Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mira89

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
mira89 2015.10.19 20:25:05
@Macska_fogó: Kedves Macska-fogó!
Lány cicám van. Interneten találtam rá, a gazdija költözött és nem tudta magával vinni. Panel cica volt sose volt kint, Miután hozzánk került utána szoktattuk a kinti élethez ami nem nagyon tetszett neki mert idegen volt neki minden.Benti cica nem jár ki.Nagyon vidám cica, hízeleg szeret az ölünkbe lenni, nem bujkál csak amikor játszik. Magabiztos, imád a szekrény tetején mászkálni, de minden magas helyet szeret,leginkább az ágyunkon szeret aludni.Idegenekkel szemben kicsit tartózkodó, idővel oldódik fel csak.
Sajnos az utóbbi időben még több helyet talált magának ahol elvégezheti a nagy dolgokat.Pisilni mindig az alomba pisil. A kakálást mostanában a fürdő és a folyosón végzi (az alom a fürdőszobában van az új házunkban). Érdekes, hogy néha (nagyon néha az utóbbi időben talán 3-4 hetente) az alomba kakál. A héten is egyszer oda végezte, többször nem. Legtöbbször éjszaka és délután mielőtt hazaérünk akkor kakál.
Nincs ivartalanítva.
Remélem, hogy tudsz nekem segíteni.
Válaszodat előre is köszönöm
mira89 2015.10.30 12:06:01
@Macska_fogó: a cicám bent van a házban. Nem akar kimenni, jól érzi bent magát. Sosem szeretett hűvösebb illetve szelesebb napokon kimenni, így télen nem kívánkozik kifele.
Most jelenleg egy alom van neki ami nyitott. Volt amikor kettő illetve három alomtálca volt kirakva de az is csak ideig-óráig volt megoldás, pedig naponta kétszer takarítom neki.Sokat iszik szerintem (de már mikor elhoztuk azóta így van) voltunk vele állatorvosnál is de nem találtak nála problémát és emiatt sokat pisil is.Sok almot próbáltunk már de egyiket sem szerette annyira hogy mindig oda kakáljon. Pisilni azonban mindig belemegy. Bent nincs állat több csak ő. Az ivartalanítást szeretnénk majd elvégezni, csak eddig nem akartam még több stressznek kitenni a költözés miatt.