Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MikiFan

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött pénteki szertartásunk, és az elmúlt hét során elképesztő mennyiségű iWiWes adatlapot kaptunk kedves szemét olvasóinktól, akik nyilvánvalóan saját ismerőseiket próbálják a Subba segítségével megalázni. Áldozzunk hát együtt a közösségépítés oltárán!…..
Subba Subba szív iWiW 2007.03.13 22:41:00
Ha már egyszer úgy alakult, hogy a hét közepe lett a hét vége, hát mi sem szabunk határt a pénteki érzésnek. Ezúttal szeretnénk megköszönni kedves olvasótáborunknak azt a rengeteg levelet amivel ezt a rovatot gazdagítjátok. Tessék, itt a heti…..
Subba Elcsípett pillanatok 2007.03.07 12:13:00
Lehet, hogy van aki még emlékszik VV-Ágicára, ő volt az egyik legidegesítőbb RTL-villalakó. A pár perces hírnevet a mai napig lovagolja a Viva tévén. Persze az igényes televíziózás jegyében, egy betelefonálós játékot vezet. Örömmel látjuk, hogy a…..
A megfellebbezhetetlen zsenialitás és a totális idiotizmus között csak egy nagyon keskeny vonal húzódik. A T-csoport reklámjából faragott háromperces stadiontechno-remix tökéletes illusztrálja ezt a tételt, ám mi mégis azt gondoljuk, ez egyszerűen fergeteges. Hangfalakat fullra,…..
Csak jelezni szeretnénk, hogy a Subbának már van kedvenc növénykereskedése. Fogalmunk sincs, hogy ha mi lennénk a márka tulajdonosai, inkább más néven vezettük-e volna be virágbirodalmunkat a magyar piacra, azt viszont pontosan tudjuk, hogy ha már így alakult a dolog, infantilisen…..
A japán lét megdöbbentő furcsaságait feltáró Tokyo Mango blogon bukkantunk ezekre a képekre, amelyek azt dokumentálják - hát hogy is lehet ezt a lehető legnyersebben megfogalmazni -, hogy 500 japán együtt baszik. Pontosabban igazából 250 pár, de a többi stimmel. Akinek van egy…..
MikiFan 2007.03.06 16:12:50
www.videa.hu/main.php?page=play&v=5k2P57p0CqH4jqG6

Na itt látni rendesen...de amúgy tényleg régi
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..
- Ha bulizni mész, mindenképpen vigyél magaddal divatos mobilékszert. Az extravagáns, egyedi ékszerek illenek a modern és okos telefonokhoz. A Blikk is ezt ajánlja! Subba tipp: csillogó kövek.- Van egy platós haszonjárműd? Mázli! Most fuxra cserélheted.- Jövő héten kezdj új…..
Nézzük és lássuk, kik bukkantak elő a népszerű, ám túlterhelt adatbázis eheti mocsarából.- Endrényi Éva. Nem mond semmit? Pedig hosszú ideig Kovács László szeretője volt. Igazi úrinőnek tűnik a képek alapján. - Modell Ádinak szöges a szakálla. - A közepesnél is…..
Van, amin nem lenne szabad nevetni, de mégis muszáj. Szaladj, röfi!..
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
"Hát fordítva, anyukám!" - 2007-ből még kevés telt el, de ez az év végén is ott lesz a legviccesebb videók közt. És az óvónők miért nevezik egymást is úgy, ahogy a gyerekek hívják őket?..
Subba Fejlődik a Tv2! 2007.01.11 12:08:00
Úgy tűnik, hogy a Megatánc borzasztó bukása után megjött a Tv2 jobbik esze. Ahogy azt megjósoltuk, tavasszal neki fognak futni a celebek jégtáncoltatásának. A csúszkálók között ott lesz Rubint Réka, Nagy Feró, Damu Roland és Bíró Ica, valamint ha jól értjük, Patriícia…..
MikiFan 2007.01.12 21:37:02
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9096383
Ez is egy Kiszel oldal, de nem tom melyik lehet igazi. Kevesebb az info, de több a kép :S
Subba A hét képe - Okkerboy 2007.01.08 11:24:00
Ha valaki ezt a dolgot elmagyarázná, nagyon hálásak lennénk. Nem csak a narancssárga fiút, hanem úgy az egészet.(Forrás: Partyphoto.hu)..
Hát igen, a Vidám Szökésben Lévő Fijugg ügye kissé megfeneklett, hiszen a szökés lényegi eleme, a neandervölgyi fejszerkezet tulajdonosa a székben ül, és arra vár, hogy áramot vezessenek bele, iparit. Persze nem vezetnek, mert odakint előkerül valami boncolási jegyzőkönyv, és…..
 (Elnézést a rossz képminőségért, mi is így kaptuk)..
MikiFan 2006.12.07 19:35:28
Valaki érti, mi szegényke baja? Olyat már láttunk, hogy egy kutya a farkát kergeti, de hogy konkrétan ellenségnek képzeli, az tök új...
Subba Hülye nevek üverload 2006.12.06 16:45:00
Elméletünk, mely szerint a hülye névvel megáldott magyar állampolgárok fokozottan hajlamosak az orvosi pályát választani, egyre erősebb lábakon áll. Dr. Hentes Tibor, a BM Központi Kórház sebészeti osztályának adjunktusa.Dr. Kuki Csaba, a miskolci Semmelweis Kórház…..
Itt egy rakás kisgyerek, akik egytől-egyig utáltak a Mikulás ölében ülni...
MikiFan 2006.12.06 19:14:27
Vannak szeretteid? Szereted egyáltalán a szeretteidet? Biztosan örülnének, ha a Nők Lapja Café ádventi "Könyvet a fa alá" játékában megnyernéd nekik Khady Megcsonkítottak és megalázottak című könyvét! Az pedig ne zavarjon, hogy a sorsolás csak január 4-én lesz, egy…..
MikiFan 2006.12.04 18:10:53
Két kedvenc szórakozásunk van. Egyrészt szépségversenyek indulóinak adatlapjait nézegetni, másrészt pedig azon a megállapításon röhögni, hogy "a magyar lányok a legszebbek a világon".Aktuálisan kedvenc szépségversenyünk a Miss Mobilshow, ami annyira kevéssé rangos…..
Essünk túl a címmagyarázaton, 3 font, azaz az emberi agy súlya, tehát a téma is azonnal adott: agysebészek, okos, de nehéz emberek, istenkomplexus, satöbbi. A kórházas sorozat biztos befektetés, az idei eredmények alapján az első 30-ban 3 ilyen sorozat is benne van, a…..
Mindegy, hány ezer hülye videót láttál az interneten. Mindegy, hány részt láttál a Jerry Springer showból. Mindegy, ha utálod az erőszakot, és az is mindegy, ha ízléstelen dolognak tartod a röhögést nálad szerencsétlenebb embertársaidon. Most akkor is röhögni fogsz. ..