Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evaszlfk

100 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szeretnénk kiértékelni a tavalyi évünket és elkezdenénk megtervezni az ideit, íme 3 ingyenesen letölthető évtervező, és még néhány kreatív megoldás, amelyek tudatosan és élményszerűen segítenek megválaszolni az évünket érintő kérdéseket.  Vannak köztük mély átgondolásra alkalmas, alapos…..
  Ha szeretnénk kiértékelni a tavalyi évünket és elkezdenénk megtervezni az ideit, íme 5 ingyenesen letölthető évtervező, és még néhány kreatív megoldás, amelyek tudatosan és élményszerűen segítenek megválaszolni az évünket érintő kérdéseket.  Vannak köztük mély átgondolásra alkalmas, alapos…..
Halogatunk, késünk, elúszunk a feladatokkal vagy éppen frusztrálóan túlszervezettek vagyunk. Folyamatosan keressük a hatékony időmenedzsment módszer titkát, és talán most egy lépéssel közelebb juthatunk hozzá. Ráadásul csak 2 perc az egész… Íme a 2 perces szabály, a GTD módszer előszobája.   A…..
Van egy nagyon érdekes és elgondolkodtató önismereti feladat, amely során három szituációs feladatot kell megoldanod, miközben egyre kevesebb időd van. Először 4, aztán 3, végül pedig csak 2 perced van, ami alatt minél teljesebb választ kell adnod rájuk. Lássuk!   Egy önismereti belső utazásra…..
Milyen önismereti úton szeretünk elindulni? Milyen önfejlesztő, önmegismerő módszereket választunk előszeretettel, mi, nők? A piac hemzseg a különféle tréningek, könyvek, cikkek garmadájától, ám most megmutatjuk, melyeket választjuk legszívesebben. Innen érdemes elindulni az útra…..
A kreatív szemléletmód kinyitja az ajtókat – segít szembenézni a kihívásokkal, rugalmasabban megoldani a problémákat, a saját utunkat járni, megragadni a lehetőségeket, hatással lenni másokra, szabadnak, egyedinek érezni magunkat és kiteljesíteni az életünket. Egyszerűen felvillanyoz! De hogyan…..
5 online konferencia, 5 különböző modell. Mindegyik célja az, hogy hiteles és elismert szakemberek előadásaival, gondolataival támogassa az embereket a jelenlegi helyzetben, különösen az üzleti szférában tevékenykedőket. A cél azonos, a megvalósítás más és más. Ezeket vesszük most sorra, hogy milyen…..
Napjaink fontos beszédtémája a fenntarthatóság. Hogyan védjük a bolygót, hogyan alakíthatunk ki egy élhetőbb jövőt, hogyan álljunk ellent a túlfogyasztásnak, hogyan kezeljük a szemetet..? A kérdések sora hosszú. Sokan gondolhatnák, hogy ez óriási falat egy embernek, hogy hozzájáruljon a…..
Mire vagyunk büszkék, milyen kudarcokból tanultunk és miben fejlődtünk 2019-ben, valamint milyen céljaink vannak 2020-ra? Ha szeretnénk kiértékelni a tavalyi évünket és elkezdenénk megtervezni az ideit, íme 4+1 ingyenesen letölthető tervező, amelyek segítenek menedzselni az évet vagy épp…..
Ne csak a tipikus kérdések mentén tervezd meg az évedet, számolj az egyik legfontosabb tényezővel is, az önismerettel. Tisztában vagy vele, hogy milyen benyomással vagy másokra, hogyan kezeled a stresszt, miként veszed az akadályokat és hogyan tudsz minőségi énidővel töltekezni? Ezekre sokan nem…..
Ha Horvátország, akkor tengerpart? Felejtsük el a berögződéseket! Ha kalandvágyóak vagyunk, szeretünk új helyeket felfedezni, akkor következő horvát nyaraláskor nem (csak) a tengerpartra érdemes lemenni, hanem Split felé megállni pár napra az ország szívében, Karlovac-ban. Budapesttől alig 4 órás…..
A nőiesség találkozása a kényelemmel és praktikummal, természetes anyagok és földszínek – az ANSWEAR új kollekcióját mindezek jellemzik. Mutatom, mi mindent tartogat még a Desert Stormkapszulakollekció...
Megvetted már a napi jegyed vagy a bérleted a kedvenc fesztiváljaidra? És azt már megtervezted, hogy mit viselsz? Ha még nem, olvasd el, mi számít most trendinek a fesztiválszezonban és csekkold le az Answear.hu kínálatát, hogy be is tudd szerezni azonnal!..
Te pózolnál anyukáddal együtt profi sminkben és csodaszép ruhákban a kortalanságot népszerűsítve? Az Answear csapata egy rendhagyó kezdeményezésbe fogott: fotóstúdiójukba invitáltak édesanyákat és lányaikat.  A fotósorozat célja az volt, hogy megörökítsék az anya és lánya közötti feltétel nélküli…..
Ha még nem tudod hova menj nyaralni, adok egy jó tippet! Európa legszebb strandja a Pasjaca strand, amely a varázslatos horvátországi Konavle régióban található, mindössze 30 percnyi autóútra Adria gyöngyszemétől, Dubrovniktól. ..
Mutasd meg, hogy szeretsz sportolni! Vegyél részt az Answear.hu egészséges életmódot népszerűsítő The Sport Is The ANSWEAR kampányában, aminek köszönhetően egészséges és fitt lehetsz, valamint klassz díjakat is nyerhetsz...
Még koránt sincs itt az ország legnagyobb születésnapi bulijának, a Debreceni Virágkarneválnak az ideje, Debrecen máris virágba borult. A város utcáin, terein ragyognak a magnólia és aranyeső bokrok, rügyeznek a fák és csiripelnek a madarak, hirdetve, hogy itt a tavasz...
A stressz óriási hatással van az életünkre, amit nem csökkenthetünk, de tőlünk függ, miként birkózunk meg vele, és hogy milyen lelki (ellen)állóképességet, vagyis rezilienciát fejlesztünk ki. A folyamatos időnyomás és a rossz feladatkezelés az egyik legfőbb stresszforrás a 21. században, de vannak…..
Halogatunk, késünk, elúszunk a feladatokkal vagy éppen frusztrálóan túlszervezettek vagyunk… Az biztos, az idő és a változás mindenkit érint, így az időbeosztás nagyon fontos témakör mindannyiunk életében. Folyamatosan keressük a hatékony időmenedzsment módszer titkát, és most egy lépéssel közelebb…..
Dubajban, a világ leggyorsabban fejlődő térségében olyan érzésünk lehet, mintha luxus színfalak között járkálnánk. Pompa, fényűzés, felhőkarcolók, különleges szigetek és turistalátványosságok, valamint egész évben perzselően meleg. Ám ha valami autentikusabbra vágysz, akkor Ras Al Khaimah Emírséget…..
Gyere el Az év szabadúszója verseny díjátadójára és Magyarország első szabadúszó bulijára! Sajtónyilvános esemény keretében kerül megrendezésre a work.buzz-t fejlesztő magyar sturt up cég által megrendezett Az Év szabadúszója verseny győzteseinek díjátadója, majd az ezt követő szabadúszó buli,…..
A nemzetközi turizmusban alapjaiban változtak meg az utazási módok, a változó keresletre reagálva átalakult a turisták kiszolgálása is. Az Amadeus aktívan nyomon követi a turisztikai piac trendjeit, ezekre reagálva fejleszti saját eszközeit. 2019-re vonatkozóan nyolc markáns trendet…..
Mire vagyunk büszkék, milyen kudarcokból tanultunk és miben fejlődtünk 2018-ban, valamint milyen céljaink vannak 2019-re? Ha szeretnénk kiértékelni a tavalyi évünket és elkezdenénk megtervezni az ideit, íme 5 ingyenesen letölthető tervező, amelyek tudatosan és élményszerűen segítenek megválaszolni a…..
Vezetővé bárki válhat, ugyanakkor valóban jó vezetőnek lenni kevesebbeknek sikerül. Idén három sikeres pályázati év után újra megmérettetnek a 40 év alatti fiatal vezetők, hogy elnyerjék az Év Fiatal Vezetője Díjat és az ezzel járó elismerést. A pályázatokat állandó, neves szakemberekből álló, az…..
  Gubányi-Prokec Nellyvel a Denelys kozmetikumok megalkotójával a francia szépségről és a „Slow Cosmétique” mozgalomról beszélgettünk. Hogyan született meg a Denelys? A világ egyik legszebb, legelegánsabb városában születtem, Párizsban. 26 évet töltöttem ott. Már kislány koromban imádtam…..