Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacumoto

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
kacumoto 2011.02.08 22:40:06
Sajnálatos, hogy a Rossz Pc Játékok Sorozatnak vége van! :'( Én mindig nevettem, és csodáltam azt a kreatívitást ami benned és a videóidban van! Rengeteg ismerősömmel való beszélgetés során jöttél szóba, rengeteg nevettem együtt a haverokkal a videóidon. Lehet, hogy nem vagy legenda, de a műveid, egy rendkívül ötletes, vicces, ügyes emberre utalnak! A sorozat szinte teljesen beleépült a mindennapjaimba. Olyanná vált, mint mondjuk egy játszótér, ami mindig sok érdekességet nyújtott, ahova két-három naponta el lehetett látogatni. De most, hogy a sorozatnak vége, olyan mintha azt a játszóteret lebontanák, hogy a helyébe, egy szupermarketet építsenek. De én nem fogom egyhamar elfelejteni ezt a nagyszerű dolgot, amit alkottál, és szerintem ezzel mások is így vannak, hiszen annyi minden fog emlkéztetni erre. ( például a pólók, a nyereményjátékok, és persze az örök favorit mesterlövész is, amely immár egy kiemelt helyet foglalt el gépem egyik mappájában. :D ) Szerintem a City Interactive osok sem fognak egyhamar elfelejteni és szerintem ez fordítva is igaz :D :D :D Azt hiszem kimondhatjuk, hogy maradandót alkottál, a számítógépes játékok történelmében. Ha nem lett volna RPCJS akkor nem ismertem volna meg más játékbemutatókat, és én sem büszkélkedhetnék, egy videóval sem, és a rossz pc juniorok sem bontakozhattak volna ki egyhamar.
És szerintem, ez a búcsúvideó volt a legeslegjobb dolog, amit valaha a rajongóidért tettél, még ha a benne lévő információ nem túl vidám is. Nem csak kitettél egy bejegyzést azzal, hogy " Na gyerekek ennyi volt! Csá!". Ez szerintem egy nagyon, nagyon szép és becsületes dolog volt részedről, ami csak növeli tovább a tiszteletet. Én mindig élvezettel néztem a videóidat, és ezután is mindig élvezettel teszem. Sok sok szerencsét kívánunk neked a továbbiakhoz! Hiányozni fog a sorozat!
Üdvözlettel: az egyik legrégebbi RPCJS fan! :D
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.06.08 22:11:00
Sokan követelték, de én már annyira nem akartam, de most muszáj lesz, mert ezt képtelen vagyok úgy megvágni, hogy 15 perc körüli legyen. :-/Úgyhogy két rész jön, de egyszerre fogom megjelentetni mindkettőt. Hétvégén szeretném ha már fenn lenne, muszáj lesz valami határidőt…..
László megint összehozott egy jó kis dalt :) Nagyon köszönöm! Nagyon megtisztelő az ilyen.  Emlékeztetőül itt a korábbi dala is, amelyet az 1 éves szülinapkor raktam ki  ..
Gyíkcsapat Vegyessaláta by Szandi 2010.04.25 21:51:00
Itt egy kis vegyes Szanditol :D                    Aczél barát…..
kacumoto 2010.04.28 10:26:36
Gyíkcsapat Kukk :) 2010.04.25 17:19:00
Ez a régi kép gyönyörűen szemlélteti a másolás nehézségeit.                                 (Ez az első sikeres képbeillesztésem) Sikerült!!!!!:D Szem..
kacumoto 2010.04.28 10:19:23
Gyíkcsapat Március-április 2010.04.25 18:51:00
Egy kis válogatás…..
kacumoto 2010.04.28 10:16:40
Köszönjük meg az újabb nagyszerű képeket Kristófnak...golyo v nagyfejü                    Yeah...…..
kacumoto 2010.04.28 08:28:14
Nos, ha van az egész RPCJS-nak egy belső szégyenfoltja, akkor az ez. Nemrég találtam szortírozásnál egy játékot, amelyet még 2007-ben adott át személyesen 2 srác (az a találka volt egyébként az eddigi leghangulatosabb. Oda társult még egy "Rocky" nevű kommentelő is,…..
kacumoto 2009.12.23 11:56:47
@Dick Assman 25: Hogy érted azt hogy erotikus? :D
@roach: Sejtettem, hogy észre fogjátok venni, az utólagos szöveget. Már sokadszorra próbáltam azt a mondatot rendesen elmondani, és nem akartam, hogy pont a vége miatt kelljen újra kezdenem.
@Nomád01: Parancsára :D
@Rainse: Köszi. Ez jól esett. A szám címe Robert Dincan, Walk the fire. (csak 18 másodperces eredetileg, de van hosszabb verziója is a youtube - on.
@Atilye: Remélem nem vettem el az étvágyadat a spaghetti től. :D
@Laja (HT): Köszi.
kacumoto 2009.12.24 09:54:28
@Petya21: Hogy, hogy kínos? :D Nem akartam megbontránkoztatni senkit, csak poénnak szántam a megnyuvasztusz elnevezést.;)
A 2 másodperc leforgása alatt tartalmú mondat ismétlése szándékos volt, direkt el is torzítottam a hangomat, hogy jelezzem. Valahogy mégis sejtettem, hogy ez is szemet fog szúrni valakinek. :D
A jelenet ismétlés lustaságom eredménye. Mivel az a jelenet is tartalmazott evolúciós pontot, újra beraktam.
Köszönöm a kritikákat, és BOLDOG KARÁCSONYT!
A Play-On blog változatlanul tagfelvételt tart. Elérhetőség még mindig a linkblogban...
Még nincs youtube-on link, úgyhogy ne is keressétek. Gondoltam szakítok a hagyománnyal és most a "trailer" (ami inkább teaser, csak sokan nem ismerik ezt a kifejezést) korábban kerül ki, mint maga a videó És nem kell félni, nem fogom csúnyán kicsinálni a játékot.…..