Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chimie

85 bejegyzést írt és 356 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, tudom. Döglött oroszlán, SZDSZ nevű párt már nem is létezik. Azonban minden olyan alkalom, amikor az LMP vagy más – jobb híján újbalosnak nevezhető – párt, mozgalom, szellemi műhely, blogszerkesztőség, magánszemély olyat mond (mondjuk elneoliberálisozza magát), amitől politikusok és…..
Feltételezett ügyfél: Vienna Life Feltételezett levél az ügynökségnek: Lieber Heinz! Lenne nekünk egy kampaign in Ungarn, gondoltam tudnäl küldeni valami ötlet. Nem kell nagy wasistdas, Ungarn nem kompliziert. Szerencse az üzenet sem kompliziert: most vagyunk rebranding mäsodik…..
Feltételezett ügyfél: KHB Bank Feltételezett levél az ügynökségnek: Sziasztok! Végre megjöttek a friss, ropogós kutatási adatok, szóval kezdődhet a munka! Nagyjából az derült ki, hogy az emberek a bankokat számító sunyi szennyládának tartják (csatolom azért a teljes…..
A blogban eddig hanyagoltuk a filmeket, főleg a magyar kortárs művészfilmeket, mert azok amúgy is annyira köztudottan szarok, hogy nincs hírértéke ezt még egyszer leírni. Most viszont kivételt teszünk: a "VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan" című - már ha ezt tényleg címnek lehet nevezni -…..
„Sir a lelkem a nagy viz lattan,mar a kicsi romos templom sem var haz.!!...A templom ahol,mekereszteltek,elsoaldozo,bermalkozo voltam es egyhazi eskuvom volt.Ez mind mar a mult.,de nem felejtjuk.” (Egy helyi lakos visszaemlékezése) Az erdélyi, vízzel elárasztott egykori Bözödújfalu…..
chimie 2014.07.01 10:28:31
@bbjnick: egyszer ha budapesten jársz nézz már ki a dohány utcába, lesz ott egy viszonylag nagyméretű zsinagóga a tourist büfével szemben. nézd már meg légyszíves, hogy van-e tornya.
Feltételezett ügyfél: Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség Feltételezett levél az ügynökségtől: Sziasztok!Köszönjük a felkérést! Már holnap el is kezdenénk dolgozni a kampányon, annyi merült csak fel, hogy - ha már 1%-okat gyűjtünk, jó lenne megmondani, hogy mi az a…..
UPDATE Az Index nevű hírportál még hisz a látványtervekben és a kivitelezői nyilatkozatokban, és erre hivatkozva egy cikkel cáfolja posztunkat. Magam is elbizonytalanodtam, hogy jól láttam-e a betont a medencében, ezért az alábbi kérdést tettem fel Dávid barátomnak, akivel…..
chimie 2013.12.29 11:44:53
@Veridicus76: Jaj ne már. Nem tudsz olyan nyári képet mutatni, amin nem százan ülik körbe. Aztán meg: gondolod, ha lebetonozzák, attól rend lesz?
Feltételezett ügyfél: Borsodi Sörgyár Feltételezett levél az alkotóknak: Tisztelt Koroknay úr! Köszönjük jogi szakvéleményét! Természetesen osztjuk az álláspontját, hogy aggályos azt állítani egy Borsodban készült Staropramenről, hogy az " 1. számú prágai sör",…..
Feltételezett ügyfél: UJJÉ! Feltételezett levél az alkotónak: Sziasztok!!!!!!!  Őrület, hogy szalad az idő!!!!! Már csak 1 hét és nyituuuuunk!44! Kéne nekünk valami a metróra ez alkalomból!!! Mivel kértétek, hogy valami infót adjunk át, csináltam egy kis…..
Egyre kevesebb olyan termék van, amit egy egyszerű termék demóval lehetne hirdetni, mert olyan különleges és egyedi dolgot tud, amit más versenytársak nem. A hihetetlenül strapabíró, könnyen kezelhető, és emellett elképesztő képminőséget produkáló GoPro kamerákkal bárki…..
Feltételezett ügyfél: Erste Bank Hungary Feltételezett levél az ügynökségnek: Gézám! Megapánik van! Kib...tt jog megint visszadobta az egészet, mondván, ha nem írjuk bele, hogy ki kaphat ilyen támogatást és ki nem, meg mik a feltételek, meg hasonlók, akkor nem mehet ki az…..
Feltételezett ügyfél: Mária Valéria Nyelviskola Feltételezett levél az alkotónak: Szia Fecó! Marcsi kitalálta, hogy reklámozzuk magunkat óriásplakáton. Tudnál alkotni valamit holnapig? Annyit kért, hogy olyan legyen, ami még sose volt. Köszi V. Feltételezett…..
  A HajdúTúrba beépült nyíregyházi ügynök titkos levele tartótisztjéhez Tisztelt Százados úr! Nagyon jó hírekről számolhatok be! Bár múltkor azt írtam, hogy aggódom, nehogy dekonspirálódjak, úgy tűnik, senki nem fogott gyanút, sőt! Pedig amikor két hete…..
Feltételezett ügyfél: Magyar Turizmus Zrt. Feltételezett levél az ügynökségnek: Szia Zoltánka Úr! Most kaptam a Főnökségtől egy felkérést. Az a lényeg, hogy szeretnénk újrapozicionálni a Velencei tavat. Az emberek ugyanis csak egy vízparti pihenési desztinációnak…..
Napi Vagányság 3, 2, 1, polka! 2013.08.27 08:17:00
#228 A polka néha életmentő tud lenni: 1940-ben, amikor a finn csapatok visszafoglalták a szovjetektől Viipuri városát kellemetlen búcsúajándékokat találtak: több száz rádióvezérlésű aknát. Az aknákban 3 különböző frekvenciára beállított hangszedő volt, amikor…..
Olyan ritkán tudunk remek hazai kreatív munkákról beszámolni, úgyhogy - bár tavalyi az ügy - nem szabad kihagynunk. Különben most jelent meg a nemzetközi reklámoldalakon is, csak zárójelben. Szóval a T-mobile tavaly alaposan ráment a fesztiválélményekre, és több frontról…..
chimie 2013.04.12 17:37:24
Feltételezett ügyfél: TEVA Magyarország Feltételezett ügynökségi levél: Szia Tibor! Egy jó és egy rossz hírem van, melyikkel kezdjem? :) Nos talán a rosszal: bár nekem tetszett az „Ambroxol – már a neve is olyan, mint egy felköhögés” irány, Lajosék szerint – idézem…..
Feltételezett ügyfél: Whiskas Magyarország Feltételezett brief: Sziasztok! Végre sikerült leülni Erikával, az új kommunikációs főigazgatóval. Óriási tervei vannak! Én speciel lehidaltam, de remélem, Ti kihívásként és lehetőségként értékelitek!!!! Egy elég hosszú…..
A belváros az 1872-es Halácsy-féle térképen (rózsaszín), és a main (fekete vonalak). Azok az épületek, amik már 1872-ben is álltak, fekete színnel vannak kitöltve. A térképet Erő Zoltán készítette. A belváros 1872 előtti épületeit bemutató "fekete térkép" megdöbbentően…..
Jó halál nincs, legfeljebb kegyes. Az ALS, egy eddig általam egyáltalán nem ismert betegség nem ilyen. A lényege, hogy a szervezetet megtámadó kór következtében a beteg izmai egyenként mondják fel a szolgálatot, egyik a másik után sorvad el, míg végül a szervezet nem képes már…..
chimie 2012.08.10 16:48:35
ProgBlog Irodalmi zsidózás 2012.05.09 00:34:00
„Én a tökéletesség ostromlásában hiszek – és a jövő mindenképp az enyém!”Richard Attenborough: Tűzszekerek (Harold Abrahams szavai) - 1981 Van abban valami ironikus, hogy párhuzamosan derül ki az egri önkormányzat „büdöszsidózása” és az, hogy a…..
chimie 2012.05.09 13:01:24
@maretz: és akkor az erdélyi magyarok is húzzanak az Alföldre? gratulálok!
Kicsit besűrűsödtek a kocsmanyitók, ezért a Sörmanufaktúrába csak most sikerült eljutnom.Végig a gyorskocsi utcán (nem értem, hogy van pofája a rendőrségnek az utca egyik szakaszát kisajátítani, mindenesetre ezt nem kell figyelembe venni – ez olyan, mintha a takarítónő…..
Feltételezett ügyfél: Budapesti Kommunikációs és Üzleti FőiskolaFeltételezett megbízás:Sziasztok!Idén is lesz nyílt napunk, ezért kampány is :) A tavalyi fiaskó után most valami szuperinnovatív dolgot szeretnénk, ami "out of the box" képes megfogni, hogy a BKF a…..
 Ügynökség feltétezett levele a grafikusnak:Helló Zoli!Egy elég faramuci helyzet miatt írok. Mint talán tudod, kaptunk egy "visszautasíthatatlan" felkérést a HírTV-től. Igazából elég ingoványos terep, szóval az a döntés született, hogy csináljunk valamit, amit…..