenzőt pedig ezek szerint nem csak én hordom!
Briandrew 2010.09.13 12:04:13
@Álmos:

Igen...ezt írtam és ez így is van! Kivételek pedig vannak. Javaslom, hogy ne vitatkozzunk ezen tovább. Láthatóan te roppant elégedett vagy a pesti zöldterületekkel kapcsolatban én meg távolról sem...de ez nem jelenti azt, hogy isteníteném a "nyugatot" és lenézném akár a saját hazámat vagy otthonomat...
Egy hét alatt három beszédet is mondott Orbán Viktor, így talán kevésbé meglepő, hogy a szóáradatban szinte senkinek – magamat is beleértve – nem tűnt fel egy tanulságos oldalvágás. Szerencsére egy e-mail felhívta a figyelmemet; a miniszterelnök ugyanis, bár erről…..
Briandrew 2010.09.11 19:10:40
@akur:

Tudod TG azon kevés, józan emberek egyike, aki igenis ki meri mondani a Fidesz és OV hibáit. Nem kell szemmellenzőt hordani és feltétel nélkül mindent elhinni a Fidesznek vagy OV-nek csak azért, mert a nagy többség most épp őket magasztalja.
Óriási hibákat követtek el az elmúlt majd félév során. Az pedig szerintem is már túlmegy minden határon, hogy a Fideszhez, de elsősorban hivatalához hű és szakmailag kifogástalan Kovács Árpádot itt szidja. Kicsit nyisd már ki a szemed!
Amúgy én "eleddig" vad fideszes voltam, csak aztán ennyi szerencsétlenkedés után inkább nem kérek belőlük sem, mint ahogyan sem a maszopból, sem az lmp-ből és főleg nem a tapló jobblikból!
Briandrew 2010.09.11 19:18:57
@akur:

Nem fizeti senki, nekem elhiheted, mert ismerem személyesen.
Ő már hónapok óta megragad minden alkalmat, hogy egy kicsit megkaparja a felszínt. Érdemes ugyanis benézni oda, mert nem olyan szép csillogó a Fidesz és OV, mint ahogyan itt ma nagyon sokan vakon hiszik.
Persze TG-nek lehetnek rossz napjai, valamikor én sem egészen értem, hogy mit is akar kihozni a dologból, de alapvetően nem ír sohasem hülyeséget.
Briandrew 2010.09.11 19:25:04
@tbb:

Mondasz valamit...de mégis Számvevőszék elnöknek pont őt? Nem találtak ebben a 10 milliós országban valakit, akinek ne lenne vaj a füle mögött? Vagy legalábbis nem ennyire nyíltan pártlojális? Nem tudom elhinni...
Felborul a pálya: egyetlen politikai centrumból irányított kétharmados többség a parlamentben, a kormányfő akaratából hivatalba kerülő lojális vezetők az intézmények élén, októbertől minden bizonnyal szinte egypártivá váló helyi hatalom. Mi következik ebből, a…..
Briandrew 2010.09.10 12:14:31
@Hepci:

:)) Vicces de egyben szomorú...Fel sem merül benne, hogy csak azért, mert nem ért egyet a mostani vezetéssel, akkor márs szoclib meg szadeszes, meg zsidóbérenc...holott a valóságban olyan messze áll ezektől, mint az északi sar a délitől...
Briandrew 2010.09.10 12:18:44
Briandrew 2010.09.10 12:21:40
@Gali Máté:

Ez így van...csak a módszer nem mindegy szerintem. Nem látok különbséget a szoci vagy a fideszes tisztogatások között.
Szeptember 11 a barátság napja. Az arab-magyar barátságé. Soha jobb időpontot a barátkozásra, mint ezt a napot. A Jobbik persze nem provokál, tőlük távol esik a gondolatnak még a csírája is.Pedig, ha Novák Elődben is felmerül az ízléstelenség és provokáció gondolata,…..
Briandrew 2010.09.09 22:24:51
@Cuppanj a végére!:

Wow...akkor ezek szerint aki tőled eltérő véleményt fogalmaz meg az libsi...mindent értek, nincs is több kérdésem!
Briandrew 2010.09.09 22:58:43
@Cuppanj a végére!:

Én is a tiedre, így kvittek vagyunk! :)
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..
Briandrew 2010.09.09 19:33:47
@abandi:

Köszönöm a rejtett zsidózást. Csalódást kell okozzak, mert jobboldali vagyok és semmi közöm sem a zsidókhoz, sem az arabokhoz.
Micsoda zseniális "értelem" lakozik benned, hogy a nemtetszésemből egyből a származásomra következtetsz!
Briandrew 2010.09.09 19:42:42
@roki:

Ebből az egyből doktorálhatnak is....:)
Ha ez nem önkéntes rendőrködés, akkor semmi, de majd ti eldöntitek, hogy Tamás helyesen járt-e el akkor, amikor betolta a kocsija orrát egy igazi nagy büdös tapló autós elé, majd magát rendőrnek kiadva mentette önnön irháját. Ma azaz február 2-án kedden délelőtt 10.30…..
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..
A Disney úgy döntött, hogy a Miramax Films new york-i és a los angeles-i irodáit bezáratja, ami azt jelenti, hogy 80 embernek a szolgálataira nem tartanak tovább igényt. Hat Miramaxos film vár forgalmazásra éppen, pl. a Last Night, a The Debt és a The Tempest, ezekre az a sors vár,…..
- Figyu Laci! Simogasd már meg láncfűrésszel azokat a rohadt nyárfákat! Nem látom tőlük rendesen, ahogy Palika dönget a dzsetszkível.- Pazar ötlet kiasanyám! Legutóbb is égett a pofám az irigységtől, hogy a Fux Janiék milyen faszán rálátnak az apátságra a lanzsból.…..
Briandrew 2010.01.20 13:34:18
@M11an:

te most viccelsz? persze lehetne többet tenni a környezetért, de akkor emellett is menjünk el szó nélkül és tapsoljunk neki? vagy nálad mégis mi veri ki a biztosítékot, ha nem ez?
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
   Úgy tűnik, nemcsak Gyurcsány Ferenc ismerte fel, hogy a kínaiakkal nem érdemes rosszban lenni, hanem némi késéssel (a szükségesnél éppen 11 évvel később) Orbán Viktor is, legalábbis a Fidesz-elnök pekingi útja erről tanúskodik. Persze míg előbbi leszerepelt…..
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
A kéken villódzó képernyő előtt térdre rogy az emberség, a bennünk bujkáló György Péter a civilizáció végét kiáltaná, de kiszáradt a szánk. Sírnánk, de már nincs könnyünk. Vége mindennek, most már csak a neutronbomba fehér villanása tisztíthat meg mindent. A kultúra…..
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
Hiába volt naprakész, jól képzett, elkötelezett pedagógus a történetünkben szereplő fiatalember, elküldték, mert homoszexuális.SziasztokEgy általános iskolában dolgozom tanárnőként és egy kollégám történetét szeretném megosztani, akit azért küldtek el, mert meleg, bár a…..
Briandrew 2009.07.29 12:29:31
@vágtázó halottkém: :) ez persze lehet vicces de közben rávilágít valamire, akinek van agya és tudja is használni, nem is kell megmagyarázni....az a lényeg, hogy nem minden olyan egyszerű, aminek látszik!
Briandrew 2009.07.29 13:13:02
@wolff: én is kemény jobbos vagyok, nem is akármilyen befolyással....csak épp meleg, ami nincs rám írva....:)
comment:com Az év bulvársztorija 2008.11.19 13:03:00
Áldozatos, rendíthetetlen tényfeltáró munkájáért, az igazságot megvilágító, mélyenszántó publicisztikai tevékenységéért és az előítéletek elleni fáradhatatlan munkájáért, ezennel felterjesztenénk Táncsics-díjra a Szabolcs Online munkatársát. Reméljük, megkapja. Meg…..