Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilac Scorpion

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző rész félperces hogyvoltozása után Sofia keresgéli kétségbeesetten Gabit. Meg is találja a lakásukban úgy, hogy ráül – Gabi igen érett módon az ágytakaró alatt bujkál, és még mindig meg van sértődve – ahogy Sofia rávilágít, nem épp jogosan; két pasit…..
(Spoiler alert: az epizód a világ egyik legszexibb csókjelenetét tartalmazza. Csajok, csere-bugyit elő!)..
Péntek este van, és erre mindenki másképp készül. Sofia kaját készít és Breaking Bad ötödik évadot tölt le, Gabi ellenben bulizni indulna. A szöszi szerint Sofia magánélete romokban, három randi az elmúlt évben és egy se bejövős. Naná, hát micsoda pasi az, aki az i betűk…..
Sofia vidoran sürög-forog a konyhában, Gabi a szagokat kifogásolja. Mint kiderül, Sofia a baconos-tojásos palacsintával barátnéja figyelmét akarja elterelni, Gabi régen meghalt édesanyjának születésnapja van ugyanis. Mrs. Diamond (nyugodjék békében) szerint Sofia a legjobb barát a…..
Stoppoló hapsival kezdünk egy spontán New yorki utcasarkon, a taxistól az Empire State Buildinget kéri úti célként. Vidéki? Igen, de mehetnénk már, pattog az indiainak tűnő pali erős akcentussal. A taxis elfordítja a tükröt (hogy mi is láthassuk gonosz pillantását), az ajtók…..
Flashbackkel nyitunk két évvel korábbról: labor, mindenki védőruhában dolgozik. Egy Walter nevű fószer ad pár utasítást egy Juliette nevű nőnek, majd minden előzmény nélkül vért hány a maszkjába, bevérzik mindene. Másodperceken belül halott: mint kiderül, a védőruháján…..
Ott hagytuk ugye abba, hogy főszereplő csaj lakásában elrejtőzik a titokzatos, őt az évad eleje óta követő pasi, és este spontán előugrik egy sötét sarokból, hogy… fogalmam sincs, mit csináljon vele. Látszólag nem akarja bántani, Jane viszont annál inkább: üt-ver mint…..
Előző rész egyperces hogyvoltozása, majd flashback helyett előreutalással indítunk, mert a változatosság gyönyörködtet. Egy fekete terepjárót lőnek éppen szilánkjaira, közben Jane tíz órával előbb a múltja elvesztésén agonizál. Meg is lehet érteni, de Borden doki megunja…..
hogyvolt Blindspot 1x01 - Pilot 2016.03.25 11:00:00
A tengerentúlon 2015 szeptemberében bombaként startoló Blindspot hozzánk is megérkezett: akció, FBI, amnézia, sok-sok tetkó… megéri, nem? A sorozatot odakint az NBC tűzte műsorra, rendezését és szövegét is Martin Gero jegyzi, főszerepben a Thor-ból ismerős Jaimie Alexander, és…..
Gabi indulna melóba, de Sofia sürgősen visszatessékeli, mivel az előző éjjel Cooperrel hagyott ágy-kupi még mindig teljes gyönyörűségében pompázik a nappali közepén. Gabi összecsukja a kanapét (benne a maradék pizzával, üdítőkkel és szétdobált ruhadarabokkal), Sofia pedig…..
Gabi és kocka-hapsija webkameráznak: az első kufircot beszélik meg éppen – ironikus, hogy a Kaminsky-konyhában, miközben a szöszi reggelit készít. A srác még valami tesztet is megcsinált, csak hogy Gabi megnyugodhasson, épp efelett örömködnek, amikor Josh megérkezik kihallgatni…..
Gabi és Josh a konyhában reggelizgetnek, Elliot pedig meglepően vidáman érkezik. Jókedvű, bolondozik Gabivel, majd végre elsüti a nagy hírt: randizik Andréval, a pár epizóddal ezelőtt megismert helyes sráccal, ráadásul másnap van a 40. születésnapja is. Josh eldicsekedik egy…..
Gabi és Sofia kimerülten érnek vissza valami farmer-vásárból (?), ahol egy gimis barátnőjükkel voltak kénytelen összefutni. A csaj megvalósította a nagy álmát, ők meg persze ettől a padlón lelkileg, mert nem lehetne ám örülni más sikereinek. Gabi egyelőre nem Julia Child,…..
Sofia álhangon veszi fel az ismeretlen számról csörgő telefont – Gabi az, aki frissen érkezett Kínából három hét után, és nem, még nem csekkolta a hangüzeneteit sem. Sofia kapja is az infarktust: hiszen akkor nem hallotta Josh vallomását sem (lásd: előző rész)! De nem ám, Sofia tárcsázza is Josht…..
Új év, nagy kihívások, második évad. Toljuk neki, mielőtt unalomba fullad az egész (ezt úgy az első epizód közepe felé már garantálni lehet). Egy idegesítően vernyogó női hang hogyvoltozza nekünk 30 másodpercben az első évadot – ja, nem, csak a két főszereplőnk…..
Elérkezett az évadzáró, bár nem hiszem, hogy túl sok újat tudna nekünk mutatni. Lássuk. Sofia rinyál egy adagot, amiért nem kap a Josh születésnapjára sütött muffinból, de el is terelődik gyorsan a figyelme, amikor kiderül: Gabi Josh egyik gyerekkori takaróját kötötte…..
Elliot meglepően perverz beszólással indítja a részt, majd villámgyorsan kiderül, hogy Yolanda virágos jókedvének oka, hogy kedvenc fia, Derrick hazajön a nyári szünetre. Josh persze belepofázik, mert neki mindenhez értenie kell: na és hogy van Cheryl, Derrick barátnője? Mint…..
Gabi és Sofia Gabi frissen felújított verdájában kocsikáznak – Sofia szokás szerint remekel, az epizód legperverzebb és/vagy szórakoztatóbb poénjaiért felelős. Mint később kiderül, bizonytalankodása sem alaptalan: nem csak a kocsi állapota, Gabi vezetési stílusa is hagy biztonsági kívánnivalókat…..
Josh és Cooper Josh irodájában melóznak, Cooper az ingyen wifi és a panorámaablak miatt panaszkodik… egész jól elvan a két srác, annál is inkább, hogy megjelenik közös kis szerelmük, Gabi az ebéddel. A csaj persze sürgősen eltávolítja Coopert a szobából némi smacizás…..
Sofia friss munkalehetőséggel esik be az ajtón, ami állítólag Gabinek és neki pont ideális lenne – egész pontosan szexi csajokat keresnek egy bárba, felszolgálni. Ehem, csak én hallom lelki füleimmel egy sztripbár tuctucát és középkorú öltönyös pasik kéjes mormolását? Úgy…..
Gabi és Sofia lassan állandósuló pletyka-fészkükben (hehe), a Kaminsky-konyhában csipkelődnek (Gabi nonstop a főnökéről beszél természetesen), amikor megérkezik Josh – persze, ha ez a három egy légtérbe kerül, számíthatunk a szexuális utalások sűrű és tömött soraira.…..
Gabi ezen a reggelen idegesítően túljátszott lelkesedéssel akarja kirobbantani Caroline-t a szokásos méla undorral keveredő megvetésből, ami konstansul a hangulata, mióta vászonra köpték az első epizódban. Persze a nőt kicsit sem hatja meg a próbálkozás, el van foglalva vele,…..
A Kaminsky-konyhában Gabi enyhén szólva lestrapált arccal, stesszelve keverget valami zöld izét a serpenyőben, míg Elliot dob a parára egy lapáttal: estére Logan, a San Francisco Monthly szerkesztője a vacsoravendég. Elliot teljesen be van zsongva, valami Harminc alatti harminc…..
Szöszi séf első napja az iskolában… na jó, nem, de nagyjából azzal a dumával kelti reggel Sofia Gabit, amivel a hétéveseket szokás szeptember elsején. Talán annyi a különbség, hogy Gabi nem vágja kebelbarátnőjéhez a párnáját és fordul a másik oldalára – helyette…..
Egy nálunk még nem futó sorozat, az ABC Family 2014-es próbálkozása a Young and Hungry. Egyelőre csak angolul, magyar felirattal elérhető az első két évad (a második fináléját szerdán adják le az USA-ban). Főszerepben a Hannah Montana-s Emily Osment, és Jonathan Sadowski, aki a…..