Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E.Z. Anakilodi

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
30/40 Fábry - tévétükör 2016.03.26 00:07:09
Régen, hajdanában-danában egy Fábry Sándor nevű humorista képes volt arra, hogy megnevettessen egy országot. Vele született készsége révén érezte a poentírozást, válogatott szófordulatai bővelkedtek ívekben és dinamikában, filmgyári dramaturgként és forgatókönyvíróként rengeteg sztorit szippantott…..
E.Z. Anakilodi 2016.03.26 20:31:37
@enpera: De Fábry a sötét oldalon van, az ugyancsak kurvaszar heti hetes pedig az erő jó oldala amelyet hellerágnes világitó aurájával bevont ellenzéki humor fényét viszi tovább a szerző szerint, ezért őket nem szabad baszogatni.
A héten több pasi tette fel nekem azt a költői kérdést, hogy miért buknak a nők a bunkó pasikra. Pszichológusként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy sokat hallok arról, mit tartanak vonzónak a nők egy férfiban. Előre elnézést kérek az olvasótól a hatásvadász cím…..
Most akkor melyik képen ki van? Annyit elárulok, hogy mindhárom képen szerepel: Nina Dobrev (Vámpírnaplók, Kamuzsaruk, The Final Girls) De a címből sejthetitek a másik kettő színésznőt is: Emmanuelle Chriqui, akit leginkább Sloan-ként ismerhetünk a Törtetőkből Victoria…..
E.Z. Anakilodi 2015.11.19 16:42:57
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
De hogy! Mutatjuk: Az (ál)lap hátsó oldalán van egy keretes írás, amiben figyelmeztetik az olvasókat, hogy ez nem az a Magyar Hírlap, és csak azért jött létre, hogy pozitív, a kiadónak kedves híreket jelenítsenek benne, de lehet ez kevés lesz egy perben, mert a lap nevét, a…..
Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila - harsogja a nyomtatott hétfői Bors, és naná, hogy a mai Blikk címlapján is ott virít, hogy Árpa nem bírta ki összezárva Friderikusszal, félbeszakadt a forgatás!  A Borsnak egy bennfentes Tv2-dolgozó így mesélte el a…..
E.Z. Anakilodi 2015.10.26 13:03:24
Nem értem, esküszöm, valaki magyarázza meg, mert hülyén halok meg (lehet amúgy is, de mindegy): Mi a fenéért kellet kikockázni a szerencsétlen hattyú seggét a reggeli Tényekben? Szaros volt? Vagy mi?  ..
A PTC nevű gittegylet szerint az American Horror Story idei évada minden idők legkárosabb kontentje a gyermekekre nézve, írja a Hollywood Reporter. Jó, Ryan Murphy sorozatában van minden, csaj-csaj, csaj-pasi, pasi-pasi, csaj-csaj-pasi és pasi-pasi-csaj-csaj szex is, meg sok vér és…..
Ahány lap, annyiféle hozzáállás a Nagy Magyar Médiaháború avagy az újraértelmezett Októberi Sajnálatos Események tegnapi történéseihez (itt bővebben, itt összefoglalva) a nyomtatott és elektronikus sajtóban. Persze érthető, hogy egy kormányközeli lap nem foglalkozik az…..
E.Z. Anakilodi 2015.10.16 14:09:25
Hibahatáron belül A Struktúra 2015.10.15 17:11:35
Ez a blog azért jött létre mert a "Struktúra" felkért arra, hogy hozzam létre. Lehet másokat is felkértek erre, de ezt nem tudom. Dehát mi is az a "Struktúra"? Ez leegyszerüsitve egy olyan cég (vagy cégek) amely tudomásom szerint már rég Magyarországon is tevékenykedik. Nevét és…..
Hibahatáron belül Az alapok 2015.10.14 11:34:33
Az önellentmondás elkerülése végett, rögtön leszögezem, hogy a szögek egyszer kiesnek a helyükről, tehát amit ma mondok azt holnap vagy talán még aznap simán megcáfolhatom vagy egyszerüen ignorálom és így ellentmondásban keveredhetek saját magammal. Szóval erre számítsatok a…..